Skocz do zawartości

Galeria Wyszków: zajęty każdy metr :: zobacz komentowany artykuł

~Andy~

• Grupa Goście

Napisano 19 luty 2008 - 18:22 #1

Patrząc na zamieszczone zdjęcie projektu Galerii Wyszków, to jakoś marnie będzie się ona prezentowała. Bez dachu, bez okien i drzwi, tylko otwory w betonowych, gołych ścianach. Naprawdę ktoś w czymś takim będzie chciał mieć siedzibę? ;)
0

~ZORRO~

• Grupa Goście

Napisano 29 marzec 2009 - 20:30 #2

Ludzie kochani nie piszcie takich głupot na tym portalu bo to tylko samo łgarstwo i nieprawda!!!
Żaden BALA nie ma nić już współnego z tą Galerią w Wyszkowie ponieważ wziął łapówki 1.000.000 złotych
i wycyckał Łukasiuka. Napewno nie wyrobi się w roku 2009 na odbiór budynku.
Kolejna BZDURA to wszystkie metry zajęte w galerii - to skandal tak kłamać !!!
Łukasiuk sam wydzwania do ludzi kórzy prowadzą jakieś działalności żeby tylko otworzyli coś u niego.
Chętnych nie ma bo cena jest jak na Wyszków śmieszna czyli 60 złotch netto a sam Łukasiuk
musi szybko załatwić sobie najemców bo tylko na tej podstawie Bank da mu kredyt - inaczej będzie skończony!
Taka jest prawda o tej tzw. Galerii Wyszków.
więc nie piszcie więcej takich syfów bo to dla Was pośmiewisko!!!

Pozdrawiam;
ZORRO.
0

~romek~

• Grupa Goście

Napisano 10 maj 2009 - 22:20 #3

Wyświetl postUżytkownik ZORRO dnia 29.03.2009, 21:30:13 napisał

Ludzie kochani nie piszcie takich głupot na tym portalu bo to tylko samo łgarstwo i nieprawda!!!
Żaden BALA nie ma nić już współnego z tą Galerią w Wyszkowie ponieważ wziął łapówki 1.000.000 złotych
i wycyckał Łukasiuka. Napewno nie wyrobi się w roku 2009 na odbiór budynku.
Kolejna BZDURA to wszystkie metry zajęte w galerii - to skandal tak kłamać !!!
Łukasiuk sam wydzwania do ludzi kórzy prowadzą jakieś działalności żeby tylko otworzyli coś u niego.
Chętnych nie ma bo cena jest jak na Wyszków śmieszna czyli 60 złotch netto a sam Łukasiuk
musi szybko załatwić sobie najemców bo tylko na tej podstawie Bank da mu kredyt - inaczej będzie skończony!
Taka jest prawda o tej tzw. Galerii Wyszków.
więc nie piszcie więcej takich syfów bo to dla Was pośmiewisko!!!

Pozdrawiam;
ZORRO.

Ciekawe skąd takie informacje. Pewnie jakiś rozwścieczony niedoszły najemca. Jakoś budynek powstaje z tego co widziałem, więc raczej nie jest tak jak mówisz.
Najlepiej udaj się sam do właściciela i porozmawiaj, samo obrażanie ludzi na forum nic nie da, a świadczy tylko o twojej kulturze.

Moim zdaniem nawet jeżeli nie jest jeszcze wszystko zajęte to nie jest to spowodowane ceną (60 zł - o ile oczywiście taka jest cena - to nie jest dużo jak na taki budynek, porównaj sobie ceny w podobnych obiektach w podobnej wielkości miastach), a obecną sytuacją na rynku. Firmy mocno wstrzymały inwestycje. Brak jest kredytów na rynku. Chociaż moim zdaniem cena może być niższa.

A może ZORRO to sam Bala albo jakaś konkurencja???

Co do terminu oddania też nie mogę się zgodzić, jeżeli prace będą szły tak jak idą to zdążą pewnie na III kwartał tego roku.

Pozdrawiam i życzę udanych interesów i jak najmniej "frustracji biznesowej" przyjacielu.
0

~Romek~

• Grupa Goście

Napisano 10 maj 2009 - 22:23 #4

Ciekawe skąd takie informacje. Pewnie jakiś rozwścieczony niedoszły najemca. Jakoś budynek powstaje z tego co widziałem, więc raczej nie jest tak jak mówisz.
Najlepiej udaj się sam do właściciela i porozmawiaj, samo obrażanie ludzi na forum nic nie da, a świadczy tylko o twojej kulturze.

Moim zdaniem nawet jeżeli nie jest jeszcze wszystko zajęte to nie jest to spowodowane ceną (60 zł - o ile oczywiście taka jest cena - to nie jest dużo jak na taki budynek, porównaj sobie ceny w podobnych obiektach w podobnej wielkości miastach), a obecną sytuacją na rynku. Firmy mocno wstrzymały inwestycje. Brak jest kredytów na rynku. Chociaż moim zdaniem cena może być niższa.

A może ZORRO to sam Bala albo jakaś konkurencja???

Co do terminu oddania też nie mogę się zgodzić, jeżeli prace będą szły tak jak idą to zdążą pewnie na III kwartał tego roku.

Pozdrawiam i życzę udanych interesów i jak najmniej "frustracji biznesowej" przyjacielu.
0

~ola~

• Grupa Goście

Napisano 10 maj 2009 - 22:26 #5

Nareszcie będzie gdzie zakupy robić!!! :D Koniec z ciągłym jeżdżeniem do warszawy.
0

~najemca~

• Grupa Goście

Napisano 11 maj 2009 - 20:40 #6

A ja zdecydowałem się na lokal w tej galerii i myślę, że nie będę żałował.

Romek zostaw na siebie namiary, chyba wiem kim jest Zorro (nikt ciekawy).

Pozdrawiam
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 02 czerwiec 2009 - 09:30 #7

Jak dla mnie budynek jest super. Robota idzie ostro do przodu.
0

~Kosi~

• Grupa Goście

Napisano 04 czerwiec 2009 - 15:13 #8

Proszę o jakiś kontakt pod którym mogłbym uzyskać informacje dot wynajmu lokalu, jesteśmy zaintereowani -

dawidwinczewski@poczta.onet.pl
0

~gastronomik~

• Grupa Goście

Napisano 23 czerwiec 2009 - 14:40 #9

Witam. Jeżeli ktos poiada namiary gdzie moge uzyskać informacje na temat najmu lokalu bylbym wdzieczny za przesłanie na meila : martinio1@wp.pl, lub pod numerem telefonu 503 737 757 z góry dziekuje.
0

~Najem~

• Grupa Goście

Napisano 03 lipiec 2009 - 14:37 #10

Najem: 698-615-888
0

~Galeria~

• Grupa Goście

Napisano 21 październik 2009 - 23:15 #11

Zapraszam na stronę internetową - www.galeriawyszkow.pl
0

~edi~

• Grupa Goście

Napisano 23 luty 2010 - 20:09 #12

ciekawe kiedy ruszy handel w galerii?jak narzie luty a cisza i paru najemcow tytlko jest jak widze co jest tego przyczyna wysoka cena najmu czy brak oplacalnosci, a jakie sa ceny i jakie warunki zaistnieniwa w galeri?
0

~isa220~

• Grupa Goście

Napisano 27 luty 2010 - 10:40 #13

A może ktoś wie jak tam dostać się do pracy, czy gdzieś są jakieś oferty
0

~boczek arnold~

• Grupa Goście

Napisano 28 sierpień 2010 - 15:52 #14

RUSZYLA GALERIA I CO WY NA TO POTENCJALNI KUPCY PODOBA WAM SIE FONTANNA !!!!A WINDY TEZ SA FAJOWE!!!!ZYCZE WAM MILOARDOWYCH OBROTOW I ZEBYSCIE ZAWSZE MIELI ZETA NA SNIADANIE BO IDA CIEZKIE DNI POZDRAWIM WAS MILUSKO WASZ ARNOLD BOCZEK
0

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych