Skocz do zawartości

• (3 stron)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3

Gmina Bugiem podzielona :: zobacz komentowany artykuł

~sylwia~

• Grupa Goście

Napisano 09 maj 2008 - 20:54 #21

Ciekawe jak bedzie z dojazdem karetki w nagłych przypadkach? Dotychczas karetka wysyłana była z Małkini co i tak dosyc długo trwało, wiec zastanowmy sie w jakim czasie przyjedzie z Ostrowi? BULWERSUJACE..
0

~Podolak~

• Grupa Goście

Napisano 17 maj 2008 - 16:05 #22

Prostyń ma fajnego sołtysa!!!!!!!!!!! Codziennie integruje się z mieszkańcami lub sam w miejscu publicznym. Wydaje mi się to co najmniej niestosowne. Czy reprezentuje mieszkańców czy wójta?????
0

~Podolak~

• Grupa Goście

Napisano 17 maj 2008 - 19:25 #23

Cytryneczka? A jaka jest w Prostyni cytryneczka? Powiedziałbym kwaśnica :-)). Nieznam. Bardzo mi przykro. Ale i tak wójt musi odejść. Ciekawostką jest, że w Prostyni kolejny człowiek sam sobie musi zbudować drogę. Na koniec kadencji padną te slowa: za mojej kadencji została wybudowana droga.
0

~Jadzia~

• Grupa Goście

Napisano 17 maj 2008 - 19:30 #24

Zapraszamy do Prostyni na odpust i do Koziego Grodu na smakowite kąski. Proszę tylko omijajcie Małkinię.
0

~Prostyński~

• Grupa Goście

Napisano 17 maj 2008 - 19:39 #25

Ciekawe dlaczego jeszcze nigdy patrol policji małkińskiej nigdy go (sołtysa) nie kontrolował na zawartość alkoholu w wydychanym powietrzu??? Poruszając się rowerem też jest uczestnikiem ruchu drogowego. Czyżby emerytowany milicjant i przedstawiciel wójta jest ponad prawem??? Kiedy ta blokada? Jakoś wszystko przycichło?!!!
0

~POpapraniec~

• Grupa Goście

Napisano 17 maj 2008 - 20:20 #26

Wójt powinien wypisać się z PiS, niszczy im tylko opinię. Niech zasili szeregi PO tam jest jego miejsce i wtedy będzie pomazańcem POpaprańców.
0

~Powstanie~

• Grupa Goście

Napisano 17 maj 2008 - 20:33 #27

Proszę o wysłanie bojówek z kiełczewa, oni załatwią sprawę odpowiednio. Koktajle mołotowa i po sprawie.
0

~Małka~

• Grupa Goście

Napisano 17 maj 2008 - 21:31 #28

Ludzie co wy chcecie od biednego Pana Wójta. Przecież gminą rządzą radni w postaci rady gminy i to oni decydują czy będziecie mieli drogi i wodociągi. Proszę kąśliwe uwagi kierować do radnych Gminy Małkinia Górna.
0

~Mostu nie będzie~

• Grupa Goście

Napisano 17 maj 2008 - 21:56 #29

Czcze, jałowe dyskusje i pobożne życzenia jakich dawno nie czytałem. To wszystko co możecie zrobić. Brak zainteresowania Starosty świadczy o tym, że będziecie bezradni.
0

~Lolek~

• Grupa Goście

Napisano 18 maj 2008 - 15:24 #30

Policja Małkińska wszczeła śledztwo w sprawie zniknięcia krat na zamkniętym moście. Byłem dziś na odpuście w Prostyni. Odwiedziłem kozi gród i widziałem kilka koziołków. Wśród znamienitych gości Stowarzyszenia Miłośników Ziemi Prostyńskiej widziałem "szambiarzy", ludzi którzy wylewają szamba gdzie się da, zatrówając nasze studnie i środowisko. Pani Marta twierdzi, że już zlikwidowała proceder wylewania szamb w Prostyni, jest w błędzie lub przechwala się. Przygarnia właśnie do swojego grona wylewaczy szamba gdzie się da. Zgłaszałem ten problem straży gminnej ale brak jakiegokolwiek odzewu. Szkoda gadać.
0

~Małkiniak~

• Grupa Goście

Napisano 19 maj 2008 - 19:13 #31

Najnowsze wiadomości z Małkini. Tracimy na zamknięciu mostu jakieś 20% dochodu we wszystkich sklepach i stacjach paliw. Może jakiś prom zamiast mostu?
0

~Ekonomik~

• Grupa Goście

Napisano 19 maj 2008 - 21:45 #32

Pilnie poszukiwani inwestorzy do budowy marketu i stacji paliw w Prostyni. Zysk gwarantowany!!!!!!!! Prowadzimy zaawansowane rozmowy w sprawie targowiska w Prostyni. Wszystkich potencjalnych inwestorów Serdecznie Zapraszamy.
0

~PKP stacja Prostyń~

• Grupa Goście

Napisano 20 maj 2008 - 19:06 #33

Podobno wójt chce zamknąć stację kolejową w Prostyni z powodu braku chodnika i dla dobra pieszych uczestników ruchu drogowego. Samochody ciężarowe mają problem z przejazdem przez Kiełczew i Prostyń po przyjeździe pociągu osobowego.
0

~Sprawa dla~

• Grupa Goście

Napisano 23 maj 2008 - 20:07 #34

W sobotę o jedenastej spotkanie z Jaworowicz. Czy dzięki temu zmiękczą się sercs wójta, starosty, marszałka województwa mazowieckiego, ministra środowiska, premiera????????????? Pamiętajcie, że 80% pieniędzy z mazowsza trafia do zachodniej części województwa. Jesteście ludnością kategori B i mieszkacie w bagnie. Sam premier Tusk was tak nazwał. Wyjdzie jak zwykle jedno, że władza zrobiła wszystko (czyli nic), a wy mieszkacie w złym miejscu. Pieniądze za "Nature 2000" dawno już wzieli a wy macie za swoje pieniądze ją chronić i pielęgnować.
0

~Anita~

• Grupa Goście

Napisano 23 maj 2008 - 20:19 #35

Powiedziała bym, że będzie to śmierdząca sprawa dla wójta i reszty prominentów władzy.
0

~Anita~

• Grupa Goście

Napisano 24 maj 2008 - 16:54 #36

Jaworowicz pod mostem a nie na moście. Śmierdząca sprawa dla nas zainteresowanych przeprawą przez most małkinia-treblinka. Władza jak zwykle krystalicznie czysta. Wstyd i hańba.
0

~Pomazany przez wójta~

• Grupa Goście

Napisano 24 maj 2008 - 21:48 #37

Przepraszam bardzo, który most będziemy wysadzać, a który będziemy bronić????????? Pomazany i opluty przez wójta Małkinia Górna.
0

~Jaśko~

• Grupa Goście

Napisano 24 maj 2008 - 22:07 #38

Małkiński targ pada na ryj, spadają obroty. My w Prostyni mamy za to dwa sklepy spożywcze (GS i S) które prześcigają się w windowaniu cen. Ludzie budujcie sklepy w Prostyni i liczcie zyski!!!!!!!!!!
0

~List~

• Grupa Goście

Napisano 24 maj 2008 - 22:12 #39

Drogi wójcie gminy Małkinia Górna, oddaj Prostyni co Prostyńskie (gminę) i będzie po sprawie.
0

~Roman~

• Grupa Goście

Napisano 25 maj 2008 - 22:00 #40

Blokada wam się śni, lecz to nie sen, raczej lunatykowanie.
0

• (3 stron)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych