konkurs, ogłaszam konkurs PO-etycki
|
![]() ![]() |
konkurs, ogłaszam konkurs PO-etycki
|
| ~Tadek ex-Kasanowa~ |
6.02.2008, 22:38:14
Wpis
|
|
Goście |
|
|
|
|
6.02.2008, 23:36:24
Wpis
|
|
![]() Swojak ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownicy zarejestrowani Wpisów: 1732 Dołączył: 29.12.2007 Nr użytkownika: 96 |
'Życie trzeba przeżyć tak, żeby wstyd było opowiadać, za to przyjemnie wspominać.'- to chyba lepsze motto zyciowe gratuluje inteligencji tylko wrzuc na luz bo jad moze sie wylac i skonczy sie to tak jak na zalaczonym obrazku
Ten wpis edytował agent_orange 6.02.2008, 23:36:56 -------------------- Papieże zawsze mieszkali w Rzymie. Z ojca na syna żyli w celibacie. Pierwszy papież nazywał się Romulus.
|
|
|
|
| ~Gość~ |
7.02.2008, 14:00:39
Wpis
|
|
Goście |
|
|
|
|
| ~franek~ |
7.02.2008, 14:05:55
Wpis
|
|
Goście |
ale jesteś mądry jak
Macków kot połknął świeczkę wtdalił knot. A tak na marginesie masz PO-zdrowienia od wszystkich lekarzy,którzy leczą rozum. |
|
|
|
7.02.2008, 19:55:21
Wpis
|
|
![]() Swojak ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownicy zarejestrowani Wpisów: 1732 Dołączył: 29.12.2007 Nr użytkownika: 96 |
ale jesteś mądry jak Macków kot połknął świeczkę wtdalił knot. A tak na marginesie masz PO-zdrowienia od wszystkich lekarzy,którzy leczą rozum. spusc sobie te POzdrowienia w pierwszym lepszym PiSuarze Ten wpis edytował agent_orange 7.02.2008, 19:55:42 -------------------- Papieże zawsze mieszkali w Rzymie. Z ojca na syna żyli w celibacie. Pierwszy papież nazywał się Romulus.
|
|
|
|
| ~Tadek ex-Kasanowa~ |
7.02.2008, 20:55:55
Wpis
|
|
Goście |
gratuluje inteligencji tylko wrzuc na luz bo jad moze sie wylac i skonczy sie to tak jak na zalaczonym obrazku ![]() Masz rację nieumiejętność panowania nad negatywnymi emocjami może się skończyć, tak jak na załączonym przez Ciebie rysunku. Ja żyje w symbiozie z otaczającymi mnie urządzeniami i nigdy bym ich nie skrzywdził. Poniżej załączam link obrazujący zasady panujące w moim domu. http://www.youtube.com/watch?v=mdg3H2qvRFk |
|
|
|
| ~luk~ |
7.02.2008, 22:00:35
Wpis
|
|
Goście |
ale jesteś mądry jak Macków kot połknął świeczkę wtdalił knot. A tak na marginesie masz PO-zdrowienia od wszystkich lekarzy,którzy leczą rozum. aleś wymyślił hehe pewnie aż cię głowa rozbolała dorzuć do tego jeszcze "poszła ola do przedszkola ......... " oraz pan kotek był chory i ........ " wydrukuj i będziesz mógł na półkę postawić całą trylogie hehe |
|
|
|
| ~lewatywa dla agenta~ |
8.02.2008, 11:42:10
Wpis
|
|
Goście |
|
|
|
|
| ~do agenta orange~ |
8.02.2008, 13:29:30
Wpis
|
|
Goście |
Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie.
|
|
|
|
| ~franek~ |
8.02.2008, 13:33:41
Wpis
|
|
Goście |
sam się już ocaniłeś nie mówiąc już nic o twoim stylu wyPOwiedzi,
więc do rzeczy,w twoim móżdżku coś ci skrzeczy, PO rąbane wyPOwiedzi, w durnej pale głupek siedzi, by POorawic ci kumanie, wsadż swą głowę tam, gdzie robi się s....e, |
|
|
|
8.02.2008, 14:04:00
Wpis
|
|
Twoja obsesja na punkcie PO moze cie zgubic. Nie popieram ani PO ani PiS ani LSD ani PSL a juz tym bardziej Samoobrony i Korwina. Generalnie jestem apolityczny i dobrze mi z tym. Uwazaj tylko zeby jad cie nie zalal bo upodobnisz sie do jednego typa z Torunia i jego wyznawcow. Milego dnia na luzie zycze.
-------------------- Papieże zawsze mieszkali w Rzymie. Z ojca na syna żyli w celibacie. Pierwszy papież nazywał się Romulus.
|
|
|
|
| ~franek~ |
8.02.2008, 14:41:27
Wpis
|
|
Goście |
No agencie masz zajęcie
w końcu zaczynasz kumac jak normalny,jad to można zauważyc ale w twoich wyPOwiedziach,jeśli chodzi o mnie to mam w głębokim POważaniu wszystkie partie,szczególnie te,które w danym czasie są u władzy i to bez wyjątku a ty co nie masz POmysłu na prowadzenie dyskusji to czepiasz się kogoś z Torunia,co ten ktoś jest ci winien, jak były braki tak są. |
|
|
|
8.02.2008, 14:53:37
Wpis
|
|
Szkoda mi cie franku
zalosny pajacu Takich bzdur nie pisze nawet na ostrym kacu Moze pomysl dobrze Wytez mala glowke Zamiast pisac wiersze wyskocz po "polowke" Zapros Lewatywe Zapros Kasanowe Wypicie "polowke" Stuknijcie sie w glowe Jesli nie pomoze moze skoczcie z mostu Bo takich deb***i Nie zal mi po prostu. -------------------- Papieże zawsze mieszkali w Rzymie. Z ojca na syna żyli w celibacie. Pierwszy papież nazywał się Romulus.
|
|
|
|
| ~tępić debili~ |
8.02.2008, 17:12:38
Wpis
|
|
Goście |
Szkoda mi cie franku zalosny pajacu Takich bzdur nie pisze nawet na ostrym kacu Moze pomysl dobrze Wytez mala glowke Zamiast pisac wiersze wyskocz po "polowke" Zapros Lewatywe Zapros Kasanowe Wypicie "polowke" Stuknijcie sie w glowe Jesli nie pomoze moze skoczcie z mostu Bo takich deb***i Nie zal mi po prostu. kaszlesz jak fiat 126 p |
|
|
|
| ~franek~ |
11.02.2008, 07:57:15
Wpis
|
|
Goście |
kaszlesz jak fiat 126 p Piszesz o jadzie a sam nim plujesz,a d...l to sam jesteś i to widac, słychac i czuc,fragmwnt piosenki;jestem ze wsi,nie dośc,że b...l to jeszcze analfabeta,chba ci ktoś stosował lewatywę na rozum ale nie doszła do mózgu,bo jak by doszła to nie pisałbyś z dużel litery,a n a l f a b e t a. |
|
|
|
| ~poeta~ |
11.02.2008, 08:10:04
Wpis
|
|
Goście |
Konkurs mia łbyc a nie głupie pyskówki.
J gdzie te cudeńka kochana młodzieży, gdzie te POwroty z bogatej Irlandii, obiecana praca wysokie zarobki, niestety,nadal w Irlandii będziecie robic wykopki, a Donuś kochany,Donuś uśmiechnięty POjechał do Rosji bardzo uśmiechnięty pełen miości do brata Putina lecz gdy tenprzemówił to zrzedła mu wina. |
|
|
|
| ~666~ |
11.02.2008, 08:15:49
Wpis
|
|
Goście |
Konkurs mia łbyc a nie głupie pyskówki. J gdzie te cudeńka kochana młodzieży, gdzie te POwroty z bogatej Irlandii, obiecana praca wysokie zarobki, niestety,nadal w Irlandii będziecie robic wykopki, a Donuś kochany,Donuś uśmiechnięty POjechał do Rosji bardzo uśmiechnięty pełen miości do brata Putina lecz gdy tenprzemówił to zrzedła mu wina. żenujące nie pisz więcej |
|
|
|
11.02.2008, 11:09:59
Wpis
|
|
Piszesz o jadzie a sam nim plujesz,a d...l to sam jesteś i to widac, słychac i czuc,fragmwnt piosenki;jestem ze wsi,nie dośc,że b...l to jeszcze analfabeta,chba ci ktoś stosował lewatywę na rozum ale nie doszła do mózgu,bo jak by doszła to nie pisałbyś z dużel litery,a n a l f a b e t a. franek zanim nazwiesz kogos analfabeta na poczatek moze wydrukuj swoje teksty i, wez gnido wiejska czerwony flamaster i dojdz do wlasciwych wnioskow. A w poezji stosowanie duzych liter nie jest konieczne jesli chodzi o podkreslenie mysli lub szacunek autora do przedmiotu sprawy tak wiec nie wypowiadaj sie nieuku na tematy o ktorych nie masz zielonego pojecia. -------------------- Papieże zawsze mieszkali w Rzymie. Z ojca na syna żyli w celibacie. Pierwszy papież nazywał się Romulus.
|
|
|
|
| ~franek~ |
11.02.2008, 15:10:06
Wpis
|
|
Goście |
Szkoda pisac i boksowac się z takim prymitywem,
inwektywem jak ty posrańcu,od razu czuc,żeś komuszy pomiot, a takiemu to można nawalic olbrzymią kupę łajna a on i tak będzie twierdził,ze go sperfumowali, możesz pisac ile chcesz i jakie chcesz wypowiedzi a i tak nie będę ci ripostował i zniżał się do twojego komuszego języka,wyszło całe g,,,o z ciebie ,przysłowie mówi; nie rusz g,,,a nie będzie śmierdziało. PO zdrawiam i życzę POwrotu rozumu. |
|
|
|
| ~Przew.jury~ |
11.02.2008, 16:16:15
Wpis
|
|
Goście |
Uważam temat za wyczerpany i zamknięty jednogłosnie na punkty wygrał franek
choć też ni ustrzegł się błędów np.zamiast pisać ANALfabeta mógł napisać ORALfabeta. |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.03.2010 - 16:55 |
Portal www.to.com.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii zamieszczanych przez internautów. Więcej informacji w regulaminie forum.
Media Regionalne sp. z o. o. zastrzega, że dalsze rozpowszechnianie materiałów opublikowanych w portalu www.to.com.pl jest zabronione bez zachowania warunków korzystania z treści. Podstawa prawna: art. 25 ust. 1 pkt 1 b ustawy z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych.
Wszelkie prawa zastrzeżone. Media Regionalne sp. z o.o. w Warszawie. 2001-2009.