Szukam Mieszkania do wynajecie w Makowie Mazowieckim
Napisano 24 sierpień 2009 - 20:25 #43
Użytkownik gosciowa dnia 31.10.2008, 11:20:10 napisał
jak sie nie bujuje, chyba slepi jestescie albo ułomni, w makowie powstaje nowoczesny blok na rozana, i bedzie powstawal blok na ulic wspolnek (pewnie tez nie wiecie gdzie ti jest) deweloperami jest wlasciciele z makowa, a nba wspolnej przedsiebiorca z pultuska. Tylko tyle ze te mieszkania sa na wlasnosc, i nie sa wcale takie drogie, wolalam kupic niz mieszkac w cudzym i placic tyle za wynajmowanie ile wynosi mnie teraz niska rata kredytu mieszkaniowego we frankach, ludzie obudza sie jak beda mieli dzieci, ze nie maja wlasnego kata, a teraz zapomnijcie o kredytach i ieszkajcie z rodzicami, peas ha
Napisano 25 sierpień 2009 - 13:47 #45
Użytkownik yogasik dnia 16.10.2008, 21:16:11 napisał
Hey szukam do wynajecia mieszkania w Makowie Mazowieckim od 1 listopada.
Prosze o jakies propozycje...
Mogą byc ewentualnie jakies namiarki na ogłoszenia, stronki z ogłoszeniami z tej okolicy.
Nie jestem z Makowa wiec proszę Was o jakies rady i informacje.
Pozdrawiam z podziękowaniami
Prosze o jakies propozycje...
Mogą byc ewentualnie jakies namiarki na ogłoszenia, stronki z ogłoszeniami z tej okolicy.
Nie jestem z Makowa wiec proszę Was o jakies rady i informacje.
Pozdrawiam z podziękowaniami
Hej,jak jestes zainteresowana, to mam do wynajęcia mały dom pod Makowem - 5 km do Makowa - ładna okolica, blisko rzeka - ładna zielona działka.
Napisano 25 listopad 2009 - 12:04 #46
Dla wszystkich poszukujących pomocna może okazać się strona www.bezposrednio.com Znajdziecie tam tysiące ogłoszeń sprzedaży i wynajmu mieszkań. Ogłoszenia prywatne oddzielone są od tych agencyjnych. I to moim zdaniem jest duży plus. Ja dzieki tej stronce znalazłam swój kąt i jestem zadowolona. Teraz wasza kolej.
Napisano 15 kwiecień 2010 - 10:23 #48
Napisano 20 lipiec 2010 - 13:56 #50

Użytkownicy
Pomoc
Napisz nowy temat
Dodaj odpowiedź
Do góry
Raportuj
Odpowiedz