konkurs, ogłaszam konkurs PO-etycki
|
![]() ![]() |
konkurs, ogłaszam konkurs PO-etycki
|
| ~donek~ |
30.10.2008, 12:03
Wpis
|
|
Goście |
Pracuje dla siebie i u siebie wiec mi tu nie pieprz. Wole wyrozniac sie chamstwem jak to nazwales niz skrajna glupota. Z tym twoim mózgiem to zdaje się,że jego wydajnośc jest uzależniona od twojego ukochanego,w zależności jak wam poszło,jeśli chodzi o głupka to wolę rozmawiac z chamem,bo takiemu jak spotkam na swojej drodze to z przyjemnością obiję mu ten chamski ryj,[miałem przyjemnośc zrobic to nie raz a głupka to nawet tknąc nie można, bo to człwiek dotknięty chorobą i należy mu tylko współczóc. Właśnie w trakcie pisania zadałem sobie pytanie,czym się różni cham od głupka?,odpowiedż przyszł natychmiast; głupka nalęży żałowac a chama trzeba ostro flekowac. |
|
|
|
| ~donek~ |
30.10.2008, 12:20
Wpis
|
|
Goście |
|
|
|
|
| ~donek~ |
30.10.2008, 12:24
Wpis
|
|
Goście |
|
|
|
|
| ~Prostak;-)~ |
31.10.2008, 18:00
Wpis
|
|
Goście |
Z tym twoim mózgiem to zdaje się,że jego wydajnośc jest uzależniona od twojego ukochanego,w zależności jak wam poszło,jeśli chodzi o głupka to wolę rozmawiac z chamem,bo takiemu jak spotkam na swojej drodze to z przyjemnością obiję mu ten chamski ryj,[miałem przyjemnośc zrobic to nie raz a głupka to nawet tknąc nie można, bo to człwiek dotknięty chorobą i należy mu tylko współczóc. Właśnie w trakcie pisania zadałem sobie pytanie,czym się różni cham od głupka?,odpowiedż przyszł natychmiast; głupka nalęży żałowac a chama trzeba ostro flekowac. Zaczerpnięte ze strony http://prostak.salon24.pl/index.html Jestem cwany rencista z pracy innych korzystam. dorabiam sobie na boku i w konia robie cwokow. Zawsze bedzie mi malo tego co panstwo dalo. Wy na mnie pracujcie grosza nie zalujcie. Z podatkow waszych zyje A POLSKA NIECH SOBIE GNIJE. gall-anonim |
|
|
|
| ~anonim~ |
3.11.2008, 13:30
Wpis
|
|
Goście |
Zaczerpnięte ze strony http://prostak.salon24.pl/index.html Jestem cwany rencista z pracy innych korzystam. dorabiam sobie na boku i w konia robie cwokow. Zawsze bedzie mi malo tego co panstwo dalo. Wy na mnie pracujcie grosza nie zalujcie. Z podatkow waszych zyje A POLSKA NIECH SOBIE GNIJE. gall-anonim No proszę,prostak a jaki cwaniak i do tego jaki bezczelny. |
|
|
|
| ~jakubek~ |
5.11.2008, 12:56
Wpis
|
|
Goście |
Zaczerpnięte ze strony http://prostak.salon24.pl/index.html Jestem cwany rencista z pracy innych korzystam. dorabiam sobie na boku i w konia robie cwokow. Zawsze bedzie mi malo tego co panstwo dalo. Wy na mnie pracujcie grosza nie zalujcie. Z podatkow waszych zyje A POLSKA NIECH SOBIE GNIJE. gall-anonim Do takiego PO-paprańca,bo tylko tam są tacy mundrzy, pasuje stwierdzenie pewnego niemca;z "PO"-lakami nie ma co walczyc,wystarczy dac im wolną rękę a sami się wykończą. |
|
|
|
| ~kleryk~ |
7.11.2008, 10:41
Wpis
|
|
Goście |
Do takiego PO-paprańca,bo tylko tam są tacy mundrzy, pasuje stwierdzenie pewnego niemca;z "PO"-lakami nie ma co walczyc,wystarczy dac im wolną rękę a sami się wykończą. Słuchaj Donuś jak cię błaga lud Słuchaj uczyń dla nas cud Lecz on cudu nie uczyni że nie może to kaczorów znów obwini Wiadomo słońce Peru Jest mistrzem bajeru Kłamoac to on może W każdej minucie i o dowolnej PO-rze. |
|
|
|
| ~jacuś~ |
7.11.2008, 14:37
Wpis
|
|
Goście |
Słuchaj Donuś jak cię błaga lud Słuchaj uczyń dla nas cud Lecz on cudu nie uczyni że nie może to kaczorów znów obwini Wiadomo słońce Peru Jest mistrzem bajeru Kłamoac to on może W każdej minucie i o dowolnej PO-rze. Dowcip[za Tusk Watch] Studniówka Tuska.Rudy cudotwórca przemawia,chwaląc się osiągnięciami swojego rządu.Mija godzina ,dwie,trzy.... Premier śmiało przechodzi od osiągnięcia do osiągnięcia.A tuż pod Mszczonowem PO doprowadziła do uruchomienia nowej ekologicznej elektrowni,gdzie zamiast węgla pali się torfem-chwali się Donald.Głos z sali; Ale ja tam byłem,tam nie ma żadnej elektrowni! Premier nie zrażony peroruje dalej; -A dzięki staraniom PO,niedaleko Jasła,wybudowaliśmy eksperymentalny odcinek siedmiopasmowej autostrady! Ten sam głos z sali; -Ale tam k...a nie ma żadnej autostrady! Nie wytrzymał w końcu Schetyna i się wku.....y krzyczy; -A ty gościu,zamiast wozic się po Polsce,lepiej byś TVN24 pooglądał. |
|
|
|
| ~Gośc~ |
13.11.2008, 08:50
Wpis
|
|
Goście |
Dowcip[za Tusk Watch] Studniówka Tuska.Rudy cudotwórca przemawia,chwaląc się osiągnięciami swojego rządu.Mija godzina ,dwie,trzy.... Premier śmiało przechodzi od osiągnięcia do osiągnięcia.A tuż pod Mszczonowem PO doprowadziła do uruchomienia nowej ekologicznej elektrowni,gdzie zamiast węgla pali się torfem-chwali się Donald.Głos z sali; Ale ja tam byłem,tam nie ma żadnej elektrowni! Premier nie zrażony peroruje dalej; -A dzięki staraniom PO,niedaleko Jasła,wybudowaliśmy eksperymentalny odcinek siedmiopasmowej autostrady! Ten sam głos z sali; -Ale tam k...a nie ma żadnej autostrady! Nie wytrzymał w końcu Schetyna i się wku.....y krzyczy; -A ty gościu,zamiast wozic się po Polsce,lepiej byś TVN24 pooglądał. Teraz Donek w tempie atomowym ma zamiar budowac atomowe elektrownie. |
|
|
|
| ~Gucio~ |
14.11.2008, 13:43
Wpis
|
|
Goście |
|
|
|
|
| ~francik~ |
18.11.2008, 15:04
Wpis
|
|
Goście |
|
|
|
|
| ~kicia~ |
19.11.2008, 14:32
Wpis
|
|
Goście |
Za to dzięki pawlaczkowi jest nowe PO-wiedzonko; Co wolno Pawlakowi to nie Rydzykowi. Teraz wiem dlaczego on wygląda ciągle na wystraszonego, w dodatku jego kumpel minister /były sołtys/ też nieżle kombinuje,siostrunia kupuje szkołę za bezcen,na naszym terenie też był taki przypadek, siostrunia jednego z wójtów kupiła szkołę,tym razem przykład poszedł od dołu, ci z peezelu mają to w genach. |
|
|
|
| ~jozin~ |
21.11.2008, 14:28
Wpis
|
|
Goście |
Teraz wiem dlaczego on wygląda ciągle na wystraszonego, w dodatku jego kumpel minister /były sołtys/ też nieżle kombinuje,siostrunia kupuje szkołę za bezcen,na naszym terenie też był taki przypadek, siostrunia jednego z wójtów kupiła szkołę,tym razem przykład poszedł od dołu, ci z peezelu mają to w genach. \ No to mamy pasztet,nasi wybraNcy a sejmie się zeszmacili,bo jak można było uczcic minutą ciszy zmarłego komunistycznego kacyka,anie stac było tych PO-paprańców aby takim przywilejem w przeszłościodmówic prawdziwym bohaterom i męczczennikom,polakom,którzy zgineli na Wołyniu, a tu oddaje się cześc grabarzowi kolebki solidarności,ale doczekaliśmy czasów. |
|
|
|
| ~francik~ |
25.11.2008, 13:00
Wpis
|
|
Goście |
\ No to mamy pasztet,nasi wybraNcy a sejmie się zeszmacili,bo jak można było uczcic minutą ciszy zmarłego komunistycznego kacyka,anie stac było tych PO-paprańców aby takim przywilejem w przeszłościodmówic prawdziwym bohaterom i męczczennikom,polakom,którzy zgineli na Wołyniu, a tu oddaje się cześc grabarzowi kolebki solidarności,ale doczekaliśmy czasów. I jest następny pasztet;wy-PO-wiedż niejakiego Komorowskiego,ci ludzie nie mają za nic własnego prezydenta,mają tylko nawet nie swój a czyjś interes,a co by było i jaki był by komentarz tego pilota latającego na wrotach od stodoły,gdy zamiast Kaczyńskiego był ryżawy. |
|
|
|
| ~Gucio~ |
2.12.2008, 11:33
Wpis
|
|
Goście |
I jest następny pasztet;wy-PO-wiedż niejakiego Komorowskiego,ci ludzie nie mają za nic własnego prezydenta,mają tylko nawet nie swój a czyjś interes,a co by było i jaki był by komentarz tego pilota latającego na wrotach od stodoły,gdy zamiast Kaczyńskiego był ryżawy. Ryżawemu puszczają nerwy Bo kłamie bez przerwy Mocno łysieje A kryzys i tak istnieje Biedniejszy staje sie lud To jest ryżawego cud. |
|
|
|
| ~Gośc~ |
11.12.2008, 13:17
Wpis
|
|
Goście |
|
|
|
|
| ~facio~ |
12.12.2008, 08:46
Wpis
|
|
Goście |
Ale sie popisales tym tekstem....zalosny pajacu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jaki nick taki poziom niestety. Takim to nawet lewatywa nie pomaga na otrzezwienie. Tobie to nawet jakbyś dostał w r..a to też nie PO=może, ty nawet nie rozumiesz tego co sam piszesz,tumanie. |
|
|
|
| ~filon~ |
17.12.2008, 12:25
Wpis
|
|
Goście |
Tobie to nawet jakbyś dostał w r..a to też nie PO=może, ty nawet nie rozumiesz tego co sam piszesz,tumanie. Dla rozładowania ; Po makowskei stronie kąpał się dziad z babką, utonęła babka do góry kuciabką, nie było żal babki,ile tej kuciabki, byłoby dla dziadka futerko do czapki. |
|
|
|
| ~dziadek~ |
5.01.2009, 14:56
Wpis
|
|
Goście |
|
|
|