doradźcie mi, szwagierka
|
![]() ![]() |
doradźcie mi, szwagierka
|
| ~drwal~ |
15.05.2009, 21:20:10
Wpis
|
|
Goście |
ożeniłem się parę lat temu i jakoś to było niedawno podczas jednej imprezy poszedłem do łóżka z szwagierką to był spontan i nic by się nie działo gdyby ona nie zwierzyła się kolejnej szwagierce która teraz przystawia się do mnie strasznie a ponieważ B jest bardzo sexi to nie wiem jak długo dam radę jej unikać . wiem że jak tak dalej pójdzie to może wszystko się wydać doradzajcie jak możecie . a może B to przeczyta i da spokój. pozdrawia Was Agatowiczów DRWAL
|
|
|
|
15.05.2009, 22:00:20
Wpis
|
|
Bywalec![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownicy zarejestrowani Wpisów: 55 Dołączył: 5.02.2009 Nr użytkownika: 246 |
Ja to ja mawiam - chłopy to jednak głupie są...
Drogi drwalu! A dużo Ty jeszcze tych szwagierek masz? (Miejmy nadzieję, że nie bo w przeciwnym razie biedna ta Twoja żona...) Drwalu, pomyśl sobie jakbyś się poczuł, gdybyś się dowiedział, że oto Twoja ukochana żonka skacze sobie z kwiatka na kwiatek a raczej od łóżka do łóżka Twoich szwagrów. Przyjemnie? Lepiej więc nie zadawaj takich pytań i dajże już spokój z tego typu przemyśleniami! Zajmij się lepiej biedną żoną... |
|
|
|
15.05.2009, 22:02:08
Wpis
|
|
Bywalec![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownicy zarejestrowani Wpisów: 55 Dołączył: 5.02.2009 Nr użytkownika: 246 |
Ja to ja mawiam - chłopy to jednak głupie są...
Drogi drwalu! A dużo Ty jeszcze tych szwagierek masz? (Miejmy nadzieję, że nie bo w przeciwnym razie biedna ta Twoja żona...) Drwalu, pomyśl sobie jakbyś się poczuł, gdybyś się dowiedział, że oto Twoja ukochana żonka skacze sobie z kwiatka na kwiatek a raczej od łóżka do łóżka Twoich szwagrów. Przyjemnie? Lepiej więc nie zadawaj takich pytań i dajże już spokój z tego typu przemyśleniami! Zajmij się lepiej biedną żoną... |
|
|
|
15.05.2009, 22:04:57
Wpis
|
|
Przepraszm, nie wiem dlaczego poprzednia wiadomość "poszła" aż 2 razy...
|
|
|
|
| ~Gość~ |
16.05.2009, 02:15:59
Wpis
|
|
Goście |
ożeniłem się parę lat temu i jakoś to było niedawno podczas jednej imprezy poszedłem do łóżka z szwagierką to był spontan i nic by się nie działo gdyby ona nie zwierzyła się kolejnej szwagierce która teraz przystawia się do mnie strasznie a ponieważ B jest bardzo sexi to nie wiem jak długo dam radę jej unikać . wiem że jak tak dalej pójdzie to może wszystko się wydać doradzajcie jak możecie . a może B to przeczyta i da spokój. pozdrawia Was Agatowiczów DRWAL Nie przejmoj sie tym zbytnio taki jest juz ten swiat kazdy chce sie troche zabawic ,wazne ze wszystko zostaje w rodzinie. |
|
|
|
| ~Poker Face~ |
16.05.2009, 09:16:03
Wpis
|
|
Goście |
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 17.03.2010 - 20:38 |
Portal www.to.com.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii zamieszczanych przez internautów. Więcej informacji w regulaminie forum.
Media Regionalne sp. z o. o. zastrzega, że dalsze rozpowszechnianie materiałów opublikowanych w portalu www.to.com.pl jest zabronione bez zachowania warunków korzystania z treści. Podstawa prawna: art. 25 ust. 1 pkt 1 b ustawy z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych.
Wszelkie prawa zastrzeżone. Media Regionalne sp. z o.o. w Warszawie. 2001-2009.