Gmina Bugiem podzielona :: zobacz komentowany artykuł
Napisano 17 maj 2008 - 19:25 #23
Cytryneczka? A jaka jest w Prostyni cytryneczka? Powiedziałbym kwaśnica :-)). Nieznam. Bardzo mi przykro. Ale i tak wójt musi odejść. Ciekawostką jest, że w Prostyni kolejny człowiek sam sobie musi zbudować drogę. Na koniec kadencji padną te slowa: za mojej kadencji została wybudowana droga.
Napisano 17 maj 2008 - 19:39 #25
Ciekawe dlaczego jeszcze nigdy patrol policji małkińskiej nigdy go (sołtysa) nie kontrolował na zawartość alkoholu w wydychanym powietrzu??? Poruszając się rowerem też jest uczestnikiem ruchu drogowego. Czyżby emerytowany milicjant i przedstawiciel wójta jest ponad prawem??? Kiedy ta blokada? Jakoś wszystko przycichło?!!!
Napisano 18 maj 2008 - 15:24 #30
Policja Małkińska wszczeła śledztwo w sprawie zniknięcia krat na zamkniętym moście. Byłem dziś na odpuście w Prostyni. Odwiedziłem kozi gród i widziałem kilka koziołków. Wśród znamienitych gości Stowarzyszenia Miłośników Ziemi Prostyńskiej widziałem "szambiarzy", ludzi którzy wylewają szamba gdzie się da, zatrówając nasze studnie i środowisko. Pani Marta twierdzi, że już zlikwidowała proceder wylewania szamb w Prostyni, jest w błędzie lub przechwala się. Przygarnia właśnie do swojego grona wylewaczy szamba gdzie się da. Zgłaszałem ten problem straży gminnej ale brak jakiegokolwiek odzewu. Szkoda gadać.
Napisano 23 maj 2008 - 20:07 #34
W sobotę o jedenastej spotkanie z Jaworowicz. Czy dzięki temu zmiękczą się sercs wójta, starosty, marszałka województwa mazowieckiego, ministra środowiska, premiera????????????? Pamiętajcie, że 80% pieniędzy z mazowsza trafia do zachodniej części województwa. Jesteście ludnością kategori B i mieszkacie w bagnie. Sam premier Tusk was tak nazwał. Wyjdzie jak zwykle jedno, że władza zrobiła wszystko (czyli nic), a wy mieszkacie w złym miejscu. Pieniądze za "Nature 2000" dawno już wzieli a wy macie za swoje pieniądze ją chronić i pielęgnować.

Użytkownicy
Pomoc
Napisz nowy temat
Dodaj odpowiedź
Do góry
Raportuj
Odpowiedz