I o to chodzi. PiS i PSL nowa i całkiem dobrze zapowiadająca się koalicja na przyszłość.
Szkoda że na zachodzie i północy kraju ludzie łyknęli propagandę sukcesu, dumny za to jestem z ludzi stąd, z naszego powiatu.
Pozdrawiam.
Strona 1 z 1
W pow. ostrowskim PiS zmiażdżył Platformę. W czterech gminach najwięcej głosów oddano jednak na PSL :: zobacz komentowany artykuł
Napisano 09 czerwiec 2009 - 20:51 #2
Użytkownik IK dnia 9.06.2009, 20:12:36 napisał
PiS i PSL nowa i całkiem dobrze zapowiadająca się koalicja na przyszłość.
Możesz sobie pomarzyć. PiS na długie lata, o ile nie na zawsze utracił możliwość tworzenia koalicji. PSL doskonale to rozumie i woli koalicjanta, który go nie skonsumuje na przystawkę.
Cytat
Szkoda że na zachodzie i północy kraju ludzie łyknęli propagandę sukcesu, dumny za to jestem z ludzi stąd, z naszego powiatu.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Ja bym raczej napisał, całe szczęście, że oprócz Polski zaściankowej są w Polsce regiony (i to w większości), w których mieszkańcy czują się Europejczykami.
dumny mieszkaniec środkowego Pomorza
Napisano 09 czerwiec 2009 - 22:19 #4
Użytkownik Gość dnia 9.06.2009, 22:30:29 napisał
Bratanie się z psl-bandą to wstyd!
Pewnie że wstyd ale dla Pesel.
Pisuary to idą ramię w ramię z Ojcem dyrektorem.
Ps:popraw mocherowy bo ci się trochę przekrzywił.
Nie ten, kto z Tobą tańczy,nie ten, kto się z Tobą śmieje,lecz ten, kto z Tobą płacze jest Twoim Przyjacielem.
Napisano 10 czerwiec 2009 - 09:35 #5
Szanowni Goście! Niestawiajcie aksjomatycznych tez, nie wygłupiajcie się popisując się swoją pewnością co do przyszłości. Starsi z was nie tak dawno przy akompaniamencie melodii "międzynarodówki" mówili wiersze o niezniszczalności przyjaźni między narodami PRL i ZSRR. Przyszłość a szczególnie przyszłość w polityce jest nieprzewidywalna i ten gość może mieć rację.
Strona 1 z 1

Użytkownicy
Pomoc
Napisz nowy temat
Dodaj odpowiedź
Do góry
Raportuj
Odpowiedz