Skocz do zawartości

• (5 stron)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ostatnia »

Wysłał smsa i zasnął! :: zobacz komentowany artykuł

Użytkownik nie jest zalogowany   Fallenangelv 

• Swojak
  • PipPipPipPip
  • Grupa Użytkownicy zarejestrowani
  • Postów 2248
  • Rejestracja 12-październik 08

Ikona posta  Napisano 07 listopad 2008 - 10:19 #21

Wyświetl postUżytkownik do szwagierka dnia 7.11.2008, 10:09 napisał

czy ty na pewno jesteś tylko szwagierką tego mordercy co zabił trzech młodych ludzi? Bronisz go... jakby laczyło was cos wiecej... moze jakis romansik ze szwagrem byl? no coz... to juz po romanskiu! :P

Nie no to już jest jakaś paranoja.Ty co to piszesz to jesteś chyba j.......e.........b.........n...........i.........e..n....t....y w dekiel
Nie ten, kto z Tobą tańczy,nie ten, kto się z Tobą śmieje,lecz ten, kto z Tobą płacze jest Twoim Przyjacielem.
0

~sejtan~

• Grupa Goście

Napisano 07 listopad 2008 - 10:41 #22

upadły aniołeczku, sam się w dekiel j...nij. wiem co pisze!
0

~zakochana w czlowieku~

• Grupa Goście

Napisano 07 listopad 2008 - 11:02 #23

Wyświetl postUżytkownik szwagierka dnia 7.11.2008, 08:39 napisał

moze ty sie powinnas/powinnees leczyc co??!! wyzmiete bez skrupulow i ludzkich uczuc ku***sko!!! takich jak ty nie powinno byc na tym swiecie!!! zycze ci szmatlawcu tego samego co ja teraz przezywam!!! ciekawa jestem czy dalej tak d*** bys chlapal/chlapala!!! gon sie!!

i to jest milośc
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 07 listopad 2008 - 11:49 #24

nie jesteś warta tego, zeby z toba dyskutowac, (szwa)-gierko, nie było cie tam, nie wiesz kto ile jechal, co robil twoj szwageir, ale faktem jest ze to nie audi wjechalo w kangura tylko odwrotnie - wiec uszanuj chociaz zmarlych bo widac ze zyjacych masz w "glebokim powazaniu", nie licz na moje wspolczucie bo swoim zachowaniem, slownictwem budzisz co najwyzej politowanie...
0

~hmmm...~

• Grupa Goście

Napisano 07 listopad 2008 - 11:51 #25

Chyba ktoś szwagierkę w czuły punkt dotknął.
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 07 listopad 2008 - 12:18 #26

Nie no tego się poprostu nie da czytać! Tak zwana "Szwagierko" daj spokój kierowcy audi, bo to nie On zjechał nagle na lewy pas, więc i nie szukaj w Nim winy! I nie rozumiem co ma do tego fakt, że tym kangoo mógł jechać tylko 90km/h! - nie miał w którym momencie zjechać ...! Stało się i już tego nie zmienisz! i od osób z audi to dwa kroki w bok prosze!
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 07 listopad 2008 - 12:58 #27

W takiej sytuacji uważam, że najlepiej byłoby zamknąć już ten temat, przestać wnikać co by było gdyby, bo to nie ma sensu, bo każdy będzie przedstawiał tu swoje racje ...
A ludzie przecież będą pisali swoje widzimisie bo tacy są.
Ja znałam trochę kierowcę audi i nie pozwolę na pisanie jakichkolwiek złych rzeczy na Jego temat ... Jechał do pracy i z pewnością jechał z taką prędkością na jaką były warunki i na jaką mógł sobie pozwolić.
Może poprostu przestań już czytać to forum, a zacznij wspierać siostrę!
Sama widzisz i czytasz jak większość cie atakuje i że będzie to robiła jak dalej bedziesz pisała... Szkoda moich, twoich i tych którzy to czytają nerwów.
Odpuścić sobie trzeba to forum...
0

~każdemu wolno kochać~

• Grupa Goście

Napisano 07 listopad 2008 - 13:38 #28

Wyświetl postUżytkownik do szwagierka dnia 7.11.2008, 10:09 napisał

czy ty na pewno jesteś tylko szwagierką tego mordercy co zabił trzech młodych ludzi? Bronisz go... jakby laczyło was cos wiecej... moze jakis romansik ze szwagrem byl? no coz... to juz po romanskiu! :P

O10,00j ak ukazal sie ten post, że moze romansik to wreszcie odpuściła i kajac sie zaczyna
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 07 listopad 2008 - 13:52 #29

Wyświetl postUżytkownik szwagierka dnia 7.11.2008, 13:45 napisał

wiesz co... brak mi slow... poczytaj lepiej uwaznie to co napisalam od tamtego postu i lepiej ze zrozumieniem... kajac sie nie bede bo nie pozwole sie obrazac!!! a kim ty jestes dla tych zmarlych ze sie wogole wypowiadasz szmato...

CYTAT(każdemu wolno kochać @ 7.11.2008, 13:38)
O10,00j ak ukazal sie ten post, że moze romansik to wreszcie odpuściła i kajac sie zaczyna

wiesz co... brak mi slow... poczytaj lepiej uwaznie to co napisalam od tamtego postu i lepiej ze zrozumieniem... kajac sie nie bede bo nie pozwole sie obrazac!!! a kim ty jestes dla tych zmarlych ze sie wogole wypowiadasz szmato...

POCZYTALAM I WYŁAPAŁAM WŁAŚNIE CZAS ZE od tamtej chwili ciut zaprzestałaś, a szmata to nie wiem kto jest sama sie oceiasz
0

~Gośc~

• Grupa Goście

Napisano 07 listopad 2008 - 14:00 #30

To już nawet szwagra nie mogła lubić, a teraz bronić go od waszych uwag po tym jak tragicznie zginął ... !?! Poszukajcie sobie w swoich życiach prywatnych jakiegoś kozła ofiarnego a nie wypowiadacie się na tematy osób których nie znacie...! Darujcie sobie swoje nędzne uwagi i dajcie spokój tej dziewczynie!
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 07 listopad 2008 - 14:04 #31

Wyświetl postUżytkownik Gośc dnia 7.11.2008, 14:00 napisał

To już nawet szwagra nie mogła lubić, a teraz bronić go od waszych uwag po tym jak tragicznie zginął ... !?! Poszukajcie sobie w swoich życiach prywatnych jakiegoś kozła ofiarnego a nie wypowiadacie się na tematy osób których nie znacie...! Darujcie sobie swoje nędzne uwagi i dajcie spokój tej dziewczynie!
]
to nie jest dziewczyna co tak bluzga, a każdy ma prawo do milości tylko niech ona ma troche godnośc w tych dniach żałoby.
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 07 listopad 2008 - 14:16 #32

Wyświetl postUżytkownik szwagierka dnia 7.11.2008, 14:11 napisał

Dziekuje ci za to ze rozumiesz... przynajmniej jedna osoba ktora ma jakies uczucia w sobie i zdrowy rozsadek... zycze ci szescia i abys niegdy nie poznala tego bolu... pozdrawiam

ale powiedz czemu ktos tak Cie zapytal bez powodu o ta milośc czy mial powód czy tylko zapytał,boja znam bół stracic swoja miłośc
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 07 listopad 2008 - 14:16 #33

juz nawet politowania nie jestes godna, (szwa)-gierko
0

~do niedoszłej szwagierki~

• Grupa Goście

Napisano 07 listopad 2008 - 14:18 #34

przyszywana szwagierko, to jak było, leciałaś na artura, czy nie? sama jesteś szmatą i zdzirą, nie udawaj takiej uczuciwej i zatroskanej, bo smiesznie brzmisz. wal się pindo!
0

~szwagierka~

• Grupa Goście

Napisano 07 listopad 2008 - 14:21 #35

Wyświetl postUżytkownik Gość dnia 7.11.2008, 14:16 napisał

ale powiedz czemu ktos tak Cie zapytal bez powodu o ta milośc czy mial powód czy tylko zapytał,boja znam bół stracic swoja miłośc

nie mam pojecia... ludzie piedola takie rzeczy by ranic... czepaija sie wszystkiego by pokazac jaki jest zajebisty by dogrysc...dobic... to sa ludzie bez zadnych wartosci... napewno wiesz o czym mowie.... mowisz ze przezylas juz cos takiego wiec wiesz jaki to bol... i tym bardziej wspolczuje...
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 07 listopad 2008 - 14:21 #36

Wyświetl postUżytkownik do niedoszłej szwagierki dnia 7.11.2008, 14:18 napisał

przyszywana szwagierko, to jak było, leciałaś na artura, czy nie? sama jesteś szmatą i zdzirą, nie udawaj takiej uczuciwej i zatroskanej, bo smiesznie brzmisz. wal się pindo!

a widzisz , ze piszą ci ze jestes szmatą i coooooooooooo flanelko
0

~szwagierka~

• Grupa Goście

Napisano 07 listopad 2008 - 14:25 #37

Wyświetl postUżytkownik do niedoszłej szwagierki dnia 7.11.2008, 14:18 napisał

nie zamiezam sie znizac do twojego poziomu... kolezaneczki sie dobraly za dwa grosze buahahahahahahaha spojzcie lepiej na siebie.... a ja fakt... kochalam mateusza.... ale jak brata... bo byl dobrym i pomocnym czlowiekiem dla mojej siostry..... ale co wy mozecie wiedziec.... wiec nara!!! z rodziny nie jestes wiec sie nie wypowiadaj!!!
0

~Gośc~

• Grupa Goście

Napisano 07 listopad 2008 - 14:25 #38

Nawet po śmierci nie dajecie tym Ludziom spokoju?!
Skończcie już ten temat, bo niektórych wypowiedzi są już na maxa żałosne ... !
Żegnam z tego beznadziejnego forum!!!
0

~szwagierka~

• Grupa Goście

Napisano 07 listopad 2008 - 14:27 #39

Wyświetl postUżytkownik Gośc dnia 7.11.2008, 14:25 napisał

Nawet po śmierci nie dajecie tym Ludziom spokoju?!
Skończcie już ten temat, bo niektórych wypowiedzi są już na maxa żałosne ... !
Żegnam z tego beznadziejnego forum!!!

dzieki za obrone... przynajmniej ty wiesz co znaczy szacunek do drugiego czlowieka... pozdrawiam
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 07 listopad 2008 - 15:01 #40

Boże!!! Widzisz i nie grzmisz!!!! Dno...
0

• (5 stron)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ostatnia »

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych