Poszukiwanie Listem Gończym :: zobacz komentowany artykuł
Napisano 16 grudzień 2007 - 12:52 #2
a wysiu pobil jeszcze kilkanascie osob. jego i jego kolegi zabawa ulubiona bylo wybijanie zebow. tzn jeden trzyma a drugi bije po twarzy az powybija zeby z przodu...
Napisano 19 grudzień 2007 - 13:34 #3
Napisano 19 grudzień 2007 - 21:07 #5
Napisano 19 grudzień 2007 - 23:12 #7
Napisano 19 grudzień 2007 - 23:20 #8
Napisano 20 grudzień 2007 - 09:22 #10
tym co Piszesz jestem zszokowana "opluć przy wszystkich" to jakas autrntyczna sytuacja? straszne! a Wracajac do P. to uwazam ze zle zrobil uciekajac ale wiem dokladnie ze to jego "super" koledzy i .... mu tak kazali a on nie wiele myslac oczywiscie poddal sie wplywowi bo byl na to podatny... bal sie strasznie tego jak go ludzie postrzegaja! ogromny brak pewnoci siebie... (wyadje mi sie ze to jest wyniesione z dziecinstwa)Jak by nie patrzec kara w Jego wypadku jest konieczna! Pwoinien zaplacic za to co zarobil!
serdecznie wspolczuje rodzicom Chlopaka ktory zginał!
Napisano 20 grudzień 2007 - 12:35 #16
Czytając Państwa wypowiedzi stwierdzam, iż takiej osoby nie można przekreślić i całkowicie się on niej odwrócić nawet po tym co zrobił gdyż to może wpłynąć bardzo niekorzystanie na jego dalsze funkcjonowanie. Otóż może to zadziałać w dwie strony:
1. Całkowita desocjalizacja od społeczeństwa, agresywne zachwonanie, walka z przeciwnościami świata. Czyli zachowanie ala Terminator... a tego bysmy na pewno nie chcieli gdyz w kazdym człowieku jest ta dobra strona tylko trzeba pomoc mu ja odnalezć.
2. załamanie nerwowe prowadzące najczęściej do samobójstwa.. a przecież nikt nie chce aby młodzi ludzie opuszczali świat... najprawdopodobniej gdy dotarła do sprawcy świadomość czynu jaki popełnił nie wiec co zrobić dezorganizacja całkowita i tu służy sie pomocą "bliskich" nie koniecznie pozytywnych.
Najlepszym sposobem była by rozmowa z osoba doświadczoną psychologiem aby określić stan emocjonalny i podjąć jakieś kroki.
Najtrudniej jest pomóc osobie która ma braki bądź piętna przeniesione z dzieciństwa.
Napisano 20 grudzień 2007 - 16:09 #17
Napisano 20 grudzień 2007 - 16:15 #18

Użytkownicy
Pomoc
Napisz nowy temat
Dodaj odpowiedź
Do góry
Raportuj
Odpowiedz