Skocz do zawartości

• (5 stron)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ostatnia »

foto-damax z Ostrowii Mazowieckiej nierzetelna firma fotograficzna

~~gość~~

• Grupa Goście

Napisano 30 listopad 2008 - 15:49 #21

Wyświetl postUżytkownik Gość dnia 29.11.2008, 15:40 napisał

Na koniec jeszcze dodam. Czemu nikt z wyżej piszących nie potrafi się podpisać pod tym co napisał, choćby loginem z Allegro?
Czy to tylko nieśmiałość?
damax

Witam Wszystkich,napisze tylko tyle że tyle słów krytyki powinno zmobilizować tego Pana do szybszego,terminowego i bardziej profesionalnego podejscia do wykonywanej pracy,gdyż dla wielu ludzi jest to jedyna i niepowtarzalna pamiątka i ludzie maja prawo wymagać żeby zamówienie było lepsze-jednak to oni są klientami.
0

~Zawiedziony~

• Grupa Goście

Napisano 02 grudzień 2008 - 16:08 #22

Ja tez dodam swoje trzy grosze o tej BEZNADZIEJNEJ firmie. Z moja żoną jesteśmy załamani tym bardziej że czytamy że my nie jesteśmy odosobnionym przypadkiem.Pan D. przed podpisanie umowy pokazwał nam taśme jak to on rzekomo pięknie potrafi nagrywać i zmontować kasete z twojego najszczęśliwszego dnia z życia i rzeczywiście totalny profesjonalizm ale tylko na tej kasecie nasza nie przypomina nawet 10% tamtej odbiór tragiczny moja kaseta z komuni lepiej jest nagrana a została nagrana przez mojego wójka (osoba prywatna która nie zajmuje sie filmowaniem zawodowo) płyta sie zacina tak samo jak VHS.Mógłbym pisać dużo o tym człowieku ale krew mnie zalewa jak wogóle o nim pomyśle. Nie dajcie sie nabić w butalke tak jak my DAMAX to naciągacz,oszusust !!!!!!!!!!!!!!!!!!tak można rozwinąc tą nazwe
0

~GosC~

• Grupa Goście

Napisano 02 grudzień 2008 - 17:11 #23

Panie Wilczynski jezeli chodzi o terminy pracy to proponuje abys nie bral na kupe wszytkiego co leci by byly pieniadze tylko przykladal sie do pracy juz zleconej .Jezeli twoim zdaniem to jest jakosc cyfrowa z tej kamery to gratuluje pomyslu naciagania ludzi ,.Albo podnies cene uslugi i kup lepsza kamere albo wycofaj sie z runku jestes typowym PSEUDOAMATOREM w tym co robisz a ze ludzi czarujesz gratisami???ze zrobisz troche wiecej zdjec??? SZKODA PISAC DO TAKIEGO CZLOWIEKA!!!!!!!1
0

~zawiedziony~

• Grupa Goście

Napisano 02 grudzień 2008 - 17:15 #24

Na koniec jeszcze dodam. Czemu nikt z wyżej piszących nie potrafi się podpisać pod tym co napisał, choćby loginem z Allegro?
Czy to tylko nieśmiałość?
A CZY TY NIE POTRAFISZ ODBIERAC TELEFONOW ANI ODPISYWAC MEILI DO LUDZI ??? TAK WLASNIE DBASZ O SWOJ WIZERUNEK ,JESTES TYPWOYM AMATOREM Z TA SWOJA KAMERKA PODBNO CYFROWA .FIRMA SMIECHU WARTE AMATORZY!!!!!!!!!LUDZIE UWAZAJCIE MY BYLISMY GLUPI ZE SKORZYSTALISMY Z TEJ PSEUDO FIRMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0

~majkel~

• Grupa Goście

Napisano 05 grudzień 2008 - 12:31 #25

Wyświetl postUżytkownik Gość dnia 29.11.2008, 15:25 napisał

Jeżeli sesję w plenerze się przekłada na inny termin, bliżej nie określony, to nic dziwnego, że się długo czeka na coś czego nie ma.
A poza tym skoro Nas ktoś polecił, to temu Komuś nasza praca się podobała. Zawsze znajdzie się jakaś osoba, której trudno dogodzić, a nawet może i się nie da dogodzić. Poza tym jeżeli ktoś ogląda 50 razy ten sam film, to już można się domyślać kto to jest, napewno ma ten ktoś bujną wyobraźnię.
A na koniec - jak jest beznadziejna Para to i ze zdjęciami cudów się nie zrobi.
damax

Po pierwsze- nasza sesja nie była przekładana!
Po drugie- nikt was nam nie polecal!- skusila nas wasza cena i jakosc ktora prezentowaliscie przed podpisaniem umowy ktora w calosci odbiega od tego co dostalismy od was!
Po trzecie- nie potrafie zrozumiec, skad takie wnioski, ze jak ktos oglada film 50razy to ma bujna wyobraznie?! Moze poprostu ktos potrafil naktecic lepszy film niz Pan?!- wiem, ze to ciezko Panu objac ta pusta czaszka- przykre
Po czwarte- radze nie dolewac oliwy do ognia, bo jest Pan kretaczem i pospolitym oszustem i nie tylko ja jestem na pana wku...., wiec jeszcze za takie wypowiedzi moge sie do Pana wybrac i wytlumaczyc bardziej obrazowo gdzie popelnil Pan bledy do ktorych tylko takiemu baranowi ciezko sie przyznac!
Po piate- malo jest wypowiedzi bo temat powstal niedawno, biorac pod uwage date powstania i wielkosc Pana firmy to w/g mnie tych wpisow jest az za duzo!!!! tym bardziej ze zadnego pozytywnego!!!!
na koniec- nie podpisuje sie nickiem z all, bo nie licytowalem na all! gdyby tak bylo, mial by Pan odemnie szczerego, wielkiego, dlugiego i niezbyt grzecznego NEGATYWA!!!!!

Mam nadzieje ze juz nigdy nie do zobaczenia i nie pozdrawiam damaxu
0

~Majkel~

• Grupa Goście

Napisano 05 grudzień 2008 - 12:45 #26

Jeszcze dodam ze byc moze wczesniej bardziej sie pan przykladal, bo teraz widac nawet na all ze przez ostatni tydzien zarobil Pan 4 negatywy!!!!
0

~iga~

• Grupa Goście

Napisano 07 grudzień 2008 - 17:32 #27

Też mi sie tak wydaje,tylko szkoda że tak wiele osób się na to nabrało..... :(
0

~ZAWIEDZIONA!!!~

• Grupa Goście

Napisano 07 grudzień 2008 - 22:07 #28

LUDZIE TYLKO NIE DAMAX!!!!!!!!!! SŁUCHAJ TY PAN W. WIELKI KRETYNIE ALBO SPRAWA BEDZIE W SĄDZIE ALBO KUR,....... W "UWADZE" BEDZIESZ!!!! i my zarobimy na tobie ze pokazalismy wielkiego amatora.OSZUSTA!!!!!.ilu jeszcze ludzi bedziesz w buteleczke nabijał co???? tak tak człowieku masz teraz wielki ból jajec!!!!!!!! , kazdy wie jakim ty jesteś SPECEM FTOGRAFFI a kamera to wiesz co to wogole???i do czego??? co ci człowieku przyszło do głowy zeby zakladać taką firme...pomyliłeś sie z zawodem.... do mięsnego idź!!!!!! krew mnie zalewa jak można być tak nie odpowiedzialna bestią..zdzierać z ludzi kase.. pokazywac (przy zawarciu umowy) piękną płyte NIBY przez pana nagraną ŻAL MNIE ZA d*** ŚCISKA GDY KTOŚ TAKI JESZCZE NIE ODBIERA TELEFONÓW A CO MÓWIĆ JAK SIE DO NIEGO DO DOMU POJDZIE !!! co juz pan wyjechał z kraju ??? nie możliwe przeciez pana samochód w przed domem stał i nawet swiatło sie w pokoju świeciło PANIE OPAMIETAJ SIE BO BEDZIESZ MIAŁ KŁOPOTY KUR..!!!! ODDAWAJ KASE !!!!
0

~smiech na sali~

• Grupa Goście

Napisano 07 grudzień 2008 - 22:46 #29

właśnie ZAWIEDZIONA masz racje!!!
my dziś byliśmy u wielkiego PANA W.D. to skurw....el nie otwierał!!!
chcieliśmy dziś z nim ostro zatanczyć, samochód stał pod sama klatka, domofonem to z 5 razy dzwoniliśmy i nic !!
ma gościu tupet !! co za człowiek!!!-to obsraniec, oszust i wyludzacz kasy pracujący na czarno.
ta swoja kamerka to chyba siebie może krecic na kiblu facet nie nadaje sie do niczego jedna wielka paranoja
TAK JA TEŻ ZGADZAM SIE NA PROGRAM" UWAGA" a niech pokazuja takich wielkich amatorów krętaczy i oszustów LUDZIE ZBIEŻMY SIE I ODWIEDŹMY PANA W.D. NA tej WIDNICHOWSKIEJ 1A!!!!
smieciarz niech odaje kase albo ma odwage spotkac sie twarza w twarz!!!
0

~mlodamężatka~

• Grupa Goście

Napisano 08 grudzień 2008 - 09:50 #30

ludzie teraz mu już nic nie zrobimy facet naprawde wyjechał za granice a w mieszkaniu jest tylko jego żona ale ja zamierzam mu wytoczyć sprawę i mam nadzieję ze wszyscy sie zbierzemy zeby w koncu udupic tego cwaniaka umowmy sie w koncu wszyscy w konkretnym miejscu o konkretnej godzinie i obgadajmy sprawe
0

~przerazona~

• Grupa Goście

Napisano 08 grudzień 2008 - 10:17 #31

Wyświetl postUżytkownik mlodamężatka dnia 8.12.2008, 09:50 napisał

ludzie teraz mu już nic nie zrobimy facet naprawde wyjechał za granice a w mieszkaniu jest tylko jego żona ale ja zamierzam mu wytoczyć sprawę i mam nadzieję ze wszyscy sie zbierzemy zeby w koncu udupic tego cwaniaka umowmy sie w koncu wszyscy w konkretnym miejscu o konkretnej godzinie i obgadajmy sprawe

Jaka jest pewnośc że on naprawde wyjechał moze tylko sie boi i sie ukrywa?
zblizaja sie swieta wiec powinnien zjechac do kraju i byc w domu.
jesli jego zona jest to niech ona ureguluje meza niesforne wyczyny i pooddaje ludzia kase na jaka ich oszukal albo powie kiedy mozna go zastac w domu.
bo o ile sie orjentuje zalozeniem sprawy nic nie wskurasz chyba ze tak jak wczesnij napisane trzeba to nagloscic poprzez telewizje uwage ktora ona pomoze dalej w dzialaniu i w koncu kazdy odzyska choc polowe kosztow tego palanta bo to sie w glowie nie miescijak tak mozna postepowac z ludzmi.
0

~mlodamężatka~

• Grupa Goście

Napisano 08 grudzień 2008 - 11:23 #32

masz rację trzeba przynajmniej zone ponekac w koncu firma na nią stoi a i malzenstwo do czegos zobowiązuje
0

~przeraona~

• Grupa Goście

Napisano 08 grudzień 2008 - 11:36 #33

Wyświetl postUżytkownik mlodamężatka dnia 8.12.2008, 11:23 napisał

masz rację trzeba przynajmniej zone ponekac w koncu firma na nią stoi a i malzenstwo do czegos zobowiązuje

Dokładnie tak małżenstwo do czegoś zobowiązuje skoro on boi sie pokazac twarz i ucieka to schociaz ona niech odpowiada za niego i niech wezmie to w garsc i poodaje ludzia to co ich a jesli nie to niech sciagnie go tutaj i niech on rozwiazuje to co nawazyl
a jak to nie pomorze to wtedy trzeba dzialac z telewizja ktora tak jak wspomnialam wierze ze pomoze
0

~BOZE ZAŁAMANA JESTEM~

• Grupa Goście

Napisano 08 grudzień 2008 - 12:05 #34

TO ZBIEŻMY SIE WSZYSCY NAPISZMY DO UWAGI MOZE SIE TYM ZAINTERSUJĄ PRZECIEZ TO WSPANIAŁY TEMAT NA TO ZEBY TEZ I INNYCH PRZESTRZEDZ SIE PRZED TAKIMI JAK ON TAKIE COS POWINNO BYC UKARANE .GOŚCIU KASE NIECH ODDA CHOCIAZ POLOWE TEGO CO WZIĄŁ . UKRYWA SIE ALE TO JEST SZCZYT POPROSTU GŁUPOTY!! JA JAK OBEJZAŁAM PŁYTE POPLAKAŁAM SIE I ZNISZCZYLAM JEDNA JAK TAK MOZNA :(
0

~Emi~

• Grupa Goście

Napisano 27 marzec 2009 - 15:22 #35

Witam chciałabym odnowić zastygły temat o tej firmie miałam zamiar u nich skorzystać z usługi ale jak poczytałam Wasze opinie to napewno mówie NIE jestem z Ostrowi mieszkam niedaleko tego Pana wiem że jego małożonka też ma firmę tylko patrzeć jak i dzieci w to wplącze. tak przy okazji ten numer stacjonarny jest juz nie aktywny ale jesli ktoś będzie potrzebował to mogę pomóc znaleźć co trzeba :) Pozdrawiam....
0

~Zawiedziony~

• Grupa Goście

Napisano 27 marzec 2009 - 16:34 #36

Witam nie wiem czy słyszeliscie ale podobno ktos zakłada sprawe panu Wilczyńskiemu wiem z pewnego wiarygodnego zródła.I prawdopodobnie ma juz ciepło tylko nie wiem kto bo chciałbym sie dołączyc i udupic typa.
0

~Gość z W-Wy!!!~

• Grupa Goście

Napisano 28 marzec 2009 - 18:19 #37

Witam wszystkich oszukanych!Więc postanowiłem sobie poszukać coś o firmie he he jak można tak tego oszusta z jego pseudo amatorską robotą nazwać firmą.I tak-nie istnieje jak widzę po wyszukiwaniu w google,na allegro ma zawieszone konto-pewnie przez robienie ludzi w ch...a a klikając w damax.pl mamy ze jest błąd-czyżby pan dariusz wilczyński(specjalnie z małych liter-zeeeeeerrrooooooooo szacunku za WSZYSTKO CO ZROBIŁ-ANI DOBRZE,ANI SZYBKO)zwinął interes?Mam nadzieje i nie ja jeden że TAK!!!!!!!!Tylko szkoda mi tych Wszystkich których oszukał że mogą juz nie odzyskać ani pieniędzy,ani godności-tylko ciągle będzie ich sumienie gryżć że tak się dali oszukać bez skazania winowajcy.Może kiedyś sprawiedliwości stanie się za dość-wtedy proszę o wpis na tym forum o to jaka kara spotkała pana dariusza wilczyńskiego.
P.S.Robił mi film na ślub,zdjecia w plenerze,dał jakieś tam gratisy-ale to co straciłem jest juz NIEODZYSKALNE I BEZCENNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pozdrawiam Wszystkich-oprócz wymienionego w poście.
0

~~gość~~

• Grupa Goście

Napisano 06 kwiecień 2009 - 12:00 #38

Witam wszystkich
Strona damax.pl już działa, firma nie została zamknięta, właściciel wcale nie ma ciepło i ma się bardzo dobrze.
Pozdrowionka
0

~zadowolony klient~

• Grupa Goście

Napisano 06 kwiecień 2009 - 12:08 #39

Cześć
Ta firma pracowała dla moich 2 braci i dla mnie. Wszyscy jesteśmy bardzo zadowoleni z ich pracy i wszystkim ich polecam.
Nie widziałam nigdy tak dobrze zrobionych zdjęć i filmu.
Jeżeli ktoś chce mieć prawdziwą pamiątkę ze ślubu to tylko w tej firmie.
Pozdrawiam firmę DAMAX i bardzo dziękuję.
Jako jedyna na tym forum podpisuję się pod tym postem.
Monika Bartczak z Warszawy
0

~przyszły klient~

• Grupa Goście

Napisano 06 kwiecień 2009 - 12:16 #40

Pragnę poprzeć powyższą wypowiedź.
Ten Pan nagrywał u kilku moich znajomych, w tym roku będzie u mnie nagrywał.
Takich zdjęć i tylu zdjęć u nikogo w Ostrowi się nie otrzyma.
Co do filmu, to również nie widziałem jeszcze tak dobrej roboty.
Samo to, że u nich trzeba termin rezerwować rok wcześniej, to chyba o czymś świadczy.
Wszystkie posty na "nie" pisze chyba Ostrowska konkurencja z zazdrości i nie mają odwagi się podpisać.
Zapewniam wszystkich - to najlepsza firma w Ostrowi i nie tylko.
Ja również się podpisuję.
Rafał Brzostek
0

• (5 stron)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ostatnia »

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1