Skocz do zawartości

• (6 stron)
  • +
  • « Pierwsza
  • 4
  • 5
  • 6

Policjanci modlili się na Jasnej Górze :: zobacz komentowany artykuł

~Gośc~

• Grupa Goście

Napisano 01 grudzień 2008 - 10:53 #101

Wyświetl postUżytkownik Gość dnia 1.12.2008, 09:51 napisał

człowieku nie czepiaj sie ateisty bo te slowa to ja napisalm w odpowiedzi do rozsądnego ateisty, nie bywasz chyba na forach i nie wiesz komu odpowiadasz
,,tu taka prawda. Znam taka paniusie latająco co rano do kościółka na mszę, chyba kiedys zdecyduje sie i zadzonie do proboszcza, ze źle wychowuje swoje owieczki albo nieskutecznie bo sa to wydry a nie matki, jakieś zarazy a nie kobiety, przeklinaja wyyzywaja po wejściu w progi / a w moim domu mówilo sie po powrocie z kościoła Niech będzie pochwalony Jezus Chrystus / a tu stos obelg od rana. Potem rozwala sie tyłek przed telewizorkiem i następna modlitwa to seriale telewizyjna i stamtad czerpie sie następna chęc do życia i siłę, żeby wsadzać następne szpilki jak to robia w brazylijskich serialach. Oto obraz matki, babki katoliczki z Makowa Mazowieckiego, parafia świetego Józefa."
a rozsądny ateista pisze wile prawdy o ludziach tych biegających co niedziela do kościółka, przyjmujacych komunie świętą to oni własnie obrażaja BOga bo za chwilę wchodzą do domu jak ci pisałam i bluzgaja jak szewc oto tak wyglada matka i babka w naszej rodzinie. A co najgorsze ze znam kleryka ktory będzie niegdlugo wyświęcany co za 100 zl skłamal, dla kasy facet będzie oskarżony.Wiem o tym ale nie mam tez odwagi to zeznać, napewnoi robie źle ale boje sie o rodzinę.

Ty jesteś zwykła ciota i nie zciemniaj,jesteś taka sama jak on tylko w dwóch osobach.
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 01 grudzień 2008 - 18:11 #102

Wyświetl postUżytkownik Gośc dnia 24.11.2008, 13:47 napisał

Ty jesteś gorszy od tych wymienionych,więc się nie popisuj ile przeżyłeś, poczytaj jednak
trochę i może zrozumiesz,że nie tylko ty masz przeżycia[prawdopodobnie erotyczne jako eunuch
i tak to cię boli,że już nie możesz]poczekamy co prawda,choc zapewne nie będe miał tej przyjemności jak przyjdzie
do ciebie ta" biała z kosą"jak wdedy będziesz śpiewał,znam podobnych ateistów co 35 lat temu byli
tacy sami jak ty,a teraz co niedziela widzę ich w kościele i to przy samym ołtarzu,co prawda niektórzy
z nich chodzą o lasce ale w t.z.w. dobrych czasach ściągali krzyże w urzędach czy szkołach,więc nie
blużnij synu,przyjdzie czas i na ciebie a wtedy przwinie ci się filmik z całego twojego zas,,,,go życia i co
wtedy zrobisz,więc póki czas worek pokutny na schaby i na kolana.

Masz siano i plewy w swej glowie zamiast rozumu.Nie strasz nikogo swoja religia ,ze "biala z kosa przyjdzie" ,worek pokutny i na kolana tez juz Ci nie pomoze.
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 01 grudzień 2008 - 18:51 #103

Wyświetl postUżytkownik Gośc dnia 1.12.2008, 10:53 napisał

Ty jesteś zwykła ciota i nie zciemniaj,jesteś taka sama jak on tylko w dwóch osobach.

g..l...u c...i,,,e należalo by do Ciebie powiedzieć ale nie warto bo sam wiesz kim jesteś i ja tez to wiem, wiedzialm ze się odezwiesz bo to dotyczy twoje rodzinki a znalzalm cie po ID
0

~Gośc~

• Grupa Goście

Napisano 02 grudzień 2008 - 11:24 #104

Wyświetl postUżytkownik Gość dnia 1.12.2008, 18:51 napisał

g..l...u c...i,,,e należalo by do Ciebie powiedzieć ale nie warto bo sam wiesz kim jesteś i ja tez to wiem, wiedzialm ze się odezwiesz bo to dotyczy twoje rodzinki a znalzalm cie po ID

Ty se możesz nagwizdac tam gdzie słońce nie dochodzi z tym
twoim ID,kit wciskac możesz lumpom z makowskiego rynku,
świadczy to o twojej głupocie i bezradności.
0

~rozsądny ateista~

• Grupa Goście

Napisano 13 grudzień 2008 - 19:01 #105

Tak naprawde, to nie mam nic przeciwko policjantom w Makowie z wyjątkiem "milicjantów" z okresu UB i SB. Pamięć o milicjantach nie jest dla mnie zbyt przyjemna. Ci którzy wcześniej torturowali, zabijali i zmuszali do zeznań dzisiej są emerytowanymi "ochroniarzami". U-bowcy i S-bowcy na codzień pracują w ochronie, posiadają ogromne emerytury za przymuszanie mieszkańców Makowskich do skladania nieprawdziwych zeznań.
0

• (6 stron)
  • +
  • « Pierwsza
  • 4
  • 5
  • 6

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych