Skocz do zawartości

• (3 stron)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3

Poszukiwanie Listem Gończym :: zobacz komentowany artykuł

~on~

• Grupa Goście

Napisano 16 grudzień 2007 - 10:12 #1

biedny koles... a to wszystko przez towarzystwo :(((
0

~bywalec~

• Grupa Goście

Napisano 16 grudzień 2007 - 12:52 #2

wysiu to człowiek z gatunku "co to nie on". oprócz zabicia 'Szopena' odpowiedzialny jest za kilkanaście pobić w tym jedno po którym koleś nie był w stanie się ogarnąć, prawie nieprzytomny wsiadł w samochód i uderzył w drzewo. zmarł...
a wysiu pobil jeszcze kilkanascie osob. jego i jego kolegi zabawa ulubiona bylo wybijanie zebow. tzn jeden trzyma a drugi bije po twarzy az powybija zeby z przodu...
0

~asiaaaaa~

• Grupa Goście

Napisano 19 grudzień 2007 - 13:34 #3

MALY WYSIU to imbecyl bez rozumu ktory chcial zablysnac.deb*** po podstawowce.skoro byl taki twardy,czemu nie zablysnal na ringu?chociaz teraz pokaz ze masz jaja a nie spier***asz od odpowiedzialnosci-cioto!kim ty ku*** tam jestes.jestes taki napakowany ze moglbys sie schowac za trzonek od lopaty.jestes zerem bez przyszlosci,przyjaciol i rodziny--jak twoj brat-wielki ku*** gangster-parowa.nawet nie potrafisz dobrze dymac...............
0

~asiaaaaa~

• Grupa Goście

Napisano 19 grudzień 2007 - 14:37 #4

ZNAJDZCIE GO I ZAMKNIJCIE,BO NA JEDNEJ SMIERCI SIE NIE SKONCZY.zaluje ze nie wiem gdzie jest.
0

~ona....~

• Grupa Goście

Napisano 19 grudzień 2007 - 21:07 #5

kobieto co Ty mowisz ... to ze zle zrobil nie znaczy ze odrazu na krzeslo z nim! ludzie popelniaja bledy... mam nadzieje ze Ciebie i Twojej rodziny nigdy nie spotka taka historia ciekawa jestem co wtedy bys mowila! to tez jest CZŁOWIEK i na pewno zaplaci za swoje! Ja w niego wierze!
0

~konrad~

• Grupa Goście

Napisano 19 grudzień 2007 - 23:04 #6

Asiaaaa ma racje.on nie zdaje sobie sprawy z tego co zrobil.znam go i widzialem sie z nim po tej akcji i uwierz mi zero smutku.nie znasz go.
0

~asiaaa~

• Grupa Goście

Napisano 19 grudzień 2007 - 23:12 #7

Pewnie jestes jego dziewczyna. zwroc uwag ze nikt go nie broni.nie zycze nikomu takich przezyc.poprostu wiem jaki jest.uwazaj bo mozesz zostac np opluta przez niego przy wszystkich.zainteresuj sie jego przeszloscia.on sie nie zmieni.wiec lepiej niech zostanie tam gdzie jest bo tu sa ludzie ktorzy go znaja i nie dadza mu zyc.kazdy ma prawo do bledow,ale trzeba miec rozum.
0

~asiaaa~

• Grupa Goście

Napisano 19 grudzień 2007 - 23:20 #8

zastanow sie co czuja rodzice tego mlodego chlopaczka ktory zgina bo Pawel sie popisywal.dlaczego nie stawi sie na policje skoro zaluje?odsiedzi swoje i zacznie nowe zycie.zszedl na zla droge[zapatrzony w brata]i mial za malo rozumku zeby odroznic dobro od zla.oby zmadrzal bo ciezko jak mlodzi ludzie umieraja
0

~iiiii~

• Grupa Goście

Napisano 19 grudzień 2007 - 23:24 #9

trzeba byc czlowiekiem ale dla ludzi
0

~ona....~

• Grupa Goście

Napisano 20 grudzień 2007 - 09:22 #10

nie jestem jego dziewczyna! znam go od jakiegos czasu i szczerze mowiwc nigdy nie wydawal mi sie agresywny, faktycznie nie zwracalam uwagi na przeszlosc .... bo i po co ... slyszalam co nie co ale nie chcialam w to wierzec bo dla mnie byl prawdziwym dzentelmenem moze to brzmi smiesznie ale serio... zawsze grzeczny i kulturalny... nasz kontekt byl sporadycznu bo nie mieszkam w ostrolece czasem tylko wpadne z wizyta wiec jestem malo obeznana choc by w "plotki" wiec oceniam po zachowani jakie ktos stosuje do mnie...

tym co Piszesz jestem zszokowana "opluć przy wszystkich" to jakas autrntyczna sytuacja? straszne! a Wracajac do P. to uwazam ze zle zrobil uciekajac ale wiem dokladnie ze to jego "super" koledzy i .... mu tak kazali a on nie wiele myslac oczywiscie poddal sie wplywowi bo byl na to podatny... bal sie strasznie tego jak go ludzie postrzegaja! ogromny brak pewnoci siebie... (wyadje mi sie ze to jest wyniesione z dziecinstwa)Jak by nie patrzec kara w Jego wypadku jest konieczna! Pwoinien zaplacic za to co zarobil!

serdecznie wspolczuje rodzicom Chlopaka ktory zginał!
0

~ona....~

• Grupa Goście

Napisano 20 grudzień 2007 - 09:25 #11

szczerze mowiac gleboko wierze ze zaluje tego co zrobil i znajdzie ten odpowiedni kierunek w zyciu!!!
Psychika jest bardzo slaba .... w przypadku mezczyzn....
0

~ona....~

• Grupa Goście

Napisano 20 grudzień 2007 - 09:28 #12

~asiaaa~
Slicznie Ci dziekuje :)
0

~Asiaaaa~

• Grupa Goście

Napisano 20 grudzień 2007 - 09:32 #13

oczywiscie, ze powinien poniesc kare.to autentyczna sytuacja.Pawel jest agresywny i masz racje-to spowodowane jest sytuacja w domu.poprostu chcial byc prawdziwym facetem,nie mial wzoru do nasladowania i dlatego poszedl w zla strone.
0

~Asiaaaa~

• Grupa Goście

Napisano 20 grudzień 2007 - 09:33 #14

oczywiscie, ze powinien poniesc kare.to autentyczna sytuacja.Pawel jest agresywny i masz racje-to spowodowane jest sytuacja w domu.poprostu chcial byc prawdziwym facetem,nie mial wzoru do nasladowania i dlatego poszedl w zla strone.
0

~Asiaaaa~

• Grupa Goście

Napisano 20 grudzień 2007 - 09:33 #15

0

~Psycholog~

• Grupa Goście

Napisano 20 grudzień 2007 - 12:35 #16

Witam.
Czytając Państwa wypowiedzi stwierdzam, iż takiej osoby nie można przekreślić i całkowicie się on niej odwrócić nawet po tym co zrobił gdyż to może wpłynąć bardzo niekorzystanie na jego dalsze funkcjonowanie. Otóż może to zadziałać w dwie strony:
1. Całkowita desocjalizacja od społeczeństwa, agresywne zachwonanie, walka z przeciwnościami świata. Czyli zachowanie ala Terminator... a tego bysmy na pewno nie chcieli gdyz w kazdym człowieku jest ta dobra strona tylko trzeba pomoc mu ja odnalezć.
2. załamanie nerwowe prowadzące najczęściej do samobójstwa.. a przecież nikt nie chce aby młodzi ludzie opuszczali świat... najprawdopodobniej gdy dotarła do sprawcy świadomość czynu jaki popełnił nie wiec co zrobić dezorganizacja całkowita i tu służy sie pomocą "bliskich" nie koniecznie pozytywnych.
Najlepszym sposobem była by rozmowa z osoba doświadczoną psychologiem aby określić stan emocjonalny i podjąć jakieś kroki.

Najtrudniej jest pomóc osobie która ma braki bądź piętna przeniesione z dzieciństwa.
0

~konrad~

• Grupa Goście

Napisano 20 grudzień 2007 - 16:09 #17

znam go.ma w du*** to co zrobil i jezeli rozne akcje np z pobiciami dadza mu popularnosc i wedlug niego szacunek to bedzie odpieprzal.bral koks i od tego mu sie poprzestawalo.chce byc kims w naszym miescie.oczywiscie nie zabil umyslnie,ale sprowokowal cala to sytuacje.jest chamski dla dziewuch,starszych ludzi itd.naweet nie potrafi powiedziec dzien dobry
0

~zipppo~

• Grupa Goście

Napisano 20 grudzień 2007 - 16:15 #18

SZKODA ZABITEGO CHLOPACZKA,A W PAWLA PRZEMIANE NIE WIERZE.on chce byc gangsta.tylko ze gangster musi miec jaja i rozum,a on jest tylko pospolitym zolniezykiem i mysli ze agresja wszystkich poustawia.ale przeciez sa madrzejsi od niego.zobaczycie ze sie nie zmieni,ze jeszcze o nim uslyszymy.
0

~ktos~

• Grupa Goście

Napisano 20 grudzień 2007 - 22:56 #19

tez go znam i wiem ze jest słaby... ze na pewno go dotkneło to co zrobil tylko nie pokaze slabosci bo tego gop brat nauczył!!
zycze mu jak najlepiej :)
0

~ona....~

• Grupa Goście

Napisano 20 grudzień 2007 - 22:57 #20

Ja w niego wierze mimo wszystko :)
0

• (3 stron)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3