Skocz do zawartości

• (3 stron)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3

Szukam Mieszkania do wynajecie w Makowie Mazowieckim

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 09 luty 2009 - 00:30 #21

Wyświetl postUżytkownik ~Adam~ dnia 8.02.2009, 22:26 napisał

Chciałem dodać ze to mieszkanie jest pomowskie żależy mi na sprzedaniu ewentualnie na wynajęciu ponieważ mieszkam w innej części polski ,mieszkanie jest własnościowe przy ul. Jasminowej 53 M2 , proszę dzwonić pod nr 791 488 175 lub pisać na adamse1@poczta.onet.pl OKAZJA!!!!!!

e tam okazjaA, OKAZJA BEDzie pod koniec roku teraz juz sa po 2200 i urządzone czyli po remoncie, chociaż i tak dla mnie za drogie a na dodatek banki nie chca dawać kredytów, chociaz jak piszesz prawdę ze okazja to zadzownie jutro albo napisze na maila.
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 09 luty 2009 - 00:53 #22

Wyświetl postUżytkownik Gość dnia 9.02.2009, 00:30 napisał

e tam okazjaA, OKAZJA BEDzie pod koniec roku teraz juz sa po 2200 i urządzone czyli po remoncie, chociaż i tak dla mnie za drogie a na dodatek banki nie chca dawać kredytów, chociaz jak piszesz prawdę ze okazja to zadzownie jutro albo napisze na maila.

ja moge wynając jeden pokoj na Ciechanowskiej, ale osobie pracującej z dostępem do internetu, mieszkam tylko z mężem
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 09 luty 2009 - 11:10 #23

a ja czytalam teraz na WP , ze juz spadly mieszkania o dalsze 20% i przez najblizsze 3, 4 lata będa spadać, czyli nie bedziemy kupowac drogo albo i wcale, bo kredycikow nie dadzą ....taki zastoj widzę ...no bo brak pracy , zwolnienia , niepewnośc pracy to kto w kryzysie zdecyduje sie brać kredyt gdyby nawet bank udzielil
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 09 luty 2009 - 11:32 #24

Wyświetl postUżytkownik Gość dnia 9.02.2009, 11:10 napisał

a ja czytalam teraz na WP , ze juz spadly mieszkania o dalsze 20% i przez najblizsze 3, 4 lata będa spadać, czyli nie bedziemy kupowac drogo albo i wcale, bo kredycikow nie dadzą ....taki zastoj widzę ...no bo brak pracy , zwolnienia , niepewnośc pracy to kto w kryzysie zdecyduje sie brać kredyt gdyby nawet bank udzielil

kredyty na 30 lat i wiecej to nic innego jak
lichwa. Dolacz sie do akcji STOP!
godz. 33 minuty temu

W wywiadzie dla PAP prezes Polnordu przyznał, że krajowy rynek mieszkaniowy dotknął krach.

Mieszkania sprzedają się bardzo trudno, co wymusi spadki cen, a w rezultacie pogorszą sią przychody i zyski deweloperów. Choć powodem załamania sprzedaży jest przede wszystkim zaostrzenie polityki kredytowej przez banki, to w perspektywie spowolnienia gospodarczego spadek popytu na mieszkania będzie miał charakter bardziej fundamentalny (słabsze perspektywy nie będą zachęcały Polaków do zaciągania kredytów, nawet jeśli banki poluzują politykę kredytowa).
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 09 luty 2009 - 11:38 #25

w końcu stało się to co dawno powinno się stać,jak
słyszę że za mieszkanie w mieście mogę za granicą
kupić dom to o czym to świadczy,ludzie jak
zahipnotyzowani brali kredyty a teraz płaczą, za
rok będzie jak w stanach miliony mieszkań wolnych
bo nie stać ich na spłatę kredytu a banki się
cieszą bo zdzierają kasę z nas.
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 16 luty 2009 - 09:32 #26

Wyświetl postUżytkownik Gość dnia 9.02.2009, 00:53:13 napisał

ja moge wynając jeden pokoj na Ciechanowskiej, ale osobie pracującej z dostępem do internetu, mieszkam tylko z mężem

auto-Hit szuka pokojow do wynajęcia, więc chetnie wynajme 1 pokoj, chyba sąsiadka też jednen lub dwa pokoje mam do wynajęcia
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 18 luty 2009 - 14:31 #27

Wyświetl postUżytkownik Gość dnia 16.02.2009, 09:32:00 napisał

auto-Hit szuka pokojow do wynajęcia, więc chetnie wynajme 1 pokoj, chyba sąsiadka też jednen lub dwa pokoje mam do wynajęcia

W spóldzielni w makowie łatwo wynająć, a jak się ma jeszcze jakąś gazetkę w zanadrzu, o , to wtedy jest się bardzo porządanym gościem.
0

~~Adam~~

• Grupa Goście

Napisano 22 luty 2009 - 10:38 #28

jak liczycie ze ktoś wam mieszkanie odda za darmo to lepiej idzcie do caritasa może coś tam dostaniecie może i rynek mieszkaniowy stoi ale to kwestia czasu mieszkania może minimalnie pojdą w dół ale nie tak jak mówicie bo nikt mieszkania za pół ceny nie sprzeda chyba ze idiota jakis prędzej przeczeka ten okres i sprzeda jeszcze drożej bo za kilka lat pójdą znów w góre, jedyne co pójdzie w góre to wynajem bo polak teraz w kryzysie to go nie stać no nowe a drugi polak to wykorzysta i sobie policzy ładnie za wynajem I nie piszczie takich głupot ze mieszkania za darmo rozdaja bo nadgarstki człowiekowi wykręca
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 22 luty 2009 - 10:57 #29

Wyświetl postUżytkownik ~Adam~ dnia 22.02.2009, 10:38:24 napisał

jak liczycie ze ktoś wam mieszkanie odda za darmo to lepiej idzcie do caritasa może coś tam dostaniecie może i rynek mieszkaniowy stoi ale to kwestia czasu mieszkania może minimalnie pojdą w dół ale nie tak jak mówicie bo nikt mieszkania za pół ceny nie sprzeda chyba ze idiota jakis prędzej przeczeka ten okres i sprzeda jeszcze drożej bo za kilka lat pójdą znów w góre, jedyne co pójdzie w góre to wynajem bo polak teraz w kryzysie to go nie stać no nowe a drugi polak to wykorzysta i sobie policzy ładnie za wynajem I nie piszczie takich głupot ze mieszkania za darmo rozdaja bo nadgarstki człowiekowi wykręca

A co masz ich kilka i nikt nie kupuje, w Makowie trzy, w Krasińcu, Młodzinowie, Ciechanowie, Przsnyszu, to twoja sprawa ze kupiles tyle i ci stoja nie mozesz sprzedać. A Mieszkanie w Caritasie przed śmiercia i na Ciebie czeka, nieżycz tego komus co to niemiłe.
0

~~Adam~~

• Grupa Goście

Napisano 22 luty 2009 - 13:55 #30

nie zycze nikomu mieszkania w caritasie po pierwsze tylko denerwuje mnie jak ktos mysli ze kupi mieszkanie od kogos za grosze, nikt nie sprzeda mieszkania które kupił za dużo kasy ,teraz za pół darmo jak ktoś liczy na darmoche to niech idzie do caritasu tam mu coś dadzą , i dziwi mnie bardzo jak ktoś dzwoni i mówi ze za 70 tyś są mieszkania w Makowie po remoncie ,to dajcie mi namiary to sam kupię
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 22 luty 2009 - 14:06 #31

Wyświetl postUżytkownik ~Adam~ dnia 22.02.2009, 13:55:18 napisał

nie zycze nikomu mieszkania w caritasie po pierwsze tylko denerwuje mnie jak ktos mysli ze kupi mieszkanie od kogos za grosze, nikt nie sprzeda mieszkania które kupił za dużo kasy ,teraz za pół darmo jak ktoś liczy na darmoche to niech idzie do caritasu tam mu coś dadzą , i dziwi mnie bardzo jak ktoś dzwoni i mówi ze za 70 tyś są mieszkania w Makowie po remoncie ,to dajcie mi namiary to sam kupię

Każdy mam prawo kupic kiedy chce a to ze ty kupiłeś drożej dla zarobku bo myslales ze ciągle będa szly w gore to twoja sprawa i nikt od ciebie tych mieszkan nie wydziera a trzymaj je sobie bo po tyle ich nie sprzedaż, a namiary to sam sobie znajdż bo potrafisz.Ten kto chce sprzedac a drugi kupic spotykaja sie i tam cene ustalaja a nie zaraz przez telefon sie dowiesz. To sprawa 2 osob. A po 70 tysiecy juz nakupileś i jeszcze ci malo obys sie nie przekupił. Mozesz mieć i 7 i 8 mieszkanie ale nie dyktuj mi ze mam prawo kupic na twoich warunkach bo nie taka jest zasada na rynku.
0

~~Adam~~

• Grupa Goście

Napisano 22 luty 2009 - 14:17 #32

jaka pogoda w Makowie??
0

~Kulfon~

• Grupa Goście

Napisano 22 luty 2009 - 14:21 #33

Prowda jest taka e chałupy tanieją i takie ceny co były w tamtym roku nie wrócą.
Asta lavista.
0

~~Adam~~

• Grupa Goście

Napisano 22 luty 2009 - 14:49 #34

tanieja tanieją a ludzie i tak swoje ceny trzymają i za grosze nie sprzedadzą
0

~Klakier~

• Grupa Goście

Napisano 22 luty 2009 - 15:19 #35

Wyświetl postUżytkownik ~Adam~ dnia 22.02.2009, 14:49:29 napisał

1.Niech trzymają.
2.Jakie grosze??????????????Kilkadziesiąt tysięcy to są grosze-no chyba milioner jest na forum.
0

~ZnAJOMA PRZEDSTAWICIELA HA~

• Grupa Goście

Napisano 22 luty 2009 - 15:53 #36

Wyświetl postUżytkownik ~Adam~ dnia 22.02.2009, 14:49:29 napisał

Adam daj spokoj jestes przedstawicelem handlowym to wiemy tu na forum i przestań gadać koszały opały.Nawet w niedziele prowadzisz swoja polityke a my kupimy albo nie kupimy to nasza sprawa i nie pleć głupot. Znajoma przedstawiciela HANDLOWEGO
0

• Grupa Goście

Napisano 22 luty 2009 - 15:55 #37

Wyświetl postUżytkownik ~Adam~ dnia 22.02.2009, 14:17:34 napisał

jaka pogoda w Makowie??

a JAKA POGODA U CIEBIE W PIOTRKOWIE TRYBUNALSKIM.zNAJOMA PRZEDSTAWICIELA HANDLOWEGO
0

Użytkownik nie jest zalogowany   Fallenangelv 

• Swojak
  • PipPipPipPip
  • Grupa Użytkownicy zarejestrowani
  • Postów 2248
  • Rejestracja 12-październik 08

Napisano 22 luty 2009 - 15:55 #38

Wyświetl postUżytkownik ZnAJOMA PRZEDSTAWICIELA HA dnia 22.02.2009, 15:53:29 napisał

Adam daj spokoj jestes przedstawicelem handlowym to wiemy tu na forum i przestań gadać koszały opały.Nawet w niedziele prowadzisz swoja polityke a my kupimy albo nie kupimy to nasza sprawa i nie pleć głupot. Znajoma przedstawiciela HANDLOWEGO

No teraz pewnie mu głupio :)
Nie ten, kto z Tobą tańczy,nie ten, kto się z Tobą śmieje,lecz ten, kto z Tobą płacze jest Twoim Przyjacielem.
0

• Grupa Goście

Napisano 22 luty 2009 - 16:02 #39

Wyświetl postUżytkownik Fallenangelv dnia 22.02.2009, 15:55:33 napisał

No teraz pewnie mu głupio :)

Adam myślal, ze jest tu niewidoczny, ze go nie znamy i prowadzi polityke mieszkaniową a my mamy swoja polityke jako kupujący a on sprzedający.A co mieszkanka sie nie sprzedają ano tak teraz jest ze nie ida juz jak woda....
0

~~Adam~~

• Grupa Goście

Napisano 22 luty 2009 - 20:44 #40

fajnie sie z wami pisze nawet was polubiłem , ale chyba mnie z kimś pomyliłyście ,nie chce mi sie już z wami dochodzić ,zycze wam duużooooo tanich mieszkanek , i nie mam zadnych mieszkań na sprzedaż !!! Pomagam komuś sprzedać jedno jedyne mieszkanko, Sprzedać nie oddać za darmo nie mylić zycze miłych snów w tym przecudownym Makowie
0

• (3 stron)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych