SCHRONISKO W OSTROWI MAZOWIECKIEJ
Napisano 18 listopad 2008 - 10:39 #2
Użytkownik aaaaa dddd iiiii dnia 27.10.2008, 13:35 napisał
www.ostrow.schronisko.net
Za pieniądze które przesyłają was ludzie na konta to zwierzetom dajcie nowe domy anie kase bierzecie sobie a one taki chude,dla mnie to nie ludzkie chcieliście założyć schronisko to wydaje mi sie ze powinna być dobra opieka nad nimi napewno od państwa DOSTAJECIE na te zwierzaki i wydaje mi sie ze to im sie należy jakas cześć!!!!!!!
Napisano 24 listopad 2008 - 16:54 #3
Użytkownik Kochająca pieski dnia 18.11.2008, 10:39 napisał
moja Droga ja jestem wolontariuszem, który przyjeżdza tam,robi zdjęcia i wyciąga psy. Jakim prawem mówisz, że ludzie wpłacają kasę a nic nie dzieje się ze zwierzętami? Za wpłacone pieniądze kupujemy karmę, szczepionki, leki i witaminy, zabieramy też psiaki na leczenie do Warszawy, umieszczamy w hotelach szukając dla nich domu na cito. Wydajemy pieniadze na ogłsozenia w gazetach, na róznych portalach- nawet nie masz pojęcia jaka to praca i nikt mi za nią nie płaci- robię to, bo tak samo jak TY kocham zwierzęta.
Schronisko nie dostaje pieniedzy od Państwa - dostaje jedyne JEDNORAZOWO pieniądze za psa z gminy i czy on znajdzie dom w miesiac czy nie znajdzie go przez kolejne 10 lat to dofinansowanie, rzekłabym zapłata za wyłapanie jest jednorazowa.
Zamiast gadać, że psiaki są biedne przyjedz i pomóż !
Najlatwiej jest siedziec przez kompem i pisac takie głupoty.
Psów jest około 250 - znajdziesz dom dla 1% czyli dla 2 chociaz??????????
Napisano 11 styczeń 2009 - 14:35 #4
Użytkownik aaaaa dddd iiiii dnia 24.11.2008, 16:54 napisał
Schronisko nie dostaje pieniedzy od Państwa - dostaje jedyne JEDNORAZOWO pieniądze za psa z gminy i czy on znajdzie dom w miesiac czy nie znajdzie go przez kolejne 10 lat to dofinansowanie, rzekłabym zapłata za wyłapanie jest jednorazowa.
Zamiast gadać, że psiaki są biedne przyjedz i pomóż !
Najlatwiej jest siedziec przez kompem i pisac takie głupoty.
Psów jest około 250 - znajdziesz dom dla 1% czyli dla 2 chociaz??????????
Wolałabym szukać domu i jedzenia dla dzieci - nikt się nimi nie przejmuje. Piesek wazny - ale nie wazniejszy chyba od człowieka. Ludziom dajcie te witaminy...
Napisano 12 styczeń 2009 - 16:28 #5
Użytkownik Gość dnia 11.01.2009, 14:35 napisał
a szukasz - czy tylko byś wolała szukać ?
nikt nikomu przecież nie broni zaopiekować się dziećmi, różni ludzie mają różne preferencje.
Nsajwazniejsze, żeby pomagąc, tym ,którzy tego potrzebują.
Napisano 12 styczeń 2009 - 19:53 #6
Użytkownik Gość dnia 11.01.2009, 14:35 napisał
Więc to zrób i pomagaj ludziom ja pomagam pieskom jak co roku przesyłam pieniążki. Teraz bylam na stronce chińskiej i w glowie ci sie nie miści co oni robia a pieskami, wypatroszają ich i mają te futerka na zabawki, celowo je łapia, szok nie poleće wam tej stronki bo tego nie da sie ogladać dlatego pomagam zwierzętoim polskim >Kazdy robi co mu w duszy gra.Ty możesz pomagać ludziom ale twoje uwagi sa nie na miejscu. A moze wogole nikomu nie pomagasz tylko lubisz pisac komentarze a takim stylu.
Napisano 20 styczeń 2009 - 13:50 #8
Użytkownik maniek dnia 12.01.2009, 21:32 napisał
allegro ( 12,50 ) jedno ogłoszenie.
Mój Pies ok 50-60 za ogłoszenie
gazeta wyborcza- ze zdjęciem 100 zł
wystarczy czy pisac dalej ?

Użytkownicy
Pomoc
Napisz nowy temat
Dodaj odpowiedź
Do góry
Raportuj