Strona 1 z 1
To fala samobójstw! Wolą targnąć się na życie, niż zmierzyć z problemami :: zobacz komentowany artykuł
Napisano 29 maj 2009 - 18:45 #1
mam prace i duze dlugi sam sobie winien po nocach nie spie a w ciagu dnia tez mysle mysle o koncu mojego zycia !!! moze pod pociag moze z mostu do odry a moze line w pracy ??? to juz nie dlugo nastapi . nie ma mi kto pomoc a komorniki wydzwaniaja i scigaja totalny dol w glowie !!!
prosze pomozcie !!!
Napisano 29 maj 2009 - 22:19 #2
Użytkownik zielonogorski piekarz dnia 29.05.2009, 19:45:27 napisał
mam prace i duze dlugi sam sobie winien po nocach nie spie a w ciagu dnia tez mysle mysle o koncu mojego zycia !!! moze pod pociag moze z mostu do odry a moze line w pracy ??? to juz nie dlugo nastapi . nie ma mi kto pomoc a komorniki wydzwaniaja i scigaja totalny dol w glowie !!!
prosze pomozcie !!!
Po pierwsze nigdy nie jest az tak zle jakby nam sie to wydawalo.Zycie jest zyciem i czasami plata nam rozne figle.Dlugi to nie powod aby od razu odbierac sobie zycie.Pomysl o tych co Cie kochaja jak oni by cierpieli gdybs oposcil ich.
Napisz jak mozna sie z Toba kontaktowac sprubuje Ci jakos pomoc.Moj emal jpow.@interia pl
Napisano 30 maj 2009 - 07:46 #3
samobójstwo to najgorsze rozwiązanie to tylko pozorna ucieczka w niczość.pomyśl pozostawisz najbliższych z poczuciem winy,kazdy ma długi jedni mniejsze inni wieksze ,z kazdej sytuacji jest wyjśćie. potrzeba trochę wiecej czasu by poukładac wszystko w całość. dobry prawnik znajdzie salomonowe rozwiązanie.a jeśli nie masz na niego funduszy poszukaj w internecie fachowej pomocy na forum prawnicze bezpłatne. i pamietaj człowiek jest gośćiem na ziemi .wiec szanuj zycie i ciesz sie z niego pozdrawiam serdecznie
Strona 1 z 1

Użytkownicy
Pomoc
Napisz nowy temat
Dodaj odpowiedź
Do góry
Raportuj
Odpowiedz