Tygodnik Ostrołęcki

Reply to this topicStart new topic
pomocy
czarnulka1724
wpis 1.04.2008, 17:42:10
Wpis #1
Nowy
*
Grupa: Użytkownicy zarejestrowani
Wpisów: 15

Nr użytkownika: 119

Mój problem polega na tym że odkąd współżyje z moim chłopakiem (a dzieje sie tak już 10 miesięcy) nie miałam orgazmu ani razu.... ani pochwowego ani łechtaczkowego... nie wiem czemu tak jest.... może to wina tabletek antykoncepcyjnych bo biorę je od samego początku współzycia? czuję sie źle bo dogadzam tylko mojemu chłopakowi a sama nic z tego nie mam i jeszcze w dodatku truję sie tabletkami... nie wiem czy odstawić je - jak nie mam żadnych korzyści czy brać je nadal? i nie wiem czy próbować nadal saksu i czekać że coś sie zmieni czy zaprzestać tego na jakiś czas... czuje sie trochę wykorzystana że mój chłopak ma coś czego ja nie miałam nigdy... proszę o pomoc...czarnulka
Go to the top of the pageraport

+Quote Post
Fallenangelv
wpis 29.10.2008, 19:34:05
Wpis #2

Swojak
Grupa: Użytkownicy zarejestrowani
Wpisów: 1348

Nr użytkownika: 182

CYTAT(czarnulka1724 @ 1.04.2008, 17:42) *
Mój problem polega na tym że odkąd współżyje z moim chłopakiem (a dzieje sie tak już 10 miesięcy) nie miałam orgazmu ani razu.... ani pochwowego ani łechtaczkowego... nie wiem czemu tak jest.... może to wina tabletek antykoncepcyjnych bo biorę je od samego początku współzycia? czuję sie źle bo dogadzam tylko mojemu chłopakowi a sama nic z tego nie mam i jeszcze w dodatku truję sie tabletkami... nie wiem czy odstawić je - jak nie mam żadnych korzyści czy brać je nadal? i nie wiem czy próbować nadal saksu i czekać że coś sie zmieni czy zaprzestać tego na jakiś czas... czuje sie trochę wykorzystana że mój chłopak ma coś czego ja nie miałam nigdy... proszę o pomoc...czarnulka

Problem to tkwi ale w twoim chłopaku że jest samolub.Przyjemność powinna być po obu stronach smile.gif.Albo mógłby czasem zrezygnować ze swojej na twoją rzecz smile.gif

--------------------
Herbata od mieszania łyżką nie zrobi się słodsza,ale samym mieszaniem można odwrócić uwagę że cukru niema.

+Quote Post
~~gość~~
wpis 17.12.2008, 21:49:26
Wpis #3
Goście

na pewno ty się jeszcze nie nauczyłaś dojść do orgazmu to trzeba w sobie znaleźć co przyniesie ci najwięcej spełnienia a jest taka możliwość ze twój partner nie umie ci po prostu dogodzić musicie o tym porozmawiać i wspólnie znaleźć twój punkt to nie zawsze jest przy współżyciu być może potrzebujesz pieszczot nie zawsze w strefach erogennych spróbuj wszystkiego po trochę mam nadzieje ze znajdziesz swój punkt bardziej drastyczne posunięcie to znalezienie bardziej doświadczonego partnera

+Quote Post
~vader~
wpis 18.12.2008, 21:24:51
Wpis #4
Goście

Znajdz sobie nowego faceta. i wywal te piguły. czy jeśli wiesz, że deszcz będzie padał przez trzy dni w miesiącu to będziesz chodzić stale pod parasolem? no właśnie. spróbuj poznać swój organizm. to o wiele zdrowsze i przyjemniejsze, uwierz. poczujesz się kobieco i sexy. a wtedy to orgazm za orgazmem i orgazmem pogania:P

+Quote Post

Fast ReplyReply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 12.03.2010 - 16:57

Portal www.to.com.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii zamieszczanych przez internautów. Więcej informacji w regulaminie forum.

Media Regionalne sp. z o. o. zastrzega, że dalsze rozpowszechnianie materiałów opublikowanych w portalu www.to.com.pl jest zabronione bez zachowania warunków korzystania z treści. Podstawa prawna: art. 25 ust. 1 pkt 1 b ustawy z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych.

Wszelkie prawa zastrzeżone. Media Regionalne sp. z o.o. w Warszawie. 2001-2009.

Skin designed by H-Designer, Copyright 2007, All rights reserved. www.H-Designer.com