Tygodnik Ostrołęcki
 1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
foto-damax z Ostrowii Mazowieckiej, nierzetelna firma fotograficzna
~iga~
wpis 28.10.2008, 18:40:16
Wpis #1
Goście

Czy ktoś mógłby sie wypowiedziec na temat firmy fotograficznej damax?
Go to the top of the pageraport

+Quote Post
~Gość~
wpis 10.11.2008, 15:55:45
Wpis #2
Goście

Ja mogę się wypowiedzieć!
Są tak nieprofesjonalni, że aż mi się niedobrze robi. Od ponad dwoch miesiecy czekam na zdjęcia i guzik z tego! Nie odbierają telefonu, nie odpisują na meile a jesli juz odpiszą to zwodzą, ze wyslali przesylke i kłamią jak najęci!!!!!!!!!! Mają moje 550zl i nic tylko pisza jakie to mają opoznienia! Jestem bardzo niezadowolona!!!
Nie polecam!!!!!!!!!!!!!!!!

+Quote Post
~iga~
wpis 11.11.2008, 19:53:01
Wpis #3
Goście

CYTAT(Gość @ 10.11.2008, 15:55) *
Ja mogę się wypowiedzieć!
Są tak nieprofesjonalni, że aż mi się niedobrze robi. Od ponad dwoch miesiecy czekam na zdjęcia i guzik z tego! Nie odbierają telefonu, nie odpisują na meile a jesli juz odpiszą to zwodzą, ze wyslali przesylke i kłamią jak najęci!!!!!!!!!! Mają moje 550zl i nic tylko pisza jakie to mają opoznienia! Jestem bardzo niezadowolona!!!
Nie polecam!!!!!!!!!!!!!!!!

My juz czekamy ponad 3 miesiace i nas równiez zwodza,nie odbieraja telefonów,odpsuja czasem na meile i ciagle sciemniaja że wysyłaja płytke.Niemamy juz do nich siły!

+Quote Post
~Gość~
wpis 12.11.2008, 00:32:45
Wpis #4
Goście

3 miesiące?????????????????
Ja napisalam 2 dni temu do allegro ale nadal nie odpisali.
A najlepsze jest to, ze Damax drukuje zdjecia wszystkim tylko nie mi :-/ Zamowilam zdjecia 10 wrzesnia i nadal ich nie mam, a cala rzesza ludzi, ktora zamowila zdjecia pod koniec wrzesnia i w pazdzierniku juz dawno maja swoje przesylki! A kiedy kilka razy z rzędu zapytalam o to Damax to mi odpisali, ze najpierw realizują mniejsze zamowienia, bo moje by ich zupelnie zablokowalo !!!!!!!!!!!
A Ciebie iga czym zwodzą? Ze juz wyslali????????

+Quote Post
~iga~
wpis 12.11.2008, 12:35:51
Wpis #5
Goście

[quote name='Gość' date='12.11.2008, 00:32' post='6900']
3 miesiące?????????????????
Ja napisalam 2 dni temu do allegro ale nadal nie odpisali.
A najlepsze jest to, ze Damax drukuje zdjecia wszystkim tylko nie mi :-/ Zamowilam zdjecia 10 wrzesnia i nadal ich nie mam, a cala rzesza ludzi, ktora zamowila zdjecia pod koniec wrzesnia i w pazdzierniku juz dawno maja swoje przesylki! A kiedy kilka razy z rzędu zapytalam o to Damax to mi odpisali, ze najpierw realizują mniejsze zamowienia, bo moje by ich zupelnie zablokowalo !!!!!!!!!!!
A Ciebie iga czym zwodzą? Ze juz wyslali????????
[/quote
Pan D.W. jest tak obcykany w kręceniu,ze nigdy w zyciu nie spotkałam sie z takim krętaczem.
Firma ta została nam polecona,oczywiscie wszystko byłoby dobrze gdyby nie fakt ze na umowie niema wyznaczonego terminu odbioru zdjęc,płyt itd.Czyli w chwili obecnej zostalo nam czekać aż szanowny Pan W zechce wywiazać sie do końca ze swojej umowy,czyli czekamy na wielka łaske!
Absolutnie nie polecam tej nierzetelnej firmy!!!

+Quote Post
~Gość~
wpis 12.11.2008, 14:32:29
Wpis #6
Goście

:-((((((( Ja też mam ich już tak dość, że njachetniej bym się tam wybrala i powiedzial im co o nich mysle! A masz moze do nich numer telefonu?????? bo ja mama jakies dwa numery ale jden z nich jest nieaktywny a drugi wogole nie odbierają :-/

+Quote Post
~iga~
wpis 12.11.2008, 15:50:22
Wpis #7
Goście

CYTAT(Gość @ 12.11.2008, 14:32) *
:-((((((( Ja też mam ich już tak dość, że njachetniej bym się tam wybrala i powiedzial im co o nich mysle! A masz moze do nich numer telefonu?????? bo ja mama jakies dwa numery ale jden z nich jest nieaktywny a drugi wogole nie odbierają :-/

ja mam równiez te same dwa numery,ale nie warto sie trudzić,poniewaz jeden z tych numerów juz nie istnieje a tego drugiego wogóle nie odbieraja,po kilku sygnałach włancza sie poczta i tyle.
Spróbuj meila bo na meile raczej predzej czy póżniej odpisuje cwaniak jeden!

+Quote Post
~Gość~
wpis 13.11.2008, 08:49:23
Wpis #8
Goście

Piszę na tego meila i nic :--/ Napisalam z innego konta allegro i moment odpisal wiec prosty wniosek, ze mnie unika ;--/

+Quote Post
~matt~
wpis 17.11.2008, 13:43:21
Wpis #9
Goście

CYTAT(iga @ 12.11.2008, 12:35) *
Pan D.W. jest tak obcykany w kręceniu,ze nigdy w zyciu nie spotkałam sie z takim krętaczem.
Firma ta została nam polecona,oczywiscie wszystko byłoby dobrze gdyby nie fakt ze na umowie niema wyznaczonego terminu odbioru zdjęc,płyt itd.Czyli w chwili obecnej zostalo nam czekać aż szanowny Pan W zechce wywiazać sie do końca ze swojej umowy,czyli czekamy na wielka łaske!
Absolutnie nie polecam tej nierzetelnej firmy!!!

Ludzie, sami jesteście sobie winni. Kto podpisuje umowę, na której nie ma nic o terminie??? To teraz czekajcie sobie. A jeszcze mi powiedzcie, że płaci się z góry, albo zaliczkuje, to się w ogóle niczemu dziwić nie będę.
Uczciwość to piękna cecha, ale niestety nie każdy ją posiada. :/

+Quote Post
~Gość~
wpis 17.11.2008, 23:11:42
Wpis #10
Goście

Zamawiajac przez allegro nie podpiscujesz umowy. Ale zakończona aukcja w świetle prawa
jest umową cywilną pomiędzy Sprzedającym a Kupującym. W przypadku
naruszenia przez którąś ze stron warunków owej umowy osoba poszkodowana ma
prawo zgłoszenia sprawy do organów odpowiednich do rozpatrywania takich
skarg (sądy powszechne lub wcześniej policja).

Zresztą ja zadzwoniam na numer stacjonary i go przycisnelam! W 3 dni wyslala zdjecia!!! Oczywiscie przeszukalam pol intenetu za tym numerem ale udalo sie! Bylam w takiej desperacji, ze szukalam kogos z tej miejscowosci aby poszukal mi jego numeru w ksiazce telefoncznej! Facet byl niesamowicie zaskoczony !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Iga jego numer !!!!!!!!!! 029 746 86 55

+Quote Post
~iga~
wpis 19.11.2008, 16:07:41
Wpis #11
Goście

Dzięki bardzo!Napewno skorzystam z tego numeru.
Czyli juz wszysko masz załatwione z tym gościem?
Pozdrawiam!:-)

+Quote Post
~majkel~
wpis 22.11.2008, 14:21:55
Wpis #12
Goście

DNO, DNO I JESZCZE RAZ DNO!!!! ZDJECIA Z SESJI SLUBNEJ BEZNADZIEJNE!!!!! KOLES JEST TOTALNYM AMATOREM BEZ POMYSLOW I WYOBRAZNI!!!!!! DO TEGO JESZCZE FILM Z WESELA.... LEPSZEJ JAKOSCI MIALEM FILM NA KASECIE VHS OGLADANEJ 50 RAZY! NIE DOSC ZE KOLES NIE WIE CO TO BALANS BIELI TO JESZCZE CALY FILM MOCNO ZASZUMIONY!!!!!! NA KONIEC PRZYLACZAM SIE DO PRZEDMOWCOW... OSZUST I KRETACZ!!! NA WSZYSTKO CZEKALISMY PONAD 3 MIESIACE!!! KOLES POPROSTU SKUTECZNIE POTRAFI ZNISZCZYC LUDZIOM NAJPIEKNIEJSZE WSPOMNIENIA!!!!!!!!!!!

+Quote Post
~Iga~
wpis 23.11.2008, 10:52:25
Wpis #13
Goście

Ludzie!
Przestrzegam was przed ta pseudo-firmą-jeżeli to w ogóle można powiedzieć że jest to firma.(Tu bym się zastanawiała)
Po długich miesiącach dostaliśmy zdjęcia i płyty ale jest taka beznadzieja że szkoda gadać.
Mam nadzieje że będzie mniej takich ludzi jak Ja,którzy dadzą się nabrać temu oszustowi i najpierw dobrze sprawdza w środowisku co to za firma.
Pozdrawiam!!!
Iga

+Quote Post
~Gośc~
wpis 23.11.2008, 17:50:36
Wpis #14
Goście

no tak moze ja proponuje zalozyc im wspolnie sprawe w sadzie moze wtedy cos pomoze ,a jak nie moze pojedziemy do niego jakas zgraja wtedy moze sie opamieta ja wybieram sie do niego za dwa tygodnie a jak nie bedzie zdjec i filmow bedzie mi oddawal pieniadze

+Quote Post
~majkel~
wpis 25.11.2008, 18:04:19
Wpis #15
Goście

Niestety, wydaje mi sie, ze sprawa w sadzie byla by trudna do wygrania, bo tak jak wspomnial ~matt, na umowie nie ma terminu realizacji sad.gif i to tylko i wylacznie nasza wina, a co do jakosci, to raczej jest to sprawa plynna, aby to rozstrzygnac, trzeba by bylo oddac to wszystko jakiemus bieglemu sad.gif Najprostrzym sposobem jest opisywac tego fiu.. na wszystkich mozliwych forach i przestrzegac innych sad.gif
Niestety, nic tylko dac mu w morde :/

+Quote Post
~iga~
wpis 26.11.2008, 11:29:39
Wpis #16
Goście

CYTAT(majkel @ 25.11.2008, 18:04) *
Niestety, wydaje mi sie, ze sprawa w sadzie byla by trudna do wygrania, bo tak jak wspomnial ~matt, na umowie nie ma terminu realizacji sad.gif i to tylko i wylacznie nasza wina, a co do jakosci, to raczej jest to sprawa plynna, aby to rozstrzygnac, trzeba by bylo oddac to wszystko jakiemus bieglemu sad.gif Najprostrzym sposobem jest opisywac tego fiu.. na wszystkich mozliwych forach i przestrzegac innych sad.gif
Niestety, nic tylko dac mu w morde :/

Majkel tez Mi się wydaje że jeżeli chodzi o sprawę w sadzie to mamy małe szanse.
Więc zostaje nam ostrzegać innych przed tą (firmą krzak)

+Quote Post
~Gość~
wpis 29.11.2008, 15:06:02
Wpis #17
Goście

A ja mam pytanie, co znaczy taka ilość postów na kilkanaście lat Naszej pracy i to w dodatku od tych samych osób?
damax biggrin.gif

+Quote Post
~Gość~
wpis 29.11.2008, 15:20:59
Wpis #18
Goście

Jeżeli sesję w plenerze się przekłada na inny termin, bliżej nie określony, to nic dziwnego, że się długo czeka na coś czego nie ma.
A poza tym skoro Nas ktoś polecił, to temu Komuś nasza praca się podobała. Zawsze znajdzie się jakaś osoba, której trudno dogodzić, a nawet może i się nie da dogodzić.
damax

+Quote Post
~Gość~
wpis 29.11.2008, 15:25:22
Wpis #19
Goście

CYTAT(majkel @ 22.11.2008, 14:21) *
DNO, DNO I JESZCZE RAZ DNO!!!! ZDJECIA Z SESJI SLUBNEJ BEZNADZIEJNE!!!!! KOLES JEST TOTALNYM AMATOREM BEZ POMYSLOW I WYOBRAZNI!!!!!! DO TEGO JESZCZE FILM Z WESELA.... LEPSZEJ JAKOSCI MIALEM FILM NA KASECIE VHS OGLADANEJ 50 RAZY! NIE DOSC ZE KOLES NIE WIE CO TO BALANS BIELI TO JESZCZE CALY FILM MOCNO ZASZUMIONY!!!!!! NA KONIEC PRZYLACZAM SIE DO PRZEDMOWCOW... OSZUST I KRETACZ!!! NA WSZYSTKO CZEKALISMY PONAD 3 MIESIACE!!! KOLES POPROSTU SKUTECZNIE POTRAFI ZNISZCZYC LUDZIOM NAJPIEKNIEJSZE WSPOMNIENIA!!!!!!!!!!!

Jeżeli sesję w plenerze się przekłada na inny termin, bliżej nie określony, to nic dziwnego, że się długo czeka na coś czego nie ma.
A poza tym skoro Nas ktoś polecił, to temu Komuś nasza praca się podobała. Zawsze znajdzie się jakaś osoba, której trudno dogodzić, a nawet może i się nie da dogodzić. Poza tym jeżeli ktoś ogląda 50 razy ten sam film, to już można się domyślać kto to jest, napewno ma ten ktoś bujną wyobraźnię.
A na koniec - jak jest beznadziejna Para to i ze zdjęciami cudów się nie zrobi.
damax

+Quote Post
~Gość~
wpis 29.11.2008, 15:40:24
Wpis #20
Goście

Na koniec jeszcze dodam. Czemu nikt z wyżej piszących nie potrafi się podpisać pod tym co napisał, choćby loginem z Allegro?
Czy to tylko nieśmiałość?
damax

+Quote Post

1 2 3 > » 
Fast ReplyReply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 12.03.2010 - 16:56

Portal www.to.com.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii zamieszczanych przez internautów. Więcej informacji w regulaminie forum.

Media Regionalne sp. z o. o. zastrzega, że dalsze rozpowszechnianie materiałów opublikowanych w portalu www.to.com.pl jest zabronione bez zachowania warunków korzystania z treści. Podstawa prawna: art. 25 ust. 1 pkt 1 b ustawy z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych.

Wszelkie prawa zastrzeżone. Media Regionalne sp. z o.o. w Warszawie. 2001-2009.

Skin designed by H-Designer, Copyright 2007, All rights reserved. www.H-Designer.com