Skocz do zawartości

• (6 stron)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ostatnia »

Policjanci modlili się na Jasnej Górze :: zobacz komentowany artykuł

Użytkownik nie jest zalogowany   agent_orange 

• Swojak
  • PipPipPipPip
  • Grupa Użytkownicy zarejestrowani
  • Postów 3111
  • Rejestracja 29-grudzień 07

Napisano 22 październik 2008 - 14:16 #21

Ja tez jestem ateista i uwazam ze swietnie mi sie zyje bez heroiny dla mas zwanej religia. Kosciol istnieje tylko po to by robic kase na naiwnych owieczkach. Kto chce ich dorabiac - prosze bardzo, ale ja sie na to nie pisze. I nie stosuj okreslenia "ateista" jako obelgi, poniewaz nie kazdy musi byc wierzacy w tym kraju.
Papieże zawsze mieszkali w Rzymie. Z ojca na syna żyli w celibacie. Pierwszy papież nazywał się Romulus.
0

~rozsądny ateista~

• Grupa Goście

Napisano 22 październik 2008 - 16:55 #22

Wyświetl postUżytkownik agent_orange dnia 22.10.2008, 15:16 napisał

Ja tez jestem ateista i uwazam ze swietnie mi sie zyje bez heroiny dla mas zwanej religia. Kosciol istnieje tylko po to by robic kase na naiwnych owieczkach. Kto chce ich dorabiac - prosze bardzo, ale ja sie na to nie pisze. I nie stosuj okreslenia "ateista" jako obelgi, poniewaz nie kazdy musi byc wierzacy w tym kraju.
łupoty

Obyśmy się zrozumieli, ateista to ktoś nie wierzący w głupoty i obłudy KK. ja wierzę tylko w siebie, swoją siłę, pracę oraz wiedzę. Duperele kościelne mnie nie interesują bowiem są oparte na opowieściach oraz na eksperymentach telepatycznych kleryków.
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 22 październik 2008 - 17:47 #23

Wyświetl postUżytkownik rozsądny ateista dnia 22.10.2008, 17:55 napisał

łupoty

Obyśmy się zrozumieli, ateista to ktoś nie wierzący w głupoty i obłudy KK. ja wierzę tylko w siebie, swoją siłę, pracę oraz wiedzę. Duperele kościelne mnie nie interesują bowiem są oparte na opowieściach oraz na eksperymentach telepatycznych kleryków.

Podobne duperele opowiadała rusałka z ,przepraszam za wyrażenie, czegoś tam makowskiego oraz pewien neptek "pracujący" kiedyś w Domu Kultury ( już chyba tam go nie ma ,choc nie jestem pewien). On razem z tą rusałką coś tam pieprzyli o "Nie" i "Faktach i mitach" , że tam publikują ,czy cóś. Jednym słowem idioci.
0

Użytkownik nie jest zalogowany   justice 

• Znajomy
  • PipPip
  • Postów 28
  • Rejestracja 10-lipiec 08

Napisano 22 październik 2008 - 18:45 #24

Stare babcie i tak będą wrzucać na tacę, chociaż księża są w opałach, bo katolików co raz mniej, ostatnio Watykan przyznał, że religią skupiającą najwięcej wyznawców jest Islam.
0

~rozsądny ateista~

• Grupa Goście

Napisano 22 październik 2008 - 19:47 #25

Wyświetl postUżytkownik justice dnia 22.10.2008, 19:45 napisał

Stare babcie i tak będą wrzucać na tacę, chociaż księża są w opałach, bo katolików co raz mniej, ostatnio Watykan przyznał, że religią skupiającą najwięcej wyznawców jest Islam.
Kościół w polsc

Zastraszone i tzw. błogosławione babcie wymuszały wiarę w nicość dla swoich dzieci i wnuków.Silni psychicznie i energetycznie kapłani stosowali na swych owieczkach powolania kapłańskie. Wynikem telepatii oraz dzialań energetycznych stosowano ogłupianie wiarnych w tzw. Boga, aniola itp.dziwię się , że policjanci oraz młodzież Polski nie zorientowała się, że wiara w boga itp duperele niekomu nic nie dala.
0

~agent s~

• Grupa Goście

Napisano 23 październik 2008 - 11:45 #26

Wyświetl postUżytkownik rozsądny ateista dnia 22.10.2008, 20:47 napisał

Kościół w polsc

Zastraszone i tzw. błogosławione babcie wymuszały wiarę w nicość dla swoich dzieci i wnuków.Silni psychicznie i energetycznie kapłani stosowali na swych owieczkach powolania kapłańskie. Wynikem telepatii oraz dzialań energetycznych stosowano ogłupianie wiarnych w tzw. Boga, aniola itp.dziwię się , że policjanci oraz młodzież Polski nie zorientowała się, że wiara w boga itp duperele niekomu nic nie dala.

Ty jesteś ateista to dlaczego jak dostaniesz w ten czerwony ryj to nie
krzyczysz O Leninie, tylko O Jezu!,okazało się jakim duperelem jest
twoja ideologia,co z niej zostało,jak widzę co niedziela ilu w kościele
na mszy jest twoich kumpli i to kiedyś wysoko postawionych w chierarchii
tej zbrodniczej partii,to zbiera mnie na wymioty,a z drugiej strony jako katolika
cieszy nawrócenie zbłąkanych owieczek/oby szczere nawrócenie/chyba
mają jakąś pokutę z swoje czyny,a jak pięknie się modlą,ciekawi mnie gdzie
oni tak się nauczyli,chyba nie na partyjnych kursach ideologicznych.Tu mamdo ciebie
pytanko,ile lat ma ta twoja ideologia,a ile wiara?
0

• Znajomy
  • PipPip
  • Postów 28

Napisano 23 październik 2008 - 11:51 #27

Wyświetl postUżytkownik agent s dnia 23.10.2008, 13:45 napisał

tej zbrodniczej partii,to zbiera mnie na wymioty,a z drugiej strony jako katolika
oni tak się nauczyli,chyba nie na partyjnych kursach ideologicznych.Tu mamdo ciebie

Hahahahhahah hahahahah hahahah hahahahaha hahahahaha hahahahaha hahahahah ahhahahahahaahahahaha
Dawno się tak nie uśmiałem. Dobre, dobre!
0

~FBAD86~

• Grupa Goście

Napisano 23 październik 2008 - 13:47 #28

[quote name='justice' date='23.10.2008, 12:51' post='6218']
Hahahahhahah hahahahah hahahah hahahahaha hahahahaha hahahahaha hahahahah ahhahahahahaahahahaha
Dawno się tak nie uśmiałem. Dobre, dobre!
[/quote

Widac,że ten twój śmiech to śmiech z własnej nieograniczonej głupoty,
mówiąc oględnie,głupiec i matoł jak nie ma argumentów to uderza w
śmiech histeryczny,oto tak wygląda zapis śmiech głupka.
0

• Znajomy
  • PipPip
  • Postów 28

Napisano 23 październik 2008 - 19:11 #29

Nie, to szczery śmiech z człowieka ograniczonego kościołem. Większość katolików jest bardzo śmiesznych. Te ich poglądy i zasady ach i och, a sąsiada utopili by w łyżce wody. Ale cóż takich jak Wy już nie da się uświadomić.

Użytkownik justice edytował ten post 23 październik 2008 - 19:12

0

~rozsądny ateista~

• Grupa Goście

Napisano 23 październik 2008 - 22:28 #30

Wyświetl postUżytkownik agent s dnia 23.10.2008, 12:45 napisał

Słuchaj synu, po pierwsze nie mam czerwonego ryja, nie krzyczę o Leninie ani o Jezu. Nie byłem w czerwonych pariach PZPR, SLD ani w żadnej innej. Kumpli z tych organizacji zbrodniczej nie mam. 45 lat byłem jak ty katolikem a obecnie od 5 lat atistą.

Jesli dotarło to do ciebie to zrozumiesz, że ludzie mogą być wierzącymi lub ateistami. ja zmienilem swoje życie jak poznałem prawdę o tzw. bogu na własnej skórze. Obyś nie musiał tyle przejść co ja.
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 24 październik 2008 - 07:13 #31

Wyświetl postUżytkownik rozsądny ateista dnia 23.10.2008, 23:28 napisał

Słuchaj synu, po pierwsze nie mam czerwonego ryja, nie krzyczę o Leninie ani o Jezu. Nie byłem w czerwonych pariach PZPR, SLD ani w żadnej innej. Kumpli z tych organizacji zbrodniczej nie mam. 45 lat byłem jak ty katolikem a obecnie od 5 lat atistą.

Jesli dotarło to do ciebie to zrozumiesz, że ludzie mogą być wierzącymi lub ateistami. ja zmienilem swoje życie jak poznałem prawdę o tzw. bogu na własnej skórze. Obyś nie musiał tyle przejść co ja.

To, q..wa, napisz pamiętnik i go opublikuj, będą go czytali ci co chcą ,a nie katujesz swoimi psychodelicznymi majaczeniami wszystkich na tym forum.
0

• Swojak
  • PipPipPipPip
  • Postów 3111

Napisano 24 październik 2008 - 08:55 #32

Ateista z katolami nie ma dyskusji. To troche tak jak z Hamasem. Fanatyzm i zakute lby do potegi wiec cokolwiek nie powiesz nigdy do nich dotrze. Dla nich nie jest wazna logika. Wazne co powie miejscowy watazka zwany przez niektorych proboszczem.
Papieże zawsze mieszkali w Rzymie. Z ojca na syna żyli w celibacie. Pierwszy papież nazywał się Romulus.
0

~Gośc~

• Grupa Goście

Napisano 24 październik 2008 - 12:49 #33

Wyświetl postUżytkownik rozsądny ateista dnia 23.10.2008, 23:28 napisał

No w końcu ruszyło cię b.....e,dotarło,zaczynasz się tłumaczyc,widac gołym okiem,
że zdurniałeś do reszty,no cóż, co nie którym w tym wieku już porządnie wali w dekiel
i ty jesteś sztandarowym przykładem,teraz wcale się nie dziwię tekstom jakie piszesz
i treściom w nich zawartym ,rozumię również,że jesteś zakutym łbem,bo do ciebie nic
nie dociera co piszą inni bo w twoim przypadku jest to przypadek nieuleczalny,całe szczęscie,
że nie jesteś moim ojcem bo miałby tragedię w życi rodzinnym,wsółczuję twojej rodzinie,
zakładając,że ją masz,a tobie składam wyrazy współczucia ,naprawdę odkryłeś się i współczucie
moje jest szczere,katolickie,za twoją ułomnośc umysłówą.
PS.Co do czerwonego ryja,to ci nie wierzę,chociaż czerwonego ryja nie koniecznie się ma
od przynależności partyjnej.
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 24 październik 2008 - 14:15 #34

Z dzisiejszych informacji cyt":Od dwóch miesięcy w Indiach brutalnie atakowani są chrześcijanie. Prześladowania ogarniają coraz nowe regiony. A media coraz rzadziej informują o atakach. Ten temat już spadł z czołówek światowych gazet i programów telewizyjnych. Mordowani księża, torturowani wierni, zburzone lub sprofanowane kościoły, tysiące spalonych domów. Kilkadziesiąt tysięcy ludzi w lasach schroniło się przed hinduistycznymi oprawcami. By uniknąć gwałtów, zakonnice zamieniają habit na sari. Taki jest w skrócie obraz pogromu chrześcijan w Indiach. "
Komentowac nie trzeba.Nas wczesniej czy pozniej czeka to samo."Jakie ziarno sie zasieje taki wyda plon"
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 24 październik 2008 - 14:28 #35

Pius XII kłamał ws. mordu Żydów - ujawniono nowe dokumenty

http://wiadomosci.on...02,12,item.html
0

• Swojak
  • PipPipPipPip
  • Postów 3111

Napisano 24 październik 2008 - 14:31 #36

To taki naturalny rewanz za okres kolonialny. Nikt tam nie zapraszal misjonarzy i innych oszolomow. Wcale sie nie zdziwie kiedy wykopia chrzescijan z Afryki Polnocnej majac w pamieci wyprawy krzyzowe ktore tak naprawde polegaly na przywiezieniu jak najwiekszej ilosci zlota do Watykanu. Watykan ma rowniez na rekach krew Indian w Ameryce Poludniowej gdzie "chrzescijanie" wymieniali paciorki na zloto i stoja za pacyfikacja calych pokolen. I w imie czego??? Boga??? Jesli na tym polega ta cala dobroc boska to ja pier... i lepiej byc ateista i nie wierzyc w jakies zabobony. Religia tylko dzieli ludzi, a nie na tym chyba to polega. O przyjaznym nastawieniu katoli do tych niewierzacych swiadcza wypowiedzi co niektorych twardoglowych moherow na tym forum i cale szczescie ze nie zyjemy w czasch Inkwizycji bo pewnie smazyl bym sie na stosie tylko dlatego ze nie dalem sie nabrac na glupoty o jakims Jezusie i jego kolegach ktorzy popijali sobie razem winko.
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 24 październik 2008 - 14:53 #37

Wyświetl postUżytkownik agent_orange dnia 24.10.2008, 15:31 napisał

To taki naturalny rewanz za okres kolonialny. Nikt tam nie zapraszal misjonarzy i innych oszolomow. Wcale sie nie zdziwie kiedy wykopia chrzescijan z Afryki Polnocnej majac w pamieci wyprawy krzyzowe ktore tak naprawde polegaly na przywiezieniu jak najwiekszej ilosci zlota do Watykanu. Watykan ma rowniez na rekach krew Indian w Ameryce Poludniowej gdzie "chrzescijanie" wymieniali paciorki na zloto i stoja za pacyfikacja calych pokolen. I w imie czego??? Boga??? Jesli na tym polega ta cala dobroc boska to ja pier... i lepiej byc ateista i nie wierzyc w jakies zabobony. Religia tylko dzieli ludzi, a nie na tym chyba to polega. O przyjaznym nastawieniu katoli do tych niewierzacych swiadcza wypowiedzi co niektorych twardoglowych moherow na tym forum i cale szczescie ze nie zyjemy w czasch Inkwizycji bo pewnie smazyl bym sie na stosie tylko dlatego ze nie dalem sie nabrac na glupoty o jakims Jezusie i jego kolegach ktorzy popijali sobie razem winko.

Slusznie to zauwazyles religoia dzieli ludzi nie laczy ,taka jest prawda.
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 24 październik 2008 - 17:37 #38

"Policjant z Gorlic w nocy miał wypadek samochodowy. Jego auto leżące na dachu, zostało znalezione nad ranem. Gdy policjanci weszli do jego domu, by wyjaśnić zdarzenie, 27-letni sierżant strzelił sobie w głowę na oczach kolegów. Jak dowiedziała się reporterka Wirtualnej Polski, samobójca był pracownikiem sekcji prewencji i ruchu drogowego komendy powiatowej policji w Gorlicach z 4-letnim stażem. "
0

• Swojak
  • PipPipPipPip
  • Postów 3111

Napisano 24 październik 2008 - 18:42 #39

Jak to sie ma do tematu watku???
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 25 październik 2008 - 14:19 #40

Wyświetl postUżytkownik agent_orange dnia 24.10.2008, 19:42 napisał

Jak to sie ma do tematu watku???

Ukazuje stan umyslu w policji.Dlatego trzeba sie modlic w intencji rozumu dla policji nie koniecznie na Jasnej Gorze
0

• (6 stron)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ostatnia »

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych