Skocz do zawartości

• (10 stron)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ostatnia »

Podobnie w LO Chorzele

~rodzic~

• Grupa Goście

Napisano 18 czerwiec 2008 - 20:06 #1

Moje dzieci uczęszczają do LO w Chorzelach, tam sytuacja jest bardzo podobna, tylko dotyczy języka angielskiego. Pani dyrektor kosztem naszych dzieci załatwia niby jakieś sprawy, a lekcji nie ma. Ale głośno każdy się boi zwrócić uwagę. Wiem, że były w tej sprawie telefony do pani dyrektor, ale nic nie poskutkowało. Podczas rozmów telefonicznych była ona bardzo niemiła, wręcz nieprzyjemna. Podkreślała swoją fachowość i nie obawiała się tego, że skargi mogą na nią być skierowane do władz zwierzchnich. Każdy dyrektor najpierw powinien wykonać pracę dydaktyczną z uczniami, a dopiero po niej wykonywać zadania związane z funkcją kierowniczą.
0

~Zdziwiony~

• Grupa Goście

Napisano 20 grudzień 2008 - 10:51 #2

Bardzo zdziwiły mnie powyższe opinie. Nie chce mi się do końca wierzyć, że postępowanie chorzelskich dyrektorek do niczego nie zmierza. Przecież fachowo prowadzona jednostka oświatowa jest podstawą do podejmowania właściwych decyzji, mających na celu dobro uczniów. Jestem przekonany, że nie chciałyby aby ich szkoła była źle oceniana. Dlatego proszę, dajcie im więcej swobody.Przyjdzie pora gdy będą musiały sie rozliczyć ze swoich dobrych lub złych decyzji. Chciałbym , żeby nasza młodzież poprostu miała doskonałe warunki dydaktyczne. :D
0

~a~

• Grupa Goście

Napisano 06 styczeń 2009 - 20:16 #3

Wyświetl postUżytkownik Zdziwiony dnia 20.12.2008, 10:51 napisał

Bardzo zdziwiły mnie powyższe opinie. Nie chce mi się do końca wierzyć, że postępowanie chorzelskich dyrektorek do niczego nie zmierza. Przecież fachowo prowadzona jednostka oświatowa jest podstawą do podejmowania właściwych decyzji, mających na celu dobro uczniów. Jestem przekonany, że nie chciałyby aby ich szkoła była źle oceniana. Dlatego proszę, dajcie im więcej swobody.Przyjdzie pora gdy będą musiały sie rozliczyć ze swoich dobrych lub złych decyzji. Chciałbym , żeby nasza młodzież poprostu miała doskonałe warunki dydaktyczne. :D

Panie zdziwiony.Fachowo prwadzona jednosttka - owszem, jest podstawą do podejmowania właściwych decyzji.Jest tylko jedno zastrzerzenie.Szkoły w Chorzelach nie są prowadzone fachowo.Chciałby pan żeby nasza młodzież miała doskonałe warunki do nauki? Bardzo dobrze! W takim razie proszę zadbać też o to ,by kadra w szkołach też miała godne warunki do pracy.Atmosfera strachu,szantażu i wyzysku którą wprowadzają tamtejsze dyrektorki nie wpływa zbyt dobrze na nastroje nauczcieli a to z kolei przekłada się na ich relacje z uczniami.
0

~~gość~~

• Grupa Goście

Napisano 12 styczeń 2009 - 13:23 #4

Wyświetl postUżytkownik Zdziwiony dnia 20.12.2008, 10:51 napisał

doskonałe warunki to ma jedynie pani dyrektor , która zamiast kierować szkołą powinna sie zatrudnić w biurze podróży - tak bardzo je lubi. ciekawe tylko czy płaci za te wypady z własnej kieszeni, czy moze z konta rady rodziców - to takie ostatnio popularne
0

~zadziwony~

• Grupa Goście

Napisano 12 styczeń 2009 - 17:10 #5

Wyświetl postUżytkownik ~gość~ dnia 12.01.2009, 13:23 napisał

doskonałe warunki to ma jedynie pani dyrektor , która zamiast kierować szkołą powinna sie zatrudnić w biurze podróży - tak bardzo je lubi. ciekawe tylko czy płaci za te wypady z własnej kieszeni, czy moze z konta rady rodziców - to takie ostatnio popularne

:o

zadziwia reakcja władz nadzorujących, za taką prywatę uprawianą przez obie dyrektorki władza rozdaje nagrody starosty i MInistra .
0

~aaallla~

• Grupa Goście

Napisano 14 styczeń 2009 - 14:25 #6

Wyświetl postUżytkownik zadziwony dnia 12.01.2009, 17:10 napisał

zadziwia reakcja władz nadzorujących, za taką prywatę uprawianą przez obie dyrektorki władza rozdaje nagrody starosty i MInistra .

możne niektórzy nauczyciele z Chorzel wezmą się do pracy zamiast szukać winnych ich niepowodzeń i przeszkadzać pracować innym.
0

~meen~

• Grupa Goście

Napisano 14 styczeń 2009 - 14:51 #7

Wyświetl postUżytkownik aaallla dnia 14.01.2009, 14:25 napisał

możne niektórzy nauczyciele z Chorzel wezmą się do pracy zamiast szukać winnych ich niepowodzeń i przeszkadzać pracować innym.

masz rację, trudno się pogodzić, że ktoś może wymagać jeśli cały czas się obijało i urabiało każdego dyrektora
0

~rodzic~

• Grupa Goście

Napisano 15 styczeń 2009 - 12:56 #8

Wyświetl postUżytkownik meen dnia 14.01.2009, 14:51 napisał

masz rację, trudno się pogodzić, że ktoś może wymagać jeśli cały czas się obijało i urabiało każdego dyrektora

przede wszystkim, żeby wymagać od innych trzeba najpierw wymagać od siebie.....
i przychodzić na lekcje.... a z tym jak wiadomo bywa różnie
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 15 styczeń 2009 - 14:31 #9

Wyświetl postUżytkownik rodzic dnia 15.01.2009, 12:56 napisał

przede wszystkim, żeby wymagać od innych trzeba najpierw wymagać od siebie.....
i przychodzić na lekcje.... a z tym jak wiadomo bywa różnie

ko ona nie musi bo nikt nie wymaga a my rodzice mozemy sobie popisac i pogadac
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 15 styczeń 2009 - 15:41 #10

Wyświetl postUżytkownik Gość dnia 15.01.2009, 14:31 napisał

ko ona nie musi bo nikt nie wymaga a my rodzice mozemy sobie popisac i pogadac

Ja akurat nie jestem rodzicem ,ale doskonale wiem z jaką częstotliwością pani dyrektor z LO pojawiała się na lekcjach.Wiem też ,że z kolei za inną panią dyrektor kartkówki przeprowadzały panie sprzątaczki, a gdy już owa p.dyrektor idzie na lekcję to oczywiście dziennik trzeba jej zanieść.(Zapewne wejście na drugie piętro uwłacza jej godności:)To się nazywa profesjonalne podejście.A do rodziców: możecie wymagać.Tylko obyście wymagali od odpowiednich osób.Często jest tak, ze pretensje macie do osób, które muszą wykonywać tylko idiotyczne polecenia i w praktyce nie mają nic do powiedzenia.
0

~mmm~

• Grupa Goście

Napisano 15 styczeń 2009 - 17:55 #11

Wyświetl postUżytkownik Gość dnia 15.01.2009, 15:41 napisał

Ja akurat nie jestem rodzicem ,ale doskonale wiem z jaką częstotliwością pani dyrektor z LO pojawiała się na lekcjach.Wiem też ,że z kolei za inną panią dyrektor kartkówki przeprowadzały panie sprzątaczki, a gdy już owa p.dyrektor idzie na lekcję to oczywiście dziennik trzeba jej zanieść.(Zapewne wejście na drugie piętro uwłacza jej godności:)To się nazywa profesjonalne podejście.A do rodziców: możecie wymagać.Tylko obyście wymagali od odpowiednich osób.Często jest tak, ze pretensje macie do osób, które muszą wykonywać tylko idiotyczne polecenia i w praktyce nie mają nic do powiedzenia.

oj,Kuligowski chyba zalazły ci za skórę te dyretorki...Za często cię kontrolują,bo masz blisko salę.Dobra rada,jak będziesz nosił dziennik,to może będziesz miał większy dodatek...Sprobuj,bo ja już mam.hehe.
0

~ktoś z Boku~

• Grupa Goście

Napisano 15 styczeń 2009 - 22:00 #12

Wyświetl postUżytkownik zadziwony dnia 12.01.2009, 17:10 napisał

A ja uważam, że ktoś zazdrości nauczycielom LO w Chorzelach wspaniałych wycieczek z Dyrekcją. Nie kazdy by chciał organizować wolny czas swoim pracownikom i poświęcać im swój wolny czas!
0

~belfer~

• Grupa Goście

Napisano 15 styczeń 2009 - 22:12 #13

właściwie to o co tutaj chodzi?my dopiero teraz ruszyliśmy z wyjazdami z socjalnego,bo w naszej szkole nie wiadomo na co szły te pieniądze.
a w Chorzelach jeżdżą po SPA i jeszcze podobno mają dodatkowe bony i pieniądze.
0

~gosc~

• Grupa Goście

Napisano 16 styczeń 2009 - 08:25 #14

Wyświetl postUżytkownik belfer dnia 15.01.2009, 22:12 napisał

właściwie to o co tutaj chodzi?my dopiero teraz ruszyliśmy z wyjazdami z socjalnego,bo w naszej szkole nie wiadomo na co szły te pieniądze.
a w Chorzelach jeżdżą po SPA i jeszcze podobno mają dodatkowe bony i pieniądze.

i podobno jeszcze, że Elvis żyje
0

~mmm~

• Grupa Goście

Napisano 16 styczeń 2009 - 17:43 #15

Wyświetl postUżytkownik gosc dnia 16.01.2009, 08:25 napisał

i podobno jeszcze, że Elvis żyje

Oj,Kuligowski Elvis od dawna nie żyje,ale żyją tacy jak Lidzka i Burczyński,którzy na ciebie nadają i potem udają twoich przyjaciół.
byłam tego świadkiem.cdn.
0

~hehe~

• Grupa Goście

Napisano 16 styczeń 2009 - 19:08 #16

:lol:
0

~Isa~

• Grupa Goście

Napisano 16 styczeń 2009 - 19:29 #17

Wyświetl postUżytkownik mmm dnia 16.01.2009, 17:43 napisał

Oj,Kuligowski Elvis od dawna nie żyje,ale żyją tacy jak Lidzka i Burczyński,którzy na ciebie nadają i potem udają twoich przyjaciół.

Ludzie przestańcie sie ośmieszać,czy to forum dla idotów? Nauczyciele idżcie na ferie wygląda na to, że są wam MOCNO potrzebne.Jeśli chcecie więcej nzawisk i konkretów a nie bzdur, to piszcie sobie listy imienne a nie ośmieszajcie całej szkoły, bo wygląda na to,że złe dyrektorki i żli nauczyciele to może chociaż dzieci normalne :)))
0

~Burczyński Rafał~

• Grupa Goście

Napisano 16 styczeń 2009 - 21:18 #18

Pamiętaj mmm, że czasy anonimów sięskończyły, a Ty dale żyjesz jak TW. Jeżeli tykasz kogoś personalnie na forum to się przedstaw ...
0

~mmm~

• Grupa Goście

Napisano 16 styczeń 2009 - 21:40 #19

Wyświetl postUżytkownik Burczyński Rafał dnia 16.01.2009, 21:18 napisał

Pamiętaj mmm, że czasy anonimów sięskończyły, a Ty dale żyjesz jak TW. Jeżeli tykasz kogoś personalnie na forum to się przedstaw ...

dobrze Rafał,
marta mariola michał,mmm
0

~~gość~~

• Grupa Goście

Napisano 17 styczeń 2009 - 08:31 #20

Nie tylko oni donoszą jeszcze takie lizusy jak MT iBS
0

• (10 stron)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ostatnia »

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych