Skocz do zawartości

• (3 stron)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3

Szukam Mieszkania do wynajecie w Makowie Mazowieckim

~yogasik~

• Grupa Goście

Napisano 16 październik 2008 - 20:16 #1

Hey szukam do wynajecia mieszkania w Makowie Mazowieckim od 1 listopada.
Prosze o jakies propozycje...
Mogą byc ewentualnie jakies namiarki na ogłoszenia, stronki z ogłoszeniami z tej okolicy.
Nie jestem z Makowa wiec proszę Was o jakies rady i informacje.
Pozdrawiam z podziękowaniami :)
0

~MKS~

• Grupa Goście

Napisano 19 październik 2008 - 00:41 #2

W Makowie nie ma mieszkań/ Tutaj się nic nie buduje od lat. Dziwne, że nikt jeszcze nie zwietrzył w tym interesu...
0

~GOSS~

• Grupa Goście

Napisano 19 październik 2008 - 08:05 #3

MOIM ZDANIEM WARTO ZAMIEśCIć OGłOSZENIE NA KABLóWCE SPółDZIELNI MIESZKANIOWEJ "JUBILATKA" . OGłOSZENIA Są BEZPłATNE I TRWAJą 7 DNI
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 19 październik 2008 - 12:12 #4

Wyświetl postUżytkownik GOSS dnia 19.10.2008, 09:05 napisał

MOIM ZDANIEM WARTO ZAMIEśCIć OGłOSZENIE NA KABLóWCE SPółDZIELNI MIESZKANIOWEJ "JUBILATKA" . OGłOSZENIA Są BEZPłATNE I TRWAJą 7 DNI

Mieszkania czy pokoju szukasz, pracujesz czy uczysz się?

Ps.nie wygoda teraz z tym kodami trzeba powiekszac do 200% aby dojrzeć haslo.
0

~gosciowa~

• Grupa Goście

Napisano 31 październik 2008 - 10:20 #5

jak sie nie bujuje, chyba slepi jestescie albo ułomni, w makowie powstaje nowoczesny blok na rozana, i bedzie powstawal blok na ulic wspolnek (pewnie tez nie wiecie gdzie ti jest) deweloperami jest wlasciciele z makowa, a nba wspolnej przedsiebiorca z pultuska. Tylko tyle ze te mieszkania sa na wlasnosc, i nie sa wcale takie drogie, wolalam kupic niz mieszkac w cudzym i placic tyle za wynajmowanie ile wynosi mnie teraz niska rata kredytu mieszkaniowego we frankach, ludzie obudza sie jak beda mieli dzieci, ze nie maja wlasnego kata, a teraz zapomnijcie o kredytach i ieszkajcie z rodzicami, peas ha
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 31 październik 2008 - 11:36 #6

Wyświetl postUżytkownik gosciowa dnia 31.10.2008, 10:20 napisał

jak sie nie bujuje, chyba slepi jestescie albo ułomni, w makowie powstaje nowoczesny blok na rozana, i bedzie powstawal blok na ulic wspolnek (pewnie tez nie wiecie gdzie ti jest) deweloperami jest wlasciciele z makowa, a nba wspolnej przedsiebiorca z pultuska. Tylko tyle ze te mieszkania sa na wlasnosc, i nie sa wcale takie drogie, wolalam kupic niz mieszkac w cudzym i placic tyle za wynajmowanie ile wynosi mnie teraz niska rata kredytu mieszkaniowego we frankach, ludzie obudza sie jak beda mieli dzieci, ze nie maja wlasnego kata, a teraz zapomnijcie o kredytach i ieszkajcie z rodzicami, peas ha

Niska rata kredytu we frankach!!! He he he A gdzie będzie tańsze utrzymanie mieszkania na wspolnej czy na rozanej? Jak nie takie drogie to po ile metr?
0

~Widział~

• Grupa Goście

Napisano 31 październik 2008 - 19:33 #7

Wyświetl postUżytkownik gosciowa dnia 31.10.2008, 10:20 napisał

Rzeczywiście na Różanej coś powstaje... pewnie sie dziewczyna naoglądała KURIERA MAKOWSKIEGO. A na wspólnej powstaje narazie osiedle domów jednorodzinnych (za kościołem ś. Alberta).
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 16 listopad 2008 - 10:22 #8

ja mam kawalirke blisko PKS'ow za 1100 zl jak by tego to moge podnajac
0

~gosc~

• Grupa Goście

Napisano 16 listopad 2008 - 10:23 #9

Wyświetl postUżytkownik Gość dnia 16.11.2008, 10:22 napisał

ja mam kawalirke blisko PKS'ow za 1100 zl jak by tego to moge podnajac

zapomnialem dodac 1100zl/miesiac i oplaty pol/pol bnus tylko do konca roku z mojej skromnej strony
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 16 listopad 2008 - 10:58 #10

Wyświetl postUżytkownik yogasik dnia 16.10.2008, 20:16 napisał

Hey szukam do wynajecia mieszkania w Makowie Mazowieckim od 1 listopada.
Prosze o jakies propozycje...
Mogą byc ewentualnie jakies namiarki na ogłoszenia, stronki z ogłoszeniami z tej okolicy.
Nie jestem z Makowa wiec proszę Was o jakies rady i informacje.
Pozdrawiam z podziękowaniami :)

Mogę ci wynając ale pokoj 12 m2 i w drugim mozesz korzystać z netu
0

~MKS~

• Grupa Goście

Napisano 20 listopad 2008 - 08:21 #11

Jak postępy w budowie nowego bloku na os. Południe?
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 20 listopad 2008 - 17:04 #12

Wyświetl postUżytkownik gosc dnia 16.11.2008, 10:23 napisał

zapomnialem dodac 1100zl/miesiac i oplaty pol/pol bnus tylko do konca roku z mojej skromnej strony

Za taka sume mozna wynajac kawalerke w Nowym Yorku bardziej atrakcyjne miasto niz Makow Maz.
0

~Janek~

• Grupa Goście

Napisano 22 listopad 2008 - 15:01 #13

Wyświetl postUżytkownik Gość dnia 20.11.2008, 17:04 napisał

Za taka sume mozna wynajac kawalerke w Nowym Yorku bardziej atrakcyjne miasto niz Makow Maz.

Synu za krotki w uszach jestes!Za take pieniendze to jak rozkrzycze to zara wynajme.A pytam jak oferowalem pol/pol koszta to co?W Nowym Yorku powiadasz-tosz to tszeba mniec obywatelstwo z USA syneczku,zeby tam jechac.I nie zawracaj ludziom gitary jak szmalcem nie smierdzisz!!!

0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 22 listopad 2008 - 16:15 #14

Wyświetl postUżytkownik Janek dnia 22.11.2008, 15:01 napisał

Synu za krotki w uszach jestes!Za take pieniendze to jak rozkrzycze to zara wynajme.A pytam jak oferowalem pol/pol koszta to co?W Nowym Yorku powiadasz-tosz to tszeba mniec obywatelstwo z USA syneczku,zeby tam jechac.I nie zawracaj ludziom gitary jak szmalcem nie smierdzisz!!!

To rozkrzycz i wymajnuj na co czekacz.
Nie plec glupot.Zeby wyjechac do USA nie trzeba miec obywatestwa.Wyjechac mozna na wizie turystycznej,wizie pracowniczej ,wizie studenckiej i mase mase innych wiz.A zapewne juz niedlugo bedzie mozna przyjezdzac do USA na okres do trzech miesiecy bez wiz.
0

~Justyna~

• Grupa Goście

Napisano 20 styczeń 2009 - 19:49 #15

Poszukuję mieszkania do wynajęcia nawet może być kawalerka. Proszę o pilny kontakt to mój numer 0798176864 Bardzo proszę aby ktoś dał znać jak będzie coś wiedział. Bardzo mi na tym zależy spodziewam się dziecka i chcieliśmy z mężem wkońcu razem zamieszkać.
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 21 styczeń 2009 - 02:15 #16

powodzenia z tym mieszkaniem
najlepiej napisać do jubilatki kabl€wka
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 01 luty 2009 - 21:31 #17

Wyświetl postUżytkownik Gość dnia 21.01.2009, 02:15 napisał

powodzenia z tym mieszkaniem
najlepiej napisać do jubilatki kabl€wka

ja też szukam
0

~DC7B6O~

• Grupa Goście

Napisano 02 luty 2009 - 07:11 #18

Nie jest to wcale łatwe w tym miasteczku...
0

~~Adam~~

• Grupa Goście

Napisano 08 luty 2009 - 22:19 #19

Mam mieszkanie do wynajęcia lub na sprzedasz w Makowie Maz przy ul. Jaśminowej ,piszcie na : adamse1@poczta.onet.pl
0

~~Adam~~

• Grupa Goście

Napisano 08 luty 2009 - 22:26 #20

Chciałem dodać ze to mieszkanie jest pomowskie żależy mi na sprzedaniu ewentualnie na wynajęciu ponieważ mieszkam w innej części polski ,mieszkanie jest własnościowe przy ul. Jasminowej 53 M2 , proszę dzwonić pod nr 791 488 175 lub pisać na adamse1@poczta.onet.pl OKAZJA!!!!!!
0

• (3 stron)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych