Skocz do zawartości

• (2 stron)
  • +
  • 1
  • 2

Wieści z Różana

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 09 czerwiec 2009 - 14:38 #1

Czy to prawda że przewodniczący rady w Różanie podał do sądu jednego z radnych? Jeżeli tak to którego i o co poszło?
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 10 czerwiec 2009 - 07:32 #2

Wyświetl postUżytkownik Gość dnia 9.06.2009, 15:38:14 napisał

Czy to prawda że przewodniczący rady w Różanie podał do sądu jednego z radnych? Jeżeli tak to którego i o co poszło?

Ktoś mundraskowi na drodze do burmistrzowania stoi? on tak będzie burmistrzem jak ja kosmonautą, choc trzeba przyznac , świder w podstępnych gierkach i w fałszu jest mistrzem
0

~mieszkaniec~

• Grupa Goście

Napisano 10 czerwiec 2009 - 11:07 #3

Wyświetl postUżytkownik Gość dnia 10.06.2009, 08:32:40 napisał

Ktoś mundraskowi na drodze do burmistrzowania stoi? on tak będzie burmistrzem jak ja kosmonautą, choc trzeba przyznac , świder w podstępnych gierkach i w fałszu jest mistrzem

z tego co sie prientuje to mundry radny skierkowski groził pobiciem człowikowi a to chyba nie przystoi politykom nawet na takim szczeblu!!!, a ty gosciu przeżyc nie możesz ze są ludzie co spoza rózanskiego układu w radzie siedzą i dla miasta cos dobrego chcą zrobić? Zastanów sie lepiej nad swoimi wywodami i głupoty przestan wypisywac. Czas na zmiany nadchodzi!!!
0

~inny mundrasek~

• Grupa Goście

Napisano 10 czerwiec 2009 - 11:14 #4

Wyświetl postUżytkownik Gość dnia 10.06.2009, 08:32:40 napisał

Skierkowski to akurat żadna przeszkoda do burmistrzowania:):) Ale wymyśliłeś neidoszły kosmonauto:)
0

~zulus~

• Grupa Goście

Napisano 15 czerwiec 2009 - 07:36 #5

Jak by nie patrzył Świder jest merytorycznie najlepiej przygotowany do sprawowania funkcji burmistrza choćby przez kierunkowe prawnicze wykształcenie czy też doświadczenie w pracy w samorządzie. ja tam poważnych kontrkandydatów nie widzę. Różan to takie małe "kurpiowskie" piekiełko, każdy zapalczywy, każdy pewny swego a w głowie siano. Kwestia złożenia zawiadomienia? cóż skoro w inny sposób nie można "wychować" to jedyna właściwa metoda na zapalczywe głowy.
0

~swój~

• Grupa Goście

Napisano 15 czerwiec 2009 - 08:09 #6

Wyświetl postUżytkownik zulus dnia 15.06.2009, 08:36:33 napisał

Jak by nie patrzył Świder jest merytorycznie najlepiej przygotowany do sprawowania funkcji burmistrza choćby przez kierunkowe prawnicze wykształcenie czy też doświadczenie w pracy w samorządzie. ja tam poważnych kontrkandydatów nie widzę. Różan to takie małe "kurpiowskie" piekiełko, każdy zapalczywy, każdy pewny swego a w głowie siano. Kwestia złożenia zawiadomienia? cóż skoro w inny sposób nie można "wychować" to jedyna właściwa metoda na zapalczywe głowy.

W Rózanie to wariatów nie brakuje a ten cały skierkowski to juz bije wszystkich na głowę. Pan Świderski mysle ze juz poprostu nie miał innego wyjscia jak popchnąc sprawe dalej zresztą wystarczy posłuchac w necie co sie na sesjach dzieje dzieki tym panom bo skierkowski to nie odosobniony przypadek.
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 16 czerwiec 2009 - 21:41 #7

Albo świder sam sobie dopisuje aplauz albo ma klakiera . Nawet wiadomo kogo . Z niego taki znawca prawa jak z koziej d... trąba . Wiadomo że cichutki załęski ściele sobie gniazdka . Kandydaci na start !
0

~królewna śnieżka~

• Grupa Goście

Napisano 16 czerwiec 2009 - 22:03 #8

Wyświetl postUżytkownik Gość dnia 16.06.2009, 22:41:44 napisał

Albo świder sam sobie dopisuje aplauz albo ma klakiera . Nawet wiadomo kogo . Z niego taki znawca prawa jak z koziej d... trąba . Wiadomo że cichutki załęski ściele sobie gniazdka . Kandydaci na start !

widzisz jesteś w błędzie bo nie jestem ani świdrem ani klakierem, ale tak sie sklada , ze znam tego Pana i uważam ze jest to dobra kandydatura na burmistrzai w waszym przypadku czyli Różana najlepsza z najlepszych, WYSTAWCIE W TAKIM RAZIE SWOJE KANDYDATURYA
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 17 czerwiec 2009 - 10:16 #9

cichociemny Załęski ze swoją rodzinką !
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 17 czerwiec 2009 - 11:05 #10

Wyświetl postUżytkownik Gość dnia 17.06.2009, 11:16:40 napisał

cichociemny Załęski ze swoją rodzinką !

a ja popieram obecnego burmistrza Parcińskiego, to dobry gospodarz i nadal niech sprawuje ta funkcję, inny może nie da sobie rady z ta waszą śmieszna radą
0

~młody~

• Grupa Goście

Napisano 17 czerwiec 2009 - 12:02 #11

Wyświetl postUżytkownik Gość dnia 17.06.2009, 12:05:47 napisał

a ja popieram obecnego burmistrza Parcińskiego, to dobry gospodarz i nadal niech sprawuje ta funkcję, inny może nie da sobie rady z ta waszą śmieszna radą

Potrzebne zmiany, czas na kogoś kto ma wizje i nie jest to napewno załeski. Proponowałbym Piotra Ś on przynajmniej wie co to samorząd w przeciwienstwie do buraczanej reszty
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 17 czerwiec 2009 - 12:25 #12

załęski ma wizje na POSADKI !!! Będzie z mamusią żadził !!!
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 18 czerwiec 2009 - 10:30 #13

Wyświetl postUżytkownik młody dnia 17.06.2009, 13:02:11 napisał

Potrzebne zmiany, czas na kogoś kto ma wizje i nie jest to napewno załeski. Proponowałbym Piotra Ś on przynajmniej wie co to samorząd w przeciwienstwie do buraczanej reszty

Przecież to ksieżyc Słońca Smrocka. "Młodzi" chcecie kolejnego z PSL???????????????/
0

~Mazury~

• Grupa Goście

Napisano 18 czerwiec 2009 - 12:57 #14

Obwodnica Różana na trasie droga nr 61
0

~makowianko-różanianka~

• Grupa Goście

Napisano 18 czerwiec 2009 - 22:25 #15

Wyświetl postUżytkownik młody dnia 17.06.2009, 13:02:11 napisał

a ja proponuje wymianę:
Pan parciński do Makowa a pan Jankowski do óżana co wy na to?
0

~Zulus~

• Grupa Goście

Napisano 19 czerwiec 2009 - 08:10 #16

Wyświetl postUżytkownik Gość dnia 16.06.2009, 22:41:44 napisał

Proszę Pana lub Pani proszę nie mierzyć wszystkich swoją miarą bo wówczas ujawniają się Pańskie ograniczone horyzonty. Na nazwisko Świderski nie mam, do żadnej z różańskich frakcji nie należę przedstawiam jedynie moją ocenę sytuacji i argumenty przemawiające za tym czy innym i nikt mi za to nie płaci. Słowa "nawet wiadomo kogo" akurat mi nic nie mówią, może podzieli się pan informacjami?. Odnośnie słów- pomijając ich złośliwy i obraźliwy charakter- "z niego taki znawca prawa jak z k..... d.... trąba", otóż uważam że o ile nie ma Pan skończonych studiów prawniczych i aplikacji to raczej nie ma Pan moralnego uzasadnienia i legitymacji do wystawiania tego typu ocen. Fakt ,iż dana osoba od lat pełni funkcję rzecznika konsumenta, świadczy o tym że w tym akurat zakresie jest w pełni kompetentna, nie bez znaczenia jest również że po raz któryś z kolej pan P. Świderski pełni funkcję radnego, czy może się Pan pochwalić podobnym osiągnięciem? ale akurat do tego argumentu się Pan nie odniósł. Nie znam i nie wiem kto to ten Załęski więc się nie wypowiadam. Burmistrzostwo Parcińskiego oceniam pozytywnie, pchnął miasteczko do przodu, okoliczne wsie również w pewnym zakresie, oczywiście udało mu się to w latach koniunktury całego kraju jednak należy docenić pracę tego pana..
Reasumując, proszę o bardziej chodne i wyważone opinie, bez przenoszenia waśni i kłótni na fora internetowe i bez obrażania kogokolwiek
0

~wyborca~

• Grupa Goście

Napisano 19 czerwiec 2009 - 08:25 #17

[quote name='Zulus' date='19.06.2009, 09:10:59' post='19104']
Proszę Pana lub Pani proszę nie mierzyć wszystkich swoją miarą bo wówczas ujawniają się Pańskie ograniczone horyzonty. Na nazwisko Świderski nie mam, do żadnej z różańskich frakcji nie należę przedstawiam jedynie moją ocenę sytuacji i argumenty przemawiające za tym czy innym i nikt mi za to nie płaci. Słowa "nawet wiadomo kogo" akurat mi nic nie mówią, może podzieli się pan informacjami?. Odnośnie słów- pomijając ich złośliwy i obraźliwy charakter- "z niego taki znawca prawa jak z k..... d.... trąba", otóż uważam że o ile nie ma Pan skończonych studiów prawniczych i aplikacji to raczej nie ma Pan moralnego uzasadnienia i legitymacji do wystawiania tego typu ocen. Fakt ,iż dana osoba od lat pełni funkcję rzecznika konsumenta, świadczy o tym że w tym akurat zakresie jest w pełni kompetentna, nie bez znaczenia jest również że po raz któryś z kolej pan P. Świderski pełni funkcję radnego, czy może się Pan pochwalić podobnym osiągnięciem? ale akurat do tego argumentu się Pan nie odniósł. Nie znam i nie wiem kto to ten Załęski więc się nie wypowiadam. Burmistrzostwo Parcińskiego oceniam pozytywnie, pchnął miasteczko do przodu, okoliczne wsie również w pewnym zakresie, oczywiście udało mu się to w latach koniunktury całego kraju jednak należy docenić pracę tego pana..
Reasumując, proszę o bardziej chodne i wyważone opinie, bez przenoszenia waśni i kłótni na fora internetowe i bez obrażania kogokolwiek
[/quZgadzam sie z zulusem jak juz cos pisac to tylko jak sie cos do powiedzenia ma. pzdr
0

~Wczasowicz W-wy~

• Grupa Goście

Napisano 19 czerwiec 2009 - 09:47 #18

Kandydatów na fotel Burmistrza Różana czterech.
0

~B1D7DB~

• Grupa Goście

Napisano 19 czerwiec 2009 - 10:49 #19

Wyświetl postUżytkownik Wczasowicz W-wy dnia 19.06.2009, 10:47:55 napisał

Kandydatów na fotel Burmistrza Różana czterech.

znaczy ze kto niby podlasin skierkowski załeski i jego mamusia?
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 19 czerwiec 2009 - 13:24 #20

Wyświetl postUżytkownik zulus dnia 15.06.2009, 08:36:33 napisał

śmieszne co napisałes "Jak by nie patrzył Świder jest merytorycznie najlepiej przygotowany do sprawowania funkcji burmistrza choćby przez kierunkowe prawnicze wykształcenie" to znaczy ze trzeba byc prawnikiem zeby byc burmistrzem????buhaha::::)))))0000
NIe sadzę co faklt wykształcony człowiek miec nalezy taka nadzieje zachowuje sie bardziej racjonalnie, no ale zeby uzurpowac sobie chociazby prawo do stolka burmistrza to raczej jest to mało logiczne. bo chociazby jesli jkos byłby lekarzem a sprawdzila sie jako dobry zarzdac to dlaczego jego wykształcenie byłoby niewsakazana( ze wzgledów merytorycznych) a przecieżuleczyćgmine tez może z roznych patologi...
I proponuje co by pan ZUZLUS-Swiderski tak prostacko kampanii sobie nie robił....
0

• (2 stron)
  • +
  • 1
  • 2

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych