Skocz do zawartości

• (3 stron)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3

Ksiądz Isakowicz - Zaleski przyjedzie do Ostrołęki :: zobacz komentowany artykuł

~ZZ~

• Grupa Goście

Napisano 23 listopad 2008 - 22:12 #41

Wyświetl postUżytkownik Gość dnia 23.11.2008, 15:45 napisał

I to wlasnie jest bledem ,ze muzeum udestepnia sale takim ludziom.Muzeum to miejsce nie dla takich spotkan.Wstyd!,Wstyd! i jeszcze raz WSTYD!!!!!!

Wstyd to takie pierdoły wypisywać
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 23 listopad 2008 - 23:12 #42

Wyświetl postUżytkownik ZZ dnia 23.11.2008, 22:12 napisał

Wstyd to takie pierdoły wypisywać

pier***o to Ty jestes dla pieniedzy wynajabys nawet swoja d***.I to jest wlasnie wstyd
0

~220V~

• Grupa Goście

Napisano 24 listopad 2008 - 10:42 #43

Wyświetl postUżytkownik Gość dnia 23.11.2008, 23:12 napisał

pier***o to Ty jestes dla pieniedzy wynajabys nawet swoja d***.I to jest wlasnie wstyd

Z mienia publicznego każdy może korzystać ale ty to chyba w nazizm wierzysz bo byś wszystko zakazał na wyłączność dla ,,rasy panów''
0

~ZS~

• Grupa Goście

Napisano 24 listopad 2008 - 10:52 #44

CYTAT(Gość @ 23.11.2008, 15:45)
I to wlasnie jest bledem ,ze muzeum udestepnia sale takim ludziom.Muzeum to miejsce nie dla takich spotkan.Wstyd!,Wstyd! i jeszcze raz WSTYD!!!!!!

A może i ty jesteś jakiś tam Tajny Współpracownik?
0

Użytkownik nie jest zalogowany   Fallenangelv 

• Swojak
  • PipPipPipPip
  • Grupa Użytkownicy zarejestrowani
  • Postów 2248
  • Rejestracja 12-październik 08

Napisano 24 listopad 2008 - 11:02 #45

A może po prostu niektórzy boją się ks.Isakowicza-Zaleskiego?
I boją się prawdy
Nie ten, kto z Tobą tańczy,nie ten, kto się z Tobą śmieje,lecz ten, kto z Tobą płacze jest Twoim Przyjacielem.
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 24 listopad 2008 - 15:40 #46

Wyświetl postUżytkownik ZS dnia 24.11.2008, 10:52 napisał

CYTAT(Gość @ 23.11.2008, 15:45)

A może i ty jesteś jakiś tam Tajny Współpracownik?

Jesli mam zaspokoic Twoja ciekawosc wiec Ci odpowiem nie nie bylem tajnym wspolpracownikiem.Oczywiscie to moje oswiadczenie Ci nie da satysfakcji wiec najchetniej okreslibys mnie ,ze jestem komunista,pedofilem,pedalem,zboczencem,zydem i wieloma innymi slowani.Napewno znalazbys jakis dowod na to ze ktores z tych okreslen do mnie by przylgnelo.Tez bys uzywal okreslen ze robisz to dla poznania prawdy i ta prawda ma nas wyzwolic.
Zaczym sie kogos o cos posadzi trzeba miec niepodwazalne dowody.Czasami sady sie myla i wydaja wyroki skazujace na niewinnych ludzi.Oszczerstwami i pomowieniami mozna zabic czlowieka.Czy sie nad tym zastanawiales.
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 24 listopad 2008 - 15:53 #47

[quote name='220V' date='24.11.2008, 10:42' post='7492']
Z mienia publicznego każdy może korzystać ale ty to chyba w nazizm wierzysz bo byś wszystko zakazał na wyłączność dla ,,rasy panów''
[/q
Do wszystkiego trzeba podchodzic rozwaznie i z rozumem.Muzeum Kultury Kurpowskiej zostalo powolane zupenie w innym celu niz promocja ksiazek Ks.Isakiewicza.On nic wspolnego ani z rejonem kurpowszczyzny nie ma, ani z krzewieniem ani dokumentowaniem kultury tego regionu.
Ciekawi mnie czy Muzeum udostepnilo by swoja sale np.Swiadkom Jechowy na spotkanie .
Pozostaje wstyd dla Muzeum.Wstyd!Wsdtyd!WSTYD!!!!!
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 24 listopad 2008 - 15:56 #48

Wyświetl postUżytkownik Fallenangelv dnia 24.11.2008, 11:02 napisał

A może po prostu niektórzy boją się ks.Isakowicza-Zaleskiego?
I boją się prawdy

Ja nie tylko boje sie ks.Isakiewicza ,ale panicznie boje sie kazdego innego ksiedza.Mam to od dziecka.Nie lubie facetow w sukienkach jakiegokolwiek koloru by nie byly.
0

~V2~

• Grupa Goście

Napisano 24 listopad 2008 - 15:57 #49

Wyświetl postUżytkownik Gość dnia 24.11.2008, 15:40 napisał

Jesli mam zaspokoic Twoja ciekawosc wiec Ci odpowiem nie nie bylem tajnym wspolpracownikiem.Oczywiscie to moje oswiadczenie Ci nie da satysfakcji wiec najchetniej okreslibys mnie ,ze jestem komunista,pedofilem,pedalem,zboczencem,zydem i wieloma innymi slowani.Napewno znalazbys jakis dowod na to ze ktores z tych okreslen do mnie by przylgnelo.Tez bys uzywal okreslen ze robisz to dla poznania prawdy i ta prawda ma nas wyzwolic.
Zaczym sie kogos o cos posadzi trzeba miec niepodwazalne dowody.Czasami sady sie myla i wydaja wyroki skazujace na niewinnych ludzi.Oszczerstwami i pomowieniami mozna zabic czlowieka.Czy sie nad tym zastanawiales.

Nie martw się nie będę cię oczerniał bo to nie mój styl(nawet cię nie znam więc po co?) tylko dziwi mnie ta nienawiść do Zaleskiego.Po mojemu on szuka prawdy choć dla wielu środowisk w którym on sam się obraca jest niewygodna albo nawet i niebezpieczna .Takie jest moje zdanie ja tylko chcę żeby ludzie byli uświadomieni że kler nie jest taki święty za jaki się podaje.Przez cały czas oszukiwali ludzi a powinni być im wsparciem w ciężkich czasach.
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 24 listopad 2008 - 16:16 #50

Wyświetl postUżytkownik V2 dnia 24.11.2008, 15:57 napisał

Nie martw się nie będę cię oczerniał bo to nie mój styl(nawet cię nie znam więc po co?) tylko dziwi mnie ta nienawiść do Zaleskiego.Po mojemu on szuka prawdy choć dla wielu środowisk w którym on sam się obraca jest niewygodna albo nawet i niebezpieczna .Takie jest moje zdanie ja tylko chcę żeby ludzie byli uświadomieni że kler nie jest taki święty za jaki się podaje.Przez cały czas oszukiwali ludzi a powinni być im wsparciem w ciężkich czasach.

Widzisz ks.Zalweski w swojej ksiazce ujawnia ludzi ktorzy zekomo wspolpracowali z SB.Osoby zaprzeczaja aby takimi byli.Dlaczego mam wiec wiezyc temu ksiedzu a nie osobie podejzanej?
Wiadomo kto popiera ksiedza i kto za tym wszystkim stoi.
To ze kler nie jest i nie byl swiety wiemy o tym doskonale z histori i to tej odleglej i tej najnowszej.Nic mnie jednak nie upowania ,zeby wrzucac wszystkich do jednego wora.
0

~Venom~

• Grupa Goście

Napisano 24 listopad 2008 - 16:29 #51

[Osoby zaprzeczaja aby takimi byli.Dlaczego mam wiec wiezyc temu ksiedzu a nie osobie podejzanej?

Teraz to już widzisz że zagalopowałeś się w swoich rozmyślaniach. Nie wierzysz Zaleskiemu-wporządku masz swoje zdanie ale skąd ja mam np: wierzyć osobom podejrzanym-nie jestem taki pewny ich prawdomówności.
Za swoje błędy się płaci .czemu nie jedna osoba z kręgów naukowych się ujawniła i przeprosiła a księżom nawet to przez myśl nie przejdzie tylko nadal upierają się przy swoim).
Skąd masz pewność żę Zaleski kłamie a ONI nie?
Co by mu to dało?
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 24 listopad 2008 - 16:55 #52

Wyświetl postUżytkownik Venom dnia 24.11.2008, 16:29 napisał

[Osoby zaprzeczaja aby takimi byli.Dlaczego mam wiec wiezyc temu ksiedzu a nie osobie podejzanej?

Teraz to już widzisz że zagalopowałeś się w swoich rozmyślaniach. Nie wierzysz Zaleskiemu-wporządku masz swoje zdanie ale skąd ja mam np: wierzyć osobom podejrzanym-nie jestem taki pewny ich prawdomówności.
Za swoje błędy się płaci .czemu nie jedna osoba z kręgów naukowych się ujawniła i przeprosiła a księżom nawet to przez myśl nie przejdzie tylko nadal upierają się przy swoim).
Skąd masz pewność żę Zaleski kłamie a ONI nie?
Co by mu to dało?

Widzisz kiedys ludzie byli osadzani i pomawiani.W czasie przesluchan stosowano rozne metody .Zreszto sa stosowane do dnia dzisiejszego w niektorych krajach.Mam na mysli turtury roznego rodzaju.Ludzie w czasie tych przesluchan przyznawali sie do przypisywanych im czynow,choc ich nie popelnili.W wielu krajach sady wydaja wyroki na niewinnych ludziach jest ich naprawde bardzo duzo.Wszystko nieraz wskazuje ,ze dana osoba popelnila ten czyn,osoba oskarzona zaprzecza ale nikt nie daje wiary w to co ona ma na swoja obrone.Pozniej po latach osoba ta zostaje uniewinniona bo zaistniala pomylka.Osadzic czlowieka jest bardzo latwo,obronic sie(udowodnic swoja niewinnosc) jest znacznie trudniej a jak znam zycie czasami wogole jest to niemozliwe.
Obecnie osoby pokrzywdzone w czasie PRL maja prawo dochodzic swoich prawd przed sadami i to czynia.
0

~Venom 33~

• Grupa Goście

Napisano 24 listopad 2008 - 19:57 #53

Wyświetl postUżytkownik Gość dnia 24.11.2008, 16:55 napisał

Widzisz kiedys ludzie byli osadzani i pomawiani.W czasie przesluchan stosowano rozne metody .Zreszto sa stosowane do dnia dzisiejszego w niektorych krajach.Mam na mysli turtury roznego rodzaju.Ludzie w czasie tych przesluchan przyznawali sie do przypisywanych im czynow,choc ich nie popelnili.W wielu krajach sady wydaja wyroki na niewinnych ludziach jest ich naprawde bardzo duzo.Wszystko nieraz wskazuje ,ze dana osoba popelnila ten czyn,osoba oskarzona zaprzecza ale nikt nie daje wiary w to co ona ma na swoja obrone.Pozniej po latach osoba ta zostaje uniewinniona bo zaistniala pomylka.Osadzic czlowieka jest bardzo latwo,obronic sie(udowodnic swoja niewinnosc) jest znacznie trudniej a jak znam zycie czasami wogole jest to niemozliwe.
Obecnie osoby pokrzywdzone w czasie PRL maja prawo dochodzic swoich prawd przed sadami i to czynia.

Tylko jak odróżnić Kata od Ofiary?
0

~As~

• Grupa Goście

Napisano 24 listopad 2008 - 20:12 #54

[quote name='Venom 33' date='24.11.2008, 19:57' post='7524']
Tylko jak odróżnić Kata od Ofiary?

Myśle że Zaleski potrafi ich odróżnić.Odróżnić oprawców ukrytych za kurtyną kłamstw, schowanych wilków w owczej skórze
0

• (3 stron)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych