Skocz do zawartości

• (13 stron)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ostatnia »

dywany w szelkowie? śmiechy czy gorzka prawda...

Użytkownik nie jest zalogowany   mieszkoanka gminy szelków 

• Nowy
  • Pip
  • Grupa Użytkownicy zarejestrowani
  • Postów 2
  • Rejestracja 05-luty 09

Napisano 05 luty 2009 - 14:54 #1

Witam wszystkich mieszkańców Naszej wspaniałej Gminy na czele z Panem Wójtem. Chcę sie z wami podzielić z Wami drodzy mieszkańcy pewną wiadomością, a raczej problemem. Czy słyszeliści o wielkich aspiracjach przyszłego psełdo wojta Pana przewodniczącego Rady Gminy Jana Żółkowskiego? Na balu organizowanym przez Starostwo ten nikczenny człowieczek zapowiedział ze pierwszą rzecza jaka zrobi gdy zostanie Wójtem za dwa lata, to bedzie położenie dywanów w gabinecie. Ludzie czy czy Nasze społeczeństwo upadło juz tak nisko zeby rzadził Nami taki człowiek, bez honoru, poczucia godności i odrobiny człowieczeństwa? Czy naprawdę tego chcemy? Czy nie stać Nas na nic wiecej? Bo tego człowieka napewno nie. Ja myślę i mam nadzieję ze tak. Szanowny Panie Wójcie, Czesiu Nasz kochany czy Tego sprzedawczyka chcesz na Swojego nastepce? Ludzie wypowiadajcie sie na ten temat, dodawajcie Swoje opinie.
Za sprzedawczyka opałek na wójta!!!!! Tak można podsumowac to wszystko
0

~SZELKOWIAK~

• Grupa Goście

Napisano 05 luty 2009 - 15:12 #2

Wyświetl postUżytkownik mieszkoanka gminy szelków dnia 5.02.2009, 14:54 napisał

Witam wszystkich mieszkańców Naszej wspaniałej Gminy na czele z Panem Wójtem. Chcę sie z wami podzielić z Wami drodzy mieszkańcy pewną wiadomością, a raczej problemem. Czy słyszeliści o wielkich aspiracjach przyszłego psełdo wojta Pana przewodniczącego Rady Gminy Jana Żółkowskiego? Na balu organizowanym przez Starostwo ten nikczenny człowieczek zapowiedział ze pierwszą rzecza jaka zrobi gdy zostanie Wójtem za dwa lata, to bedzie położenie dywanów w gabinecie. Ludzie czy czy Nasze społeczeństwo upadło juz tak nisko zeby rzadził Nami taki człowiek, bez honoru, poczucia godności i odrobiny człowieczeństwa? Czy naprawdę tego chcemy? Czy nie stać Nas na nic wiecej? Bo tego człowieka napewno nie. Ja myślę i mam nadzieję ze tak. Szanowny Panie Wójcie, Czesiu Nasz kochany czy Tego sprzedawczyka chcesz na Swojego nastepce? Ludzie wypowiadajcie sie na ten temat, dodawajcie Swoje opinie.

Nie przejmój się tak bardzo,on będzie widział fotel wójta jak świnia niebo.
0

~SZELKOWIAK~

• Grupa Goście

Napisano 05 luty 2009 - 15:12 #3

Wyświetl postUżytkownik mieszkoanka gminy szelków dnia 5.02.2009, 14:54 napisał

Nie przejmój się tak bardzo,on będzie widział fotel wójta jak świnia niebo.
0

Użytkownik nie jest zalogowany   mieszkoanka gminy szelków 

• Nowy
  • Pip
  • Postów 2
  • Rejestracja 05-luty 09

Napisano 05 luty 2009 - 15:34 #4

wiem jak ten Pan wygrywa wybory na radnego (zdobywa głosy stawiajac trunki te dolnej półki wielu osobom) Kazdy kto go zna wie jaki jest. I obawiam się ze moze wygrac:(
A przecież mamy wspaniałego człowieka. Panie sekretarzu niech pan szybko wraca do zdrowia. Trzymam za Pana kciuki
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 05 luty 2009 - 20:13 #5

kto jest waszym pomysłowym przewodniczącym rady?
0

Użytkownik nie jest zalogowany   mieszkańec gminy szelków 

• Nowy
  • Pip
  • Postów 2
  • Rejestracja 05-luty 09

Napisano 05 luty 2009 - 20:14 #6

To sie porąbało na tym świecie. Ten gamoń wójtem. Idz opałki robić a nie władza Cio w głowie
0

Użytkownik nie jest zalogowany   mieszkańec gminy szelków 

• Nowy
  • Pip
  • Postów 2
  • Rejestracja 05-luty 09

Napisano 05 luty 2009 - 20:16 #7

Pan Żólkowski. Najwieksza zaraza Naszej gminy
0

~gosc~

• Grupa Goście

Napisano 05 luty 2009 - 20:19 #8

od koryta trudno odsadzic
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 05 luty 2009 - 20:35 #9

Wyświetl postUżytkownik mieszkańec gminy szelków dnia 5.02.2009, 20:16 napisał

Pan Żólkowski. Najwieksza zaraza Naszej gminy

o kurde, to faktycznie tragedia!!!
Może jakoś można temu przeszkodzić?
0

~mikołaj~

• Grupa Goście

Napisano 05 luty 2009 - 20:57 #10

Dajta spokój, ten Ziółek to zielony jak ziółko.
0

~kosmatka~

• Grupa Goście

Napisano 06 luty 2009 - 08:56 #11

Żółek Ty wracaj skad przyszedles.
0

~Mieszkaniec gm. Szelków~

• Grupa Goście

Napisano 06 luty 2009 - 11:21 #12

Na razie mamy wspaniałego wójta i może niech pan Milewski sam zadecyduje czy będzie kandydował czy Nie. Jeżeli będzie kandydował ma u mnie głos jeżeli podejmie drugą decyzję to na fotelu wójta widzę tylko jedną osobę, Krzysztofa Kacprzyckiego sekretarza gminy Szelków.
0

~SZELKOWIAK~

• Grupa Goście

Napisano 06 luty 2009 - 11:29 #13

Wyświetl postUżytkownik Mieszkaniec gm. Szelków dnia 6.02.2009, 11:21 napisał

Na razie mamy wspaniałego wójta i może niech pan Milewski sam zadecyduje czy będzie kandydował czy Nie. Jeżeli będzie kandydował ma u mnie głos jeżeli podejmie drugą decyzję to na fotelu wójta widzę tylko jedną osobę, Krzysztofa Kacprzyckiego sekretarza gminy Szelków.

0

~SZELKOWIAK~

• Grupa Goście

Napisano 06 luty 2009 - 11:33 #14

Nie przesadzaj z tą wspaniałością wójta,może raczej należy wspomniec o tyranii,zresztą przy ołtarzu
przysięgał,że to ostatnia jego kadencja,więc niech idzie na zasłużoną emeryturę w zdrowiu i z Bogiem.
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 06 luty 2009 - 11:34 #15

Jest tylko małe "ale". Wybory. Sądzę że wójtem będzie ten którego wybierzemy a nie namaszczony przez kogokolwiek . Wygra Milewski- dobrze, wygra Ziółkowski- drugie dobrze, wygra ktoś inny też nie będziemy płakać.Więc przepraszam że mącę ci nastrój ale żyjemy, niestety lub stety, w demokracji.
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 06 luty 2009 - 12:03 #16

Panowie i Panie wybory są z dwa lata do tego czasu może się dużo zmienić .Ale to ciekawe kogo byście widzieli na fotelu wójta
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 06 luty 2009 - 12:08 #17

Wyświetl postUżytkownik Gość dnia 6.02.2009, 12:03 napisał

Panowie i Panie wybory są z dwa lata do tego czasu może się dużo zmienić .Ale to ciekawe kogo byście widzieli na fotelu wójta

Niecałe dwa lata. Ajeśli chodzi o wójta? Milewski może zostać, dopieprza podatki na full na ale wiemy czego po nim oczekiwać, a po takim Ziólku? Kto to wie. A tak w ogóle, komu przyszedł do głowy Ziólek jako kandtdat? A może Chrzan chce porządzić?
0

~lena~

• Grupa Goście

Napisano 06 luty 2009 - 12:09 #18

Ale zanjąc pana Zólkowskiego to On w znacznym stopniu pomoże tej demokracji. Milewskiego szanuje za to jakim jest człowekiem. Każdy ma do Niego cos, ale powiedzmy sobie szczerze duzo zrobil dla Naszej Gminy. A jeszcze wodociag, hala sportowa. Panie Wocie mam nadzieje ze uda sie Panu to zrobic Z podatkami faktycznie bardzo pan przesadzil. licze w nastepnym roku Pan przystopuje. jesli Pan nie bedzie kandytowal to najpeszym kandydatem jest Pan sekretarz. I to jego powinien Pan szykowac na swoje stanowisko. a nie przewodniczącego.
0

~gosc~

• Grupa Goście

Napisano 06 luty 2009 - 12:14 #19

2 lata duzo? ja bym powiedzial ze raczej mało. Wiarze ze cos sie zmieni. A propo podatków nie wiem czy wiecie ale to przewodniczacy zaproponowal takie podatki...
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 06 luty 2009 - 12:24 #20

Wyświetl postUżytkownik gosc dnia 6.02.2009, 12:14 napisał

2 lata duzo? ja bym powiedzial ze raczej mało. Wiarze ze cos sie zmieni. A propo podatków nie wiem czy wiecie ale to przewodniczacy zaproponowal takie podatki...

I taka ciekawostka. Nie wiem czy zauważyliście ale byli funkcjonariusze mają straszny pociąg do władzy. W Makowie był Zega,Ciak, teraz kolejny w Makowie chce wskoczyć na stołek, w Szelkowie także. I dlatego jestem zdecydowanie "za" za podniesieniem wieku emerytalnego dla mundurowych.
0

• (13 stron)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ostatnia »

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych