Która z nich będzie Miss Nastolatek? :: zobacz komentowany artykuł
Napisano 18 listopad 2008 - 16:04 #6
Poszły na miss bo wiedzą że mają szanse na wygraną a ty widze sama siebie nie doceniasz i chyba sie w lustrze nie widziałas wiec zanim odwozysz swoją cuchnacą obrzydłą mordeczke pomyśl beybee daje Ci dobrą rade ja bo już wygrałam miss publicznosci i foto No i wiesz
Napisano 18 listopad 2008 - 16:13 #7
Napisano 18 listopad 2008 - 16:21 #8
będę szczera nie wyszłam za ładnie ale to co za to wyy dziewczyny wyszłyscie Boskoo i nie przejmujcie sięę tymi co nam wrzucają one nie poszły ich strataa POZDROO laski ;*;*;*
Napisano 28 listopad 2008 - 18:33 #13
Użytkownik Marcin<1985> dnia 28.11.2008, 18:12 napisał
Coś w tym jest.Poziom umysłowy(sądząc po komentarzach)pozostawia wiele do życzenia
Napisano 28 listopad 2008 - 21:59 #14
Napisano 28 listopad 2008 - 22:32 #15
Użytkownik Wiki.;* dnia 28.11.2008, 21:59 napisał
Nie musi ich znać.Inteligencja człowieka wyraża się w sposobie wysławiania się i dobierania słów a jak na razie ma rację.Słownictwo dosyć ubogie.
Jak piszesz komentarz to hmmmmmmmmmmmmmmmm -się nie zastanawiaj godzinę co by tu napisać.
Napisano 29 listopad 2008 - 13:00 #16
Użytkownik Zigi dnia 28.11.2008, 22:32 napisał
Jak piszesz komentarz to hmmmmmmmmmmmmmmmm -się nie zastanawiaj godzinę co by tu napisać.
Po pierwsze to ja nie biore w tym udzialu wiec mnie nie oceniaj a po drugie skad mozesz wiedziec ze zastanawialam sie godzine co by tu napisac... wrecz przeciwnie pisanie tego komentarza zajelo mi bardzo malo czasu...xd... hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm... Nie wszystkie dziewczyny pisza tu komentarze wiec nie oceniaj wszystkich... Zreszta nie mam zamiaru tu z toba dyskutowac bo ze tak powiem 'toniesz w moim brodziku intelektualnym' .xd
Napisano 29 listopad 2008 - 16:01 #18
Użytkownik Wiki.;* dnia 29.11.2008, 13:00 napisał
n
'toniesz w moim brodziku intelektualnym' .xd
-skąd to wziełaś bo napewno sama tego nie wymyśliłaś
I nie wywyższaj się bo i tak jesteś ...................................................
Napisano 29 listopad 2008 - 19:53 #20
Nie znacie ich i tyle .! I jeśli sie kogoś nie zna to nie ocenia się po zdjęciu!!!Jak wy to wszyscy robicie!!!!
Jest na tym forum kilka normalnych ludzi którzy piszą normalne komentarze a nie pokazują swojej wyższości!!!!
One nie poszły tam dla wygranej .! Ani dla popularności .! Tylko dla zabawy!!!Poszły tam po to żeby się bawic .!
WIEM bo sama tam poszłam i znam je już wszystkie i każda tak mówi!!!! Zreszto przeczytajcie sobie ich opisy w Wyszkowiaku,,każda ma albo że dla zabawy albo że chciała sprawdzic swoje możliwości, przeżyc przygode.....Mylicie się, nie znacie ich i mówicie głupoty!!!A może zazdrościcie !!!!
To jest przygoda,zabawa...te wszystkie próby....uczenie się układów na wyjścia....spotkania ze stylistami.../to nie jest takie proste/
Nie oceniajcie tak nas.............bo my to robimy dla czegoś nowego w naszym życiu.

Użytkownicy
Pomoc
Napisz nowy temat
Dodaj odpowiedź
Do góry
Raportuj
Odpowiedz