Skocz do zawartości

• (3 stron)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3

Która z nich będzie Miss Nastolatek? :: zobacz komentowany artykuł

~Tomson~

• Grupa Goście

Napisano 30 listopad 2008 - 13:06 #21

częsc rzeczywiscie dla zabawy a częsć to obłudne nastolatki
0

~Wiki.;*~

• Grupa Goście

Napisano 30 listopad 2008 - 15:20 #22

'Toniesz w moim brodziku intelektualnym' - Jakby kto nie zauważył to zostało to napisane w cudzysłowie wiec łatwo można wywnioskować ze jest to cytat... Ale cóż nie wszyscy są na tyle inteligentni.. xd... no ale pomijajac ten fakt to co z tego ze ktos tam zna kilka dziewczyn bioracych w tym udzial skoro nie zna wszystkich ale ocenia kazda ...Najpierw to gadacie ze te cale wybory to glupota bla bla bla a pozniej co do czego to wszyscy chca na to isc i w ciagu 2 dni wszystkie bilety sa sprzedane...
0

~Kseon~

• Grupa Goście

Napisano 30 listopad 2008 - 19:39 #23

Wyświetl postUżytkownik Wiki.;* dnia 30.11.2008, 15:20 napisał

'Toniesz w moim brodziku intelektualnym' - Jakby kto nie zauważył to zostało to napisane w cudzysłowie wiec łatwo można wywnioskować ze jest to cytat... Ale cóż nie wszyscy są na tyle inteligentni.. xd... no ale pomijajac ten fakt to co z tego ze ktos tam zna kilka dziewczyn bioracych w tym udzial skoro nie zna wszystkich ale ocenia kazda ...Najpierw to gadacie ze te cale wybory to glupota bla bla bla a pozniej co do czego to wszyscy chca na to isc i w ciagu 2 dni wszystkie bilety sa sprzedane...

Wiem co to jest cytat
Tylko wychodzi na jaw fakt że ty nie rozumiesz gry słownej w komentarzach mądralo
0

~Kaza~

• Grupa Goście

Napisano 30 listopad 2008 - 19:42 #24

Wyświetl postUżytkownik Kseon dnia 30.11.2008, 19:39 napisał

Wiem co to jest cytat
Tylko wychodzi na jaw fakt że ty nie rozumiesz gry słownej w komentarzach mądralo

I wychodzi na jaw fakt jeszcze jeden że viki próbuje wmówić innym(może i samej sobie?) że jest mądrzejsza niż na to wygląda :lol:
0

~Henryk 2~

• Grupa Goście

Napisano 30 listopad 2008 - 19:47 #25

Wyświetl postUżytkownik Wiki.;* dnia 30.11.2008, 15:20 napisał

-cytat który napisałaś nie wiem czy go sama zrozumiałaś-może do dziś się zastanawiasz co to znaczy.
Usłyszysz coś, spodoba się i chczesz zaszpanować ale używaj tylko słów i zdań które rozumiesz.
0

~Doomi~

• Grupa Goście

Napisano 01 grudzień 2008 - 14:52 #26

Nie chce nic mowic ale zauwazylam ze pare ostatnich wiadomosci wykracza poza temat na ktory powinno sie dyskutowac na tym forum. Jeju ludzie nie macie wiekszych problemow niz czy ktos rozumie cytat czy nie. Moze zacznijcie pisac wreszcie na jakis sensowny temat bo jak narazie to ehh... szkoda gadac... Ja osobiscie jak najbardziej jestem za tym konkursem i popieram dziewczyny ktore sie do niego zglosily bo to naprawde potrzeba tez odwagi i wgl wgl takze szacuneczek.;p. Pzdr dla was dziewczyny ;*
0

~Doomi~

• Grupa Goście

Napisano 02 grudzień 2008 - 09:21 #27

i nie zeby wiekszosc komentarzy pisala jedna osoba tylko pod innymi nickami.;/
ehh
0

~plina14~

• Grupa Goście

Napisano 02 grudzień 2008 - 18:07 #28

zgadzam sie z karolina.. i wogule ja tam poszłam i dziewczyny są super fajne, i nie myslą o wygranej tyko o tym zeby sie dobrze bawic i poznac nowych ludzi....i zgadzam sie ze to nie jest wcale takie proste nauczyc sie tych układów i wyjsc..!!!
0

~kaziu~

• Grupa Goście

Napisano 05 grudzień 2008 - 17:42 #29

no wiadomo że dla takich prostych dziewczynek to nie jest łatwe
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 08 grudzień 2008 - 15:37 #30

Sylwia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!trzymam trzciuki kolezanko
0

~gosc~

• Grupa Goście

Napisano 08 grudzień 2008 - 15:42 #31

Wyświetl postUżytkownik kaziu dnia 5.12.2008, 17:42 napisał

no wiadomo że dla takich prostych dziewczynek to nie jest łatwe

ojj. układyy są proste bo jakie niby moga byc. Różne dziewczyny przychodza i trzeba się z tym liczyc. Tym się wiec dziewczyny nie przysłaniajcie ;) Niektóre z kandydatek się nadają rzecz jasna, lecz dziwia mnie te które nie oszukujmy sie nie maja zadnych szans a jednak sie zdecydowały. Gratuluje im odwagi naprawde. Nie raz w ubiegłych latach było tak, że niektóre stawały sie posmieliskiem Wyszkowa. Jest zabawa i są tez granice bo to nie jest do konca zabawa tylko KONKURS. Większosc dziewczyn znam i są naprawde fajne. Pominając jedna zapatrzoną w siebie. Więc powodzenia ;)) ;***
0

~gość 1~

• Grupa Goście

Napisano 17 grudzień 2008 - 13:00 #32

Szkoda że każdy umie tylko oceniać tylko kogoś a słowami ranić innych. Przecież tym dziewczynom naprawdę można pozazdrościć odwagi. Pokazują Swoją twarz, która nie wszystkim się musi podobać bo o gustach się nie dyskutuje. Ci co piszą nieprzyjemne rzeczy są tchórzami bo robią to na forum pod jakimiś pseudonimami, odwagą nie dorastają kandydatkom do pięt. :( Potrafią tylko być może za własne niedoskonałości wyżywać się na niewinnych. Szkoda dla Was poświęcać więcej czasu. :angry: Ja się cieszę że w Wyszkowie coś fajnego się dzieje,dlatego trzymam kciuki za WSZYSTKIE DZIEWCZYNY i gratuluję odwagi, na którą nie wszystkich stać co da się zauważyć na tym forum. POWODZENIA!!!!!! :)
0

~Daniel~

• Grupa Goście

Napisano 20 grudzień 2008 - 16:13 #33

Wyświetl postUżytkownik Marcin<1985> dnia 28.11.2008, 18:12 napisał

poszły tam bo myślą że są fajne. Nawet porozmawiać z nimi nie ma o czym co zresztą widać po ich komentarzach. Prawdziwe piękności poprzez swoją skromność nie zdecydowały by się na ten żałosny konkurs.

Trafne spostrzeżenie kolego. Niby na wygranej im nie zależy, a wysyłają wiadomości głosuj na mnie i kłócą się między sobą która piękniejsza.
0

~Agata~

• Grupa Goście

Napisano 20 grudzień 2008 - 17:05 #34

Ja głosuje na nr.9 czyli na Paulinę Nowak .! Jest najlepsza .! ;*
0

~gość1~

• Grupa Goście

Napisano 23 grudzień 2008 - 13:31 #35

Wyświetl postUżytkownik Daniel dnia 20.12.2008, 16:13 napisał

Trafne spostrzeżenie kolego. Niby na wygranej im nie zależy, a wysyłają wiadomości głosuj na mnie i kłócą się między sobą która piękniejsza.

0

~gość1~

• Grupa Goście

Napisano 23 grudzień 2008 - 13:33 #36

Wyświetl postUżytkownik Daniel dnia 20.12.2008, 16:13 napisał

jaki konkurs??? chyba nie masz pojęcia o czym piszesz. To tylko zabawa, a nie konkurs? O konkursie Wyszków i Ty między innymi nie masz pojęcia
0

~MisssPolski_2005~

• Grupa Goście

Napisano 23 grudzień 2008 - 16:38 #37

:lol: O matko...Ej słuchaj Może ty zazdroscisz nam urody, Sam sie boisz wystartować bo sie boisz na wyniki że dadza ci po zeże hahaa!
Z checia z toba na gg popisze 10876433 <_<
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 23 grudzień 2008 - 16:39 #38

no wlasnie...Wszyscy tak przezywaja to... naprawde szkoda mi niektorych osob i komentarzy bo to zalosne... szkoda ze niektorzy tylko przez pocisniecie komus czuja sie naprawde dowartosciowani.;/ ehh
0

~xD~

• Grupa Goście

Napisano 24 grudzień 2008 - 01:43 #39

Gratuluje odwagi dziewczynom no bo faktem jest że nawet ładne dziewczyny nie zawze sie odwazą wystąpić ;] Nie podoba mi sie szufladkowanie jakie wystąpiło na tym forum przez niektóre osoby, nie każda odwazna i ładna dziewczyna która chce sie zabawić i przekonać jak ją oceniają inni musi być płytka ;] jest pewna panna która wgl nie wiem co tu robi bo nie dość że za młoda to jeszcze sie nie nadaje zupełnie, taka gówniara a sie pcha gdzie jej nie chcą xD ale tak czy inaczej powodzenia dziewczyny, zwłaszcza dwóm pięknościom ^^
0

~halama~

• Grupa Goście

Napisano 24 grudzień 2008 - 15:32 #40

Które są waszymi faworytkami?
0

• (3 stron)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3

Szybka odpowiedź