Strona 1 z 1
Chłopaka podniecają moje noszone skarpetki. Czy można go z tego wyleczyć? :: zobacz komentowany artykuł
Napisano 18 marzec 2009 - 20:47 #1
Jeśli woli skarpetki od Twego "kapcia", to trudno go będzie nawrócić. A jeśli skarpetki mają (mimo wszystko) milszy zapach? Wiadomo, że częste mycie skraca życie, ale spróbuj, może to jest jakieś wyjście z tej nieprzyjemnej (zapachowo) sytuacji? Kto wie...
Napisano 09 kwiecień 2009 - 14:37 #3
Może wystarczy nosić takie skarpetki, które nie posiadają i nie będą posiadały zapachu?
zobacz tutaj
zobacz tutaj
Napisano 21 kwiecień 2009 - 16:30 #4
Albo także skarpetki z jonami srebra z przędzy z alg morskich:
kliknij: skarpetkowo.pl
Działanie antyzapachowe także gwarantowane!
kliknij: skarpetkowo.pl
Działanie antyzapachowe także gwarantowane!
Napisano 18 maj 2009 - 12:17 #5
Agata, nie masz się czym przejmować
Mój mężczyzna uwielbia moje stopy. A jak mam pończochy (wiesz, ma swój ulubiony kolor i uwielbia wzmocnienia na paluszkach) to wiem, że jak tylko wyjmę stópkę z buta, jest gotów paść przede mną i mnie całować po stopach. Nie jest to nic nieprzyjemnego, a wręcz przeciwnie - jest to bardzo miłe i przyjemne dla kobiety, mogę nawet powiedzieć, że jest to podniecające. Czasami, jak mnie nie ma z nim, to zabawia się moimi noszonymi pończochami. Dla mnie jest to również ekscytująca, że nawet na odległość potrafię podniecać swojego mężczyznę.
Wiesz, każdy fetysz, którego nie znamy i nie doświadczyliśmy jest dla nas w pierwszej chwili obcy i odrażający. Jednak jak się pozna takiego stopomaniaka, może się okazać, ze nam również sprawia to ogromną satysfakcję (również seksualną). Jak byłam w Twoim wieku, sama nie wiedziałam jeszcze, że jest to aż takie podniecające.
Więc głowa do góry
jeśli brakuje Ci go, to niech te skarpetki nie będą przeszkodą, bo to naprawdę nie jest nic strasznego.
Pozdrawiam
i życzę przyjemnych doznań stópkowych
Bea
Mój mężczyzna uwielbia moje stopy. A jak mam pończochy (wiesz, ma swój ulubiony kolor i uwielbia wzmocnienia na paluszkach) to wiem, że jak tylko wyjmę stópkę z buta, jest gotów paść przede mną i mnie całować po stopach. Nie jest to nic nieprzyjemnego, a wręcz przeciwnie - jest to bardzo miłe i przyjemne dla kobiety, mogę nawet powiedzieć, że jest to podniecające. Czasami, jak mnie nie ma z nim, to zabawia się moimi noszonymi pończochami. Dla mnie jest to również ekscytująca, że nawet na odległość potrafię podniecać swojego mężczyznę.
Wiesz, każdy fetysz, którego nie znamy i nie doświadczyliśmy jest dla nas w pierwszej chwili obcy i odrażający. Jednak jak się pozna takiego stopomaniaka, może się okazać, ze nam również sprawia to ogromną satysfakcję (również seksualną). Jak byłam w Twoim wieku, sama nie wiedziałam jeszcze, że jest to aż takie podniecające.
Więc głowa do góry
Pozdrawiam
i życzę przyjemnych doznań stópkowych
Bea
Napisano 21 maj 2009 - 16:34 #7
wiesz co... polecam Ci wejść i zalogować się na forum: www.stopoman.webd.pl
Poczytaj o co w tym wszystkim chodzi... bo ten fetysz to nie zboczenie.
Zboczeni dla mnie są Ci, którzy gwałcą kobiety, dzieci, etc. ale ci, którzy kochają i podniecają się naszymi stopami się do nich nie zaliczają.
BTW. Twój artykuł przeczytałam w zasadzie dzięki temu forum, więc naprawdę warto zgłębić temat i się przekonać co to naprawdę jest. A nie spisywać fajnego faceta na straty, za to tylko, że się nie wie co to jest fetysz stóp. A może Ty jeszcze sama nie wiesz, że i Ty to lubisz
Poczytaj o co w tym wszystkim chodzi... bo ten fetysz to nie zboczenie.
Zboczeni dla mnie są Ci, którzy gwałcą kobiety, dzieci, etc. ale ci, którzy kochają i podniecają się naszymi stopami się do nich nie zaliczają.
BTW. Twój artykuł przeczytałam w zasadzie dzięki temu forum, więc naprawdę warto zgłębić temat i się przekonać co to naprawdę jest. A nie spisywać fajnego faceta na straty, za to tylko, że się nie wie co to jest fetysz stóp. A może Ty jeszcze sama nie wiesz, że i Ty to lubisz
Napisano 27 listopad 2009 - 19:18 #9
ja sam uwielbiam kobiece stopy i nie widze w tym nic złego,a moja żona wcale nie uwaza mnie za jakiegos zboczenca,lubi gdy je delikatnie caluje,pieszcze i masuje.kobiety sa piekne w calej okazalosci a ze komus podobaja sie stopy to chyba dobrze,wiec nie zwazaj na jego upodobanie moze i ty kiedys odkryjesz z tego przyjemnosc,pozdrawiam serdecznie.
Napisano 01 grudzień 2009 - 13:36 #10
Hey :*
Na mojej stronie www.taste-of-klara.pl nabędziesz moje noszone skarpetki, a także filmy i zdjęcia. Jestem licealistką ;*
Pozdrawiam Klara ;*
Na mojej stronie www.taste-of-klara.pl nabędziesz moje noszone skarpetki, a także filmy i zdjęcia. Jestem licealistką ;*
Pozdrawiam Klara ;*
Strona 1 z 1

Użytkownicy
Pomoc
Napisz nowy temat
Dodaj odpowiedź
Do góry
Raportuj
Odpowiedz