Skocz do zawartości

Kobieta krzyczała, ale było już za późno. Ostatnie chwile życia Anny i Krzysztofa :: zobacz komentowany artykuł

~rls7~

• Grupa Goście

Napisano 25 czerwiec 2009 - 06:03 #1

Czemu media żerują na śmierci ludzi?nie ma innych tematów? gdzie się podziała publicystyka w "Tygodniku"? teraz to tylko słup z ogłoszeniami
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 25 czerwiec 2009 - 07:59 #2

redaktorzy to hieny żerujące na cudzej tragedii... za grosz wyczucia - liczy się tylko prostackie szukanie sensacji. rzygać mi się chce na was
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 25 czerwiec 2009 - 08:11 #3

Wyświetl postUżytkownik Gość dnia 25.06.2009, 08:59:51 napisał

redaktorzy to hieny żerujące na cudzej tragedii... za grosz wyczucia - liczy się tylko prostackie szukanie sensacji. rzygać mi się chce na was

a moze czytając wezmiesz to jako ostrzeżenie........g....a babo
0

~~gość~~

• Grupa Goście

Napisano 25 czerwiec 2009 - 08:50 #4

A ja się cieszę, że piszą prawdę. Wielu ludziom pokazują tragedię innych przez co możemy zastanowić się nad własnym losem. Myślę, że Krzysztof wiele razy musiał myśleć o śmierci, jednak nie sam a z żoną. Podejrzewam, że pomyślał że jak nie będzie z nim to z nikim. I wiem co piszę, bo też mi się nie układa w małżeństwie też mam dwójkę dzieci, a mąż gdy wspomniałam o rozwodzie skomentował to dość szybko. Że kupi sobie szybki motor i walnie gdzieś(tak jakby chciał mnie ukarać za to że nam nie wychodzi). Tu pewnie jest podobnie. Ale ta historia pewnie nie jest indywidualnym przypadkiem...
0

~MRÓWA~

• Grupa Goście

Napisano 25 czerwiec 2009 - 10:15 #5

TA tragedia ukazuje jak ze zwykłego człowieka łatwo stać psychopatą,stres nieradzenie sobie z problemem do tego doprowadziło, nasuwa się tylko pytanie ze jeśli był po alkoholu to po co z nim jechały? on do staracenia nie miał juz nic jego zona wszystko. tak poprostu wyglada czesami rozwód po polsku
0

~mrówa~

• Grupa Goście

Napisano 25 czerwiec 2009 - 10:25 #6

Wyświetl postUżytkownik Gość dnia 25.06.2009, 09:11:47 napisał

a moze czytając wezmiesz to jako ostrzeżenie........g....a babo

ale ty jesteś madry szkoda ze inaczej ,pomysl o tych dzieciach co pozostały i z jakim piętnem bedą musiały zyć,kobieta ma prawo wyboru ,to nie trzeci świat
0

~rozumek~

• Grupa Goście

Napisano 25 czerwiec 2009 - 12:54 #7

Kolejna tragedia. A może warto się jednak zastanowić nad tym, czy wsiadać do samochodu z pijanym kierowcą.Nawet jeśli jak to określiła koleżanka "- Był nietrzeźwy, choć nie aż tak bardzo ". Nie wolno ryzykowć ! Szkoda życia. Niech to będzie jeszcze jedna przestroga. Szkoda, że ludzie lekceważą ostrzeżenia , nakazy i zakazy. Myślenie naprawde nie boli. :)
0

~~Aneta~~

• Grupa Goście

Napisano 25 czerwiec 2009 - 19:13 #8

W Ameryce to nazywa się mnogie samobójstwo. Facet dla odwagi napił się alkoholu. Szkoda dzieci.
0

~Rafał~

• Grupa Goście

Napisano 26 czerwiec 2009 - 01:00 #9

Pytanie czy chciał ją nastraszyć czy było to umyślne samobójstwo? Czy skręcając w prawo próbował w ostatniej chwili uniknąć zderzenia czy też celował w przeciwny samochód?
0

~dalszy znajomy~

• Grupa Goście

Napisano 26 czerwiec 2009 - 01:02 #10

Wyświetl postUżytkownik ~gość~ dnia 25.06.2009, 09:50:38 napisał

Myślę, że Krzysztof wiele razy musiał myśleć o śmierci...

Tu masz rację, mówił o niej dość często.
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 02 lipiec 2009 - 21:06 #11

dobrze że ta historia została opisana,ale.....jest co do tego artykułu wiele "ale" bo kto ich znał wie jacy byli na prawde i że nie wszystko się tu zgadza...jedno jest pewne....zgineła wspaniała osoba,przyjaciółka,matka,córka,koleżanka,znajoma...dla każdego była kimś...
a co do tego to nie wiem czy on to planował,nieraz się odgrażał,ale zapewne tu miał duży wpływ alkohol....mógł rzeczywiście chcieć ją nastraszyć ale jak wiadomo po alkoholu nasze ciało nie współpracuje z nami tak jakbyśmy chcieli,zle ocenił sytuacje i...za późno zdecydował się na ucieczkę,żal mi strasznie Ani,bo jeszcze tego dnia robiła zakupy dla dzieciaczków i się cieszyła,zresztą jak zawsze,była uśmiechnięta i potrafiła cieszyć się z tego co ma po mimo przeciwności losu,taką ja zapamiętamy.....[*]
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 05 lipiec 2009 - 20:00 #12

Nie wsiada sie z pijanym do samochodu!!!
0

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych