foto-damax z Ostrowii Mazowieckiej nierzetelna firma fotograficzna
Napisano 06 kwiecień 2009 - 12:45 #41
Takie fora bez logowania się powinny być zabronione.
Przecież to wszystko mogła napisać jedna ta sama osoba.
Wiadomo, że są gusta i guściki i każdemu się nie dogodzi.
U mnie ten Pan nagrywał i robił zdjęcia.
Zaprosił nas do domu, pokazał wszystko co może wykonać i jak.
Przy odbiorze tak samo wszystko oglądaliśmy i dopiero po obejrzeniu zapłaciliśmy.
Nie mieliśmy żadnych zastrzeżeń.
Po tym co otrzymałem ze swojego wesela, mogę z czystym sumieniem polecić tą firmę.
Są najlepsi w Ostrowi, a to że żona ma też firmę, to tylko świadczy o tym że mają pracę i nie czekają na klienta.
Jak wciągnie w to dzieci to bardzo dobrze, bo szkoda byłoby żeby tego ktoś nie odziedziczył.
Czy jest to jedyna rodzinna firma?
Z tego co wiem to istnieje coś takiego jak "reklamacja" i że ktoś mu zakłada sprawę, to w to nie uwierzę.
Musi to być jakiś kretyn, bo obowiązują inne zasady reklamacji a nie sąd.
Zapewniam wszystkich, że jeżeli wciągnie w to swoje dzieci, to u moich dzieci właśnie oni będą nagrywać wesela.
Jako komentarz do wcześniejszych postów mogę tylko to napisać:
Jak ktoś pisze w swoim loginie "boże załamana jestem", to już po tym domyślam się że coś nie tak z głową tej Pani.
I współczuję tylko firmie DAMAX, że mają takich klientów, o ile wogóle ten ktoś był ich klientem.
Raczej nigdy nie miał z nimi do czynienia i nie wie nawet o czym pisze.
Wszyscy kamerzyści w Ostrowi się chowają.
Polecam gorąco firmę DAMAX, napewno będą nagrywać chrzty u naszych dzieci.
Szostak Paweł
szostak@wp.pl
Napisano 06 kwiecień 2009 - 13:09 #42
Użytkownik Gość z W-Wy!!! dnia 28.03.2009, 19:19:01 napisał
P.S.Robił mi film na ślub,zdjecia w plenerze,dał jakieś tam gratisy-ale to co straciłem jest juz NIEODZYSKALNE I BEZCENNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pozdrawiam Wszystkich-oprócz wymienionego w poście.
Z tego co wiem, to firma ta występuje na Allegro już pod innym loginem, także konto ich napewno nie zostało zamknięte z powodu negatywów.
Negatywy, poczyta je Pan sobie, mają za długie terminy realizacji odbitek.
Po prostu mają dużo pracy, wiem coś na ten temat bo dla mnie też wykonywali odbitki i też musiałem na nie trochę poczekać, ale zapewniam że było warto.
Za wykonanie sesji zdjęciowych jak i wideofilmowanie, mają tylko same pochwały - poczyta Pan sobie dokładnie opinie o nich.
Raczej w Allegro bardziej prawdopodobne są te opinie, ponieważ tam nie da rady ich wystawić bez logowania się.
Tu najwyraźniej wypowiada się konkurencja.
Ja z całego serca polecam tą firmę, robią najlepsze odbitki w sieci.
Napisano 06 kwiecień 2009 - 13:22 #44
Użytkownik Emi dnia 27.03.2009, 16:22:12 napisał
O czym ty piszesz dziewczyno? Oni mają tyle zleceń, że i tak w tym roku pewnie nie znaleźliby dla ciebie czasu.
Nagrywali dla mnie wesele i gdybym miał jeszcze raz wybierać kamerzystę, to jeszcze raz bym wziął firmę DAMAX.
Myślę, że Oni nie będą płakać z tego powodu, że do nich nie przyszłaś.
Idź do "STUDIA E", lub do "STUDIA ELITE", lub do innego kamerzysty w Ostrowi.
Zobaczysz ile cię to wyniesie, co dostaniesz i w jakim stylu wykonane.
Moim zdaniem za to co robią biorą za mało kasy, mogę tak napisać bo u mnie już nagrywali.
U innych zapłacisz o wiele więcej, dostaniesz o połowę mniej i dwa razy gorzej.
Ale idź do kogoś innego, może za jakiś czas będziesz pisała posty na temat innego kamerzysty.
Ja polecam damax i jeżeli ktoś pisze, że Pan W. to oszust to napewno nigdy się z nim nie spotkał.
Napisano 06 kwiecień 2009 - 13:35 #45
Ale czytając powyższe posty na "nie", dochodzę do stwierdzenia, że jeżeli ktoś przyjeżdża specjalnie z Warszawy po kamerzystę z Ostrowi, to ten kamerzysta musi być chyba dobry.
Dochodzę również do wniosku, że ten Pan nie jest chyba tak wielkim cwaniakiem jak tu się o nim pisze.
Ci co się tu wypowiadają są raczej idiotami jakich mało.
To są najbardziej kretyńskie wypowiedzi na tym forum
Napisano 06 kwiecień 2009 - 13:50 #46
Użytkownik Gość z W-Wy!!! dnia 28.03.2009, 19:19:01 napisał
P.S.Robił mi film na ślub,zdjecia w plenerze,dał jakieś tam gratisy-ale to co straciłem jest juz NIEODZYSKALNE I BEZCENNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pozdrawiam Wszystkich-oprócz wymienionego w poście.
Nie wiem czy tego Pana spotka kara, ale Pana za podanie danych osobowych może rzeczywiście spotkać kara.
Co do strony www.damax.pl to ona działa, nie wiem człowieku gdzie ty klikałeś.
Na allegro poczytaj sobie dokładnie ich komentarze za co mają negatywy.
Za usługi foto mają same plusy i pochwały.
Znam dobrze tego Pana i obstaję za nim. Widziałem nie jeden film zrobiony przez niego jak i zdjęcia i myślę że zdjęcia z tobą, chociaż cię nie znam, napewno nie mogą być bezcenne.
Napisano 06 kwiecień 2009 - 14:15 #47
Zdecydowanie za mało bierze za swoje usługi.
Zdjęcia (a w moim przypadku było ich 3000) otrzymałem na plytce obrobione już 3 dni po weselu.
Film odebrałem już po tygodniu.
Nigdzie się nie otrzyma czegoś tak super zrobionego i w tak krótkim czasie. On chyba wcale nie sypia.
Pozdrawiam DAMAX i polecam go wszystkim, którzy chcą mieć najlepszą pamiątkę z swojego ślubu.
Napisano 06 kwiecień 2009 - 14:21 #48
Użytkownik Zawiedziony dnia 2.12.2008, 17:08:03 napisał
Chyba kłamiesz gościu, bo u mnie oni też nagrywali i też byłem u Niego w domu.
Oni nie pokazują żadnej taśmy jak nagrywają.
Filmy puszczają na komputerze.
Pozdrowienia dla konkurencji tej firmy
I weźcie się do roboty a nie oczerniacie innych
Napisano 06 kwiecień 2009 - 14:26 #49
Użytkownik Zawiedziony dnia 27.03.2009, 17:34:43 napisał
Ale ty jesteś głupi, nie powiedzieli ci w tym "pewnym źródle" kto.
Jak ktoś mu założył sprawę, to jest jeszcze głupszy niż ty.
Mogę się założyć, że przegra.
Coś takiego jak film czy zdjęcia jest kwestią gustu, ciekawe jak mu udowodnią że to miało być inaczej nagrane niż jest.
Napisano 06 kwiecień 2009 - 17:58 #51
Chociaż jestem z Ostrowi, to firmy tej nie znam,
Ale patrząc na ich stronę internetową, to napewno wiele potrafią.
Jeżeli filmy i zdjęcia robią tak jak strony internetowe, to napewno chciałbym żeby nagrywali na moim weselu.
W Ostrowi żaden kamerzysta tak świetnie zrobionej stronki nie ma.
Zerknijcie sami. www.damax.pl
Napisano 07 kwiecień 2009 - 18:50 #52
Użytkownik iga dnia 6.04.2009, 15:31:04 napisał
to ja rozpętałam tą dyskusję i nie myślałam, że to wywoła takie echo.
Wcale tak nie było, jak pisałam na początku.
Nie mam co robić to piszę.ha ha
Ludzie to jednak kretyni.
To bardzo ciekawe któz to taki podszywa się pod mój nick. chyba masz nie po kolei w głowie żeby wymyślać takie głupoty.Swoja droga,ciekawe czemu tak długo czekaliśmy na nagłe pozytywne opinie na temat firmy foto-damax? Wydaje mi się że nagłe,piękne oraz pozytywne opinie pisze jedna i ta sama osoba.
Napisano 07 kwiecień 2009 - 21:57 #53
Firma ta istnieje od 8 conajmniej lat i to jest bardziej dziwne, że dopiero teraz pojawiły się negatywne opinie.
Zobaczcie na Allegro ile mają pozytywów i od kiedy.
A nick "iga" myślę, że jest taki sam twój jak i mój.
Napisano 11 kwiecień 2009 - 11:19 #55
Napisano 13 kwiecień 2009 - 17:48 #56
Jeżeli zapłaci się więcej wcale to nie oznacza, że otrzyma się coś lepszego.
Sama widziałam film znajomych. Sam film kosztował ich 2000zł i tego filmu wcale nie dało się oglądać. Niektóre momenty były pokazane po kilka razy, a całość była tak zmontowana, że po obejrzeniu miałam wrażenie jak bym była pijana.
Napisano 18 maj 2009 - 13:17 #57
Napisano 18 maj 2009 - 14:33 #58
Ja dzwoniłam do nich i nie mają na ten rok wolnych terminów, to chyba o czymś świadczy.
A z tego co mi wiadomo, to Pan Spinek pracuje dla Studia Elite.
Przeczytaj sobie posty na temat kamerzysty, też jest na tym forum, to dowiesz się co o tym studiu piszą.
A co do twojego pecha, to jest powiedzenie, że jak ktoś ma pecha to i w kościele mu wpierdo.......
Napisano 18 maj 2009 - 14:42 #59
Użytkownik Daniel dnia 18.05.2009, 14:17:47 napisał
Podaję tajny kod do ich strony www.damax.pl.
Jak czytam te wszystkie posty, to dochodzę do stwierdzenia, że co jeden to lepszy.
Idź się mamusi wypłacz w rękaw.
Ma facet rację - ludzie to są chamy i trzeba dla nich też być chamem, co nie?
Żyjemy w czasach takich, że patrzy się aby mi było dobrze, a inni się nie liczą.
Ja też tak podchodzę do życia i nie źle na tym wychodzę.
Mogę się założyć, że facet siedzi w domu przed monitorem i ma z was niezły ubaw.
ŻYCZĘ POWODZENIA SIEROTKI:)

Użytkownicy
Pomoc
Napisz nowy temat
Dodaj odpowiedź
Do góry
Raportuj
Odpowiedz