BŁAD TO w treści Zbigniew Roman Deptuła
Napisano 06 listopad 2008 - 11:27 #2
Napisano 06 listopad 2008 - 11:59 #3
Użytkownik Gość dnia 6.11.2008, 11:27 napisał
Przyznaje ci racje, ze osrac zawsze kogos można ale gorzej komus pomóc. Moze redaktorzy TO ostrołęckiego zajmą sie kredytami ktore gnębia spoldzielców, niech sie w Polsce zmobilizuja niech nam pomogą, bo mamy opinie prawne, ze Bank PKO BP nieslusznie od nas to pobiera, a Bank PKO BP sklada teraz na Ministerstwo Finansów o ostatnio gdzieś czytalam, ze chca wina obarczyc prezesów społdzielni. Prawdopodobnie może wywiadu udzielę w radiu szczecińskim jesli znajdzie sie redaktor co nam pomoże. Osoby z Redacji makowskiej, ostrołęckiej, ciechanowskiej stawiam WAm takie wyzwanie nie znaczy, ze to musi byc natychmiast, rozumiem temat jest trudny trzeba cofnąc sie do różnych Ustaw ale my jako kredytowicze z Makowa liczymy na lokalne media.
Napisano 06 listopad 2008 - 12:01 #4
Użytkownik GAFA dnia 6.11.2008, 11:12 napisał
Starostą Makowskim jest Zbigniew Roman Deptuła a nie (ZENON imię strasty przasnyskiego)
Błąd, powinno być Umiłowany, Najdroższy (dosłownie) Przywódca, Najjaśniejsze Słońce Smrocka Zbigniew Roman starosta Deptuła. Tak powinno być !
Napisano 06 listopad 2008 - 20:33 #5
Użytkownik Gość dnia 6.11.2008, 12:59 napisał
A Ty ciągle o tym samym, w każdym wątku piszesz o kredytach nie patrzysz na temat.
Napisano 06 listopad 2008 - 21:14 #6
Użytkownik Makowianin dnia 6.11.2008, 20:33 napisał
Ja napisalm do tego watku, ze niech to zajmie sie sprawa kredytow a nie hali, ktore jest potrzebna , zawsze sa tacy co psiocza ,nic im sie nie podoba.
tu podaje do czego odpowidalam
,,Wg mnie jakby hala była w złym stanie technicznym, to by została zamknięta. Poza tym, jakby nie determinacja Ciaka i obecnego Starosty, to hali do dzisiaj by nie było. Redaktor niech nie sili się na komentarze na temat, o którym nie ma zielonego pojęcia. Tylko sie ośmiesza.
a tu, ze chcę zainteresowania kredytami bo sprawa nadal aktualna,
więc czemu mi zarzucasz, ze robie to źle, ja staram się bo widzę problem tysięcy rodzin a powiedz mi mlody człowieku czy dałeś cos z siebie dla innych. Jest w Makowie duzo takich co tylko lubia dopiec, a ja tu mam ochotę i potrzebę, mimo, że nie na temat pochwalić Prezesa sm jubilatka Pana Gadomskiego, jest to czlowiek z pasją i życze mu jak najlepiej. Do tego tematu wrócę.
Napisano 07 listopad 2008 - 08:53 #7
Użytkownik członek spółdzielni mieszk dnia 6.11.2008, 21:14 napisał
tu podaje do czego odpowidalam
,,Wg mnie jakby hala była w złym stanie technicznym, to by została zamknięta. Poza tym, jakby nie determinacja Ciaka i obecnego Starosty, to hali do dzisiaj by nie było. Redaktor niech nie sili się na komentarze na temat, o którym nie ma zielonego pojęcia. Tylko sie ośmiesza.
a tu, ze chcę zainteresowania kredytami bo sprawa nadal aktualna,
więc czemu mi zarzucasz, ze robie to źle, ja staram się bo widzę problem tysięcy rodzin a powiedz mi mlody człowieku czy dałeś cos z siebie dla innych. Jest w Makowie duzo takich co tylko lubia dopiec, a ja tu mam ochotę i potrzebę, mimo, że nie na temat pochwalić Prezesa sm jubilatka Pana Gadomskiego, jest to czlowiek z pasją i życze mu jak najlepiej. Do tego tematu wrócę.
O cholera! Nie rób tego! Nie wracaj, nie wracaj!
Napisano 18 listopad 2008 - 19:11 #9
Użytkownik Gość dnia 6.11.2008, 12:01 napisał
Powinno byc nie tylko to, ale także i to: Niezachodzące Słońce Smrocka, Geniusz Samorządności, Cudotwórca Oświatowy, Najznamienitszy Hodowca "Ziółek" Spod Znaku PSL-a, Reproduktor Partyjnych Układów Spod znaku Koniczynki, ex anonimowy poseł, zwany też maszynką do głosowania, Zbysio Zawiasa D:-)
Napisano 20 listopad 2008 - 14:26 #10
Użytkownik Stara Zawiasa dnia 18.11.2008, 19:11 napisał
Nooo, z tym reproduktorem to poszłeś po bandzie.

Użytkownicy
Pomoc
Napisz nowy temat
Dodaj odpowiedź
Do góry
Raportuj
Odpowiedz