Skocz do zawartości

• (5 stron)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Wysłał smsa i zasnął! :: zobacz komentowany artykuł

~szwagieka~

• Grupa Goście

Napisano 07 listopad 2008 - 15:07 #41

Wyświetl postUżytkownik ??? dnia 7.11.2008, 15:03 napisał

A i owszem, znamy się, pindo.

taaak??? a to bardzo ciekawe!!! ciekawe z kad i jak sie nazywasz??!! skoro jestes taka odwazna to sie przedstaw
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 07 listopad 2008 - 15:23 #42

chciałabyś. spadam na chatę, nara :ph34r:
0

Użytkownik nie jest zalogowany   Fallenangelv 

• Swojak
  • PipPipPipPip
  • Grupa Użytkownicy zarejestrowani
  • Postów 2248
  • Rejestracja 12-październik 08

Ikona posta  Napisano 07 listopad 2008 - 15:24 #43

Wyświetl postUżytkownik ??? dnia 7.11.2008, 15:03 napisał

A i owszem, znamy się, pindo.

Napisz z kąd bo i ja jestem ciekawy
Nie ten, kto z Tobą tańczy,nie ten, kto się z Tobą śmieje,lecz ten, kto z Tobą płacze jest Twoim Przyjacielem.
0

• Swojak
  • PipPipPipPip
  • Postów 2248

Napisano 07 listopad 2008 - 15:32 #44

Krótko i na temat.Zaczeło się od wypadku a skończyło się na romansie wymyyślonym.Ludzie dajcie już jej spokój jeden baran coś sobie wyduma a reszta jaj papugi powtarzają.Jak jesteś pewna/y swojej tezy to się przedstaw i daj argumenty na jej potwierdzenie
Nie ten, kto z Tobą tańczy,nie ten, kto się z Tobą śmieje,lecz ten, kto z Tobą płacze jest Twoim Przyjacielem.
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 07 listopad 2008 - 15:37 #45

Wyświetl postUżytkownik Fallenangelv dnia 7.11.2008, 15:32 napisał

Krótko i na temat.Zaczeło się od wypadku a skończyło się na romansie wymyyślonym.Ludzie dajcie już jej spokój jeden baran coś sobie wyduma a reszta jaj papugi powtarzają.Jak jesteś pewna/y swojej tezy to się przedstaw i daj argumenty na jej potwierdzenie

toz szwagierka sam mówi ze ludzie o niej tam mówia więc dlaczego mówią czemu ona nie wie dlaczego
0

~szwagierka~

• Grupa Goście

Napisano 07 listopad 2008 - 15:37 #46

Wyświetl postUżytkownik Fallenangelv dnia 7.11.2008, 15:32 napisał

hahahaha a to bylo dobre hehehe dzieki... widzisz Fallenangelv... jaka ze mnie ku*** buahahaha dzieki jeszcze raz pozdrawiam :)
0

~hmmm...~

• Grupa Goście

Napisano 07 listopad 2008 - 17:27 #47

Tytuł jest niecały chyba? powinno być Wyslał smsa i zasnąl i już sie nie obudził. te szwagierka, moze być???
0

~FLANEL dE flanelka~

• Grupa Goście

Napisano 07 listopad 2008 - 18:10 #48

Wyświetl postUżytkownik Gość dnia 7.11.2008, 15:37 napisał

toz szwagierka sam mówi ze ludzie o niej tam mówia więc dlaczego mówią czemu ona nie wie dlaczego

szwagierka i co prawde czy nie prawdę ludzie o tobie mówią, czyżby zmyślali i czemu by mieli klamąc czemu nie mówia akurat dobrze o tobie
0

• Swojak
  • PipPipPipPip
  • Postów 2248

Napisano 07 listopad 2008 - 18:16 #49

Wyświetl postUżytkownik FLANEL dE flanelka dnia 7.11.2008, 18:10 napisał

szwagierka i co prawde czy nie prawdę ludzie o tobie mówią, czyżby zmyślali i czemu by mieli klamąc czemu nie mówia akurat dobrze o tobie

Jak chcemy się wszyscy dowiedzieć co i jak to niech te osoby napiszą o co kaman i ską to wiedzą a i niech podają swoje dane .Moim zdaniem to wielka ściema a czemu tak ludzie pisza ? Głupoty i zawiści nikt nie zrozumie
0

~matka~

• Grupa Goście

Napisano 07 listopad 2008 - 18:34 #50

Wyświetl postUżytkownik Fallenangelv dnia 7.11.2008, 18:16 napisał

Jak chcemy się wszyscy dowiedzieć co i jak to niech te osoby napiszą o co kaman i ską to wiedzą a i niech podają swoje dane .Moim zdaniem to wielka ściema a czemu tak ludzie pisza ? Głupoty i zawiści nikt nie zrozumie

ale nie zastanawia cię czemu tu żle pisza o niej i a ona sama też sie tu nie szanuje więc wcale sie nie dziwię że sa te wpisy, wyzywa, bluzga od najgorszych bo chyba taki ma styl bycia , leca z niej slowa jak z szaletu, nieźle przeżywa dni żaloby toz zeby to była moja córka to chbya bym jej kudły z glowy wyrwala
0

~zniesmaczony~

• Grupa Goście

Napisano 07 listopad 2008 - 18:41 #51

"szwagierka" to chyba jakis zwykły troll internetowy. Normalny człowiek ,jesli ma w domu żałobę, to opłakuje Zmarłego, modli się, a nie bluzga co mu ślina na język przyniesie w internecie.
0

~szwagierka~

• Grupa Goście

Napisano 07 listopad 2008 - 18:57 #52

Wyświetl postUżytkownik matka dnia 7.11.2008, 18:34 napisał

ale nie zastanawia cię czemu tu żle pisza o niej i a ona sama też sie tu nie szanuje więc wcale sie nie dziwię że sa te wpisy, wyzywa, bluzga od najgorszych bo chyba taki ma styl bycia , leca z niej slowa jak z szaletu, nieźle przeżywa dni żaloby toz zeby to była moja córka to chbya bym jej kudły z glowy wyrwala

nastepna ktora nie wie co w domu ma robic... zalosne....
0

~brat~

• Grupa Goście

Napisano 07 listopad 2008 - 19:04 #53

Witam. Jestem bratem jednej z ofiar, jak ktoś chce to mu prześlę zdjęcia z tego wypadku, ale takie których nie ma w gazecie. Zobaczcie je i dopiero oceniajcie kto w kogo wjechał jeszcze wam mało!!! Wy chyba wszyscy nie zdajecie sobie sprawy co ludzie w takich momentach przezywają i czy to jestem ja czy tamte rodziny pomyślcie trochę zanim zaczniecie cokolwiek pisać ,tym ze sobie wszyscy nawzajem ubliżają i wyzywają się tego nie czytacie tylko wy ale także rodziny ofiar i w tej chwili jest to chyba nie ważne kto zawinił nie powinno się tak stać podejrzewam ze rodziny tych młodych chłopaków tez by chcieli by ten tygodnik zamknął w końcu te forum te wasze kłótnie i tak już niczego nie zmienią wiec mam prośbę dajcie już sobie spokój bo to i tak nic nie zmieni a tylko wkurza. ja byłem tam na miejscu nie było widać żadnych śladów hamowania a wyciek oleju zaczyna sie już na pasie kango wiec najpierw miejcie dowody zęby kogokolwiek oskarżać
PS. do rodzin tych chłopaków najszczersze kondolencje dla was i waszych najbliższych
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 07 listopad 2008 - 19:35 #54

Wyświetl postUżytkownik szwagierka dnia 7.11.2008, 18:50 napisał

aha... tyle masz do powiedzenia... ja gadam co mi slina na jezyk przyniesie??!! zastanow sie lepiej co piszesz!! poki co masz akty zgonu i dowod czarno na bialym podsteplowany przez prokurature faktyczna przyczyne tego wypadku??!! a ja mam i wiem co pisze i nie pozwole obrazac zmarlego czlowieka ktory sie nawet bronic nie moze!! poki co ludzie ktorzy poczytali troche informacji w necie pier***a co im slina na jezyk przyniesie a nie ja!! poczytaj lepiej calal ta konwersacje od poczatku do konca i wtedy sie wypowiadaj

szwagierka a nie lepiej modlic sie czy isc zapalic swieczke a ty od ranuiśka tu siedzisz i wyzywasz wszystkich nie wiem czy nawet zdążyłąś sie wyskiać bo sądze ze nie nie...rano weszlam w net klocisz sie tak dopoludnia, potem poszlam po wnusię tez caly czas piszesz teraz zrobilam kolacje i znowu widze ze nie odstępujesz kompa tylko zażarcie bluzgasz kim ty jestes chyba nie osoba z domu żałobnego tylko trlem internetowym i toci sprawia przyjemnośc , bo gdybys byla bliska osoba zmarłego to twoj cel bylby inny napewnomodlitwa i cisza żałobna a ty pienisz sie , kobieto czy Felciu jaksie tamwidzialm wyżej nazywasz weż to do serca zmów pacierz chociaz jeden dzisaij bo w 100% jestes zajęta czyms innym
0

~szwagieka~

• Grupa Goście

Napisano 07 listopad 2008 - 19:41 #55

Wyświetl postUżytkownik Gość dnia 7.11.2008, 19:35 napisał

szwagierka a nie lepiej modlic sie czy isc zapalic swieczke a ty od ranuiśka tu siedzisz i wyzywasz wszystkich nie wiem czy nawet zdążyłąś sie wyskiać bo sądze ze nie nie...rano weszlam w net klocisz sie tak dopoludnia, potem poszlam po wnusię tez caly czas piszesz teraz zrobilam kolacje i znowu widze ze nie odstępujesz kompa tylko zażarcie bluzgasz kim ty jestes chyba nie osoba z domu żałobnego tylko trlem internetowym i toci sprawia przyjemnośc , bo gdybys byla bliska osoba zmarłego to twoj cel bylby inny napewnomodlitwa i cisza żałobna a ty pienisz sie , kobieto czy Felciu jaksie tamwidzialm wyżej nazywasz weż to do serca zmów pacierz chociaz jeden dzisaij bo w 100% jestes zajęta czyms innym

omoja modllitwe sie nie martw... zajmij sie swoim zyciem... a tak apropo ty widze tez nie masz co robic skoro ciagle wchodzisz od rana na neta i sie wypowiadasz... wiec spojz lepiej na siebie... szkoda mi was wszystkich ze nie potraficie sie do bledu przyznac... ale to wasza sprawa... jesli czytalas ostatni post to zwroc uwage ze pisze o tym samym co i ja a jest rowniez z rodzin ofiary tak jak i ja... wiec kto mial racje?? chyba jednak moje wypowiedzi sa prawdziwe wiec zasstanowcie sie lepiej co piszecie... najlepiej skonczcie bo to sie robi juz zalosne... naj mniej wiedza a najbardziej morda chlapia...
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 07 listopad 2008 - 20:25 #56

Wyświetl postUżytkownik szwagieka dnia 7.11.2008, 19:41 napisał

omoja modllitwe sie nie martw... zajmij sie swoim zyciem... a tak apropo ty widze tez nie masz co robic skoro ciagle wchodzisz od rana na neta i sie wypowiadasz... wiec spojz lepiej na siebie... szkoda mi was wszystkich ze nie potraficie sie do bledu przyznac... ale to wasza sprawa... jesli czytalas ostatni post to zwroc uwage ze pisze o tym samym co i ja a jest rowniez z rodzin ofiary tak jak i ja... wiec kto mial racje?? chyba jednak moje wypowiedzi sa prawdziwe wiec zasstanowcie sie lepiej co piszecie... najlepiej skonczcie bo to sie robi juz zalosne... naj mniej wiedza a najbardziej morda chlapia...

sama jestes żałosna wystarczy, ze przestaniesz tu ujadać i ujadać, a ja mam czas więc siedzę sobie w necie wolno mi tak jak i tobie, juz nie musze pracować,inaprawde nie wierzę m ze jestes szwakierka nie stac by cie bylo na takie bluzgi w dniach żaloby
0

~szwagieka~

• Grupa Goście

Napisano 07 listopad 2008 - 20:30 #57

Wyświetl postUżytkownik Gość dnia 7.11.2008, 20:25 napisał

sama jestes żałosna wystarczy, ze przestaniesz tu ujadać i ujadać, a ja mam czas więc siedzę sobie w necie wolno mi tak jak i tobie, juz nie musze pracować,inaprawde nie wierzę m ze jestes szwakierka nie stac by cie bylo na takie bluzgi w dniach żaloby

a gdzie tu widzisz bluzki dewotko??!! ja mam dowody ktore sa nie podwazalne na to co pisze!!! dziwne czemu wszyscy z rodzin zmarlych pisza to samo co ja a takie szuje jak ty ktore nic to powinno obchodzic wogole sie wypowiadaja na ten temat??!! ciekawe co ty bys zrobila jakby tobie bliskiego obrazali nie majac do tego zadnych podstaw??!! siedzialabys cicho?? no odpowiedz!!!
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 07 listopad 2008 - 20:37 #58

Wyświetl postUżytkownik szwagieka dnia 7.11.2008, 20:30 napisał

a gdzie tu widzisz bluzki dewotko??!! ja mam dowody ktore sa nie podwazalne na to co pisze!!! dziwne czemu wszyscy z rodzin zmarlych pisza to samo co ja a takie szuje jak ty ktore nic to powinno obchodzic wogole sie wypowiadaja na ten temat??!! ciekawe co ty bys zrobila jakby tobie bliskiego obrazali nie majac do tego zadnych podstaw??!! siedzialabys cicho?? no odpowiedz!!!

jestes głupia rozumiesz albo nie zrozumiesz i przestan tu wszystkich obrażać , nie jestem dewotką
nie obrazilam cie i podejrzeam ze masz cos ze swoim umysłem,tylko u ciebie pier.....kur....szat..... to jest twoje slownictwo
0

~szwagierka~

• Grupa Goście

Napisano 07 listopad 2008 - 20:44 #59

Wyświetl postUżytkownik Gość dnia 7.11.2008, 20:37 napisał

jestes głupia rozumiesz albo nie zrozumiesz i przestan tu wszystkich obrażać , nie jestem dewotką
nie obrazilam cie i podejrzeam ze masz cos ze swoim umysłem,tylko u ciebie pier.....kur....szat..... to jest twoje slownictwo

najmadrzejsza sie odezwala... buhahahaha.... zalosne... to poczytaj sobie swoje wypowiedzi czy nie obrazasz?? kim jestes dla zmarlych ze sie wypowiadasz w taki sposob??
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 07 listopad 2008 - 20:49 #60

Wyświetl postUżytkownik szwagierka dnia 7.11.2008, 20:44 napisał

najmadrzejsza sie odezwala... buhahahaha.... zalosne... to poczytaj sobie swoje wypowiedzi czy nie obrazasz?? kim jestes dla zmarlych ze sie wypowiadasz w taki sposob??

ja mamczas moge cała noc siedzieć ale ty pień sie nadal, rzucaj tymi pier..... kur......
0

• (5 stron)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych