Skocz do zawartości

• (3 stron)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3

Poszukiwanie Listem Gończym :: zobacz komentowany artykuł

~Asiaaa~

• Grupa Goście

Napisano 20 grudzień 2007 - 23:02 #21

musimy w niego wierzyc i w takich ludzi,bo inaczej strach byloby wyjsc z domu
0

~ktos~

• Grupa Goście

Napisano 21 grudzień 2007 - 11:32 #22

a ja wn iego nie wierze. wierze za to, ze jak kiedykolwiek zostanie zlapany i cokolwiek odsiedzi to po wyjsciu wroci do tego samego co bylo... czyli wielki gangster i szpaner... w dupach sie poprzewracalo!!! jak byscie znali Lukasza to wiedzielibyscie co to za fajny czlowiek byl :( i przez tego imbecyla nie ma go na swiecie. za sama to akcje nalezy mu sie smierc. SMIERC ZA SMIERC! a w przypadku takich osob jak wyszomirski to jest jedyne wyjscie, bo Lukasz nie jest jego jedyna ofiara!!!!
0

~traku~

• Grupa Goście

Napisano 21 grudzień 2007 - 20:56 #23

znałem Łukasza szkoda chlopaka wiadomo przykra sprawa... ale po co ma ginac kolejna osoba?! to tez człowiek... jest jaki jest ale każdy zasługuje na druga szanse! kazdemu z nas mogła sie przytrafic taka historia...
0

~wyzej pisalem~

• Grupa Goście

Napisano 24 grudzień 2007 - 15:54 #24

Wyświetl postUżytkownik traku dnia 21.12.2007, 20:56 napisał

znałem Łukasza szkoda chlopaka wiadomo przykra sprawa... ale po co ma ginac kolejna osoba?! to tez człowiek... jest jaki jest ale każdy zasługuje na druga szanse! kazdemu z nas mogła sie przytrafic taka historia...

Tylko widzisz, jakos mi, ani Tobie sie taka rzecz nie przytrafila. A wysiu CHCIAŁ zeby sie to zdarzylo. Co innego jak by doszlo do bojki, a co innego zaskoczyc kogos i ZABIC w ten sposob;/ OKO ZA OKO!
0

~gosc~

• Grupa Goście

Napisano 25 grudzień 2007 - 11:08 #25

ON nie chciał go zabic!!!!!!
0

~...wybaczcie...~

• Grupa Goście

Napisano 02 styczeń 2008 - 12:39 #26

nalezy wbaczac... pozwolmy mu odpokutowac..
0

~<ja>~

• Grupa Goście

Napisano 02 styczeń 2008 - 22:40 #27

widziałam sie z Pawłem po tej całej sytuacji kilka dni po całym zajściu.... widziałam jego zachowanie.... On naprawdę żałował tego co się stało, żałował....Wobec mnie był kulturalny i miły. czemu widzicie tylko jego winę?? może ta druga osoba się do tego jakoś przyczyniła?? ja nie będę nikogo tu osądzać, wiem jedno Paweł musi zostać ukarany ale nie róbcie z niego od razu zabójcy.... czemu młody chłopak na całe swoje życie popsuć?? Ja osobiście trzymam stronę Pawełka...
0

~<ja>~

• Grupa Goście

Napisano 02 styczeń 2008 - 22:41 #28

I wiem że nie chciał go zabić....
0

~g..~

• Grupa Goście

Napisano 03 styczeń 2008 - 17:05 #29

dokladnie wszyscy widza tylko Pawla w tej sprawie... mialam z nim sporo doczynienia i wiem ze nie chcial tego niefortunny zbieg okolicznosci, to jest dobry dziciakkk... Pawel jestem z Toba...
0

~.....................~

• Grupa Goście

Napisano 03 styczeń 2008 - 17:09 #30

czekam na Ciebie...
wszystko jakos sie ulozy...
0

~ktos~

• Grupa Goście

Napisano 04 styczeń 2008 - 08:44 #31

Paweł to NIE BYŁ dobry chłopak. Zdecydowanie NIE BYŁ i już NIE BĘDZIE dobrym chłopakiem. To jest kretyn nastawiony na rozróby. I to takie bezsensowne, jak to powiadają jemu podobni "byle komuś doj*bać"...
0

~.......................~

• Grupa Goście

Napisano 04 styczeń 2008 - 08:58 #32

w zyciu popelniamy rozne bledy.... tylko trzeba wyciagac z nich wnioski....
On da rade... ogarnie sie zobaczysz.....
0

~mozart~

• Grupa Goście

Napisano 05 styczeń 2008 - 11:47 #33

do obronczyni/dziewczyny/bylej partnerki - wiesz ja bym chcial zeby sie 'ogarnal' i zmienil ale kare poniesc musi. ludzie za byle kradziez batonika popnosza kary a on zabil czlowieka i ukrywa sie jak szczur. skoro twierdzisz ze sie zmienil to niech wraca i staje twarza w twarz w konsekwencjami. w ogole nie ma w nim bokserskiej duszy - po walce tez uciekal z ringu? nawarzyl sobie bardzo mocne piwo (bimber!) to teraz musi to wypic! a Lukaszowi juz zycia nie zwroci. I dlaczego go zabil??? bo mu co sdo lba strzelilo, bo Szopen byl znany a ten bez honoru go zaatakowal a potem gadal tylko 'i to jest ten slynny szopen?'

do wysia - czlowieku, jestes najgorsza szmata ludzka jaka chodzila ostatnimi laty po ostroleckich ulicach! jestes z tego dumny?! czy naprawde musial przez ciebie zginac chlopak (a ja ci przypomne ze to nie pierwszy taki przypadek i ty dobrze wiesz o czym mowie!!) zebys sie chcial zmieniac? raz w zyciu zachowaj sie jak mezczyzna a nie jak przerosnieta koksem padlina - wracaj do kraju i przyznaj sie do tego co zrobiles! i zapamietaj - nie wazne ile odsiedzisz (o ile) - przed sprawiedliwoscia nie uciekniesz.
0

~......................~

• Grupa Goście

Napisano 05 styczeń 2008 - 13:52 #34

kare poniesc musi.. tez tak uwazam....ale nie skreslajcie go... po co sa te wszystkie plakaty ze go zabija po co kolejny mlody czlowiek ma ginac??? a ze chca go zabic sama slyszalam....
ON naprawi bledy wierze w Niego bardzooo.... zycia Lukaszowi nie zwroci ale.... odpokutuje to....
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 27 styczeń 2008 - 15:02 #35

Albo się mylę? albo nie............................
Podobny człowieczek do tego z Listu Gończego często bywał nad rzeką w okolicach cmentarza, pokazywał swoje przyrodzenie zachęcając przypadkowych przechodniów do masturbacji. Na zwróconą uwagę..... szybko się oddalał. Chyba Go mozna znaleść w miejscach spotkań gejowskich - nie koniecznie w Ostrołęce, gdyż tu w tym środowisku jest znany.
0

~.......~

• Grupa Goście

Napisano 27 styczeń 2008 - 15:39 #36

zenada!
0

~KTOŚ~

• Grupa Goście

Napisano 15 maj 2008 - 13:47 #37

Jak Ten Pawełek Jest Taki Twardy To Niech Pujdze Na Policje I Sie Przyzna.
A Nie Ukrywa Sie.Ja Łukasza znałem od małego I To Był Bardzo Fajny Kolega.
:( :(
0

~oka~

• Grupa Goście

Napisano 15 październik 2008 - 23:27 #38

Oj ludzie, zebyscie chociaz mieli jakiekolwiek pojecie o tym co piszecie....
0

~Hanys~

• Grupa Goście

Napisano 21 październik 2008 - 22:13 #39

czytam to i niewierze ... szkoda chlopaka , ale to prawda dobry nie był, widziałem i wiem jak traktował swoja dziewczynę z którą był lata, pewnie liczni wiedzą o kim mowię.
Ale z tego co tu czytam jeszcze inne Panie tez czekaja...heh... szkoda tez jej , ale takie zycie...
Kare musi ponieśc tylko niepotrzebnie ucierpi na tym w sumie juz cierpi grono bliskich...
Współczucia dla obu rodzin
0

~on~

• Grupa Goście

Napisano 22 październik 2008 - 14:24 #40

To co tu jest napisane na tym całym forum poprostu mnie zszokowało!!! Mam pytanie Asiu skad mozesz wiedziec jak było u niego w domu??? Nie bawcie sie tu Ku*** w psychologow bo wam to nie wychodzi. Paweł zły ;/ Uuuuu . Ale Lukasz to był oczywiscie Swiety nie ??? i Cała wina to przez Pawła? ale to ile czasu Lukasz musiał czekac zeby go do szpitala wzieli to juz nikt nic nie powie.... Ktos napisał ze był przy nim po tym wszystkim! Nie był przejety?? to znaczy ze cie tam nie było...Ludzie sa bezczelni.
Wypowiadacie sie robicie ploty , ale na temat rodziny wypowiadac sie nie powinniscie bo ich nie znace. To wszystko czytaja tez czlonkowie rodziny Pawła załamujecie ich swoja glupota i tymi bzdurami. a Ty Asiu to chyba jakis komleks co?? nie chciał Cie?
0

• (3 stron)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych