Jakie jest wsze zdanie na ten temat? Czy ktoś z Was kupował juz w ten sposób meble. Warto, czy jednak lepiej kupic je w jakiejś sieciówce?
Najnowsze tematy
-
A w Makowie to nie ma żałoby po Premierze Janie Olszewskim
~Gość~ - wczoraj, 16:21
-
Austriacki biznesmen Gerald Birgfellner: Prezes PiS Jarosław Kaczyński nakłonił mnie do wręczenia księdzu 50 tys. zł w kopercie
~Adwokat z LPR~ - wczoraj, 09:28
-
TESCO ZAMYKA SKLEPY w Polsce. Będą grupowe zwolnienia, powodem nierentowność. Które sklepy Tesco znikną?
~Gość~ - lut 14 2019 23:11
-
RADOM OZONOTERAPIA OKOLICE
~Kaflany~ - lut 14 2019 15:08
-
Fryzjer męski w Makowie
~Anonim~ - lut 14 2019 11:11
Warto kupić meble w sieci?
~wiki k~
~wiola d~
Napisano 05 luty 2019 - 11:25
Kilka razy kupiliśmy meble w sieciówkach i niestety ale to był błąd. Meble słabej jakości, do tego drogie a po roku do niczego sie nie nadawały. Odradzam takie zakupy. Najlepiej jest kupić w sieci, przynajmniej człowiek wie, że kupic coś porządnego, ładnego i dobrego, co faktycznie posłuży długie lata. Od kilku lat jak kupujemy meble tylko na scandicsofa.pl, to przede wszystkim ręczna robota, ale wiecie co ceny maja do zaakceptowania i moim zdaniem warto, są naprawdę dobre i eleganckie. My bynajmniej jesteśmy zachwyceni nimi.
~edyna~
Napisano 06 luty 2019 - 09:32
Nikt nie lubi przepłacać i taką szansę daje właśnie internet. Dlatego większe zakupy robię w necie a nawet ubezpieczyłam swoje e-zakupy w banku Raiffeisen. tak na wszelki wypadek.
~SylwiaS~
Napisano wczoraj, 09:12
Jasne, że tak i faktycznie w sieci są o wiele tańsze, a ja dodam, że i lepsze jakościowo. Od kilku miesięcy wykańczamy dom i po trochu kupujemy meble, zatem jestem na bieżąco z tymi ofertami. Nam najbardziej przypadła do gustu oferta slf24.pl mają naprawdę świetne meble, nietuzinkowe i w dobrych cenach. Wszystko to co nam już przywieźli warte było wydania tych ciężko zarobionych pieniędzy. Następne najprawdopodobniej również będą u nich kupione, bo i poco zmieniać jak jest dobrze.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych