Pokaż nam swój ogród :: zobacz komentowany artykuł
Napisano 03 lipiec 2009 - 14:51 #2
Użytkownik Marta dnia 3.07.2009, 12:47:36 napisał
Bo ogród trzeba lubić-jak lubię.
Najgorzej jak człowiek nie ma pasji.................................... i potrafi tylko narzekać.
Napisano 03 lipiec 2009 - 15:23 #3
Użytkownik Marta dnia 3.07.2009, 12:47:36 napisał
Marta calkowicie sie z Toba zgadzam.O to wlasnie caly czas chodzi i taki jest cel tego konkursu "zeby sasiada z zazdrosci krew zalala,albo zeby mu watroba zaczela gnic"
Napisano 03 lipiec 2009 - 15:29 #4
Użytkownik Gość dnia 3.07.2009, 16:23:13 napisał
No właśnie czyżby zazdrość?
Kup roślinę i posadz i pochwal się a nie pół litra czystej .
Napisano 03 lipiec 2009 - 15:37 #5
Użytkownik Dziadek z Wer-machtu dnia 3.07.2009, 16:29:40 napisał
Kup roślinę i posadz i pochwal się a nie pół litra czystej .
a co Ty wyjezdzasz z" pol lita czystej"Masz rozeznanie ile kosztuje utrzymanie ogrodu i czy wszystkich ludzi na to stac?Wydaje mi sie ,ze kazdy chcialby miec ladny ogrod jednak nie kazdy ma na to fundusze.
Napisano 03 lipiec 2009 - 15:47 #6
Użytkownik Gość dnia 3.07.2009, 16:37:31 napisał
A może by tak samemu rękawy zakasać i zwiąść się do roboty.
Jak się chce to można wszystko zrobić.Nie mówię o cudach w ogrodzie ale o jako takim początku-póżniej samo jakoś pójdzie.Kupuj małe sadzonki-urosną a nie jak niektórzy chcą od razu po dwa metry taki kosztuje dużo.
Mam rozeznanie, wszystko zrobiłem sam-wiele godzin pracy w ogrodzie który przypominał poligon.Kupowałem sam rośliny odmawiając sobie np: wypadu gdzieś tam czy kupno kolejnego zbędnego bubla-stary telefon, komputer też nie nowoczesny mam itp.Parę okazów dostałem-odwdzięczam się tym samym po latach.
Pięć lat , ponad 6 tysięcy zł i kupę roboty.
I jestem zadowolony.Chciec to móc.
Pozdrawiam:)
Napisano 03 lipiec 2009 - 15:49 #7
Napisano 03 lipiec 2009 - 16:29 #8
Użytkownik Fallenangelv dnia 3.07.2009, 16:47:35 napisał
Jak się chce to można wszystko zrobić.Nie mówię o cudach w ogrodzie ale o jako takim początku-póżniej samo jakoś pójdzie.Kupuj małe sadzonki-urosną a nie jak niektórzy chcą od razu po dwa metry taki kosztuje dużo.
Mam rozeznanie, wszystko zrobiłem sam-wiele godzin pracy w ogrodzie który przypominał poligon.Kupowałem sam rośliny odmawiając sobie np: wypadu gdzieś tam czy kupno kolejnego zbędnego bubla-stary telefon, komputer też nie nowoczesny mam itp.Parę okazów dostałem-odwdzięczam się tym samym po latach.
Pięć lat , ponad 6 tysięcy zł i kupę roboty.
I jestem zadowolony.Chciec to móc.
Pozdrawiam:)
Nie kazdy ma tak dobrze jak Ty.Ja pracuje 10 godzin dzienne 6 dni w tygodniu,dojazd do pracy, po drodze jakies zakupu 2 godziny tj,12 godzin.zostaje mi troche wolnego w niedziele i to nie zawsze.W niedziele kosze trawe ,ale sasiedzi na mnie zle patrza ale mam to gdzies.
Napisano 06 lipiec 2009 - 10:44 #9

Użytkownicy
Pomoc
Napisz nowy temat
Dodaj odpowiedź
Do góry
Raportuj
Odpowiedz