Wieści z Różana
Napisano 10 czerwiec 2009 - 07:32 #2
Użytkownik Gość dnia 9.06.2009, 15:38:14 napisał
Ktoś mundraskowi na drodze do burmistrzowania stoi? on tak będzie burmistrzem jak ja kosmonautą, choc trzeba przyznac , świder w podstępnych gierkach i w fałszu jest mistrzem
Napisano 10 czerwiec 2009 - 11:07 #3
Użytkownik Gość dnia 10.06.2009, 08:32:40 napisał
z tego co sie prientuje to mundry radny skierkowski groził pobiciem człowikowi a to chyba nie przystoi politykom nawet na takim szczeblu!!!, a ty gosciu przeżyc nie możesz ze są ludzie co spoza rózanskiego układu w radzie siedzą i dla miasta cos dobrego chcą zrobić? Zastanów sie lepiej nad swoimi wywodami i głupoty przestan wypisywac. Czas na zmiany nadchodzi!!!
Napisano 10 czerwiec 2009 - 11:14 #4
Użytkownik Gość dnia 10.06.2009, 08:32:40 napisał
Skierkowski to akurat żadna przeszkoda do burmistrzowania:)
Napisano 15 czerwiec 2009 - 07:36 #5
Napisano 15 czerwiec 2009 - 08:09 #6
Użytkownik zulus dnia 15.06.2009, 08:36:33 napisał
W Rózanie to wariatów nie brakuje a ten cały skierkowski to juz bije wszystkich na głowę. Pan Świderski mysle ze juz poprostu nie miał innego wyjscia jak popchnąc sprawe dalej zresztą wystarczy posłuchac w necie co sie na sesjach dzieje dzieki tym panom bo skierkowski to nie odosobniony przypadek.
Napisano 16 czerwiec 2009 - 22:03 #8
Użytkownik Gość dnia 16.06.2009, 22:41:44 napisał
widzisz jesteś w błędzie bo nie jestem ani świdrem ani klakierem, ale tak sie sklada , ze znam tego Pana i uważam ze jest to dobra kandydatura na burmistrzai w waszym przypadku czyli Różana najlepsza z najlepszych, WYSTAWCIE W TAKIM RAZIE SWOJE KANDYDATURYA
Napisano 17 czerwiec 2009 - 11:05 #10
Napisano 17 czerwiec 2009 - 12:02 #11
Użytkownik Gość dnia 17.06.2009, 12:05:47 napisał
Potrzebne zmiany, czas na kogoś kto ma wizje i nie jest to napewno załeski. Proponowałbym Piotra Ś on przynajmniej wie co to samorząd w przeciwienstwie do buraczanej reszty
Napisano 18 czerwiec 2009 - 10:30 #13
Użytkownik młody dnia 17.06.2009, 13:02:11 napisał
Przecież to ksieżyc Słońca Smrocka. "Młodzi" chcecie kolejnego z PSL???????????????/
Napisano 18 czerwiec 2009 - 22:25 #15
Użytkownik młody dnia 17.06.2009, 13:02:11 napisał
a ja proponuje wymianę:
Pan parciński do Makowa a pan Jankowski do óżana co wy na to?
Napisano 19 czerwiec 2009 - 08:10 #16
Użytkownik Gość dnia 16.06.2009, 22:41:44 napisał
Proszę Pana lub Pani proszę nie mierzyć wszystkich swoją miarą bo wówczas ujawniają się Pańskie ograniczone horyzonty. Na nazwisko Świderski nie mam, do żadnej z różańskich frakcji nie należę przedstawiam jedynie moją ocenę sytuacji i argumenty przemawiające za tym czy innym i nikt mi za to nie płaci. Słowa "nawet wiadomo kogo" akurat mi nic nie mówią, może podzieli się pan informacjami?. Odnośnie słów- pomijając ich złośliwy i obraźliwy charakter- "z niego taki znawca prawa jak z k..... d.... trąba", otóż uważam że o ile nie ma Pan skończonych studiów prawniczych i aplikacji to raczej nie ma Pan moralnego uzasadnienia i legitymacji do wystawiania tego typu ocen. Fakt ,iż dana osoba od lat pełni funkcję rzecznika konsumenta, świadczy o tym że w tym akurat zakresie jest w pełni kompetentna, nie bez znaczenia jest również że po raz któryś z kolej pan P. Świderski pełni funkcję radnego, czy może się Pan pochwalić podobnym osiągnięciem? ale akurat do tego argumentu się Pan nie odniósł. Nie znam i nie wiem kto to ten Załęski więc się nie wypowiadam. Burmistrzostwo Parcińskiego oceniam pozytywnie, pchnął miasteczko do przodu, okoliczne wsie również w pewnym zakresie, oczywiście udało mu się to w latach koniunktury całego kraju jednak należy docenić pracę tego pana..
Reasumując, proszę o bardziej chodne i wyważone opinie, bez przenoszenia waśni i kłótni na fora internetowe i bez obrażania kogokolwiek
Napisano 19 czerwiec 2009 - 08:25 #17
Proszę Pana lub Pani proszę nie mierzyć wszystkich swoją miarą bo wówczas ujawniają się Pańskie ograniczone horyzonty. Na nazwisko Świderski nie mam, do żadnej z różańskich frakcji nie należę przedstawiam jedynie moją ocenę sytuacji i argumenty przemawiające za tym czy innym i nikt mi za to nie płaci. Słowa "nawet wiadomo kogo" akurat mi nic nie mówią, może podzieli się pan informacjami?. Odnośnie słów- pomijając ich złośliwy i obraźliwy charakter- "z niego taki znawca prawa jak z k..... d.... trąba", otóż uważam że o ile nie ma Pan skończonych studiów prawniczych i aplikacji to raczej nie ma Pan moralnego uzasadnienia i legitymacji do wystawiania tego typu ocen. Fakt ,iż dana osoba od lat pełni funkcję rzecznika konsumenta, świadczy o tym że w tym akurat zakresie jest w pełni kompetentna, nie bez znaczenia jest również że po raz któryś z kolej pan P. Świderski pełni funkcję radnego, czy może się Pan pochwalić podobnym osiągnięciem? ale akurat do tego argumentu się Pan nie odniósł. Nie znam i nie wiem kto to ten Załęski więc się nie wypowiadam. Burmistrzostwo Parcińskiego oceniam pozytywnie, pchnął miasteczko do przodu, okoliczne wsie również w pewnym zakresie, oczywiście udało mu się to w latach koniunktury całego kraju jednak należy docenić pracę tego pana..
Reasumując, proszę o bardziej chodne i wyważone opinie, bez przenoszenia waśni i kłótni na fora internetowe i bez obrażania kogokolwiek
[/quZgadzam sie z zulusem jak juz cos pisac to tylko jak sie cos do powiedzenia ma. pzdr
Napisano 19 czerwiec 2009 - 13:24 #20
Użytkownik zulus dnia 15.06.2009, 08:36:33 napisał
śmieszne co napisałes "Jak by nie patrzył Świder jest merytorycznie najlepiej przygotowany do sprawowania funkcji burmistrza choćby przez kierunkowe prawnicze wykształcenie" to znaczy ze trzeba byc prawnikiem zeby byc burmistrzem????buhaha:::
NIe sadzę co faklt wykształcony człowiek miec nalezy taka nadzieje zachowuje sie bardziej racjonalnie, no ale zeby uzurpowac sobie chociazby prawo do stolka burmistrza to raczej jest to mało logiczne. bo chociazby jesli jkos byłby lekarzem a sprawdzila sie jako dobry zarzdac to dlaczego jego wykształcenie byłoby niewsakazana( ze wzgledów merytorycznych) a przecieżuleczyćgmine tez może z roznych patologi...
I proponuje co by pan ZUZLUS-Swiderski tak prostacko kampanii sobie nie robił....

Użytkownicy
Pomoc
Napisz nowy temat
Dodaj odpowiedź
Do góry
Raportuj
Odpowiedz