Tygodnik Ostrołęcki
 1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
dywany w szelkowie?, śmiechy czy gorzka prawda...
mieszkoanka gmin...
wpis 5.02.2009, 14:54:26
Wpis #1
Nowy
*
Grupa: Użytkownicy zarejestrowani
Wpisów: 2
Nr użytkownika: 244

Witam wszystkich mieszkańców Naszej wspaniałej Gminy na czele z Panem Wójtem. Chcę sie z wami podzielić z Wami drodzy mieszkańcy pewną wiadomością, a raczej problemem. Czy słyszeliści o wielkich aspiracjach przyszłego psełdo wojta Pana przewodniczącego Rady Gminy Jana Żółkowskiego? Na balu organizowanym przez Starostwo ten nikczenny człowieczek zapowiedział ze pierwszą rzecza jaka zrobi gdy zostanie Wójtem za dwa lata, to bedzie położenie dywanów w gabinecie. Ludzie czy czy Nasze społeczeństwo upadło juz tak nisko zeby rzadził Nami taki człowiek, bez honoru, poczucia godności i odrobiny człowieczeństwa? Czy naprawdę tego chcemy? Czy nie stać Nas na nic wiecej? Bo tego człowieka napewno nie. Ja myślę i mam nadzieję ze tak. Szanowny Panie Wójcie, Czesiu Nasz kochany czy Tego sprzedawczyka chcesz na Swojego nastepce? Ludzie wypowiadajcie sie na ten temat, dodawajcie Swoje opinie.
Za sprzedawczyka opałek na wójta!!!!! Tak można podsumowac to wszystko
Go to the top of the pageraport

+Quote Post
~SZELKOWIAK~
wpis 5.02.2009, 15:12:23
Wpis #2
Goście

CYTAT(mieszkoanka gminy szelków @ 5.02.2009, 14:54) *
Witam wszystkich mieszkańców Naszej wspaniałej Gminy na czele z Panem Wójtem. Chcę sie z wami podzielić z Wami drodzy mieszkańcy pewną wiadomością, a raczej problemem. Czy słyszeliści o wielkich aspiracjach przyszłego psełdo wojta Pana przewodniczącego Rady Gminy Jana Żółkowskiego? Na balu organizowanym przez Starostwo ten nikczenny człowieczek zapowiedział ze pierwszą rzecza jaka zrobi gdy zostanie Wójtem za dwa lata, to bedzie położenie dywanów w gabinecie. Ludzie czy czy Nasze społeczeństwo upadło juz tak nisko zeby rzadził Nami taki człowiek, bez honoru, poczucia godności i odrobiny człowieczeństwa? Czy naprawdę tego chcemy? Czy nie stać Nas na nic wiecej? Bo tego człowieka napewno nie. Ja myślę i mam nadzieję ze tak. Szanowny Panie Wójcie, Czesiu Nasz kochany czy Tego sprzedawczyka chcesz na Swojego nastepce? Ludzie wypowiadajcie sie na ten temat, dodawajcie Swoje opinie.

Nie przejmój się tak bardzo,on będzie widział fotel wójta jak świnia niebo.

+Quote Post
~SZELKOWIAK~
wpis 5.02.2009, 15:12:53
Wpis #3
Goście

CYTAT(mieszkoanka gminy szelków @ 5.02.2009, 14:54) *

Nie przejmój się tak bardzo,on będzie widział fotel wójta jak świnia niebo.

+Quote Post
mieszkoanka gmin...
wpis 5.02.2009, 15:34:34
Wpis #4
Nowy
*
Nr użytkownika: 244

wiem jak ten Pan wygrywa wybory na radnego (zdobywa głosy stawiajac trunki te dolnej półki wielu osobom) Kazdy kto go zna wie jaki jest. I obawiam się ze moze wygrac:(
A przecież mamy wspaniałego człowieka. Panie sekretarzu niech pan szybko wraca do zdrowia. Trzymam za Pana kciuki

+Quote Post
~Gość~
wpis 5.02.2009, 20:13:58
Wpis #5
Goście

kto jest waszym pomysłowym przewodniczącym rady?

+Quote Post
mieszkańec gminy...
wpis 5.02.2009, 20:14:54
Wpis #6
Nowy
*
Nr użytkownika: 245

To sie porąbało na tym świecie. Ten gamoń wójtem. Idz opałki robić a nie władza Cio w głowie

+Quote Post
mieszkańec gminy...
wpis 5.02.2009, 20:16:29
Wpis #7
Nowy
*
Nr użytkownika: 245

Pan Żólkowski. Najwieksza zaraza Naszej gminy

+Quote Post
~gosc~
wpis 5.02.2009, 20:19:08
Wpis #8
Goście

od koryta trudno odsadzic

+Quote Post
~Gość~
wpis 5.02.2009, 20:35:05
Wpis #9
Goście

CYTAT(mieszkańec gminy szelków @ 5.02.2009, 20:16) *
Pan Żólkowski. Najwieksza zaraza Naszej gminy

o kurde, to faktycznie tragedia!!!
Może jakoś można temu przeszkodzić?

+Quote Post
~mikołaj~
wpis 5.02.2009, 20:57:16
Wpis #10
Goście

Dajta spokój, ten Ziółek to zielony jak ziółko.

+Quote Post
~kosmatka~
wpis 6.02.2009, 08:56:41
Wpis #11
Goście

Żółek Ty wracaj skad przyszedles.

+Quote Post
~Mieszkaniec gm. Szelków~
wpis 6.02.2009, 11:21:43
Wpis #12
Goście

Na razie mamy wspaniałego wójta i może niech pan Milewski sam zadecyduje czy będzie kandydował czy Nie. Jeżeli będzie kandydował ma u mnie głos jeżeli podejmie drugą decyzję to na fotelu wójta widzę tylko jedną osobę, Krzysztofa Kacprzyckiego sekretarza gminy Szelków.

+Quote Post
~SZELKOWIAK~
wpis 6.02.2009, 11:29:19
Wpis #13
Goście

CYTAT(Mieszkaniec gm. Szelków @ 6.02.2009, 11:21) *
Na razie mamy wspaniałego wójta i może niech pan Milewski sam zadecyduje czy będzie kandydował czy Nie. Jeżeli będzie kandydował ma u mnie głos jeżeli podejmie drugą decyzję to na fotelu wójta widzę tylko jedną osobę, Krzysztofa Kacprzyckiego sekretarza gminy Szelków.

+Quote Post
~SZELKOWIAK~
wpis 6.02.2009, 11:33:56
Wpis #14
Goście

Nie przesadzaj z tą wspaniałością wójta,może raczej należy wspomniec o tyranii,zresztą przy ołtarzu
przysięgał,że to ostatnia jego kadencja,więc niech idzie na zasłużoną emeryturę w zdrowiu i z Bogiem.

+Quote Post
~Gość~
wpis 6.02.2009, 11:34:00
Wpis #15
Goście

Jest tylko małe "ale". Wybory. Sądzę że wójtem będzie ten którego wybierzemy a nie namaszczony przez kogokolwiek . Wygra Milewski- dobrze, wygra Ziółkowski- drugie dobrze, wygra ktoś inny też nie będziemy płakać.Więc przepraszam że mącę ci nastrój ale żyjemy, niestety lub stety, w demokracji.

+Quote Post
~Gość~
wpis 6.02.2009, 12:03:35
Wpis #16
Goście

Panowie i Panie wybory są z dwa lata do tego czasu może się dużo zmienić .Ale to ciekawe kogo byście widzieli na fotelu wójta

+Quote Post
~Gość~
wpis 6.02.2009, 12:08:26
Wpis #17
Goście

CYTAT(Gość @ 6.02.2009, 12:03) *
Panowie i Panie wybory są z dwa lata do tego czasu może się dużo zmienić .Ale to ciekawe kogo byście widzieli na fotelu wójta

Niecałe dwa lata. Ajeśli chodzi o wójta? Milewski może zostać, dopieprza podatki na full na ale wiemy czego po nim oczekiwać, a po takim Ziólku? Kto to wie. A tak w ogóle, komu przyszedł do głowy Ziólek jako kandtdat? A może Chrzan chce porządzić?

+Quote Post
~lena~
wpis 6.02.2009, 12:09:41
Wpis #18
Goście

Ale zanjąc pana Zólkowskiego to On w znacznym stopniu pomoże tej demokracji. Milewskiego szanuje za to jakim jest człowekiem. Każdy ma do Niego cos, ale powiedzmy sobie szczerze duzo zrobil dla Naszej Gminy. A jeszcze wodociag, hala sportowa. Panie Wocie mam nadzieje ze uda sie Panu to zrobic Z podatkami faktycznie bardzo pan przesadzil. licze w nastepnym roku Pan przystopuje. jesli Pan nie bedzie kandytowal to najpeszym kandydatem jest Pan sekretarz. I to jego powinien Pan szykowac na swoje stanowisko. a nie przewodniczącego.

+Quote Post
~gosc~
wpis 6.02.2009, 12:14:54
Wpis #19
Goście

2 lata duzo? ja bym powiedzial ze raczej mało. Wiarze ze cos sie zmieni. A propo podatków nie wiem czy wiecie ale to przewodniczacy zaproponowal takie podatki...

+Quote Post
~Gość~
wpis 6.02.2009, 12:24:19
Wpis #20
Goście

CYTAT(gosc @ 6.02.2009, 12:14) *
2 lata duzo? ja bym powiedzial ze raczej mało. Wiarze ze cos sie zmieni. A propo podatków nie wiem czy wiecie ale to przewodniczacy zaproponowal takie podatki...

I taka ciekawostka. Nie wiem czy zauważyliście ale byli funkcjonariusze mają straszny pociąg do władzy. W Makowie był Zega,Ciak, teraz kolejny w Makowie chce wskoczyć na stołek, w Szelkowie także. I dlatego jestem zdecydowanie "za" za podniesieniem wieku emerytalnego dla mundurowych.

+Quote Post

1 2 3 > » 
Fast ReplyReply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 15.03.2010 - 08:07

Portal www.to.com.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii zamieszczanych przez internautów. Więcej informacji w regulaminie forum.

Media Regionalne sp. z o. o. zastrzega, że dalsze rozpowszechnianie materiałów opublikowanych w portalu www.to.com.pl jest zabronione bez zachowania warunków korzystania z treści. Podstawa prawna: art. 25 ust. 1 pkt 1 b ustawy z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych.

Wszelkie prawa zastrzeżone. Media Regionalne sp. z o.o. w Warszawie. 2001-2009.

Skin designed by H-Designer, Copyright 2007, All rights reserved. www.H-Designer.com