- (7 stron)
-
- 1
- 2
- 3
- →
- Ostatnia »
natura 2000 nad narwią
Napisano 21 kwiecień 2009 - 08:39 #1
Czy pan burmistrz i nasi szanowni radni nie lubią czasem nosa z domu wychylic, nie wierze ze całymi dniami w domach siedzą i tego nie widza. Wstyd, macie czas na sesjach by o bzdury sie kłucic a wizeriunek naszego miasta wydaje sie byc wam obojętny!!!
Napisano 21 kwiecień 2009 - 12:17 #2
Użytkownik Y. dnia 21.04.2009, 09:39:31 napisał
Czy pan burmistrz i nasi szanowni radni nie lubią czasem nosa z domu wychylic, nie wierze ze całymi dniami w domach siedzą i tego nie widza. Wstyd, macie czas na sesjach by o bzdury sie kłucic a wizeriunek naszego miasta wydaje sie byc wam obojętny!!!
to miasto ma piękne polożenie , lubie wasze miaSTO
Napisano 21 kwiecień 2009 - 13:45 #3
Napisano 15 maj 2009 - 09:31 #5
Napisano 28 czerwiec 2009 - 13:05 #7
Druga wazna sprawa to nie wiem czy zdajecie sobie sprawe ze Narew jest jedna z dwoch rzek na swiecie o systemie meandrowym i to sprawia ze jest dosc unikalna. Co do wladz Rozana to przyznam ze niewiele robia w sprawie rzeki ale w somie nie ma sie czemu dziwic. Co tak naprawde moze zmienic jedna gmina. Rozumiem zwiazek gmin i wlasciwa koordynacja funduszy. To tak bo niestety zawsze znajda sie "cfaniacy" ktorzy beda chcieli sie dorobic.
Napisano 29 czerwiec 2009 - 07:20 #8
Użytkownik agent_orange dnia 28.06.2009, 14:05:24 napisał
Druga wazna sprawa to nie wiem czy zdajecie sobie sprawe ze Narew jest jedna z dwoch rzek na swiecie o systemie meandrowym i to sprawia ze jest dosc unikalna. Co do wladz Rozana to przyznam ze niewiele robia w sprawie rzeki ale w somie nie ma sie czemu dziwic. Co tak naprawde moze zmienic jedna gmina. Rozumiem zwiazek gmin i wlasciwa koordynacja funduszy. To tak bo niestety zawsze znajda sie "cfaniacy" ktorzy beda chcieli sie dorobic.
Wiesz chodzi tylko o to by ktoś zainteresował sie porzadkiem jaki tam panuje, jest droga wzdłuż dzikiej plaży a przy niej rzadnego kosza, a smieci po jedzeniu i browarkach walają sie na łakach, Skoro teren jest obiety programem natura 2000 znaczy sie powinien byc traktowany w sposób wyjątkowy i przynajmniej od czasu do czasu posprzątany:) pzdr
Napisano 29 czerwiec 2009 - 07:23 #9
Użytkownik Wędka dnia 28.06.2009, 11:37:24 napisał
Wędkarze są jak trutnie, nic dla rzeki nie robią oprócz syfu jaki po sobie zostawiają pełno wszedzie toreb po zanecie i rybie łby na brzegu, chamstwo, i jeszcze najlepiej jak by im ciagle zawody organizowac żeby kaske z gminy wyciągnąc
Napisano 14 lipiec 2009 - 10:25 #15
Napisano 15 lipiec 2009 - 07:11 #16
Użytkownik agent_orange dnia 14.07.2009, 11:25:25 napisał
Dobra atmosfera w Florianie??? Gdzie misiu powiedz? na stolikach resztki jedzenia, pety w popielniczkach i pełno tirowców, jedzenie nie najgorsze owszem ale standardu to tam nie ma żadnego, Co do chaty skoro tam nie zagladasz to skąd wiesz jak tam jedzonko smakuje, a co do warszawy to chyba zielonego pojecia o knajpach nie masz chopie, mikrofali to sobie w domku używaj do gotowania jajek
Napisano 15 lipiec 2009 - 07:15 #17
Napisano 15 lipiec 2009 - 08:48 #18
Użytkownik Y. dnia 15.07.2009, 08:15:19 napisał
Tak się zawsze zaczyna i kończy ot taka nowa ,,Forumowa Tradycja ''.
Napisano 15 lipiec 2009 - 09:58 #19
Użytkownik e tam dnia 15.07.2009, 08:11:47 napisał
Zgadzam sie tu z kims kto zauwazyl (co tez wczesniej podkreslilem) ze tematy kulinarne nie maja nic wspolnego z Natura 2000. Nie lubie tylko jesli ktos reklamuje tu ni z gruszki ni z pietruszki jakas wymarla mordownie na rynku do ktorej nikt nie zaglada i od dawna wisi tam oferta wynajmu. Tak wiec troche pokory misiu bo umarlego ciezko bedzie wskrzesic nawet slodkimi wstawkami na forach. Co do Natury 2000 na odcinku w Rozanie to najbardziej jestem za sciezka rowerowa brzegiem Narwi i jakiejs przystani jaka kiedys byl slawny PTTK. To troche upokarzajace dla miesta ze nie oferuje ludziom plywajacym po Narwi miejsca gdzie moga zacumowac i napic sie kawy czy cos zjesc ze o noclegu juz nie wspomne. A co do Floriana to jesli jestes taki wrazliwy "francuski piesek" to nikt cie nie zmusza zebys tam zagladal.
Użytkownik agent_orange edytował ten post 15 lipiec 2009 - 10:17
Napisano 15 lipiec 2009 - 12:52 #20
Użytkownik agent_orange dnia 15.07.2009, 10:58:47 napisał
to że ktos chce sprzedac knajpe czy wynając to nic złego chyba, jestem w Różanie codziennie i codziennie widze przesiadujących w chacie ludzi tak ze zdaje sie że troszeczkę jestes niedoinformowany,poza tym faworyzowany florian o wiele bardziej przypomina mordownię! pizzeria nie umarla i podejrzewam ze szybko nie umrze, poza tym ja niczego nie reklamuje zaznaczam tylko że jedzenie mają tam dobre, a jesli chodzi o pizze to pewnie najlepszą w naszym marnym "kulinarnie" powiecie. Nie jestem francuskim pieskiem, czasem zagladam i jem w florianie ale nie zgodze sie z opinią ze jest tam nie wiadomo jak cudnie, zwykła przydrożna knajpa jakich wiele w naszej okolicy.
Co do Samego tematu forum to nie wydaje mi sie by sciezka rowerowa wzdłóż narwi rozwiązywała problem walających sie tam smieci bo zdaje sie tego dotyczy to forum:) stanica wodna napewno by sie przydała tak jak to było kiedys, mozna by sie nawet pokusic o rejsy po narwi bo tereny są tam do obserwacji przecudne, ale to to najpewniej zawsze juz pozostanie sferą marzen niepoprawnych optymistów.
Pozdrawiam wszystkich Różaniaków
- (7 stron)
-
- 1
- 2
- 3
- →
- Ostatnia »

Użytkownicy
Pomoc
Napisz nowy temat
Dodaj odpowiedź