bylem na miejscu wypadku w chwili zaistnienia lecz samego momentu uderzenia nie widzialem. chetnie przekaze zainteresowanym osobom dosc istotne fakty... pozd
Strona 1 z 1
Żony bez mężów, dzieci bez ojców :: zobacz komentowany artykuł
Napisano 20 listopad 2008 - 11:49 #3
glownie najblizszych tych PANOW. chce im opowiedziec o bledach w prowadzonej akcji ratowniczej i o ostatnich ICH chwilach. kto z was np wiedzial ze pasazer ten siedzacy z tylu nie mial zapietych pasow? albo ze kierowca kangoo wcale nie byl zakleszczony?
Napisano 21 listopad 2008 - 17:40 #5
Mój tatuś zmarł pół roku temu 10 dni bo moich 10 urodzinach ...
Nie był idealny ale bardzo go kochałam
W żarach był wybuch zginęły 4 osoby (w tym mój tatuś)
Miał spalone ciało zostały tylko buty wtedy nie mogłam tego przyjąć do wiadomości na pogrzebie płakałam okropnie
Ale po pogrzebie nie płakałam bo moja mama i tak była smutna i nie chciałam jej obciążać tym co ja czuje...
Nie umiem na ten temat rozmawiać z mamą nie umiem ale muszę komuś o tym powiedzieć wiec znalazłam forum
Najgorsze są momenty gdy w klasie są pikniki rodzinne i wyjazdy wtedy czuje najmocniej że potrzebuje taty...
Nie był idealny ale bardzo go kochałam
W żarach był wybuch zginęły 4 osoby (w tym mój tatuś)
Miał spalone ciało zostały tylko buty wtedy nie mogłam tego przyjąć do wiadomości na pogrzebie płakałam okropnie
Ale po pogrzebie nie płakałam bo moja mama i tak była smutna i nie chciałam jej obciążać tym co ja czuje...
Nie umiem na ten temat rozmawiać z mamą nie umiem ale muszę komuś o tym powiedzieć wiec znalazłam forum
Najgorsze są momenty gdy w klasie są pikniki rodzinne i wyjazdy wtedy czuje najmocniej że potrzebuje taty...
Strona 1 z 1

Użytkownicy
Pomoc
Napisz nowy temat
Dodaj odpowiedź
Do góry
Raportuj
Odpowiedz