Skocz do zawartości

Brutalne zabójstwo na Zawodziu :: zobacz komentowany artykuł

~Z Przasnysza~

• Grupa Goście

Napisano 06 październik 2008 - 13:16 #1

Znałem tę panią!!! To straszna wiadomość. Czy ktoś zrobi wreszcie porządek na Zawodziu?
0

~~kot~~

• Grupa Goście

Napisano 06 październik 2008 - 13:25 #2

Co sie dzieje z Przasnyszem???!!!! ludzie opamietajcie sie, niewielkie miasto a tyle patologii!!! żal kobiety, kondolencje dla jej rodziny. niech policja jak najszybciej znajdzie tego bandytę, bo strach po mieście chodzić!!!
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 06 październik 2008 - 14:45 #3

Za takie mordestwa powinna byc kara smierci.Zycie to najwieksza wartosc jaka posiada czlowiek i ten kto mu ja odbiera powinien byc sprawiedliwie osoadzany.Wedlug mnie sprawiedliwym wyrokiem dla takiego mordercy bylaby tylko kara smierci.
0

~ryszard~

• Grupa Goście

Napisano 06 październik 2008 - 15:35 #4

tylko powinna być jedna kara , kara śmierci dla morderców
0

~krzysztof~

• Grupa Goście

Napisano 06 październik 2008 - 17:04 #5

Szok!Współczuję rodzinie.W Przasnyszu wzrasta fala przestępczosci!Szef policji powinien stan tej ponurej statystyki poprawić.
0

~Adam~

• Grupa Goście

Napisano 06 październik 2008 - 19:16 #6

To moja ciocia. Smutek rozpacz.
0

~!!!~

• Grupa Goście

Napisano 07 październik 2008 - 08:27 #7

Nie ma sie czemu dziwić!!! Przasnysz to jest wiocha w ktorej pełno lumpow ktorzy tylko sie rozgladaja jak tu komus cos ukrasc. "Miasto" Przasnysz, to chyba jakis zart przez blazna wymyślony. Wsiowe bandziory co ludzi mordują!!!
0

~gosc~

• Grupa Goście

Napisano 07 październik 2008 - 09:30 #8

Zabójca to 16-to latek.
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 07 październik 2008 - 14:49 #9

Wyświetl postUżytkownik gosc dnia 7.10.2008, 10:30 napisał

Zabójca to 16-to latek.

Jedna sprawiedliwa kara dla niego powinna byc kara smierci.
0

~jedrol~

• Grupa Goście

Napisano 07 październik 2008 - 15:02 #10

Wyświetl postUżytkownik !!! dnia 7.10.2008, 09:27 napisał

Nie ma sie czemu dziwić!!! Przasnysz to jest wiocha w ktorej pełno lumpow ktorzy tylko sie rozgladaja jak tu komus cos ukrasc. "Miasto" Przasnysz, to chyba jakis zart przez blazna wymyślony. Wsiowe bandziory co ludzi mordują!!!

łicz sie ze słowami
0

~swens~

• Grupa Goście

Napisano 07 październik 2008 - 15:05 #11

:angry: Głowa za Głowe to może na tej ulicy się uspokoji. Ta ulica słynie z rozbojów. A gówniaż powinien dostać karę śmierci. To by było dla innych przestroga.
0

~swensk~

• Grupa Goście

Napisano 07 październik 2008 - 15:13 #12

Wyświetl postUżytkownik jedrol dnia 7.10.2008, 16:02 napisał

łicz sie ze słowami

Za głópotę kilku ludzi nie można określać całego miasta. Powinni pomyśleć nad tym aby tgz. Baraki przesiedlić na jakieś kolonie, a nie pod centrum miasta. :rolleyes: :rolleyes:
W Warszawie czy innym mieście też to się dzieje i to jeszcze więcej tylko nie dostaje to wszystko takiego rozgłosu.
0

~karpa~

• Grupa Goście

Napisano 09 październik 2008 - 11:35 #13

ty cwelu je***y ty ku*** wiem gdzie mieszkasz to jak cie złapie to cie połamne pedale je***y to twoja wies jest a nie nasza pedale je***y jak cie złapie to cie wyrucham i cia dam ku***a do mordy zobaczysz pedale ty ku*** je***a w d***
0

~swensk~

• Grupa Goście

Napisano 09 październik 2008 - 12:00 #14

Wyświetl postUżytkownik karpa dnia 9.10.2008, 12:35 napisał

ty cwelu je***y ty ku*** wiem gdzie mieszkasz to jak cie złapie to cie połamne pedale je***y to twoja wies jest a nie nasza pedale je***y jak cie złapie to cie wyrucham i cia dam ku***a do mordy zobaczysz pedale ty ku*** je***a w d***

PS" jesli piszesz tak brutalne słowa to cytuj je do danej osoby czyli mozesz wcisnoć odpowieć i pod jej słwami wypowiedzieć się bo to tak do końca nie wiadomo do kogo to piszesz. :blink:
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 10 październik 2008 - 14:51 #15

CZŁOWIEKU LECZ SIE A NIE PISZESZ TAKIE RZECZY. ZASTANAWIAM SIĘ NAD TWOIM IQ CHYBA MA ZE 100 ALE NA MINUSIE.
ALE TO NAUKOWO POTWIERDZONE ŻE WULGARYZMÓW UŻYWAJĄ TYLKO LUDZIE O NISKIEJ KULTURZE OSOBISTEJ . NO BO JAKICH SŁÓW MAJĄ UZYWAĆ JAK INNYCH NIE ZNAJĄ . OJ PRZYKRE TO ALE LOS CIE BARDZO SKRZYWDZIŁ. I NA KONIEC POLECAM IDŹ DO LASU WYKRZYCZ SIE MOŻE TO CI POMOŻE. TE FORUM RÓWNIEŻ CZYTAJĄ DZIECI . NIE LUBIĘ CHAMSTWA I GÓRALSKIEJ MUZYKI . IMBECYL Z CIEBIE I TYLE.
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 10 październik 2008 - 16:19 #16

Za ten czyn ktory chcesz wykonac jest paragraf do 15 lat wiezienia.Zastanow sie czy warto to zrobic.
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 06 maj 2010 - 11:36 #17

0

~Bezlitosny dla Bandytów~

• Grupa Goście

Napisano 13 maj 2010 - 14:19 #18

ja tam nigdy nie miałem litości dla takich. Ze to niby młodociany, nieletni... ze demoralizacja, itd. Jeżeli to niebył wypadek ani obrona konieczna, tylko morderstwo z zimna kriwa, to szubienica dla takich od razu!

w kodexie hamurabiego za głupie rozwodnienie wina, sprzedawce topiono w jego oszukanym trunku. Twarde prawo to najleprza prewencja.

Smutne jak dzisiejsze prawo sie cacka z przestepcami, zwłaszcza tymi duzego kalibru jak mordercy czy gwalciciele.

Złodziej za kradziesz powinnien odpracować całość szkody osobie pokrzywdzoenj + drugie tyle dla państwa. Jeżeli jest niezdolny bo zza duzo nakradł = śmierć.

Kilku by wpadło to reszta by juz nie próbowała bo by wiedzieli ze się nie opłaca.

a teraz co? tak łobuz 13 letni wie ze może gwałcić, rabować i w najgorszym przypadku poprawczak go czeka.
0

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych