Jezusie, ale żenada kartoflano-buraczana, a dziennikarz cieszy się jak dziecko, że tak pięknie i swojsko, a co w zamian? Może jakaś inna opcja do zaproponowania istnieje? Pewnie nie, tylko Umpa-umpa umpaja publisię, a publisia, a jakże klaszcza i podryguje - raz dokoła, raz dokoła...
Strona 1 z 1
Fani disco polo nie zawiedli. Bawiło się ich tysiące! Obejrzyj zdjęcia i film :: zobacz komentowany artykuł
Napisano 23 czerwiec 2009 - 11:48 #5
Do kolegi Frodo....
Twoje podejście jest bardzo niesprawiedliwe myślisz, że jeśli Tobie się coś nie podoba to już nikt bawić się nie może?, że jedyna słuszna muzyka to taka jaką Ty słuchasz? Bardzo nacjonalistyczne podejście.
Ja też nie przepadam za taką muzyką ale nie przeszkadza mi, że inni się dobrze bawią. Kilka tysięcy ludzi też dobrze się bawiło a o to chyba tu chodzi - prawda?
Twoje podejście jest bardzo niesprawiedliwe myślisz, że jeśli Tobie się coś nie podoba to już nikt bawić się nie może?, że jedyna słuszna muzyka to taka jaką Ty słuchasz? Bardzo nacjonalistyczne podejście.
Ja też nie przepadam za taką muzyką ale nie przeszkadza mi, że inni się dobrze bawią. Kilka tysięcy ludzi też dobrze się bawiło a o to chyba tu chodzi - prawda?
Strona 1 z 1

Użytkownicy
Pomoc
Napisz nowy temat
Dodaj odpowiedź
Do góry
Raportuj
Odpowiedz