Strona 1 z 1
Ostatni mecz, ostatnia warta :: zobacz komentowany artykuł
Napisano 19 sierpień 2008 - 09:26 #2
Bardzo ciekawe jest to co piszesz........Skoro wszystko widziałeś to czemu nie zareagowałeś???? Najlepiej jest teraz zwalić winę na alkohol!! Nie wiem czemu, ale wśród wszystkich, którzy byli z Markiem nad jeziorem panuje dziwna zmowa milczenia....Może podzielcie się swoją wiedzą z najbliższymi Marka i prokuraturą!!
Napisano 20 sierpień 2008 - 14:04 #4
Jak oni nic nie mowia to ja tez nic nie powiem. Wogole nie po to sie odezwalem. Rozdraznilo mnie to, ze w tekscie podkreslono pozne przybycie pogotowia. A prawda jest taka, ze gdy je wzywano to juz bylo za pozno. Przypadkowi ludzie z osrodka nad jeziorem zareagowali perfekcyjnie. Profesjonalnie udzielono pierwszej pomocy. M mial poprostu niefart.
Napisano 28 sierpień 2008 - 17:54 #8
Uczestnicy tego straszliwego dnia[nie wszyscy] wydają się sztucznie wyluzowani.Mam nadzieję,że do końca życia będą się z tym gryżli,jednak oni sprawiają zupełnie odwrotne wrażenie ,jakby to nie była ich wina,a przecież po części jest,bo skoro pojechało tam ich tyle to jeden drugiego powinien pilnować.Jestem pewien,że gdyby Jego Dziewczyna nie zauważyła Jego nieobecności to oni zorientowali by się dopiero rano,że Go nie ma.
Strona 1 z 1

Użytkownicy
Pomoc
Napisz nowy temat
Dodaj odpowiedź
Do góry
Raportuj
Odpowiedz