co robic?
|
![]() ![]() |
co robic?
|
| ~Dorcia~ |
19.03.2008, 22:10:54
Wpis
|
|
Goście |
Droga Agato
Mój problem polega na tym ze spotykam sie z moim chłopakiem od ponad roku jest wspaniały, przystojny i wszystko co naj... Tylko jest z nim problem, a mianowicie: mam 20 lat i chciała juz bym no wiesz... A on chodż jest odemnie starszy w ogóle sie do tego nie garnie. Wiele razy próbowałam z nim o tym rozmawiać ale on zaraz zmienia temat. Najchętniej to ciągle trzymał by mnie za ręke i całowal i najlepiej w czoło. Co robic |
|
|
|
1.04.2008, 17:47:09
Wpis
|
|
Nowy![]() Grupa: Użytkownicy zarejestrowani Wpisów: 15 Dołączył: 19.03.2008 Skąd: pow. makowski Nr użytkownika: 119 |
może poprostu jest prawiczkiem i sie boi... ale nie przestawaj próbować rozmowy z nim a jak będzie chciał zmienic tamat to powiedz żebyci nie przeszkadzał jak ty mówisz, i żeby cie wysłuchał najpierw a dopiero gadał...
|
|
|
|
| ~CZARNA~ |
20.10.2008, 19:57:44
Wpis
|
|
Goście |
No rok to sporo....tez mi się wydaję że po prostu się boi... Także na spokojnie musisz z nim pogadać.A jeśli nawet rozmowa go krępuje i nie da Ci dokończyć zawsze możesz mu o tym napisać
|
|
|
|
| ~Gość~ |
21.10.2008, 06:59:04
Wpis
|
|
Goście |
Droga Agato Mój problem polega na tym ze spotykam sie z moim chłopakiem od ponad roku jest wspaniały, przystojny i wszystko co naj... Tylko jest z nim problem, a mianowicie: mam 20 lat i chciała juz bym no wiesz... A on chodż jest odemnie starszy w ogóle sie do tego nie garnie. Wiele razy próbowałam z nim o tym rozmawiać ale on zaraz zmienia temat. Najchętniej to ciągle trzymał by mnie za ręke i całowal i najlepiej w czoło. Co robic sprwaw jest prosta weź sprawy w swoje ręce i do dzieła . wtedy nie będzie miał wyjścia i też podejmie działania. no i w końcu się doczekasz |
|
|
|
29.10.2008, 19:23:02
Wpis
|
|
![]() Swojak ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownicy zarejestrowani Wpisów: 1363 Dołączył: 12.10.2008 Skąd: Niebo Nr użytkownika: 182 |
sprwaw jest prosta weź sprawy w swoje ręce i do dzieła . wtedy nie będzie miał wyjścia i też podejmie działania. no i w końcu się doczekasz Mam też takie samo zdanie weż sprawy w swoje ręce............. -------------------- Herbata od mieszania łyżką nie zrobi się słodsza,ale samym mieszaniem można odwrócić uwagę że cukru niema.
|
|
|
|
| ~księzniczka;D~ |
26.02.2009, 16:56:40
Wpis
|
|
Goście |
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 15.03.2010 - 18:36 |
Portal www.to.com.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii zamieszczanych przez internautów. Więcej informacji w regulaminie forum.
Media Regionalne sp. z o. o. zastrzega, że dalsze rozpowszechnianie materiałów opublikowanych w portalu www.to.com.pl jest zabronione bez zachowania warunków korzystania z treści. Podstawa prawna: art. 25 ust. 1 pkt 1 b ustawy z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych.
Wszelkie prawa zastrzeżone. Media Regionalne sp. z o.o. w Warszawie. 2001-2009.