Skocz do zawartości

• (6 stron)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ostatnia »

W oczekiwaniu na wyrok w sprawie Wejciecha G. wiadomo...

~płoniawiak~

• Grupa Goście

Napisano 30 maj 2008 - 16:53 #1

"Jak na razie istnieje cos takiego jak domniemanie niewinnosci a zakladanie watku o niczym na kilka stron to zwykle trolowanie." W takim razie wytłumacz mieszkańcom Płoniaw wynik 2,6% i brak wyroku w sprawie.
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 03 czerwiec 2008 - 03:29 #2

Najbardziej winni sa policjanci.Zamiast odwieźć wojta do domu samochod do warsztatu to idioci wezwali karetke.No coz policja jaka jest kazdy widzi.Nikt by o niczym nie wiedzial ,wojt wytrzeźwiałby i nie ma tematu.Tak mamu o czym pisac,bo wojta nic nie ruszy no moze atom,bo "filipinska "zaraza jak bylego prezydenta ,nie jest powodem do odejscia ze stolka
0

~filon~

• Grupa Goście

Napisano 03 czerwiec 2008 - 14:10 #3

Wyświetl postUżytkownik Gość dnia 3.06.2008, 03:29 napisał

Najbardziej winni sa policjanci.Zamiast odwieźć wojta do domu samochod do warsztatu to idioci wezwali karetke.No coz policja jaka jest kazdy widzi.Nikt by o niczym nie wiedzial ,wojt wytrzeźwiałby i nie ma tematu.Tak mamu o czym pisac,bo wojta nic nie ruszy no moze atom,bo "filipinska "zaraza jak bylego prezydenta ,nie jest powodem do odejscia ze stolka

Oj gościu,chyba swędzą cię nóżki do fotelika albo kogoś kto ci płaci
za pisanie tych bzdetów,ty się sam na siebie PO-patrz najlepiej w
krzywym zwierciadle i oceń obraz ,który tam ujrzałeś a dopiero
oceniaj innych,jest takie powiedzenie,nie oceniaj bliżniego,najpierw
oceń siebie samego,bo może się zdarzyc,że i tobie może się przydarzy,
że się nawalisz i cię złapią i co wtedy,nikt nigdy nie wie co za nim stoi.
Tak na marginesie nie jestem jego zwolennikiem ale z zasady nikomu
nigdy nie życzę żle,chociaż jestem za ostrymi karami za jazdę PO
pijanemu nawet do zabierania praw jazdy dożywotnio.Dlatego dobra rada,
nie skazuj kogoś zanim nie udowodni mu się winny,choc w historii sądów
zdarzały się przypadki,że skazywano na karę śmierci niewinnych ludzi,
którzy walczyli w słusznej sprawie,a lawinowo robili to bolszewiccy siepacze
i rodzimi czerwoni,komunistyczni zdrajcy.
0

~milena~

• Grupa Goście

Napisano 03 czerwiec 2008 - 15:44 #4

WARA OD KOMUCHOW
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 04 czerwiec 2008 - 03:28 #5

Tak sie sklada,ze mam slaba glowe i nigdy nie jade jak pije.Wozi mnie moja zona,co kazdemu polecam.Pisze,ze wojt sie upil,bo wszyscy wiedza jak bylo ,no moze oprocz wojta ,bo mial" pomrocznosc jasna".Nie potrzebne mi stanowisko wojta,bo mam dobrze prosperujaca firme , nie musze tez prowadzic kampanii wyborczej.Pisze,bo taka jest nasza rzeczywistosc,sa "rowni i rowniejsi".
Pozdrawiam wojta ,jego wyborcow i panow policjantow
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 04 czerwiec 2008 - 07:10 #6

dobre, z tą biedną żoną! :)
0

~Adam~

• Grupa Goście

Napisano 04 czerwiec 2008 - 11:44 #7

Zona nie narzeka pewnie,moja tez jak trzeba podwiezie.Ja ja jak ma imieniny kolezanki.Z zona trzeba sie przyjaznic
0

~jola~

• Grupa Goście

Napisano 04 czerwiec 2008 - 12:44 #8

Wyświetl postUżytkownik milena dnia 3.06.2008, 15:44 napisał

WARA OD KOMUCHOW

Goń się bolszewicki PO-miocie
0

~jola~

• Grupa Goście

Napisano 04 czerwiec 2008 - 12:47 #9

Wyświetl postUżytkownik milena dnia 3.06.2008, 15:44 napisał

WARA OD KOMUCHOW

0

~Sherlock Holmes~

• Grupa Goście

Napisano 04 czerwiec 2008 - 21:33 #10

Wyświetl postUżytkownik jola dnia 4.06.2008, 12:47 napisał

Nie ma co czekać, do wyborów parlamentarnych daleko i nic się w tej sprawie ciekawego nie wydarzy. Po wyborach pewnie okaże się, że w postępowaniu popełniono wiele błędów tak, jak w sprawie zamordowanego P. Olewnika. Takie skutki negatywnej selekcji do służb ścigania, gdzie liczy się sprawność ruchowa, celne oko, zdrowa wątroba, a bystrość umysł.
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 05 czerwiec 2008 - 02:35 #11

Ja mysle ,ze za duzo tu wprowadzacie polityki.Tu o kase tylko chodzi ,a nie przekonania.Kazdy chce zyc i wojt tez zwlaszca ,ze wygodnie i jakby nie patrzec jest VIP'em w gminie ,ale zawsze.Ot co
0

~drago~

• Grupa Goście

Napisano 07 czerwiec 2008 - 14:26 #12

W piątek Wójt Gąsiewski miał sprawę w Sądzie Grodzkim w Makowie i do tej pory żadnej wzmianki nie spostrzegłem. Szanowni dziennikarze TO powinniście się wstydzić. Co już balójecie na ddzniach makowa 2008.
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 07 czerwiec 2008 - 18:56 #13

Caly proces jest" TOP SECRET", a woj bedzie mial ochrone ,bo to ze narozrabial- to nic ,ma uklady, trzeba mu zapewnic swiety spokoj , ochrone agentow i psychologa.
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 07 czerwiec 2008 - 18:56 #14

Caly proces jest" TOP SECRET", a woj bedzie mial ochrone ,bo to ze narozrabial- to nic ,ma uklady, trzeba mu zapewnic swiety spokoj , ochrone agentow i psychologa.
0

~~Gosia~~

• Grupa Goście

Napisano 08 czerwiec 2008 - 19:41 #15

A mnie tam jest wojta szkoda.Nie on pierwszy i ostatni sie przejechal pijany,samochod ladny uszkodzil .Teraz duzo ludzi czeka tylko na jego porazke w sadzie.Fe! ,a gdzie chrzescijanskie milosierdzie dla zagubionych owieczek i synow martotrawnych
0

~Ryszarda~

• Grupa Goście

Napisano 08 czerwiec 2008 - 22:56 #16

Tak, moze jeszcze pracownicy gminy powinni dac na msze o szczesliwy final procesu? W koncu tyle lat jest ich szefem i sa prawie jak rodzina
0

~Współuzależnieni~

• Grupa Goście

Napisano 08 czerwiec 2008 - 23:25 #17

Wyświetl postUżytkownik Ryszarda dnia 8.06.2008, 22:56 napisał

Tak, moze jeszcze pracownicy gminy powinni dac na msze o szczesliwy final procesu? W koncu tyle lat jest ich szefem i sa prawie jak rodzina

re Ryszard: powinni dać na mszę, za zdrowie Wójta. To przez ich numery pewnie zaczął pić. A drugie jako współuzależnieni powinni modlić się o wyzwolenie Wójta z potrzeby uzupełniania alkoholu we krwi.
0

~Gocha~

• Grupa Goście

Napisano 09 czerwiec 2008 - 03:06 #18

Jak ktos odwazylby sie zrobic w gminie "numer",wojt zniszczylby go ,a jak nie trzymal w takiej psychozie,ze delikwent sam odszedlby z urzedu.Wojt to wladza absolutna w Ploniawach i pracownicy mu nie podskakuja.
w sprawie modlow o uwolnienie od uzaleznienia ,popieram cenna inicjatywa.
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 09 czerwiec 2008 - 07:07 #19

Wyświetl postUżytkownik Gocha dnia 9.06.2008, 03:06 napisał

Jak ktos odwazylby sie zrobic w gminie "numer",wojt zniszczylby go ,a jak nie trzymal w takiej psychozie,ze delikwent sam odszedlby z urzedu.Wojt to wladza absolutna w Ploniawach i pracownicy mu nie podskakuja. w sprawie modlow o uwolnienie od uzaleznienia ,popieram cenna inicjatywa.
Jak widzę i czytam wpisy na forum wyciągam wnioski że jedynymi porządnymi, uczciwymi, pracowitymi itd. itd., są wójtowie z psl. Taka dajmy na to Stopa czy trzezwy inaczej wójt z Krasnosielca lub bufon i popeliniarz z Sypniewa - taaak , to jest "elyta" A nad tą oranżerią, jak dobry ojciec, nasz Zbysiu kochany, najjaśniejsze Słońce Smrocka , łagodnie świeci!
0

~BF7703~

• Grupa Goście

Napisano 01 lipiec 2008 - 20:27 #20

Cały proces jest śmieszny, trwa tyle czasu, więc wszyscy zapomieli. Jestem bardzo ciekawy co skłoniło strażaków do składania zaznań o niepamięci. Słońce śmrocka ręką kapitana cieka zapewne.
0

• (6 stron)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ostatnia »

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych