Nauczyciel na celowniku ( Video ) :: zobacz komentowany artykuł
Napisano 25 październik 2008 - 09:32
Użytkownik Ostatni sprawiedliwy dnia 29.09.2008, 16:18 napisał
Dobry Pomysł
Napisano 30 październik 2008 - 21:15 #43
Napisano 31 październik 2008 - 09:38 #44
Użytkownik oburzony dnia 29.09.2008, 21:23 napisał
Na szczęście są ludzie mądrzy ! Taki Nowicki z Helsińskiej Fundacji Praw... O !!! Senatorska głowa. Nie tak dawno w Radomiu... tępogłowi zamordyści wydali nakaz by dzieci po nocy nie łaziły same ! (Aże mnie szlag trafia na takie lekceważenie wolności i praw tych milusich, malutkich biedaków. No, faszyści !!! Żeby tak pomiatać ludźmi tylko dlatego że mali !!!) I jak im Nowicki wspomniany dał (tym zamordystom), jak im powiedział: „Wolność ograniczacie - powiada - prawa obywatelskie lekceważycie – powiada” !! Oto liberał ,oto zuch, oto demokrata. On strzeże właściwie praw naszych tej wolności źrzenicy !!!
Pójdę do niego i powiem: „Dość !!!” I skargę do Strasburga...do Brukseli.... Polskie dzieci poniżane w Ostrołece jak niegdyś we Wrześni... I skończymy (ja i Nowicki z Helsińskiej fundacji)...tą grandę ... przytrzemy troszku różków naszym pedagogom ! A bym zapomniał I ta posłanka ....Łybacka - były minister oświaty wspomoże w powstrzymaniu tej współczesnej rzezi niewiniątek . I ta druga ...ta od praw lesbijek i gejów ...to znaczy chciał ja....od tych kochających inaczej...też powie !. .Oj, powie... wyjdzie na trybunę i tym faszystom... No!!!
A i na tym naszym forum też jeden mądry się znalazł: „...pamietamy slynne powiedzenia (...) czarownica" wiemy o kogo chodzi i do kogo te slowa byly skierowane”
O , to, to !!! Słusznie. Wychłostać biczem satyry to radio. Wiadomo wszak że gimnazjaliści pasjami go słuchają ! Po nocach , w piwnicy !!! Krzycz, tłumacz – nie pomaga !!! I potem przez tego Dyrektora tak się zachowują. Stamtąd demoralizacja !!!
Rzucam hasło: Nauczyciele: ręce precz od naszych dzieci !!!
Widzę że przydała by ci się pomoc fachowców w białych fartuchach.Żałożą ci bluzkę z zadługimi rękawami i do pokoju bez klamek.
Napisano 31 październik 2008 - 14:11 #45
Użytkownik Fallenangelv dnia 31.10.2008, 09:38 napisał
Coś ty dobrze poiformowany... Lekarz czy pacjent ? (To nie retoryka - ostatnio spotkałem lekarkę deb***kę. Aż mnie zegło. Wspólczesna inteligencja... fi, fi. Unijna znaczy. Taka poprawna politycznie. Taka prawie jak Ty (prawie - czyni wielką różnicę))
Napisano 02 listopad 2008 - 21:51 #46
Użytkownik spostrzegawczy dnia 31.10.2008, 14:11 napisał
Wyraźnie jesteś ciężko chorym człowiekiem, masz naprawdę duże problemy ze sobą. Chłopie, albo zacznij coś z tym robić, albo przestań sie szwendać po necie.
Napisano 03 listopad 2008 - 09:38 #47
A mówiła tak mniej więcej: "Niektórzy nauczyciele mówią do dziecka: "Ty idź na korepetycje, ja z tobą nic nie dam rady zrobić"
To są słabi nauczyciele, to są marni nauczyciele, oni przyznają się do porażki"
Fajosko. Aż żal że tak znakomity pedagog szwenda się po sejmie a nie zajmuje się nauczaniem nieuków (i tłuków). Jak ona by wspaniale nauczyła. Jak wspaniale... Taką co-ca colę na przykład...
Napisano 06 listopad 2008 - 19:27 #49
Użytkownik oburzony dnia 3.11.2008, 09:38 napisał
A mówiła tak mniej więcej: "Niektórzy nauczyciele mówią do dziecka: "Ty idź na korepetycje, ja z tobą nic nie dam rady zrobić"
To są słabi nauczyciele, to są marni nauczyciele, oni przyznają się do porażki"
Fajosko. Aż żal że tak znakomity pedagog szwenda się po sejmie a nie zajmuje się nauczaniem nieuków (i tłuków). Jak ona by wspaniale nauczyła. Jak wspaniale... Taką co-ca colę na przykład...
Mam ukończone dwie szkoły zawodowe. Mam dwa dobre zawody, pracuję uczciwie i zarabiam legalnie pieniadze. Gdyby uczyła mnie Łybacka może byłabym dziś nauczycielką, a może posłanką. Niestety, nie było mi to dane. Sądzę jednak, że to właśnie ty mnie uczyłeś. Wskazuje na to twój styl pisania, ironizowania, wyszydzania.
Możesz jeszcze nie raz zmieniać NICKa w necie - i tak widać twój pokrętny styl. Jeszcze raz radzę, zmień lekarza
Napisano 06 listopad 2008 - 22:17 #50
Taaak, w rzeczy samej... . Taaak. Najprawdopodobniej, faktycznie, ja Cię uczyłem. Dlatego coś osiągnełaś w życiu... .
Napisano 11 listopad 2008 - 10:58 #51
Użytkownik oburzony dnia 6.11.2008, 22:17 napisał
Taaak, w rzeczy samej... . Taaak. Najprawdopodobniej, faktycznie, ja Cię uczyłem. Dlatego coś osiągnełaś w życiu... .
To co ja osiagnęłam w życiu zawdzięczam sobie i moim rodzicom. Najmniej zawdzięczam nauczycielom, zwłaszcza tak zarozumiałym pustakom jak ty.
Ciebie prawdopodobnie też uczyli nauczyciele podobni do ciebie i dlatego ty nic w zyciu nie osiągnąłeś i już nie osiagniesz. I to cie tak frustruje.
Napisano 13 listopad 2008 - 21:37 #53
Użytkownik oburzony dnia 13.11.2008, 21:04 napisał
Jak to nic nie osiągnąłem ? Jak to nic? Co Ty wypisujesz ! A wychować i wyuczyć tak zdolną uczennicę jak coca-cola to mało ?
Za mało... nie miej satysfakcji...
I nie podniecaj się już...
Weź głęboki oddech i wróć do ogladania TV
Napisano 14 listopad 2008 - 14:51 #56
Użytkownik oburzony dnia 14.11.2008, 14:00 napisał
"A mądry by nie być w odpowiedzi dłużny rzekł:
Wiesz dlaczego dzwon głośny ?
Bo wewnątrz jest próżny".
A ja by nie być w odpowiedzi dłużny rzekłem
To do mnie się tyczyło?
Jak tak to zachowaj te swoje mądrości dla siebie D...e..s..p..o..t.y.czny t....ł..u.k..u.
Napisano 14 listopad 2008 - 21:17 #57
Napisano 14 listopad 2008 - 22:02 #58
Użytkownik oburzony dnia 14.11.2008, 14:00 napisał
"A mądry by nie być w odpowiedzi dłużny rzekł:
Wiesz dlaczego dzwon głośny ?
Bo wewnątrz jest próżny".
Ktoś tu chce być mądrzejszy niż Salomonowe Portki
Napisano 05 styczeń 2009 - 21:52 #59

Użytkownicy
Pomoc
Napisz nowy temat
Dodaj odpowiedź