Skocz do zawartości

• (4 stron)
  • +
  • « Pierwsza
  • 2
  • 3
  • 4

Dzieci mają ciasno :: zobacz komentowany artykuł

~mama~

• Grupa Goście

Napisano 26 listopad 2008 - 00:58 #61

Wyświetl postUżytkownik mama dnia 25.11.2008, 21:55 napisał

nie musi się pani pytać pani dyrektor odpowiem pani na to pytanie.Pani dziecko będzie właśnie w tej małej salce,ponieważ nie będzie dzieckiem całodziennym i niestety nie będzie miało tego zaszczytu chodzić do przedszkola głównego tak jak moje dziecko też jest pięcio godzinne.Jeżeli rodzice teraz nic nie zrobią to będzie nadal tak samo chyba, że w przyszłym roku trafi pani Dyrektor na bardziej odważnych rodziców którzy nie będą się bali walczyć o dobro dziecka.

w tej małej sali jest ośmioro dzieci całodziennych i dziewięcioro 5-godzinnych .A co rodzice mogą zrobić ?Pani dyrektor problemu nie widzi tylko rodzice sobie coś wydumali i nie przyszli z tym do niej .Przecież dzieci chorują i nie przychodzą codziennie.
0

~mama~

• Grupa Goście

Napisano 26 listopad 2008 - 08:44 #62

spróbować porozmawiać poprosią panią dyrektor o spotkanie.
0

Użytkownik nie jest zalogowany   Fallenangelv 

• Swojak
  • PipPipPipPip
  • Grupa Użytkownicy zarejestrowani
  • Postów 2248
  • Rejestracja 12-październik 08

Napisano 26 listopad 2008 - 10:21 #63

Zamiast wpisywać nowe komentarze na ten temat nie lepiej by było porozmawiać z dyrektorem i polubownie załatwić sprawę.
No ale musi się znależć taka osoba(osoby)która będzie chciała coś w tym temacie zrobiRośnie liczba komentarzy ale działań chyba jak na razie żadnych.Ludzie przecież jesteście dorośli i możecie coś załatwić ,porozmawiaćz dyrektorem.Nie jesteście małe dzieci.
Nie ten, kto z Tobą tańczy,nie ten, kto się z Tobą śmieje,lecz ten, kto z Tobą płacze jest Twoim Przyjacielem.
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 28 listopad 2008 - 07:40 #64

no tak, Rada Rodziców boi się umówić na spotkanie z panią Dyrektor...
0

~~gość~~

• Grupa Goście

Napisano 28 listopad 2008 - 08:49 #65

Spotkanie z panią dyrektor nic wam nie da ,to nie jest prywatne przedszkole .Trzeba na spotkanie zaprosić organy sprawujące władzę nad przedszkolem tj Urząd miasta ,czy pan Prezydent.
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 01 grudzień 2008 - 12:12 #66

Jak to nic nie da ?
Przeciez to Pani Dyrektor ustala jakie dzieci do której sali a nie Pan Prezydent.
0

~~gość~~

• Grupa Goście

Napisano 03 grudzień 2008 - 20:23 #67

[quote name='Fallenangelv' date='26.11.2008, 10:21' post='7632']
Zamiast wpisywać nowe komentarze na ten temat nie lepiej by było porozmawiać z dyrektorem i polubownie załatwić sprawę.
No ale musi się znależć taka osoba(osoby)która będzie chciała coś w tym temacie zrobiRośnie liczba komentarzy ale działań chyba jak na razie żadnych.Ludzie przecież jesteście dorośli i możecie coś załatwić ,porozmawiaćz dyrektorem.Nie jesteście małe dzieci.
[/quo
z naszą Panią dyrektor wszystko można załatwić trzeba tylko chcieć .Więcej odwagi i wiary drodzy rodzice
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 08 grudzień 2008 - 19:34 #68

UWAGA, POŚWIĘTACH PLANOWANE JEST SPOTKANIE Z PANIĄ DYREKTOR.
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 08 grudzień 2008 - 22:42 #69

Wyświetl postUżytkownik Gość dnia 8.12.2008, 19:34 napisał

UWAGA, POŚWIĘTACH PLANOWANE JEST SPOTKANIE Z PANIĄ DYREKTOR.

wiadomo już po których świętach?Bożego narodzenia czy Wielkanocy? proszę pisać :)
0

~emotikon~

• Grupa Goście

Napisano 14 grudzień 2008 - 20:16 #70

dziwne żeczy czyta się na tym forum. Rodzice boją sie Pani Dyrektor to niepoważne , i w takim gronie mają się czuć bezpiecznie dzieci? Przecież jeśli nie ma współpracy między rodzicami a dyrektorem to nic z tego nie będzie. Ja jestem zadowolona i moje dziecko też z prywatnego przedszkola na targowej i pani dyrektor rozmawia z rodzicami i traktuje rodziców jak współtwórców tego miejsca, liczy sie z ich zdaniem. acha i wcale nie trzeba płacić tak dużo w porównaniu z tym jaką opiekę tam oferują....Bardzo mi przykro że tak żle jest u was.
0

~emotikon~

• Grupa Goście

Napisano 14 grudzień 2008 - 20:17 #71

dziwne żeczy czyta się na tym forum. Rodzice boją sie Pani Dyrektor to niepoważne , i w takim gronie mają się czuć bezpiecznie dzieci? Przecież jeśli nie ma współpracy między rodzicami a dyrektorem to nic z tego nie będzie. Ja jestem zadowolona i moje dziecko też z prywatnego przedszkola na targowej i pani dyrektor rozmawia z rodzicami i traktuje rodziców jak współtwórców tego miejsca, liczy sie z ich zdaniem. acha i wcale nie trzeba płacić tak dużo w porównaniu z tym jaką opiekę tam oferują....Bardzo mi przykro że tak żle jest u was.
0

• (4 stron)
  • +
  • « Pierwsza
  • 2
  • 3
  • 4

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych