Skocz do zawartości

Salon Fryzjerski "Fantazja"

~klientka~

• Grupa Goście

Napisano 29 czerwiec 2009 - 22:15 #1

W sobotę czesałam się w Salonie "FANTAZJA" u Pani Agnieszki D. z tyłu ulicy Krutkiej, to chyba jest Broniewskiego.
Nie polecam tego "SALONU". Pani Agnieszka czesała mnie ze słuchawką przy uchu, nie mam pojęcia jak to można robić, ciągle wychodziła na zaplecze i zamiast mnie czesać pół godziny siedziałam na fotelu godzinę. Gdyby nie wesele na które szłam wyszłabym chyba w trakcie czesania pod nieobecność Pani Agnieszki.
Mało tego - fryzura była tak wspaniała, że w domu musiałam uczesać się sama.
Trudno taką osobę nazwać fryzjerką, czy ta Pani ma wogóle skończoną szkołę w tym kierunku, czy tak jak większość fryzjerów w Ostrowi jest po jakimś kursie. Jeżeli Ktoś organizuje taki kurs, powinien również organizować kurs dobrych manier.
Bo jeżeli nie nauczy się kogoś czesania, to może chociaż ktoś taki nadrobi dobrym zachowaniem.
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 30 czerwiec 2009 - 17:13 #2

Ja raz byłam u tej Pani jak miała zakład jeszcze na Słowackiego. Zrobiła mi kolor wogóle inny niż chciałam, a na dowidzenia usłyszałam, że jak mi się nie podoba to niech nie przychodzę.
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 01 lipiec 2009 - 11:33 #3

Niestety z przykrością muszę potwierdzić to co napisali poprzednicy. Pani Agnieszka faktycznie zamiast skupić się na strzyżeniu moich włosów ciągle rozmawiała przez telefon, żeby nie mokre włosy prawdopodobnie wyszłabym. Korzystałam z jej usług już ok roku, ale następną wizytę zamówię w innym salonie. W Ostrowi na szczęście nie ma z tym problemu :) A Pani Agnieszka powinna się zastanowić, bo jak się okazuje nie jestem jedyną klientką, która została w taki sposób potraktowana, a szkoda.
Pozdrawiam
0

~Małkinianka~

• Grupa Goście

Napisano 02 lipiec 2009 - 09:00 #4

A ja nie polecam salonu w Małkini , ktory prowadzi Pani Edyta Fydrych .(koło kebaba na leśnej) Jest to młoda Pani , ktora nie zna się ani na koloryzacji włosów ,
ani strzyzeniu ,
urzeka fakt ,ze nie trzeba sie tam zapisywac , ale radze zapisac się np. do Pani Wiesi koło Pizzerii i poczekac niz płakac po wizycie
u P.Edyty .
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 03 lipiec 2009 - 09:05 #5

Potwierdzam - nie ma nic gorszego niż FANTAZJA. Nazwa bardzo pasuje do tego zakładu.
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 04 lipiec 2009 - 10:26 #6

Witam. W tym salonie mają fantazję na wszystkie inne tematy, oprócz fryzjerstwa.
W kolejce się czeka czasami i godzinę, bo pozapisywały źle ludzi i jeszcze mają czas na pogaduszki.
Klient jest brany pod uwagę na końcu i jeszcze ten głupi śmiech Pani Agniesi.
0

~martunia~

• Grupa Goście

Napisano 06 lipiec 2009 - 09:56 #7

Pani Agnieszka z Fantazji napewno minęła się z powołaniem.
Przed chwilą właśnie wróciłam z tego salonu.
Chciałam aby zrobiono mi włosy w kolorze czekoladowym. Pani Ta zapewniała mnie, że właśnie takie wyjdą, nawet pokazała mi na palecie kolorów jak to będzie wyglądało.
Niestety po zmyciu farby, nie wiem kto był w większym szoku - ja czy ona. Kolor wyszedł prześliczny marchewkowy.
Niestety mi się nie spodobał, dobrze że byłam samochodem bo inaczej siedziałabym tam u niej chyba do późnego wieczora.
Pani Agnieszce natomiast bardzo się to spodobało, powiedziała że to niestety wina moich włosów. Myślałam, że ją zabiję.
Drodzy Ostrowianie pomóżcie mi i podpowiedźcie do którego salonu mam z tym iść, żeby jakoś wyglądać lub co z tym zrobić.
BŁAGAM !!!
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 06 lipiec 2009 - 17:53 #8

.
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 11 lipiec 2009 - 00:43 #9

:)
0

~ola~

• Grupa Goście

Napisano 10 styczeń 2010 - 14:38 #10

Wyświetl postUżytkownik Małkinianka dnia 2.07.2009, 09:00:18 napisał

A ja nie polecam salonu w Małkini , ktory prowadzi Pani Edyta Fydrych .(koło kebaba na leśnej) Jest to młoda Pani , ktora nie zna się ani na koloryzacji włosów ,
ani strzyzeniu ,
urzeka fakt ,ze nie trzeba sie tam zapisywac , ale radze zapisac się np. do Pani Wiesi koło Pizzerii i poczekac niz płakac po wizycie
u P.Edyty .

Czy mógłby mi ktoś podać telefon do salonu pani Wiesi w Małkini?
Z góry dziekuję
0

~hsdfhsgh~

• Grupa Goście

Napisano 10 styczeń 2010 - 17:43 #11

A mnie ufarbowała na RUDO i jestem zadowolona , jaka kasa takie strzyżenie . I wszyscy mnie teraz nazywają WIEWIÓRA.
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 10 styczeń 2010 - 20:05 #12

Z tego co wiem, w Małkini, jest bardzo dużo zakładów fryzjerskich. Ci którzy płacą podatki są źli na tych, którzy tego nie robią i trudno się dziwić. Takie wyszczególnianie z imienia i nazwiska może przynieść tylko popularność zakładowi, a nie jego upadek. Sama pójdę i sprawdzę, najwyżej będę chodziła w czapce. Konkurencja lubi podkładać kłody pod nogi, nie będąc sama przy tym ideałem.
0

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych