Skocz do zawartości

On chce żebym ja sobie TAM skróciła włosy.! :: zobacz komentowany artykuł

~lubisz smród potu to.....~

• Grupa Goście

Napisano 02 kwiecień 2009 - 09:06 #1

A ja ci powiem tak:
żyjmy jak dzikusy, nie gółmy głów, nie golmy sie pod pachami /lepszy smród rozkladajacego sie potu pod pachami na włosach, ach jaki piekny zapach/, nie golmy nóg / ja widuje w Makowie taka pania z zarosnietymi wlosami na nogach wtedy odracam oczy bo to naprawde jest nieprzyjemny widok, faceci niech chodza z wąsiskami i bakami, bo przeiezż niech sobie wlosy rosna jak chca i gdzie chca a ty nie gol sobie tylko noś te swoje wlochy wszędzie nawet pod nosem.Wiesz co powiem ci, ze mam dobrze po 50 -tce i ze wstydu bym sie spalila jakbym poszla do lekarza ginekologa nie podgolona na bokach ud bo mi tam rosną i wychodzą z majtek , jakbys sama sie czuła taki roczochraniec tu na dole, więc musze owłosienie uformować , ogolić na udach i wygladać przyzwoicie bo tak sie lepiej czuję, czuje sie zadbana a nie jakim mnie Panie Boże stworzyłes takiego mnie masz. Ty tęz mniej swoje bujne owlosienie gdzie tylko ci rosnie bo tak lubisz, spod pach niech ci wychodza wlosika, na dole też, nie gól idz na plażę niech ci wychodzą z majte, dopiero będzie uciecha z ciebie. Babka .
0

~~gość~~

• Grupa Goście

Napisano 03 kwiecień 2009 - 10:44 #2

Sku(n)dlona Anetko,
Zapuść sobie TAM dredy i na pewno dogadasz się ze swoim Kołtunem.:)
0

~pfffff~

• Grupa Goście

Napisano 16 maj 2009 - 13:43 #3

nie no jasne lepiej miec tam dzungle nie ?
fajnie zdejmujesz majtki albo nawet na plazy jestes w bikini a tam poprostu las wystaje. to bardzo seksi. pot sie zbiera wiec smierdzi jak cholera. az chce sie kochac....
0

~Dziadek z Wer-machtu~

• Grupa Goście

Napisano 16 maj 2009 - 20:29 #4

Wyświetl postUżytkownik pfffff dnia 16.05.2009, 14:43:31 napisał

nie no jasne lepiej miec tam dzungle nie ?
fajnie zdejmujesz majtki albo nawet na plazy jestes w bikini a tam poprostu las wystaje. to bardzo seksi. pot sie zbiera wiec smierdzi jak cholera. az chce sie kochac....

A co lubisz tak ? :lol: :lol:
0

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych