Matury 2008 - dziś język polski :: zobacz komentowany artykuł
Napisano 05 maj 2008 - 12:37 #30
ja pisalam rozszerzona.... pierwsza czesc hmm stanowczo za duzo czasu zajela ;(;( a jesli chodzi o wypracowanie to pierwsze ;/;/;/ wyszlam zadowolona ale teraz po rozmowie z kilkoma osobami jestem zalamana ;;/;/;/ jest albo zle albosrdnio poprostu modle sie zeby wogole zdac ;(
Napisano 05 maj 2008 - 12:48 #33
wg mnie tekst byl za bardzo pomącony. przypomnijmy sobie próbną.. wtedy rozszerzony był łatwy.. a teraz? Bez przesady, wymagaja od nas tego, ale mogliby chociaż sprecyzowac pytania! tam gdzie bylo: podaj przyklady: podam dwa , a powinny byc 3, albo na odwrot. Wogole to było głupie. Wypracowanie pisałam o szczurkach czyli 1. i zrobilam glupi bład;/ zamiast "ludzi" i nadludzi to napisalam ludzi i podludzi<lol2>.. ze stresu?;/.. czytanie mi zajelo 2 godziny;/.. ciekawe czy na kimś testowali w naszym wieku te matury;/.
Napisano 05 maj 2008 - 13:03 #37
ehh nie wiem, niby sporo napisalam ale im wiecej czytam o tej odzie tym gorzej zastanawiam sie czy dobrze zinterpretowalam....czy w kluczu moze cos takiego byc...ehh mam nadzieje ze te 20 pkt sie uzbiera:p powodzenia na pozostalych egraminach dla wszystkich maturzystow:*
Napisano 05 maj 2008 - 13:04 #38
MOIM ZDANIEM TA MATURA BYLA LATWIEJSZA NIZ PROBNA-JA WLASNIE NAPISALAM ZE NIE KOCHALA OJCA-A OJCEM TEZ SIE NIA NIE INTERSOWAL BO BYL ZBYT POCHŁONIETY SOBĄ I GRĄ W KARTY ;]A ZE SNU MOZNA BYLO WIELE ODCZYTAC-ZE JEST MATERIALISTKA BO NP.KARTA KOJAZYLA SIE JEJ TYLKO Z PIENIEDZMI-ZNACZY NIE WIEM CZY MAM DOBRZE ALE TRZYMAM KCIUKI

Użytkownicy
Pomoc
Napisz nowy temat
Dodaj odpowiedź
Do góry
Raportuj
Odpowiedz