Skocz do zawartości

• (3 stron)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3

Prostytutki na trasie Wyszków - Ostrów Maz.

~kierowca~

• Grupa Goście

Napisano 08 październik 2008 - 18:20 #1

Od wielu lat jeżdżę na tej trasie i wciąż ten sam widok. Stoją dziewczyny , niektóre te same od kilku lat i "pracują". Niby można by się przyzwyczaić ..... ale czy nie można by z tym czegoś zrobić?. Ciekawostka - stoją tylko do granicy powiatu Ostrowskiego . Czyżby ostrowska policja potrafiła sobie poradzić z tym procederem a wyszkowska nie? A powszechnie jest wiadomo, że różne grupy przestępcze czerpią korzyść z nierządu, tym bardziej , że niektóre z nich wyglądają na Bułgarki lub Rumunki.
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 08 październik 2008 - 22:07 #2

Wyświetl postUżytkownik kierowca dnia 8.10.2008, 19:20 napisał

Od wielu lat jeżdżę na tej trasie i wciąż ten sam widok. Stoją dziewczyny , niektóre te same od kilku lat i "pracują". Niby można by się przyzwyczaić ..... ale czy nie można by z tym czegoś zrobić?. Ciekawostka - stoją tylko do granicy powiatu Ostrowskiego . Czyżby ostrowska policja potrafiła sobie poradzić z tym procederem a wyszkowska nie? A powszechnie jest wiadomo, że różne grupy przestępcze czerpią korzyść z nierządu, tym bardziej , że niektóre z nich wyglądają na Bułgarki lub Rumunki.

Zycie to jedno wielkie targowisko kazdy cos sprzedaje,aby muc zyc.Ty jako kierowca sprzedajesz swoje umiejetnosci jako kierowca te biedne kobiety sprzdaja swoje cialo a wlasciwie mala czesc swego ciala.Napewno nie wybraly tego zawodu z przyjemnosci tylko zupelnie z innych przyczyn.Chociaz powszechnie tego niby nie akceptujemy jednak z ich uslug korzystamy czasami w przeciwnym razie tam by nie staly a zawod ktory uprawiaja z powodu braku klientowe dawno by upadl.Klientami tych Pan sa Panscy koledzy kierowcy.Moja rada nie korzystac z ich uslug,a gdy juz zajdzie taka potrzeba to zawsze z gumka.
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 09 październik 2008 - 16:53 #3

A w Londynie ,tym zawodem trudnio sie nasze rodaczki jest ich cala masa.
0

~filozof~

• Grupa Goście

Napisano 09 październik 2008 - 19:45 #4

1. Napewno nie wybraly tego zawodu z przyjemnosci tylko zupelnie z innych przyczyn.

2. A w Londynie ,tym zawodem trudnio sie nasze rodaczki jest ich cala masa.

Ad.1. Tak na pewno bidulki. Musiały sprzedać naszą szkapę, ostatnią chudobę... a jak wywalały gnój to słuchały jak wiatr im we widłach cudne melodyjki wygrywał takie to były janki muzykanty. A potem panie, za chlebem do Brazylii jak ten pan Balcer,... ale trafiły gdzieści za latarnika i "Pana TadeuszA " czytały i zasneły ... i ich na zbity pysk... i tylko na tirówki.. Bo wiadomo że w Bułgarii i Rumunii , panie, bieda, i żadnej innej uczciwej pracy... tylko tirówki zostały
A tak nawiasem to nie wiem czy ten kto ten cytat - to idiota z "przyrodzenia' czy tak go w szkołach ogłupili ? Ale jak by nie patrzeć normalny to on nie jest.

Ad.2Tak na pewno bidulki. Musiały sprzedać naszą szkapę, ostatnią chudobę... a jak wywalały gnój to słuchały jak wiatr im we widłach cudne melodyjki wygrywał takie to były janki muzykanty. A potem panie, za chlebem do Brazylii jak ten pan Balcer,... ale trafiły gdzieści za latarnika i "Pana Tadeusz " czytały i zasneły ... i ich na zbity pysk... i tylko na tirówki.. Bo wiadomo że w POLSCE, panie bieda, i żadnej innej uczciwej pracy... tylko tirówki zostały

pOWIEDŹCIE, SKĄD W POLSCE TYLE KRETYNÓW I BEBILI.

Ps, Tylko nie mówcie że ja deb*** bo w samej rzeczy zastanawiam się czy ja normalny że inaczej myślę czy deb*** jak słucham takich mądrali jak powyżej... Bo takich idiotów to na pęczki , nie trzeba internetu...

Psd2
A gumę to sobie na głupi jęzor wsadź !
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 09 październik 2008 - 22:45 #5

[quote name='filozof' date='9.10.2008, 20:45' post='5854']
1. Napewno nie wybraly tego zawodu z przyjemnosci tylko zupelnie z innych przyczyn.

2. A w Londynie ,tym zawodem trudnio sie nasze rodaczki jest ich cala masa.

Ad.1. Tak na pewno bidulki. Musiały sprzedać naszą szkapę, ostatnią chudobę... a jak wywalały gnój to słuchały jak wiatr im we widłach cudne melodyjki wygrywał takie to były janki muzykanty. A potem panie, za chlebem do Brazylii jak ten pan Balcer,... ale trafiły gdzieści za latarnika i "Pana TadeuszA " czytały i zasneły ... i ich na zbity pysk... i tylko na tirówki.. Bo wiadomo że w Bułgarii i Rumunii , panie, bieda, i żadnej innej uczciwej pracy... tylko tirówki zostały
A tak nawiasem to nie wiem czy ten kto ten cytat - to idiota z "przyrodzenia' czy tak go w szkołach ogłupili ? Ale jak by nie patrzeć normalny to on nie jest.

Ad.2Tak na pewno bidulki. Musiały sprzedać naszą szkapę, ostatnią chudobę... a jak wywalały gnój to słuchały jak wiatr im we widłach cudne melodyjki wygrywał takie to były janki muzykanty. A potem panie, za chlebem do Brazylii jak ten pan Balcer,... ale trafiły gdzieści za latarnika i "Pana Tadeusz " czytały i zasneły ... i ich na zbity pysk... i tylko na tirówki.. Bo wiadomo że w POLSCE, panie bieda, i żadnej innej uczciwej pracy... tylko tirówki zostały

pOWIEDŹCIE, SKĄD W POLSCE TYLE KRETYNÓW I BEBILI.

Ps, Tylko nie mówcie że ja deb*** bo w samej rzeczy zastanawiam się czy ja normalny że inaczej myślę czy deb*** jak słucham takich mądrali jak powyżej... Bo takich idiotów to na pęczki , nie trzeba internetu...

Psd2
A gumę to sobie na głupi jęzor wsadź !
Gumka na jezor tez jest przydatna jesli te sprawy zalatwiasz jezykiem .
Masz prawo miec inne poglady niz inni twoja sprawa.Wyzywac ludzi ktorzy inaczej widza swiat niz Tobie sie wydaje nie musisz, bo to ze ktos ma inne zdanie wcale nie oznacza ,ze jest kretynem lub deb***em.
Z uslug tych pan korzystaja ludzie z roznych grup zawodowych poczynajac od duchownych a skonczywszy na najbardziej eksponowanych stanowiskach rzadowych.Czy Tobie sie to podoba czy nie tak poprostu jest.Jest popyt na takie uslugi i tego nie zmienisz chocbys nawet za takie czyny skazywal ludzi na stos .Dlaczego tak sie dzieje powinienes sam wiedziec skoro sie podajesz za filizofa.W mojej ocenie nie masz apsolutnie zadnej wiedzy o filozofi .Sam czyn prostytucji bardzo wszyscy potepiami ,jednak z niej korzystamy.Gdyby tak nie bylo zawod ten by upadl z braku klientow.Proste i logiczne,tylko Ty nie jestes w stanie tego zrozumiec.Nie ma co tu przytaczac jakiej narodowsci ten zawod kobiety uprawiaja ,zreszto nie tylko kobiety jest tez bardzo rozwinieta prostytucja meska , prostytucja malzenska ,oczym pewnie nie wiedziales.
To ze Polki za granica(zreszto nie tylko zagranica) tez uprawiaja ten "zawod " dobrze kazdy wie ten kto kiedys w jakims kraju przebywal.I choc temat ten jest bardzo wstydliwy tak po prostu jest.W ostatnich czasach bardzo popularny stal sie tzw "sponsoryng"ktory tak naprawde jest forma prostytucji.Prostytucje uprawiaja nie tylko ludzie mlodzi ale i starsi.Panie mezatki potrafia sie prostytuowac za wiedza i akceptacja meza.Tak tak sa znane takie przypadki.Na temat prostytucji i ich przyczyn moglbym pisac bardzo wiele ,ale moze byc to dla Ciebie za ciezka lektura.Puki co jesli kiedys przyjdzie Ci do glowy z takich uslug kiedys skozystac zawsze nie zapominaj o gumce >Nakladaj ja na co sie da na jezyk rowniez jesli to robisz jezykiem,na palec rowniez jesli to robisz palcem . Uchroni Cie to przed wieloma chorobami i przed najgorsza bo smiertelna jaka jest AIDS.
Sam osobiscie nie popieram prostytucji ale tylo przedstawiam swoje zdanie w tym temacie.
0

~Filozof~

• Grupa Goście

Napisano 10 październik 2008 - 06:22 #6

"Masz prawo miec inne poglady niz inni twoja sprawa.Wyzywac ludzi ktorzy inaczej widza swiat niz Tobie sie wydaje nie musisz, bo to ze ktos ma inne zdanie wcale nie oznacza ,ze jest kretynem lub deb***em."

Demokracja , co ? Wmówili że rządy ludu są lepsze od rządów elit ?

Niech tam, zostawmy imponderabilia... skoro jesteś taki tolerancyjny powinieneś zrozumieć że kogoś ma prawo trafić szlag jak słucha ewidentnych głupot mentorskim tonem podawanych.
Tylko kilka sprostowań bo na polemiki z internetowymi zuchami szkoda czasu:

a) te panie stoją tam dla łatwych pieniędzy , albo dla przyjemności, albo że są leniwe i nie chce się im pracować uczciwie. Dorabianie ideologii że z biedy, żeby wyżywić córeczkę( p. Demi Moore z "Striptizu" ) mogą robić tylko deb***e wychpowywawani na hollywodzkim badziewiu. Skoro mowa o tym: Znakomity film s.f : "4 lipca" Oglądałeś ? Z pewnością. Świetny !!! Tytuł jednak zmieniłbym na: " Jak Żyd z Afroamerykaninem świat ratowali.." Żona tego "Afro" (Murzyn oczywiście brzmi obraźliwie) była striptizerką.... Rozumiesz , czy nie ? Oto w naszej popapranej, poprawnej politycznie, obłudnej rzeczywistości bohaterowie nam wciskani, wzory do naśladowania.... Takie jak Aneta K. !!! Eeee... co ja... Ty chyba tego i tak nie zrozumiesz...

B) podajesz żer tak niby do tych pań się garniemy... i kierowcy i duchowni... . Skąd wiesz, prowadziłeś badania ? Bo, ja mam wrażenie że skoro sam "skorzystałeś" to usprawiedliwiasz się przypisując innym takie same zachowania.

c) Twoja reklama "gum" to prawdziwy kryminał. Znasz termin ukuty , zdaje się przez Katarzynę Wielką "Użyteczni idioci" ?
To tacy którzy bezinteresownie powtarzają głupoty zapodane w tym wypadku przez koncerny kauczukowe ("gumy" to biznes w miliony dollars).
Poczytaj chłopie ksiązki chemiczne i medyczne. Z medycznych poczytaj np. o rozmiarach wirusów wstydliwych chorób z chemicznych o wielkości porów i dziurach w gumie.
Jak załapiesz fakty to może przestaniesz głupoty propagować !!!
WIEDZA, BRACIE, TO SIŁA .
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 10 październik 2008 - 15:30 #7

Wyświetl postUżytkownik Filozof dnia 10.10.2008, 07:22 napisał

"Masz prawo miec inne poglady niz inni twoja sprawa.Wyzywac ludzi ktorzy inaczej widza swiat niz Tobie sie wydaje nie musisz, bo to ze ktos ma inne zdanie wcale nie oznacza ,ze jest kretynem lub deb***em."

Demokracja , co ? Wmówili że rządy ludu są lepsze od rządów elit ?

Niech tam, zostawmy imponderabilia... skoro jesteś taki tolerancyjny powinieneś zrozumieć że kogoś ma prawo trafić szlag jak słucha ewidentnych głupot mentorskim tonem podawanych.
Tylko kilka sprostowań bo na polemiki z internetowymi zuchami szkoda czasu:

a) te panie stoją tam dla łatwych pieniędzy , albo dla przyjemności, albo że są leniwe i nie chce się im pracować uczciwie. Dorabianie ideologii że z biedy, żeby wyżywić córeczkę( p. Demi Moore z "Striptizu" ) mogą robić tylko deb***e wychpowywawani na hollywodzkim badziewiu. Skoro mowa o tym: Znakomity film s.f : "4 lipca" Oglądałeś ? Z pewnością. Świetny !!! Tytuł jednak zmieniłbym na: " Jak Żyd z Afroamerykaninem świat ratowali.." Żona tego "Afro" (Murzyn oczywiście brzmi obraźliwie) była striptizerką.... Rozumiesz , czy nie ? Oto w naszej popapranej, poprawnej politycznie, obłudnej rzeczywistości bohaterowie nam wciskani, wzory do naśladowania.... Takie jak Aneta K. !!! Eeee... co ja... Ty chyba tego i tak nie zrozumiesz...

B) podajesz żer tak niby do tych pań się garniemy... i kierowcy i duchowni... . Skąd wiesz, prowadziłeś badania ? Bo, ja mam wrażenie że skoro sam "skorzystałeś" to usprawiedliwiasz się przypisując innym takie same zachowania.

c) Twoja reklama "gum" to prawdziwy kryminał. Znasz termin ukuty , zdaje się przez Katarzynę Wielką "Użyteczni idioci" ?
To tacy którzy bezinteresownie powtarzają głupoty zapodane w tym wypadku przez koncerny kauczukowe ("gumy" to biznes w miliony dollars).
Poczytaj chłopie ksiązki chemiczne i medyczne. Z medycznych poczytaj np. o rozmiarach wirusów wstydliwych chorób z chemicznych o wielkości porów i dziurach w gumie.
Jak załapiesz fakty to może przestaniesz głupoty propagować !!!
WIEDZA, BRACIE, TO SIŁA .

Twoja choroba jest to ,ze Ty wiesz wszystko najlepiej (oczywiscie nie majac w tym temacie zielonego pojecia) a jesli ktos przedstawia swoje zdanie Ty go uwazasz za glupka.Z tego moze da sie jeszcze wyleczyc ale twoja choroba bedzie sie rozprzestrzeniac w dosc szybkim tempie ze szkoda dla samego Ciebie i jest bardzo dokuczliwa dla otoczenia.Zycie samo Cie zwryfikuje i postawi w odpowiedmim szeregu.Nie uzywaj nigdy juz wiecej nicku" filozof" bo jak juz Ci pisalem o filozofi nie masz zielonego pojecia.Puki co nos zawsze gumke ona moze Cie uchronic przed wieloma chorobami.Jedno moge Ci przyznac za racje nie uchroni Cie przed glupota.Ma za duze pory i glupota przez nia przeniknie.
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 10 październik 2008 - 18:05 #8

Spojrz w lustro i odpowiedz sam sobie na pytanie na kogo Ty wygladasz?
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 12 październik 2008 - 19:25 #9

Wyświetl postUżytkownik Gość dnia 10.10.2008, 19:05 napisał

Spojrz w lustro i odpowiedz sam sobie na pytanie na kogo Ty wygladasz?

http://wptv.wp.pl/wi...,lifestyle.html warto posluchac co na temat prostytucji wypowiadaja sie inni Polecam wszystkim
0

~kerowca~

• Grupa Goście

Napisano 16 październik 2008 - 11:00 #10

Widze, ze dyskusja rozgorzała. Nie atakuję tych kobiet tylko stwierdzam ,że jest to patologia. Jesli na to pozwalamy to pozwalajmy tez na bicie dzieci,pedofilie, sranie na ulicy szczanie na klatkach schodowych. Sprzedawajmy nieletnim alkohol, papierosy i narkotyki. W koncu przecież jest demokracja. Ale wygląda ,że jaki lud taka i jego władza i porządki. Bułgarki stoją pod Wyszkowem a wasze córki pod Londynem, a synkowie w Berlinie na loveparade.
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 16 październik 2008 - 15:21 #11

Wyświetl postUżytkownik kerowca dnia 16.10.2008, 12:00 napisał

Widze, ze dyskusja rozgorzała. Nie atakuję tych kobiet tylko stwierdzam ,że jest to patologia. Jesli na to pozwalamy to pozwalajmy tez na bicie dzieci,pedofilie, sranie na ulicy szczanie na klatkach schodowych. Sprzedawajmy nieletnim alkohol, papierosy i narkotyki. W koncu przecież jest demokracja. Ale wygląda ,że jaki lud taka i jego władza i porządki. Bułgarki stoją pod Wyszkowem a wasze córki pod Londynem, a synkowie w Berlinie na loveparade.

Nie tylko nasze corki i synkowie wasze zony i mezowie rowniez .
0

~kierowca~

• Grupa Goście

Napisano 31 październik 2008 - 19:32 #12

Wyświetl postUżytkownik Gość dnia 16.10.2008, 15:21 napisał

Nie tylko nasze corki i synkowie wasze zony i mezowie rowniez .

0

~kierowca~

• Grupa Goście

Napisano 31 październik 2008 - 19:39 #13

A problem poruszyłem jeden : z nierządu czerpią korzyści gangsterzy, którym prostytutki muszą płacić za "ochronę", w powiecie ostrowskim prostytutek nie ma na trasie E8, natomiast na odcinku tej trasy w powiecie wyszkowskim stoją od lat. Może wyszkowska policja nie jeździ na patrole w stronę Ostrowi? Prostytutki były są i będą ale dlaczego mają uprawiać nierząd na ulicy? Czy ja muszę na to patrzeć? Coś mi się wydaje , że ktoś zaniedbuje swoje służbowe obowiązki.
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 31 październik 2008 - 19:57 #14

Wyświetl postUżytkownik kierowca dnia 31.10.2008, 19:39 napisał

A problem poruszyłem jeden : z nierządu czerpią korzyści gangsterzy, którym prostytutki muszą płacić za "ochronę", w powiecie ostrowskim prostytutek nie ma na trasie E8, natomiast na odcinku tej trasy w powiecie wyszkowskim stoją od lat. Może wyszkowska policja nie jeździ na patrole w stronę Ostrowi? Prostytutki były są i będą ale dlaczego mają uprawiać nierząd na ulicy? Czy ja muszę na to patrzeć? Coś mi się wydaje , że ktoś zaniedbuje swoje służbowe obowiązki.

One tam stoja bo Wy kierowcy z ich uslug korzystracie.One tego nie robia na ulicy tylko w kabinach waszych samochow.Nie musisz patrzec patrz sie na drogie nie na pobocze.
A gdy Cie najdzie ochota z ktoras poszalec nie zapominaj o gumce.
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 31 październik 2008 - 20:09 #15

Wyświetl postUżytkownik kierowca dnia 31.10.2008, 19:39 napisał

One sprzedaja tylko niewielka czesc swego ciala z ktorej Ty mozesz czerpac przyjemnosc.Chyba ze nie lubisz kobiet,a wolisz chlopakow.Takie przypadki tez sie zdarzaja.Jesli wolisz te sprawy zalatwiac z jakis powoidow wlasna reka to Twoja sprawa.Skoro stoja to znaczy ze jest popyt na ich uslugi.Zycie to jedno wielkie targowisko kazdy cos sprzedaje.
0

~kierowca~

• Grupa Goście

Napisano 13 listopad 2008 - 00:56 #16

Jak widać niewiele zrozumieliście z problemu. Szkoda było poruszać temat.
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 09 kwiecień 2009 - 22:24 #17

Te filozof?
Ty to chyba klecha jesteś?
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 09 kwiecień 2009 - 22:50 #18

[quote name='Gość' date='9.04.2009, 23:24:44' post='15544']
Te filozof?
Ty to chyba klecha jesteś?
[/quoteto
Nie ma sie takimi co przejmowac to taki co co innego robi a co innego mowi.
0

~Trener21~

• Grupa Goście

Napisano 22 czerwiec 2009 - 15:46 #19

Witam ja osobiście korzystam z tych usług i jestem bardzo zadowolony ale w 90% nie używam gumki to cos złego?
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 22 czerwiec 2009 - 16:32 #20

A może zwyczajnie Panowie policjanci z Wyszkowa nie chcą tych pań wytępić z tej trasy ?
Jak myślicie dlaczego ? Miła przerwa w pracy ??? :P
0

• (3 stron)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych