Skocz do zawartości

• (2 stron)
  • +
  • 1
  • 2

Ostatnie chwile życia zamordowanej nauczycielki :: zobacz komentowany artykuł

~gosc~

• Grupa Goście

Napisano 14 listopad 2008 - 13:11 #1

kto pomagal agnieszce w morderstwie bozeny bo napewno nie byla sam wiecie cis wiecej o tym..........................

agnieszka to morderczyni bez sumienia.........................................kara smierci...................glowa za glowe...........
0

Użytkownik nie jest zalogowany   Fallenangelv 

• Swojak
  • PipPipPipPip
  • Grupa Użytkownicy zarejestrowani
  • Postów 2248
  • Rejestracja 12-październik 08

Napisano 14 listopad 2008 - 18:24 #2

Dla mordercy/ewentualnie morderców-KARA ŚMIERCI.I jest to najlepsza kara dla tych co nie szanują najwyższej wartości jaką jest ludzkie życie
Nie ten, kto z Tobą tańczy,nie ten, kto się z Tobą śmieje,lecz ten, kto z Tobą płacze jest Twoim Przyjacielem.
0

~stare plotkary~

• Grupa Goście

Napisano 14 listopad 2008 - 19:01 #3

Ludzie co wy piszecie za herezje to jest dramat i po co plotkować i pisać artykuły w TO. Szukacie sensacji opanujcie się deb***e.
0

~ja~

• Grupa Goście

Napisano 14 listopad 2008 - 19:19 #4

właśnie miałam to napisać... DO LUDZI Z TO:
Opanujcie się! Cała rodzina na pewno przeżywa dramat, w Wy robicie z tego sensację... Nie mam na myśli oczywiście, aby o tym nie pisano, wręcz przeciwnie, ale tylko NAJWAŻNIEJSZE FAKTY... Wasi pracownicy nachodzą ludzi, wypytują, snują własne domysły... Co artykuł to gorzej... Przepraszam, jeśli kogoś uraziłam, ale nie mogę już siedzieć cicho...
0

~tubylec~

• Grupa Goście

Napisano 14 listopad 2008 - 19:45 #5

KAŻDY CHCE POZNAĆ PRAWDĘ I DLATEGO NIECH OPISUJĄ WSZYSTKO WOLE POZNAC TU PRAWDĘ NIŻ NA TEJ deb***NEJ WSI PRZYJMY (PLOTKARSKIEJ) A KOGO NIE INTERESUJE CO W NECIE TO NA ULICE ,ROZDZIAWIAĆ GĘBY I PLOTKOWAĆ DALEJ.ŻAŁOSNE PRZYJMOWIAKI
0

~Stare baby~

• Grupa Goście

Napisano 14 listopad 2008 - 19:51 #6

Tak jest tereska i inne baby. Przyjmy i inne zapizdziale wsie
0

~mieszkaniec~

• Grupa Goście

Napisano 14 listopad 2008 - 20:57 #7

Znałem bardzo dobrze Bożenę jak również znam Agnieszkę ,nigdy bym się nie spodziewał po Agnieszce,że zdolna była do takiej zbrodni,nigdy nie uwierzę ,że ten mord mogła popełnić sama.Moim (przypuszczeniem) miała pomoc ze strony bliskich ,brata i tego chyba Lońka czy jak mu tam heh.Winę moim zdaniem ponosi i mąż zamordowanej.Pisząc to mam nadzieję,że sam zainteresowany przeczyta i zada sobie pytanie!!! Dlaczego rozbudziłem miłośc,chorą miłość do tej kobiety.Nie byłeś wart żony i nie jesteś wart Agnieszki.Kobieta z miłośći jest zdolna do wszystkiego a Ty chciałes by "wilk był syty i owca cała"Bardzo współczuję dzieciom,bo one są najmniej winne w tej niesamowitej historii.Mam nadzieję,że rodzina Ci nigdy nie wybaczy tych wybryków i skoków w bok.Dlaczego nie pomyślałeś, ach... szkoda słów... :(
0

~ktoś~

• Grupa Goście

Napisano 14 listopad 2008 - 21:03 #8

Piękna kobieta,szkoda,że w taki sposób i przez takich ludzi zginęła SZOK
0

~steffi~

• Grupa Goście

Napisano 14 listopad 2008 - 23:41 #9

Wyświetl postUżytkownik mieszkaniec dnia 14.11.2008, 20:57 napisał

Znałem bardzo dobrze Bożenę jak również znam Agnieszkę ,nigdy bym się nie spodziewał po Agnieszce,że zdolna była do takiej zbrodni,nigdy nie uwierzę ,że ten mord mogła popełnić sama.Moim (przypuszczeniem) miała pomoc ze strony bliskich ,brata i tego chyba Lońka czy jak mu tam heh.Winę moim zdaniem ponosi i mąż zamordowanej.Pisząc to mam nadzieję,że sam zainteresowany przeczyta i zada sobie pytanie!!! Dlaczego rozbudziłem miłośc,chorą miłość do tej kobiety.Nie byłeś wart żony i nie jesteś wart Agnieszki.Kobieta z miłośći jest zdolna do wszystkiego a Ty chciałes by "wilk był syty i owca cała"Bardzo współczuję dzieciom,bo one są najmniej winne w tej niesamowitej historii.Mam nadzieję,że rodzina Ci nigdy nie wybaczy tych wybryków i skoków w bok.Dlaczego nie pomyślałeś, ach... szkoda słów... :(

0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 15 listopad 2008 - 15:56 #10

Wyświetl postUżytkownik mieszkaniec dnia 14.11.2008, 20:57 napisał

Człowieku zastanów się co piszesz bo krzywdzisz i oskarżasz niewinne osoby. Myślisz że ktoś pomógłby Agnieszce zniszczyc komuś i sobie życie??? Najwyraźniej nie znasz jej tak dobrze jak Ci się wydaje a pozory mylą!!!!!!!
0

~Łukasz~

• Grupa Goście

Napisano 16 listopad 2008 - 00:24 #11

Jak piszesz na kogos to sam sie przedstaw!!!
0

~XXXXXX~

• Grupa Goście

Napisano 16 listopad 2008 - 14:23 #12

Ludzie co wy macie do przyjm . zastanuwcie się co piszecie . na przyjmach ale też we wszystkich wsiach ludzie plotkują . !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0

~****stasio ***~

• Grupa Goście

Napisano 16 listopad 2008 - 20:21 #13

Ludzie piszcie prawde a nie zwariowane teksty i nieprawdziwe historie . Imam prożbe odpier***cie się od Przyjm :) . Lepiej zastanówcie się nad tym czy mąż p.Bożeny nie jest winien tej całej zbrodni , on też powinien odpowiadać za tę zbrodnie a nie tylko p.Agnieszka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 16 listopad 2008 - 22:08 #14

Wyświetl postUżytkownik ****stasio *** dnia 16.11.2008, 20:21 napisał

Ludzie piszcie prawde a nie zwariowane teksty i nieprawdziwe historie . Imam prożbe odpier***cie się od Przyjm :) . Lepiej zastanówcie się nad tym czy mąż p.Bożeny nie jest winien tej całej zbrodni , on też powinien odpowiadać za tę zbrodnie a nie tylko p.Agnieszka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
]

Tak moralnie to jest jego też wina. Czemu chcial zyc z dwoma i obie były nieszczęśliwe. Sa rozwody więc należąlo tak postąpić ale jeśli nie ma się cywilnej odwagi na taki krok to wyszlo jak wyszło.Nieszczęście. A ciekawy jestem czy ten Pan odwiedzi Agnieszke w więzieniu czy będzie mial wyrzuty sumienia, czy może zaszyje sie w smutku i serce jego krwawić b ędzie do jego ostatnich chwil. Nie wiemy co kto czuje, moze ja kocha nadal ale ma żal za to co uczyniła i nigdy na nia nie spojrzy. Zreszta za np 20 lat serca ich ostygną i co wtedy gdy sie spotkają? Zapewne nic nie pozostanie z milości tylko żal i wstyd będzie spojrzeć sobie w oczy. Ale co teraz . Teraz Agnieszka jest sama ze swoim nieszczęściem, daleko od dzieci. Co ona teraz czuje. Cięzko to przeżywac w osamotnieniu. Każda tragedię jest lżej znieść z rodziną.......... .
0

~edi~

• Grupa Goście

Napisano 16 listopad 2008 - 23:49 #15

Żałujesz osoby, która z zimną krwią zabiła. Co ona czuje z dala od dzieci? A co czuła Bożenka, gdy zadawano jej ciosy?
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 17 listopad 2008 - 00:25 #16

Wyświetl postUżytkownik edi dnia 16.11.2008, 23:49 napisał

Żałujesz osoby, która z zimną krwią zabiła. Co ona czuje z dala od dzieci? A co czuła Bożenka, gdy zadawano jej ciosy?

Ja rozważałam to czuje Agnieszka i jej kochanek a ty rozważ co czulA BOŻENKA. ja juz wczesniej pisałem , ze moze Bożenka nie chciala dac rozwodu i dlatego tak wyszlo, może należalo dać tamtym szanse niz niby męża trzymać przy sobie. A może tak bardzo obie go kochały ze żadna nie chciala z niego zrezygnować. tego sie nie dowiemy, ale jak pisalem sa rozwody mozna bylo temu zapobieć , jesli tamten kochac Agnieszke ale...jak pisalem moze nie potrafil sie zdecydowac......a może nie chcial......... . a moze bu do tego nie doszlo gdyby to bylo takie łatwe rozwiązanie, milośc jest ślepa czasami kogos kto nie zasluguje na to. w ich wypadku stalo sie nieszczęscie i każdej ze strony należy sie współczucie, kazdej kobiecie, męzowi zamordowanej i dzieciom.Amen
0

~goscinnie~

• Grupa Goście

Napisano 17 listopad 2008 - 12:35 #17

a ja juz dzis slyszalam ze agnieszka probowala popelnic samobojstwo-niby sie wieszala i pociela-niewiem czy to prawda,poprostu plotki sie rozwijaja
ja tego nierozumiem iech teraz poniesie kare za to co zrobila
moje zdanie jest takie-zab za zab,oko za oko,Smierc za Smierc!!!
0

~kkkkk~

• Grupa Goście

Napisano 17 listopad 2008 - 14:39 #18

TA GAZETA JEST OKROPNA ROBI SOBIE BIZNES Z CUDZEGO NIESZCZĘŚCIA NIE DAJCIE SIĘ W TO WKRĘCIĆ
0

~Gosc~

• Grupa Goście

Napisano 17 listopad 2008 - 16:07 #19

Na miejscu tego meza zamordowanej - powiesilbym sie ,bo wstyd i poczucie winy nie pozwoliloby mi zyc .
0

~edi~

• Grupa Goście

Napisano 17 listopad 2008 - 19:17 #20

Zastanów się co ty pisesz. Nie wystarczy, że dzieci straciły matkę, jeszcze tego potrzeba, aby straciły ojca. Nie podżegaj do kolejnej tragedii.
0

• (2 stron)
  • +
  • 1
  • 2

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych