Skocz do zawartości

Chłopaka podniecają moje noszone skarpetki. Czy można go z tego wyleczyć? :: zobacz komentowany artykuł

~~gość~~

• Grupa Goście

Napisano 18 marzec 2009 - 20:47 #1

Jeśli woli skarpetki od Twego "kapcia", to trudno go będzie nawrócić. A jeśli skarpetki mają (mimo wszystko) milszy zapach? Wiadomo, że częste mycie skraca życie, ale spróbuj, może to jest jakieś wyjście z tej nieprzyjemnej (zapachowo) sytuacji? Kto wie...
0

~Poker Face~

• Grupa Goście

Napisano 18 marzec 2009 - 21:58 #2

Moim zdaniem lepszy robaczywy rydz niż nic :lol:.
A tak na poważnie to jest w sumie do zniesienia, można trafig gorzej-każdy ma jakieś drobne odchyły od normy(ciekawe czy wogóle taka istnieje?)
0

~Zenek34~

• Grupa Goście

Napisano 09 kwiecień 2009 - 14:37 #3

Może wystarczy nosić takie skarpetki, które nie posiadają i nie będą posiadały zapachu?
zobacz tutaj
0

~Zenek34~

• Grupa Goście

Napisano 21 kwiecień 2009 - 16:30 #4

Albo także skarpetki z jonami srebra z przędzy z alg morskich:
kliknij: skarpetkowo.pl

Działanie antyzapachowe także gwarantowane!
0

~Bea~

• Grupa Goście

Napisano 18 maj 2009 - 12:17 #5

Agata, nie masz się czym przejmować :)
Mój mężczyzna uwielbia moje stopy. A jak mam pończochy (wiesz, ma swój ulubiony kolor i uwielbia wzmocnienia na paluszkach) to wiem, że jak tylko wyjmę stópkę z buta, jest gotów paść przede mną i mnie całować po stopach. Nie jest to nic nieprzyjemnego, a wręcz przeciwnie - jest to bardzo miłe i przyjemne dla kobiety, mogę nawet powiedzieć, że jest to podniecające. Czasami, jak mnie nie ma z nim, to zabawia się moimi noszonymi pończochami. Dla mnie jest to również ekscytująca, że nawet na odległość potrafię podniecać swojego mężczyznę.
Wiesz, każdy fetysz, którego nie znamy i nie doświadczyliśmy jest dla nas w pierwszej chwili obcy i odrażający. Jednak jak się pozna takiego stopomaniaka, może się okazać, ze nam również sprawia to ogromną satysfakcję (również seksualną). Jak byłam w Twoim wieku, sama nie wiedziałam jeszcze, że jest to aż takie podniecające.
Więc głowa do góry :) jeśli brakuje Ci go, to niech te skarpetki nie będą przeszkodą, bo to naprawdę nie jest nic strasznego.
Pozdrawiam
i życzę przyjemnych doznań stópkowych :)
Bea
0

~MałaMi20~

• Grupa Goście

Napisano 21 maj 2009 - 13:48 #6

Po co go leczyć? :D Nawet nie wiesz ile przyjemności może dać Ci masaż stóp, albo jak będzie Ci dobrze gdy Twój chłopak będzie je lizał, całował, ssał paluszki... Mnie osobiście to bardzo podnieca i polecam to wszystkim paniom :)
0

~Bea~

• Grupa Goście

Napisano 21 maj 2009 - 16:34 #7

wiesz co... polecam Ci wejść i zalogować się na forum: www.stopoman.webd.pl
Poczytaj o co w tym wszystkim chodzi... bo ten fetysz to nie zboczenie.
Zboczeni dla mnie są Ci, którzy gwałcą kobiety, dzieci, etc. ale ci, którzy kochają i podniecają się naszymi stopami się do nich nie zaliczają.
BTW. Twój artykuł przeczytałam w zasadzie dzięki temu forum, więc naprawdę warto zgłębić temat i się przekonać co to naprawdę jest. A nie spisywać fajnego faceta na straty, za to tylko, że się nie wie co to jest fetysz stóp. A może Ty jeszcze sama nie wiesz, że i Ty to lubisz :)
0

~Michalfetyszek~

• Grupa Goście

Napisano 25 październik 2009 - 13:21 #8

Zapraszam na www.fetyszek.pl Strona poświecona fetyszowi stóp i nei tylko.
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 27 listopad 2009 - 19:18 #9

ja sam uwielbiam kobiece stopy i nie widze w tym nic złego,a moja żona wcale nie uwaza mnie za jakiegos zboczenca,lubi gdy je delikatnie caluje,pieszcze i masuje.kobiety sa piekne w calej okazalosci a ze komus podobaja sie stopy to chyba dobrze,wiec nie zwazaj na jego upodobanie moze i ty kiedys odkryjesz z tego przyjemnosc,pozdrawiam serdecznie.
0

~Klara16~

• Grupa Goście

Napisano 01 grudzień 2009 - 13:36 #10

Hey :*

Na mojej stronie www.taste-of-klara.pl nabędziesz moje noszone skarpetki, a także filmy i zdjęcia. Jestem licealistką ;*

Pozdrawiam Klara ;*
0

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych