Skocz do zawartości

• (3 stron)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3

Ksiądz Isakowicz - Zaleski przyjedzie do Ostrołęki :: zobacz komentowany artykuł

Użytkownik nie jest zalogowany   Fallenangelv 

• Swojak
  • PipPipPipPip
  • Grupa Użytkownicy zarejestrowani
  • Postów 2248
  • Rejestracja 12-październik 08

Ikona posta  Napisano 19 listopad 2008 - 18:19 #1

Bardzo mądry człowiek.Jest to ewenement wsród k...s..i..ę....żżżży.
Nie ten, kto z Tobą tańczy,nie ten, kto się z Tobą śmieje,lecz ten, kto z Tobą płacze jest Twoim Przyjacielem.
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 19 listopad 2008 - 18:41 #2

Ale wstyd dla Ostroleki.I to jeszcze w Muzeum Kultury Kurpiowskiej.Wstyd,Wstyd,Wstyd
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 19 listopad 2008 - 18:42 #3

Wyświetl postUżytkownik Fallenangelv dnia 19.11.2008, 18:19 napisał

Bardzo mądry człowiek.Jest to ewenement wsród k...s..i..ę....żżżży.

Co Ty wypisujesz to chory nawiedzony czlowiek
0

• Swojak
  • PipPipPipPip
  • Postów 2248

Napisano 19 listopad 2008 - 18:57 #4

Wyświetl postUżytkownik Gość dnia 19.11.2008, 18:42 napisał

Co Ty wypisujesz to chory nawiedzony czlowiek

A powiedz czemu tak sądzisz?
Nie ten, kto z Tobą tańczy,nie ten, kto się z Tobą śmieje,lecz ten, kto z Tobą płacze jest Twoim Przyjacielem.
0

• Swojak
  • PipPipPipPip
  • Postów 2248

Napisano 19 listopad 2008 - 19:00 #5

Wyświetl postUżytkownik Gość dnia 19.11.2008, 18:41 napisał

Ale wstyd dla Ostroleki.I to jeszcze w Muzeum Kultury Kurpiowskiej.Wstyd,Wstyd,Wstyd

Czemu wstyd?Napisz bo jestem ciekawy skąd masz takie uprzedzenie do Isakowicza-Zalewskiego?
0

~laura~

• Grupa Goście

Napisano 19 listopad 2008 - 20:51 #6

jest pięć komentarzy. czy któryś z ich autorów przeczytał choć jedną książkę Isakowicza-Zaleskiego? gorąco polecam lekturę!
0

~ferdek~

• Grupa Goście

Napisano 19 listopad 2008 - 21:44 #7

Wyświetl postUżytkownik Gość dnia 19.11.2008, 18:41 napisał

wstyd, wstyd, wstyd dla ciebie ignorancie czerpiący wiedzę z tvn.
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 19 listopad 2008 - 21:57 #8

Wyświetl postUżytkownik ferdek dnia 19.11.2008, 21:44 napisał

wstyd, wstyd, wstyd dla ciebie ignorancie czerpiący wiedzę z tvn.

Wstyd .Wstyd,Wstyd.
Napewno nie musi mnie uswiadamiac jakis ksiadz z obrzadku ormianskiego odnoisnie czasow PRL.Mam swoja wystarczajaca wiedze.
0

~~maciek~~

• Grupa Goście

Napisano 20 listopad 2008 - 07:51 #9

Wyświetl postUżytkownik Gość dnia 19.11.2008, 21:57 napisał

Wstyd .Wstyd,Wstyd.
Napewno nie musi mnie uswiadamiac jakis ksiadz z obrzadku ormianskiego odnoisnie czasow PRL.Mam swoja wystarczajaca wiedze.

Byłem na spotkaniu z ks. Isakiewiczem. To wspaniały, skromny człowiek, nie ziejący nienawiścią do ludzi (nawet do tych, którzy go skrzywdzili). Warto Go posłuchać. A ty dziecko (z głęboko ugruntowaną wiedzą o czasach PRL) mógłbyś (mimo większej wiedzy od ks. Isakiewicza) pójść na to spotkanie i zobaczyć na czym polega pokora wobec świata i wobec ludzi. A przede wszystkim na czym polega tolerancja, bo chyba to słowo jest ci zupełnie obce. Isakiewicz nie atakuje katów, nie ocenia. Mówi jedynie o tym, że prawda w życiu człowieka jest najważniejsza i że tylko ona może człowieka wyzwolić. Dążenie do poznania prawdy jest w naszym kraju utrudnione, dlatego jestem pełen podziwu dla tego człowieka, że owej prawdy poszukuje w życiu.
0

~kolo~

• Grupa Goście

Napisano 20 listopad 2008 - 09:26 #10

Wstyd .Wstyd,Wstyd.

Nie wątpię, że jesteś uświadomiony, ale oprócz sex shopów są jeszcze księgarnie. zajrzyj i tam czasem.
0

• Swojak
  • PipPipPipPip
  • Postów 2248

Napisano 20 listopad 2008 - 10:11 #11

Wyświetl postUżytkownik kolo dnia 20.11.2008, 09:26 napisał

Nie wątpię, że jesteś uświadomiony, ale oprócz sex shopów są jeszcze księgarnie. zajrzyj i tam czasem.

:) :):):):)
0

~bartek~

• Grupa Goście

Napisano 20 listopad 2008 - 11:43 #12

będę. liczę na autograf.
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 20 listopad 2008 - 16:52 #13

Wyświetl postUżytkownik ~maciek~ dnia 20.11.2008, 07:51 napisał

Byłem na spotkaniu z ks. Isakiewiczem. To wspaniały, skromny człowiek, nie ziejący nienawiścią do ludzi (nawet do tych, którzy go skrzywdzili). Warto Go posłuchać. A ty dziecko (z głęboko ugruntowaną wiedzą o czasach PRL) mógłbyś (mimo większej wiedzy od ks. Isakiewicza) pójść na to spotkanie i zobaczyć na czym polega pokora wobec świata i wobec ludzi. A przede wszystkim na czym polega tolerancja, bo chyba to słowo jest ci zupełnie obce. Isakiewicz nie atakuje katów, nie ocenia. Mówi jedynie o tym, że prawda w życiu człowieka jest najważniejsza i że tylko ona może człowieka wyzwolić. Dążenie do poznania prawdy jest w naszym kraju utrudnione, dlatego jestem pełen podziwu dla tego człowieka, że owej prawdy poszukuje w życiu.

Prawda ma rozne oblicza zalezy tylko od czasu w jakim jest gloszona i od odoby ktora ta prawde pruduje mam przekazac.
0

~Vakt 33~

• Grupa Goście

Napisano 20 listopad 2008 - 17:37 #14

Wyświetl postUżytkownik Gość dnia 20.11.2008, 16:52 napisał

Prawda ma rozne oblicza zalezy tylko od czasu w jakim jest gloszona i od odoby ktora ta prawde pruduje mam przekazac.

A może czasem nie potrafimy przyjąć prawdy bo może jest za bardzo brutalna?Ale jest to prawda
0

• Swojak
  • PipPipPipPip
  • Postów 2248

Napisano 20 listopad 2008 - 17:40 #15

Wyświetl postUżytkownik Vakt 33 dnia 20.11.2008, 17:37 napisał

A może czasem nie potrafimy przyjąć prawdy bo może jest za bardzo brutalna?Ale jest to prawda

Niektórzy boją się spojrzeć prawdzie,,prosto w twarz''.No ale taka już natura ludzi zakłamanych albo strachliwych obłudników
0

~Winkoooooooo~

• Grupa Goście

Napisano 20 listopad 2008 - 17:46 #16

Wstyd .Wstyd,Wstyd.

Pewnie też w PRL skakałeś przez płot.Po wino do sklepu
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 20 listopad 2008 - 17:56 #17

Wyświetl postUżytkownik Winkoooooooo dnia 20.11.2008, 17:46 napisał

Pewnie też w PRL skakałeś przez płot.Po wino do sklepu

Znamy prawde o skakaniu przez plot jednego Pana ,wprawdzie nie po wino do sklepu ale w zupelnie innej sprawie.
Z tym ,ze ta ogolnie przyjeta prawda o skakaniu tego Pana wyglada zupenie inaczej.Nie bylo skoku przez plot a przylyniecie motorowka.taka mala roznica.
0

~O2~

• Grupa Goście

Napisano 21 listopad 2008 - 10:18 #18

A ja szanuję tego człowieka m.in za to że ma dużą odwagę pisać prawdę.
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 22 listopad 2008 - 18:49 #19

"Ksiądz Tadeusz Isakowicz-Zaleski postanowił, że odeśle "Tygodnikowi Powszechnemu" Medal św. Jerzego przyznany mu w 1997 roku . Zrobi to w odpowiedzi na teksty ks. Adama Bonieckiego i ks. Andrzeja Lutera na temat lustracji w Kościele i sprawy abp Józefa Życińskiego, opublikowane w piątkowej "Gazecie Wyborczej". Isakowicz-Zaleski odeśle medal po powrocie z Nowego Jorku. "
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 22 listopad 2008 - 18:53 #20

Wyświetl postUżytkownik O2 dnia 21.11.2008, 10:18 napisał

A ja szanuję tego człowieka m.in za to że ma dużą odwagę pisać prawdę.
Ten Ksiadz sie czuje jak Bog. On tylko zna prawde tylko ,ze ta prawda w jego wydaniu mija sie z prawda
0

• (3 stron)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych