Skocz do zawartości

Chłopak chce, żebym przestała nosić stringi. Co mam robić Agato? :: zobacz komentowany artykuł

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 17 luty 2009 - 18:54 #1

Stringi to sexowna bielizna ale bardzo niehigieniczna .
0

~~raaafalooo~~

• Grupa Goście

Napisano 20 luty 2009 - 21:54 #2

jestem 19letnim chłopakiem.ze strony wizualnej stringi nadają kobiecie seksownego wyglądu i pociągają chlopaków ale za tym idą wszelakiej maści choroby Twojej pochwy więc mysle ze stringi nie powinny słuzyć jako codzienna bielizna.stringi to bielizna która powinna być noszona ,,od swięta ". Na chłopaków równie dobrze działaja damskie boxerki i zwykłe ,,majteczki" z ładną koronką i są o wiele zdrowcze i wygodniejsze :) pozdrawiam
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 20 luty 2009 - 22:38 #3

Wyświetl postUżytkownik Gość dnia 17.02.2009, 18:54:36 napisał

Zwalszcza jak ten sznurek oblepi sie g....nem i zrobi sie taka smierdzaca gula,mozna wprawdzie ja wykryszyc jak zeschnie ale to jest obrzlidliwe .
0

~Poker Face~

• Grupa Goście

Napisano 21 luty 2009 - 09:54 #4

Wyświetl postUżytkownik Gość dnia 20.02.2009, 22:38:39 napisał

Zwalszcza jak ten sznurek oblepi sie g....nem i zrobi sie taka smierdzaca gula,mozna wprawdzie ja wykryszyc jak zeschnie ale to jest obrzlidliwe .

Ty pewnie tak chodzisz.Wiesz co i jak piszesz ze szczegółami:)
A po drugie obrzydliwy jesteś.
Trochę kultury by się przydało.
0

~Poker Face~

• Grupa Goście

Napisano 21 luty 2009 - 09:55 #5

Wyświetl postUżytkownik Gość dnia 20.02.2009, 22:38:39 napisał

Niektórzy myją się w przeciwieństwie chyba do ciebie:)
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 22 luty 2009 - 21:44 #6

Wyświetl postUżytkownik Poker Face dnia 21.02.2009, 09:54:34 napisał

Ty pewnie tak chodzisz.Wiesz co i jak piszesz ze szczegółami:)
A po drugie obrzydliwy jesteś.
Trochę kultury by się przydało.

Ja nie chodze w strygach.Pracuje w hotelu to widze jakie strigi goscie zostawiaja po swoim pobycie.W szczegolach nie bede opisywal ale to strasznie wyglada
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 22 luty 2009 - 22:13 #7

Wyświetl postUżytkownik Gość dnia 22.02.2009, 21:44:40 napisał

Ja nie chodze w strygach.Pracuje w hotelu to widze jakie strigi goscie zostawiaja po swoim pobycie.W szczegolach nie bede opisywal ale to strasznie wyglada

To jak ten chłopak się nie brzydzi???????? z taką dziewczyną mieć cokolwiek wspólnego
0

~Lila~

• Grupa Goście

Napisano 14 lipiec 2009 - 15:46 #8

Masz UKOCHANEGO, więc nie powinnaś chcieć się podobać innym chłopakom, tak żeby zwracać na siebie uwagę i czuć się wielce podobaną.
To dobrze, ze chcesz być fajna, nie obciachowa, ale bierz pod uwagę, co Mu odpowiada.
Być wiernym, oddanym, nie budzić zazdrości - to jest pierwsza zasada w związkach damsko - męskich :)
Zależy Mu na Tobie, czuje, że jesteś dla niego ważna i nie chce, aby CIę ktoś Mu "zabrał". Stara się zlikwidować rzecz, która sprawia, że On czuje się zazdrosny i zamiast skupiać się na Tobie, skupia się na likwidowaniu konkurencji. Nie powinno się chcieś podobać 'wszystkim', ino Temu Jedynemu. Chodzisz w końcu z nim, a nie ze światem facetowym.
Kochaj Go !
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 07 marzec 2010 - 00:05 #9

Proste laz bez majtek, i sexi, i taniej, i szybciej, :lol:
0

Użytkownik nie jest zalogowany   unicorn 

• Swojak
  • PipPipPipPip
  • Grupa Użytkownicy zarejestrowani
  • Postów 254
  • Rejestracja 15-luty 10

Napisano 09 marzec 2010 - 09:16 #10

Wyświetl postUżytkownik Lila dnia 14.07.2009, 15:46:28 napisał

Masz UKOCHANEGO, więc nie powinnaś chcieć się podobać innym chłopakom, tak żeby zwracać na siebie uwagę i czuć się wielce podobaną.
To dobrze, ze chcesz być fajna, nie obciachowa, ale bierz pod uwagę, co Mu odpowiada.
Być wiernym, oddanym, nie budzić zazdrości - to jest pierwsza zasada w związkach damsko - męskich :)
Zależy Mu na Tobie, czuje, że jesteś dla niego ważna i nie chce, aby CIę ktoś Mu "zabrał". Stara się zlikwidować rzecz, która sprawia, że On czuje się zazdrosny i zamiast skupiać się na Tobie, skupia się na likwidowaniu konkurencji. Nie powinno się chcieś podobać 'wszystkim', ino Temu Jedynemu. Chodzisz w końcu z nim, a nie ze światem facetowym.
Kochaj Go !

tak...
i najlepiej do garow, ubierz sie w dres i wygladaj jak kocmoluch^^
w zwiazku jest pan i sluzaca wedle slow Lili:>
a moim zdaniem po 1. dziewczyna ma 17 lat wiec gdzie tu mowa o prawdziwej odpowiedzialnej milosci?
2. milosc w tym kontekscie to zaufanie, akceptacja posiadania wlasnej i nienaruszonej prywatnej przestrzeni, jesli tego nie ma..no coz, wniosek nasuwa sie sam
Tylko życie poświęcone innym warte jest przeżycia.
Albert Einstein
0

~Skurzane majtki~

• Grupa Goście

Napisano 09 marzec 2010 - 19:09 #11

I są bardzo niewygodne. Lubimy się katować.
0

Użytkownik nie jest zalogowany   ... 

• Bywalec
  • PipPipPip
  • Postów 87
  • Rejestracja 15-grudzień 09

Ikona posta  Napisano 10 marzec 2010 - 20:56 #12

Jak prosi to nie noś.
,…co zasiejesz to zbierzesz...
0

Użytkownik nie jest zalogowany   agent_orange 

• Swojak
  • PipPipPipPip
  • Postów 3111
  • Rejestracja 29-grudzień 07

Napisano 11 marzec 2010 - 18:43 #13

To nie bielizna jest niehigieniczna tylko ludzie :D
Papieże zawsze mieszkali w Rzymie. Z ojca na syna żyli w celibacie. Pierwszy papież nazywał się Romulus.
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 18 marzec 2010 - 21:20 #14

Wyświetl postUżytkownik agent_orange dnia 11.03.2010, 18:43:09 napisał

To nie bielizna jest niehigieniczna tylko ludzie :D

Musisz cos wiedziec na ten temat nosisz stringi?
Mimo wszystko sa one bardzo nie higeniczne (tak jak juz tu ktos pisal ) zwlaszcza jak ten sznurek sie oblepi do okola i zrobi sie taka gala. :D Jak wyschnie mozna to wykruszyc i wyleci :D
0

~anonim:)~

• Grupa Goście

Napisano 19 marzec 2010 - 08:04 #15

Droga Agato... mam pewien problem... moja koleżanka od pewnego czasu sypia z dwoma mężczyznami naraz, twierdząc że obu ich kocha,wiem o tym od pewnego czasu i znam ich obu. Zastanawiam się czy powiedzieć o tym któremuś z nich bo oni na to nie zasługują. Czy to mozliwe że ona kocha Kubę swego sąsiada na którego nigdy nie zwracała uwagi i Wiktora z którym jest juz około roku??? :( pozdrawiam ....
0

Użytkownik nie jest zalogowany   anitka92 

• Nowy
  • Pip
  • Grupa Oczekujący na zatwierdzenie
  • Postów 5
  • Rejestracja 01-lipiec 10

Napisano 06 lipiec 2010 - 17:55 #16

o fak dwóch na raz
ja takiego czegoś nie potrafię pojąć
to niech się dziewczyna zdecyduje bo w końcu nie będzie mieć ani tego ani tego
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 06 lipiec 2010 - 18:38 #17

Wyświetl postUżytkownik Gość dnia 20.02.2009, 23:38:39 napisał

niekoniecznie trzeba wukruszyć,jeżeli właścicielka ma furtkę w zębach to może ten sznurek przeciągnąć i po kłopocie
0

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych