Policjanci modlili się na Jasnej Górze :: zobacz komentowany artykuł
Napisano 22 październik 2008 - 14:16 #21
Napisano 22 październik 2008 - 16:55 #22
Użytkownik agent_orange dnia 22.10.2008, 15:16 napisał
Obyśmy się zrozumieli, ateista to ktoś nie wierzący w głupoty i obłudy KK. ja wierzę tylko w siebie, swoją siłę, pracę oraz wiedzę. Duperele kościelne mnie nie interesują bowiem są oparte na opowieściach oraz na eksperymentach telepatycznych kleryków.
Napisano 22 październik 2008 - 17:47 #23
Użytkownik rozsądny ateista dnia 22.10.2008, 17:55 napisał
Obyśmy się zrozumieli, ateista to ktoś nie wierzący w głupoty i obłudy KK. ja wierzę tylko w siebie, swoją siłę, pracę oraz wiedzę. Duperele kościelne mnie nie interesują bowiem są oparte na opowieściach oraz na eksperymentach telepatycznych kleryków.
Podobne duperele opowiadała rusałka z ,przepraszam za wyrażenie, czegoś tam makowskiego oraz pewien neptek "pracujący" kiedyś w Domu Kultury ( już chyba tam go nie ma ,choc nie jestem pewien). On razem z tą rusałką coś tam pieprzyli o "Nie" i "Faktach i mitach" , że tam publikują ,czy cóś. Jednym słowem idioci.
Napisano 22 październik 2008 - 19:47 #25
Użytkownik justice dnia 22.10.2008, 19:45 napisał
Zastraszone i tzw. błogosławione babcie wymuszały wiarę w nicość dla swoich dzieci i wnuków.Silni psychicznie i energetycznie kapłani stosowali na swych owieczkach powolania kapłańskie. Wynikem telepatii oraz dzialań energetycznych stosowano ogłupianie wiarnych w tzw. Boga, aniola itp.dziwię się , że policjanci oraz młodzież Polski nie zorientowała się, że wiara w boga itp duperele niekomu nic nie dala.
Napisano 23 październik 2008 - 11:45 #26
Użytkownik rozsądny ateista dnia 22.10.2008, 20:47 napisał
Zastraszone i tzw. błogosławione babcie wymuszały wiarę w nicość dla swoich dzieci i wnuków.Silni psychicznie i energetycznie kapłani stosowali na swych owieczkach powolania kapłańskie. Wynikem telepatii oraz dzialań energetycznych stosowano ogłupianie wiarnych w tzw. Boga, aniola itp.dziwię się , że policjanci oraz młodzież Polski nie zorientowała się, że wiara w boga itp duperele niekomu nic nie dala.
Ty jesteś ateista to dlaczego jak dostaniesz w ten czerwony ryj to nie
krzyczysz O Leninie, tylko O Jezu!,okazało się jakim duperelem jest
twoja ideologia,co z niej zostało,jak widzę co niedziela ilu w kościele
na mszy jest twoich kumpli i to kiedyś wysoko postawionych w chierarchii
tej zbrodniczej partii,to zbiera mnie na wymioty,a z drugiej strony jako katolika
cieszy nawrócenie zbłąkanych owieczek/oby szczere nawrócenie/chyba
mają jakąś pokutę z swoje czyny,a jak pięknie się modlą,ciekawi mnie gdzie
oni tak się nauczyli,chyba nie na partyjnych kursach ideologicznych.Tu mamdo ciebie
pytanko,ile lat ma ta twoja ideologia,a ile wiara?
Napisano 23 październik 2008 - 11:51 #27
Użytkownik agent s dnia 23.10.2008, 13:45 napisał
tej zbrodniczej partii,to zbiera mnie na wymioty,a z drugiej strony jako katolika
oni tak się nauczyli,chyba nie na partyjnych kursach ideologicznych.Tu mamdo ciebie
Hahahahhahah hahahahah hahahah hahahahaha hahahahaha hahahahaha hahahahah ahhahahahahaahahahaha
Dawno się tak nie uśmiałem. Dobre, dobre!
Napisano 23 październik 2008 - 13:47 #28
Hahahahhahah hahahahah hahahah hahahahaha hahahahaha hahahahaha hahahahah ahhahahahahaahahahaha
Dawno się tak nie uśmiałem. Dobre, dobre!
[/quote
Widac,że ten twój śmiech to śmiech z własnej nieograniczonej głupoty,
mówiąc oględnie,głupiec i matoł jak nie ma argumentów to uderza w
śmiech histeryczny,oto tak wygląda zapis śmiech głupka.
Napisano 23 październik 2008 - 19:11 #29
Użytkownik justice edytował ten post 23 październik 2008 - 19:12
Napisano 23 październik 2008 - 22:28 #30
Użytkownik agent s dnia 23.10.2008, 12:45 napisał
Słuchaj synu, po pierwsze nie mam czerwonego ryja, nie krzyczę o Leninie ani o Jezu. Nie byłem w czerwonych pariach PZPR, SLD ani w żadnej innej. Kumpli z tych organizacji zbrodniczej nie mam. 45 lat byłem jak ty katolikem a obecnie od 5 lat atistą.
Jesli dotarło to do ciebie to zrozumiesz, że ludzie mogą być wierzącymi lub ateistami. ja zmienilem swoje życie jak poznałem prawdę o tzw. bogu na własnej skórze. Obyś nie musiał tyle przejść co ja.
Napisano 24 październik 2008 - 07:13 #31
Użytkownik rozsądny ateista dnia 23.10.2008, 23:28 napisał
Jesli dotarło to do ciebie to zrozumiesz, że ludzie mogą być wierzącymi lub ateistami. ja zmienilem swoje życie jak poznałem prawdę o tzw. bogu na własnej skórze. Obyś nie musiał tyle przejść co ja.
To, q..wa, napisz pamiętnik i go opublikuj, będą go czytali ci co chcą ,a nie katujesz swoimi psychodelicznymi majaczeniami wszystkich na tym forum.
Napisano 24 październik 2008 - 08:55 #32
Napisano 24 październik 2008 - 12:49 #33
Użytkownik rozsądny ateista dnia 23.10.2008, 23:28 napisał
No w końcu ruszyło cię b.....e,dotarło,zaczynasz się tłumaczyc,widac gołym okiem,
że zdurniałeś do reszty,no cóż, co nie którym w tym wieku już porządnie wali w dekiel
i ty jesteś sztandarowym przykładem,teraz wcale się nie dziwię tekstom jakie piszesz
i treściom w nich zawartym ,rozumię również,że jesteś zakutym łbem,bo do ciebie nic
nie dociera co piszą inni bo w twoim przypadku jest to przypadek nieuleczalny,całe szczęscie,
że nie jesteś moim ojcem bo miałby tragedię w życi rodzinnym,wsółczuję twojej rodzinie,
zakładając,że ją masz,a tobie składam wyrazy współczucia ,naprawdę odkryłeś się i współczucie
moje jest szczere,katolickie,za twoją ułomnośc umysłówą.
PS.Co do czerwonego ryja,to ci nie wierzę,chociaż czerwonego ryja nie koniecznie się ma
od przynależności partyjnej.
Napisano 24 październik 2008 - 14:15 #34
Komentowac nie trzeba.Nas wczesniej czy pozniej czeka to samo."Jakie ziarno sie zasieje taki wyda plon"
Napisano 24 październik 2008 - 14:28 #35
Napisano 24 październik 2008 - 14:31 #36
Napisano 24 październik 2008 - 14:53 #37
Użytkownik agent_orange dnia 24.10.2008, 15:31 napisał
Slusznie to zauwazyles religoia dzieli ludzi nie laczy ,taka jest prawda.
Napisano 24 październik 2008 - 17:37 #38

Użytkownicy
Pomoc
Napisz nowy temat
Dodaj odpowiedź

Do góry
Raportuj
Odpowiedz