konkurs, ogłaszam konkurs PO-etycki
|
![]() ![]() |
konkurs, ogłaszam konkurs PO-etycki
|
| ~genio~ |
8.05.2009, 09:09:13
Wpis
|
|
Goście |
Takiego d....a to ja w całym świecie nie znajdę nawet ze świecą. Już było blisko i byłby pełny sukces a tu masz wyszła kicha,miałem nadzieję,że PO zapewnieniach butelkowej minister[tej od zdrowia] świńskej grypy w naszym kraju nien będzie a tu masz jest,myślałem,że będzie to pierwszy cud najjaśniejszego słonca Peru i Kaszub, a tu takie rozczarowanie,szkoda,mamy natomiast jego zwykłego tchórzostwa,wystarczy go trochę PO-straszyć i robi w POrtki. |
|
|
|
| ~flet~ |
19.05.2009, 12:48:33
Wpis
|
|
Goście |
Już było blisko i byłby pełny sukces a tu masz wyszła kicha,miałem nadzieję,że PO zapewnieniach butelkowej minister[tej od zdrowia] świńskej grypy w naszym kraju nien będzie a tu masz jest,myślałem,że będzie to pierwszy cud najjaśniejszego słonca Peru i Kaszub, a tu takie rozczarowanie,szkoda,mamy natomiast jego zwykłego tchórzostwa,wystarczy go trochę PO-straszyć i robi w POrtki. Zapewne jeszcze wszyscy nie wiecie O czym czytałem w internecie W Słupskim liceum,w olbrzymiej hali Tuskową głowę uczniowie malowali Nie dziwie się,że mi to przypomina Olbrzymie głowy papy Stalina Moja mama mi kiedyś mawiała, Że gdyby głu-PO-ta miała skrzydła To by fruwała. |
|
|
|
| ~poeta~ |
20.05.2009, 11:55:30
Wpis
|
|
Goście |
Zapewne jeszcze wszyscy nie wiecie O czym czytałem w internecie W Słupskim liceum,w olbrzymiej hali Tuskową głowę uczniowie malowali Nie dziwie się,że mi to przypomina Olbrzymie głowy papy Stalina Moja mama mi kiedyś mawiała, Że gdyby głu-PO-ta miała skrzydła To by fruwała. Niektórych PO-rąbanców nie da się przecenic, gdyż im się udało dwie duże stocznie na jeden stadionik zamienic cieszy suę Walter,cieszą legioniści i gawiedż wszelka bo dopłata do interesu była nie zbyt wielka. |
|
|
|
| ~poeta~ |
21.05.2009, 13:45:54
Wpis
|
|
Goście |
Niektórych PO-rąbanców nie da się przecenic, gdyż im się udało dwie duże stocznie na jeden stadionik zamienic cieszy suę Walter,cieszą legioniści i gawiedż wszelka bo dopłata do interesu była nie zbyt wielka. Niektórzy PO-litycy [prorocy]z PO W działaniu innych widzą błotniste dno Lecz przyjdą i na nich sądne dni Że będą ich gryzły moralnie wszy. |
|
|
|
| ~człek~ |
21.05.2009, 17:44:21
Wpis
|
|
Goście |
ALE PERDOLI...SMUTY CZŁEKU BLOTEM PISZACY
WES SIE DO ROBOTY MOZE JAKIS TOMIK CZY CO INNEGO SPLODZISZ A NIE KADDZISZZ BO SMIERDZI Z TWEGO IRONIZMU ZE TY CZLEK GLUPI I NIEDOLNY CZYLI PISSO. KRETURKA JESLISZ TAKI MADRY STARTUJ WYBORACH I MOZE COS WTEDY DLA MIASTA ZRIBISZ JAK WIERSZEM U WLADZ WYPROSISZ COS DLA NASZEGO GRAJDOŁA BO PIRDO. WIERSZEM KAZDY MOZE ALE LUDZIE PRACUJA ANIE GÓWNEM SMARUJA WYPIRD. Z TEGO MIASTA BO TWA MORDA JEST ZA CIASNA TRZYMAJ SWGO ZYCIA STERY MOZE PIS DA CI SERY JAK NIE SERY TO SELERY MORDA CIASNA MORDA TWARDA JAKI RYJ MASZ ODTEGO PISSSANIA SRANIA PISSSania i co trudno wierszem pisac tylko trzeba miec czas a czas maja tylko cfel.. którzy sraja pod sw. dup. strupy pissows. |
|
|
|
| ~~gość~~ |
21.05.2009, 23:28:00
Wpis
|
|
Goście |
ALE PERDOLI...SMUTY CZŁEKU BLOTEM PISZACY WES SIE DO ROBOTY MOZE JAKIS TOMIK CZY CO INNEGO SPLODZISZ A NIE KADDZISZZ BO SMIERDZI Z TWEGO IRONIZMU ZE TY CZLEK GLUPI I NIEDOLNY CZYLI PISSO. KRETURKA JESLISZ TAKI MADRY STARTUJ WYBORACH I MOZE COS WTEDY DLA MIASTA ZRIBISZ JAK WIERSZEM U WLADZ WYPROSISZ COS DLA NASZEGO GRAJDOŁA BO PIRDO. WIERSZEM KAZDY MOZE ALE LUDZIE PRACUJA ANIE GÓWNEM SMARUJA WYPIRD. Z TEGO MIASTA BO TWA MORDA JEST ZA CIASNA TRZYMAJ SWGO ZYCIA STERY MOZE PIS DA CI SERY JAK NIE SERY TO SELERY MORDA CIASNA MORDA TWARDA JAKI RYJ MASZ ODTEGO PISSSANIA SRANIA PISSSania i co trudno wierszem pisac tylko trzeba miec czas a czas maja tylko cfel.. którzy sraja pod sw. dup. strupy pissows. Co zabolało pojebańcu,przeczytaj co na-PIS-ałteś,PO większym zastanowieniu pierdykniesz się w tą swoją zkutą pałę,na mnie pisiory robią takie same wrażenie jaki te twoje PO-,,bńce,czy peezelowskie buraki. |
|
|
|
| ~mocher~ |
22.05.2009, 09:28:48
Wpis
|
|
Goście |
|
|
|
|
| ~filon~ |
25.05.2009, 11:13:43
Wpis
|
|
Goście |
|
|
|
|
| ~poeta~ |
29.05.2009, 12:47:29
Wpis
|
|
Goście |
A ja dodam do tego, Że nic nie wynika z tego, Byc albo nie byc,oto jest pytanie Dla PO-rąbańców byc frajerem To trudne zadanie. Gdy zbliżają się jakiekolwiek wybory, To ci wszyscy PO-litycy nabierają PO-kory, Jeżdżą,obiecują a nawet coś tam POkrzykują I każdego z nas znowu POd włos ładują Lecz naród nie jest już taki głupi I ich tandety teraz nie kupi. |
|
|
|
| ~eu~ |
3.06.2009, 11:23:35
Wpis
|
|
Goście |
Gdy zbliżają się jakiekolwiek wybory, To ci wszyscy PO-litycy nabierają PO-kory, Jeżdżą,obiecują a nawet coś tam POkrzykują I każdego z nas znowu POd włos ładują Lecz naród nie jest już taki głupi I ich tandety teraz nie kupi. Euro,cuda...Świecie drżyj! Logiem naszym śaiński. Minister jest lepszy od ojca i matki głosowac już muszą nawet sześciolatki. |
|
|
|
| ~Jasio~ |
7.06.2009, 22:56:03
Wpis
|
|
Goście |
|
|
|
|
| ~piotruś~ |
10.06.2009, 08:18:41
Wpis
|
|
Goście |
|
|
|
|
| ~świderek~ |
23.06.2009, 11:07:28
Wpis
|
|
Goście |
|
|
|
|
| ~poeta~ |
25.06.2009, 14:07:25
Wpis
|
|
Goście |
RUDY. Rudy jest wredny,rudy jest zły, Rudego boją się nawet psy. Koniec smutku i lamentu PO staraniach Tuska, Szefem europarlamentu, Zoobaczymy Buzka! Wszystko pójdzie nam jak z płatka Taki stołek?.. wielka gratka, Zarobimy na tym krocie, Spadnie zaraz bezrobocie A do tego bez wątpienia, Inne spełnią się marzenia, Każdy rodak marzy, By miec wielu komisarzy, Wnet Europę ujarzmimy, wszystkie sprawy załatwimy, Nasi ruszą do Brukseli, Byśmy godne życie mieli, Lekarz,górnik,nauczyciel, Pielęgniarka,doręczyciel, Ciec,policjant i gospodarz, Ucieszy się nawet Doda, Poseł też ma swą zaletę, Bo pobiera dużą dietę, Nawet jeśli nie da rady Może liczyc na układy, Dla Ojczyzny wciąż się trudzi, Nawet i dla biednych ludzi Bez problemów im się uda, Czynic nowe,wszelkie cuda, Już nadchodzi czas sielanki, Wrócą do macierzy banki, Po spłacają długi niezwłocznie, Uratują huty,stocznie, BO W BRUKSELI-TO NIE PRZYTYK KOCHA NAS KAŻDY PO-LITYK. |
|
|
|
| ~PO-lityk~ |
30.06.2009, 12:25:35
Wpis
|
|
Goście |
Koniec smutku i lamentu PO staraniach Tuska, Szefem europarlamentu, Zoobaczymy Buzka! Wszystko pójdzie nam jak z płatka Taki stołek?.. wielka gratka, Zarobimy na tym krocie, Spadnie zaraz bezrobocie A do tego bez wątpienia, Inne spełnią się marzenia, Każdy rodak marzy, By miec wielu komisarzy, Wnet Europę ujarzmimy, wszystkie sprawy załatwimy, Nasi ruszą do Brukseli, Byśmy godne życie mieli, Lekarz,górnik,nauczyciel, Pielęgniarka,doręczyciel, Ciec,policjant i gospodarz, Ucieszy się nawet Doda, Poseł też ma swą zaletę, Bo pobiera dużą dietę, Nawet jeśli nie da rady Może liczyc na układy, Dla Ojczyzny wciąż się trudzi, Nawet i dla biednych ludzi Bez problemów im się uda, Czynic nowe,wszelkie cuda, Już nadchodzi czas sielanki, Wrócą do macierzy banki, Po spłacają długi niezwłocznie, Uratują huty,stocznie, BO W BRUKSELI-TO NIE PRZYTYK KOCHA NAS KAŻDY PO-LITYK. Przedruk; Premier słynny jest z urody Dobry to jest kumpel Dody Bardzo dzielnie piłkę kopie Chętnie jeżdzi PO Europie Na nikogo nie ma złości Często mówi o miłości A naprawdę się weseli Na widok kenclerz,Angeli Obietnice chętnie składa Językami biegle włada Do tego,dla dobra ludu W gos-PO-darce chciałby C U D U By się wszystkim lepiej żyło I jak nigdy było miło Przez to,zanim każdy zaśnie O-PO-wiada cudne baśnie O wysepkach dobrobytu O ministrach pełnych sprytu Uśmiechniętym PO-licjancie PO-skromionym spekulancie Uwięzionym aferzyście I o Julii czarnej liście Wszyscy w bajki te wierzyli Przez to nie zauważyli Kiedy Donek fajny,gładki PO cichu PO-dniósł PO-datki MORAŁ DLA NAS I MŁODZIEŻY JAKI?,ŻE CZAS PO-GNAC ICH NALEŻY. |
|
|
|
| ~fan t~ |
1.07.2009, 08:18:57
Wpis
|
|
Goście |
Przedruk; Premier słynny jest z urody Dobry to jest kumpel Dody Bardzo dzielnie piłkę kopie Chętnie jeżdzi PO Europie Na nikogo nie ma złości Często mówi o miłości A naprawdę się weseli Na widok kenclerz,Angeli Obietnice chętnie składa Językami biegle włada Do tego,dla dobra ludu W gos-PO-darce chciałby C U D U By się wszystkim lepiej żyło I jak nigdy było miło Przez to,zanim każdy zaśnie O-PO-wiada cudne baśnie O wysepkach dobrobytu O ministrach pełnych sprytu Uśmiechniętym PO-licjancie PO-skromionym spekulancie Uwięzionym aferzyście I o Julii czarnej liście Wszyscy w bajki te wierzyli Przez to nie zauważyli Kiedy Donek fajny,gładki PO cichu PO-dniósł PO-datki MORAŁ DLA NAS I MŁODZIEŻY JAKI?,ŻE CZAS PO-GNAC ICH NALEŻY. Clapu,chlapu,plusku,plusku Jeszcze chwila i PO-Tusku Ściana wody z nieba płynie Jeszcze chwila i PO-Schetynie Już Warszawa w wodzie tonie, Waltz odpoływa na PO-ntonie, Deszcz nam spadł nie manna kasza, Bo wybraliśmy se Jonasza, Więc za burtę Jonasz-Tusku, Chlapu,chlapu,plusku plusku, Żywioł straszny,PO-nad normę, Niech zatopi toą platformę, Nie PO-magą tevałeny Czes s........c z Po-lskiej sceny. |
|
|
|
| ~majka~ |
9.07.2009, 11:52:25
Wpis
|
|
Goście |
Clapu,chlapu,plusku,plusku Jeszcze chwila i PO-Tusku Ściana wody z nieba płynie Jeszcze chwila i PO-Schetynie Już Warszawa w wodzie tonie, Waltz odpoływa na PO-ntonie, Deszcz nam spadł nie manna kasza, Bo wybraliśmy se Jonasza, Więc za burtę Jonasz-Tusku, Chlapu,chlapu,plusku plusku, Żywioł straszny,PO-nad normę, Niech zatopi toą platformę, Nie PO-magą tevałeny Czes s........c z Po-lskiej sceny. Co się stac miało to się stało, Warszawkę strasznie zalało Niebiosa wody nie PO-skąpiły Nawet niektórym gabinety PO-dtopiły Nauka z tego płynie taka, Że są inne siły na cudaka. |
|
|
|
| ~poeta~ |
23.07.2009, 07:03:19
Wpis
|
|
Goście |
Co się stac miało to się stało, Warszawkę strasznie zalało Niebiosa wody nie PO-skąpiły Nawet niektórym gabinety PO-dtopiły Nauka z tego płynie taka, Że są inne siły na cudaka. I oto mamy pierwszy cud Tuska, Na przewodniczącego wybrali Buzka, Wysłał do europarlamentu docenta, Aby nie zabrał mu stołka prezydenta, Ale nic z tego Tusku nie będzie, Bo masz coraz więcej wrogów wszędzie. |
|
|
|
| ~poeta~ |
5.08.2009, 11:31:05
Wpis
|
|
Goście |
I oto mamy pierwszy cud Tuska, Na przewodniczącego wybrali Buzka, Wysłał do europarlamentu docenta, Aby nie zabrał mu stołka prezydenta, Ale nic z tego Tusku nie będzie, Bo masz coraz więcej wrogów wszędzie. Co za czasy! Brat strzela do brata, Kamrat obraża kamrata, Siostra na siostre, Wypowiada słowa ostre, Sąsiad na sąsiada "poluje" Żona męża morduje, Ta społecznoośc mocno podupadła, Nadchodzą chyba rządy diabła. |
|
|
|
| ~j-23 Antek~ |
5.08.2009, 13:51:50
Wpis
|
|
Goście |
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.03.2010 - 11:06 |
Portal www.to.com.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii zamieszczanych przez internautów. Więcej informacji w regulaminie forum.
Media Regionalne sp. z o. o. zastrzega, że dalsze rozpowszechnianie materiałów opublikowanych w portalu www.to.com.pl jest zabronione bez zachowania warunków korzystania z treści. Podstawa prawna: art. 25 ust. 1 pkt 1 b ustawy z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych.
Wszelkie prawa zastrzeżone. Media Regionalne sp. z o.o. w Warszawie. 2001-2009.