Skocz do zawartości

• (4 stron)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Nauczyciel na celowniku ( Video ) :: zobacz komentowany artykuł

~zachwycony~

• Grupa Goście

Napisano 23 październik 2008 - 18:42 #41

Hi, hi, hi... Dobre !!!
Rzadkość w inthernecie. Naprawdę wysoki poziom dyskusji w tym temacie. Oby takich więcej!!
0

Użytkownik nie jest zalogowany   Fallenangelv 

• Swojak
  • PipPipPipPip
  • Grupa Użytkownicy zarejestrowani
  • Postów 2248
  • Rejestracja 12-październik 08

Ikona posta  Napisano 25 październik 2008 - 09:32 #42

Wyświetl postUżytkownik Ostatni sprawiedliwy dnia 29.09.2008, 16:18 napisał

Z takimi gnojami powinno się postępować tak jak kierownik sklepu w jednym z filmów Barei - zdjęcie ryja w gablocie z podpisem "Tych klientów nie obsługujemy".

Dobry Pomysł :)
Nie ten, kto z Tobą tańczy,nie ten, kto się z Tobą śmieje,lecz ten, kto z Tobą płacze jest Twoim Przyjacielem.
0

~Diegorrr~

• Grupa Goście

Napisano 30 październik 2008 - 21:15 #43

Eee tam przesadzacie, takie rzeczy dzieją się codziennie i jeszcze nawet gorsze. A dlaczego nie jest to częściej publikowane? Nauczyciele są po prostu na tyle mądrzy by nie dawać tego od razu to tygodnika, wiadomości, NASA do pentagonu do wojska i tp. Psoty przecież psotami, nie powinno się tak bulwersować na temat pierdół...
0

• Swojak
  • PipPipPipPip
  • Postów 2248

Napisano 31 październik 2008 - 09:38 #44

Wyświetl postUżytkownik oburzony dnia 29.09.2008, 21:23 napisał

Jaja ! Jaja! Ja !!! Widzę że zatrute przesłanie dziennikarzyny już tu co poniektórym w czachę słabą uderza. Skandal – jak ludzie nie myślą, jak na sugestę są podatni!! Jak wami biedaki łatwo manipulować!! Gdyby dziennikarzyna wymowę inną zawarł (tą co trzeba – że dziecko małe, niewinne pacholę któremu odrobina figli należy się od życia, a tu nauczycielka jak harpia na to niewiniątko spadła) to byście to powtarzali jak katarynka ! Ale przynajmnie byście prawdę mówili... Ale dziennikarzyna zamiast zdrowych pogłądów dekadencję sączy, mieszczańskiej moralności służalczo schlebia.
Na szczęście są ludzie mądrzy ! Taki Nowicki z Helsińskiej Fundacji Praw... O !!! Senatorska głowa. Nie tak dawno w Radomiu... tępogłowi zamordyści wydali nakaz by dzieci po nocy nie łaziły same ! (Aże mnie szlag trafia na takie lekceważenie wolności i praw tych milusich, malutkich biedaków. No, faszyści !!! Żeby tak pomiatać ludźmi tylko dlatego że mali !!!) I jak im Nowicki wspomniany dał (tym zamordystom), jak im powiedział: „Wolność ograniczacie - powiada - prawa obywatelskie lekceważycie – powiada” !! Oto liberał ,oto zuch, oto demokrata. On strzeże właściwie praw naszych tej wolności źrzenicy !!!
Pójdę do niego i powiem: „Dość !!!” I skargę do Strasburga...do Brukseli.... Polskie dzieci poniżane w Ostrołece jak niegdyś we Wrześni... I skończymy (ja i Nowicki z Helsińskiej fundacji)...tą grandę ... przytrzemy troszku różków naszym pedagogom ! A bym zapomniał I ta posłanka ....Łybacka - były minister oświaty wspomoże w powstrzymaniu tej współczesnej rzezi niewiniątek . I ta druga ...ta od praw lesbijek i gejów ...to znaczy chciał ja....od tych kochających inaczej...też powie !. .Oj, powie... wyjdzie na trybunę i tym faszystom... No!!!
A i na tym naszym forum też jeden mądry się znalazł: „...pamietamy slynne powiedzenia (...) czarownica" wiemy o kogo chodzi i do kogo te slowa byly skierowane”

O , to, to !!! Słusznie. Wychłostać biczem satyry to radio. Wiadomo wszak że gimnazjaliści pasjami go słuchają ! Po nocach , w piwnicy !!! Krzycz, tłumacz – nie pomaga !!! I potem przez tego Dyrektora tak się zachowują. Stamtąd demoralizacja !!!

Rzucam hasło: Nauczyciele: ręce precz od naszych dzieci !!!

Widzę że przydała by ci się pomoc fachowców w białych fartuchach.Żałożą ci bluzkę z zadługimi rękawami i do pokoju bez klamek.
Nie ten, kto z Tobą tańczy,nie ten, kto się z Tobą śmieje,lecz ten, kto z Tobą płacze jest Twoim Przyjacielem.
0

~spostrzegawczy~

• Grupa Goście

Napisano 31 październik 2008 - 14:11 #45

Wyświetl postUżytkownik Fallenangelv dnia 31.10.2008, 09:38 napisał

Widzę że przydała by ci się pomoc fachowców w białych fartuchach.Żałożą ci bluzkę z zadługimi rękawami i do pokoju bez klamek.

Coś ty dobrze poiformowany... Lekarz czy pacjent ? (To nie retoryka - ostatnio spotkałem lekarkę deb***kę. Aż mnie zegło. Wspólczesna inteligencja... fi, fi. Unijna znaczy. Taka poprawna politycznie. Taka prawie jak Ty (prawie - czyni wielką różnicę))
0

~coca-cola~

• Grupa Goście

Napisano 02 listopad 2008 - 21:51 #46

Wyświetl postUżytkownik spostrzegawczy dnia 31.10.2008, 14:11 napisał

Coś ty dobrze poiformowany... Lekarz czy pacjent ? (To nie retoryka - ostatnio spotkałem lekarkę deb***kę. Aż mnie zegło. Wspólczesna inteligencja... fi, fi. Unijna znaczy. Taka poprawna politycznie. Taka prawie jak Ty (prawie - czyni wielką różnicę))

Wyraźnie jesteś ciężko chorym człowiekiem, masz naprawdę duże problemy ze sobą. Chłopie, albo zacznij coś z tym robić, albo przestań sie szwendać po necie.
0

~oburzony~

• Grupa Goście

Napisano 03 listopad 2008 - 09:38 #47

Apropos Łybackiej. Zacności niewiasta !!! Znów ja ją w telewizji niedawnom widzieć zaszczyt miał. W koralach na tłustej szyi... ale zostawmy wygląd. Ważne co mówiła ta reprezentantka Narodu naszego:
A mówiła tak mniej więcej: "Niektórzy nauczyciele mówią do dziecka: "Ty idź na korepetycje, ja z tobą nic nie dam rady zrobić"
To są słabi nauczyciele, to są marni nauczyciele, oni przyznają się do porażki"

Fajosko. Aż żal że tak znakomity pedagog szwenda się po sejmie a nie zajmuje się nauczaniem nieuków (i tłuków). Jak ona by wspaniale nauczyła. Jak wspaniale... Taką co-ca colę na przykład...
0

~zachwycony~

• Grupa Goście

Napisano 04 listopad 2008 - 09:04 #48

Hi, hi, hi....
0

~coca-cola~

• Grupa Goście

Napisano 06 listopad 2008 - 19:27 #49

Wyświetl postUżytkownik oburzony dnia 3.11.2008, 09:38 napisał

Apropos Łybackiej. Zacności niewiasta !!! Znów ja ją w telewizji niedawnom widzieć zaszczyt miał. W koralach na tłustej szyi... ale zostawmy wygląd. Ważne co mówiła ta reprezentantka Narodu naszego:
A mówiła tak mniej więcej: "Niektórzy nauczyciele mówią do dziecka: "Ty idź na korepetycje, ja z tobą nic nie dam rady zrobić"
To są słabi nauczyciele, to są marni nauczyciele, oni przyznają się do porażki"

Fajosko. Aż żal że tak znakomity pedagog szwenda się po sejmie a nie zajmuje się nauczaniem nieuków (i tłuków). Jak ona by wspaniale nauczyła. Jak wspaniale... Taką co-ca colę na przykład...

Mam ukończone dwie szkoły zawodowe. Mam dwa dobre zawody, pracuję uczciwie i zarabiam legalnie pieniadze. Gdyby uczyła mnie Łybacka może byłabym dziś nauczycielką, a może posłanką. Niestety, nie było mi to dane. Sądzę jednak, że to właśnie ty mnie uczyłeś. Wskazuje na to twój styl pisania, ironizowania, wyszydzania.
Możesz jeszcze nie raz zmieniać NICKa w necie - i tak widać twój pokrętny styl. Jeszcze raz radzę, zmień lekarza
0

~oburzony~

• Grupa Goście

Napisano 06 listopad 2008 - 22:17 #50

"Mam ukończone dwie szkoły zawodowe. Mam dwa dobre zawody, pracuję uczciwie i zarabiam legalnie pieniadze. (...) Sądzę jednak, że to właśnie ty mnie uczyłeś. Wskazuje na to twój styl pisania, ironizowania, wyszydzania."

Taaak, w rzeczy samej... . Taaak. Najprawdopodobniej, faktycznie, ja Cię uczyłem. Dlatego coś osiągnełaś w życiu... .
0

~coca-cola~

• Grupa Goście

Napisano 11 listopad 2008 - 10:58 #51

Wyświetl postUżytkownik oburzony dnia 6.11.2008, 22:17 napisał

"Mam ukończone dwie szkoły zawodowe. Mam dwa dobre zawody, pracuję uczciwie i zarabiam legalnie pieniadze. (...) Sądzę jednak, że to właśnie ty mnie uczyłeś. Wskazuje na to twój styl pisania, ironizowania, wyszydzania."

Taaak, w rzeczy samej... . Taaak. Najprawdopodobniej, faktycznie, ja Cię uczyłem. Dlatego coś osiągnełaś w życiu... .

To co ja osiagnęłam w życiu zawdzięczam sobie i moim rodzicom. Najmniej zawdzięczam nauczycielom, zwłaszcza tak zarozumiałym pustakom jak ty.
Ciebie prawdopodobnie też uczyli nauczyciele podobni do ciebie i dlatego ty nic w zyciu nie osiągnąłeś i już nie osiagniesz. I to cie tak frustruje.
0

~oburzony~

• Grupa Goście

Napisano 13 listopad 2008 - 21:04 #52

... dlatego ty nic w zyciu nie osiągnąłeś i już nie osiagniesz. I to cie tak frustruje.

Jak to nic nie osiągnąłem ? Jak to nic? Co Ty wypisujesz ! A wychować i wyuczyć tak zdolną uczennicę jak coca-cola to mało ?
0

~coca-cola~

• Grupa Goście

Napisano 13 listopad 2008 - 21:37 #53

Wyświetl postUżytkownik oburzony dnia 13.11.2008, 21:04 napisał

... dlatego ty nic w zyciu nie osiągnąłeś i już nie osiagniesz. I to cie tak frustruje.

Jak to nic nie osiągnąłem ? Jak to nic? Co Ty wypisujesz ! A wychować i wyuczyć tak zdolną uczennicę jak coca-cola to mało ?

Za mało... nie miej satysfakcji...
I nie podniecaj się już...
Weź głęboki oddech i wróć do ogladania TV
0

• Swojak
  • PipPipPipPip
  • Postów 2248

Napisano 13 listopad 2008 - 22:26 #54

Za mało... nie miej satysfakcji...
I nie podniecaj się już...
Weź głęboki oddech i wróć do ogladania TV

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
0

~oburzony~

• Grupa Goście

Napisano 14 listopad 2008 - 14:00 #55

[/quote]

"A mądry by nie być w odpowiedzi dłużny rzekł:
Wiesz dlaczego dzwon głośny ?
Bo wewnątrz jest próżny".
0

• Swojak
  • PipPipPipPip
  • Postów 2248

Napisano 14 listopad 2008 - 14:51 #56

Wyświetl postUżytkownik oburzony dnia 14.11.2008, 14:00 napisał

A ja by nie być w odpowiedzi dłużny rzekłem
To do mnie się tyczyło?
Jak tak to zachowaj te swoje mądrości dla siebie D...e..s..p..o..t.y.czny t....ł..u.k..u.
0

~coca-cola~

• Grupa Goście

Napisano 14 listopad 2008 - 21:17 #57

Może i próżny w środku, ale głos jego czysty, piękny i szczery.
A ty wydajesz z siebie jedynie bulgot kloaczny - ohydny i cuchnący.
0

• Swojak
  • PipPipPipPip
  • Postów 2248

Napisano 14 listopad 2008 - 22:02 #58

Ktoś tu chce być mądrzejszy niż Salomonowe Portki :) :lol:
0

~prawdziwy~

• Grupa Goście

Napisano 05 styczeń 2009 - 21:52 #59

Nie zgadzam się z wami. Jak tu kolega wyżej napisał to dziennikarze zatruli te informacje. Irena Grec, moja była wychowawczyni nie jest jakąś niewinną nauczycielką, a oczywiście wina spadła na UCZNIA. Nie pochwalam tego ale ona po prostu nie ma żadnych metod wychowawczych, zamiast tego ciągnie za uszy, straszy uwagami, przeraźliwie krzyczy co słychać na materiale itp. Nie ukrywam że jest trochę dziwna, odróżnia się od reszty nauczycieli. Nie ma dla Niej właściwego określenia, potrafi być bardzo miła ale tylko dla niektórych. A to dlatego że nie ma tej spostrzegawczości, i wystarczy u niej raz coś przeskrobać żeby mieć u niej piekło na rok szkolny. Często się zdarzało na lekcjach że ktoś np. strzelił z rurki a ona obwinia zawsze stałe grono osób które jej zdaniem są "okropne" i "dziecinne" na dodatek te grono to tylko chłopacy (można powiedzieć że jest rasistką ale co się często zdarza u nauczycieli). Ma również charakterystyczny sposób dyktowania sobie samej uwag do dzienniczka jeszcze zanim usiądzie za biurkiem (widać to w materiale) co wiele osób po prostu rozśmiesza. Nie muszę chyba nic dodawać ale proszę pamiętać że dziennikarze zawsze przerobią prawdziwą wersję zdarzeń i widoczne jest że stoją po stronie jednej osoby chociaż powinni być neutralni. Zaraz pewnie zgromicie mnie swoimi uwagami że go bronie ale powtarzam że ona też nie jest nie winna. Czasem na lekcjach robiła o wiele gorsze rzeczy niż ten uczeń ale cóż, wystarczy goryczy :rolleyes:
0

~osom~

• Grupa Goście

Napisano 06 styczeń 2009 - 09:51 #60

Ja powiem tylko że z tym zatruciem dziennikarskim jest dużo prawdy, pierwszy dowód jaki zauważyłem to nazywanie ją panią D. To jest Irena Grec a nie jakaś pani D. Weź tu wierz prasie ;p
0

• (4 stron)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych